Merhabalar,
Eşim evi terk etmeye zorladı beni ve kapımın kilidini değiştirdi. Anlaşamadığımız için çekişmeli boşanma davası açtık. Aylık 200 bin tl yi aşan geliri var. 50 bin tl nafaka istedik. Ne kadar nafaka alabiliriz?
Eşim evi terk etmeye zorladı beni ve kapımın kilidini değiştirdi. Anlaşamadığımız için çekişmeli boşanma davası açtık. Aylık 200 bin tl yi aşan geliri var. 50 bin tl nafaka istedik. Ne kadar nafaka alabiliriz?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aylık 200.000₺ para kazanıyorsa nasıl açtın boşanma davasını ya? Genelde Türk kadınları o para için kapıda yatardı, tebrikler.
Eşim narsist ve bipolar. Evlendikten sonra kendini gösterdi maalesef. Yoksa hiç evlenmezdim
Narsist olmayan zengin hiç görmedim zaten. Nafakayı boş ver kurtulduğuna şükret
Hakim buna bu şekilde bakmaz delir ister ama senide mağdur etmez. Belirli bir bütçe verir
Ve özelikle çocuk yoksa biraz zor
Delillerim var. Şahitlerim var. Sadece hayatımı tekrar kurabilmek. okula d3vam edebilmeyi istiyorum. İstediğim miktar ise onun gelirine kıyasls çok mütevazı.
Çocuk yoksa sana fazla nafaka verilmez mahkeme devam ederken. Ve herhangi bir raporun yoksa
Depresyondq olduğum ve psikolojik şiddete uğradığım dair raporlarım var. Ama çocuğum yok.
İşte bende diyorum ya mahkeme devam ederken çocuğun olmayışı fazla nafaka vermesine engel olur
Teşekkürler
ya da mahkeme olaya şöylede bakabilir geliri sizin dediğiniz gibi tesbit ederse düşündüğünüz kadar büyük bir miktar olmasada gene normal bir nafakadan biraz fazla verebilir tabi bununda aldatma şüphesi olmalı
Çünkü sizinde sadece para için bunu yaptığınızı göz önünde eşiniz bulundurursa mahkeme hem uzun sürer hemde sizi ondan daha çok takip edebilir. Ordan darp izi olmadığından dolayı
Para için yapmadığıma dair mantıklı açıklamalar var. Amacım boşanmak değildi, toparlamak için hep uğraştım. Ağır hakaretleri sonucunda boşanma davasını açtım. Sonrasında özürler dilerdi Para için evlenen biri barışır, dhaa yüksek meblağlar kazanması için bekler. Ya da şart koşar... Bana ve aileme edilen hakaretlerden sonra bende kayış koptu. Yine saygıszılğmı kaybetmeden bu hakaretlere karşı talebimi yükselttim. Yoksa bir şey istemiyorum
Şimdi gene söylüyorum mahkeme sizi mağdur etmez ama düşündüğünüz gibide miktar vermez çünkü çocuk yok ve çalışma engeliniz yok
çocuk yoksa 10k ya dua etsin bide 50k istiyo :D
O kadarda vereceklerini sanmam @Turkuaz88
@ozii31 aynen bence de o bile mükemmel para hakim bence normal bir nafaka verir herkese uyguladığı miktar
Evet geliri tespit ederse normalin biraz üstünü verir çünkü dava devam ettiği için @Turkuaz88
Adam zengin de sen niye okadar istiyorsun bebeğem 😏 tekrar evlenmiyecek misin 😏
Düşünmüyorum
50 bini 1 ayda bitirir misin? Bitirirsen nasıl bir hayat yaşayıp bitirirsin bebeğem 😏
O kadar paranın peşindeysen kendine profesyonel bir avukat bul.
Avukatım var ve iyi, onun gelirine karşılık benim isteğim çok mütevazı
Avukatına soramadığın veya cevabını alamadığın bir sorunun cevabını burada kim versin sana?
Tecrübeli olanlar, bilgisi olanlar...
4'de 1'ini istemişsin valla bu kadınlardan korkulur sfsdf
5 6 bin civarı alırsın taş çatlasa 10 bin. nafaka zenginleşme yapmaz mantığına aykırı
Niye evlendiğini de anladık bunun :D
Ne kadar ayıp, insanların neler yaşadığını bilmeden nasıl yargılarsınız? Amacım farklı olsa boşanmazdım.
yav he he adam para sıcıyo hayatını kurtarmak için 2 sene evli kalırım sonra boşanırım 50 lira nafaka erkeklerin başına belasınız siz başka bişey değil
Niye bosaniyon
Beni evimden kovdu, kapımın kildini değiştirdi ağır hakaretler var. Narsist ve bipolar. Benim hiç bir saygıszılğm yok ve delillerim şahitlerim var
Peki parayı alabilecek mi
yaşın kaç