Boşanma kararsızlığı ve Fikir Ayrılıkları?

Merhabalar eşimle severek evlendik. Bu soru cümlesini yazmamdaki sebep ise fikir ayrılıkları. Eşim memurdu işi bıraktı bende memurum. Evlenmeden önce konuştum aslında bu konuları evlendikten sonra kendi hayatımızın olacağını ve bu hayat için çabalamamiz gerektiğini söyledim. Evimiz yok. Araba var. Ne aileden kalacak bir şey nede maddi bir destek var daha çok köstek oluyorlar. Geleyim asıl meseleye eşim çalışmayı düşünmüyor sürekli boş hiç bir şey yapmıyor ve bu beni aşırı derecede rahatsız etmeye başladı. Ben çabalamak isteyen, iyi yaşamak isteyen, hayatın içinde olmak isteyen ve kendini geliştiren. Birisiyim fakat karşımda bu kafada biri yok parayı da geçtim pasifligi çok geriyor beni artık çok sıkıldım ne söylersem yanlış anlamaz, ay sonu gelecek mi bu ay patlatsam öbür aylar ne olacak bunları düşünüyorum. Belki degisiriz diye terapi de aldık alıyoruz da hiç bir değişim yok. 5 6 senedir çalışıyorum daha bir ev alamadim su halimle de imkansız zaten. Karşımdakinin pasifligi beni bu düşüncelere itiyor. Böyle enerji tükenerek hayat mi geçer diyorum. Kendimi kıyaslamalari saymıyorum bile. Siz olsanız nasıl hareket edersiniz. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Boşanma kararsızlığı ve Fikir Ayrılıkları?