Anlaşılmamak - Yanlızlık - Boşanma kararı?

Merhaba 🙁 biraz uzun olabilir affınıza sığınıyorum. Bende 1 yıldır suren anksiyete ve panik atak var ilaç kullanmıyorum çünkü oğlum var ve emiyor terapi almıyorum çünkü eşim sen deli değilsin diyor ücretini ödemem diyor. Gidemezsin diyor yaşadığım şeyi ona yansıtmıyordum tam 1 yıldır ona bahsetmedim bile ilk başlarda ne olduğunu anlayamadığım. icin bir kaç defa hastaneye gittik o kadar kardiyoloji dahiliye sağlık problemim yok onu öğrendim psikolojik dendi o kadar sonrasında kavga etmeye başladı yeter götüremem diye sonrasında ondan bana fayda gelmeyeceğini anladım. ve oğlum vardı onun için ayakta durmalıydım evde telkinler izleyerek psikolog İzzet güllüyü izleyerek iyi olmaya başlamıştım biraz iyi gelmeye başladı tayinimiz çıktı baska sehire taşındık derken tam yerleştik ben yine kötü olmaya göğsüm daralmaya kalp çarpıntısı bunalım ölecekmişim olmaya başladım ve bunu eşime söyledim abartma diyip başından savdı o iş yerine nöbete gidijce bende hastanenin yolunu tuttum ama çocuğum olduğu için ev sahibimizin eşiyle gittik tabi kocam olacak adamın haberi oldu bundan ve hastaneye gelip sadece beni azarladı bıkmış benden Allah'ın delisi geberemedin gittin gibi kelimeler beni asla anlamaya çalışmadı neyin var bile demedi doktor psikoloğa gitmelisin dedikçe bu deli dedi bana. bugün yine fenalaştım oğlumu uyuttum mutfakta gene kötü düşünceler kalp çarpıntısı aniden geliyor tezgahı tuttum of gene geliyor dedim icim sıkılıyor çünkü göğsüme öküz oturmuş gibi oluyor göğsüm daralıyor yanıyor ağlamaya başladım istemsizce dönüpte ne oldu demedi hatta bağırdı çağırdı sadece. bende çıktım evden hava aldım düzelince geldim Eve gelince bana it gibi kelimeler kullandı gitti yattı inşallah geberirsin gibi kelimeler kullandı. zaten ayrı yatıyoruz biz 11 aydır. Ve anlaşılmamak önemsenmemek çok kötü Boşanmayı düşünüyorum artık çünkü ben iyi olmaya çalıştıkça onun yüzünden daha kötü oluyorum.
Anlaşılmamak - Yanlızlık - Boşanma kararı?