AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Yok be aldattı sonuncu
İhanet edenlerin canı cehenneme lanet olsun pislikler kahrolasıcalar
Allah onun belllasını versin
Gönlünce olsun 😅
Gülmek için aşka gerek yok
Evet gülmüştü
Gülmüştü 😅 ya da güldüğümüzü sandık 😅
Hep gül 😅
olmayan bisey nasıl guldursun aşk anca dizilerde olur
Doğru söylüyorsun vallahi anca dizi filmlerde lanet olası pislikler ya
Hep gelecekteki eşimle izlemek için izleyip beğendiklerim not etmiştim
En çok Kore aşk dizilerini seviyorum
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Elimde patladı hepsi ama seversen bak yani güzel diziler çok güzel aşklar var ponçik masum tatlı 😅
Aşk var var da yaşatan yok lafta sözde kalıyorlar lanet olasıcalar
Güler gibi oluyor dhdhhd
Güzelmiş 😅ama dikkat et 😃
Gönlüne sağlık 😅
ediyorum ondan gülmüyor hshshd
Güler gibi oluyor yazınca 😅
Dikkat iyidir 😅
Ben ettiğim halde üzüldüm 😅çokça
Gönlünce olsun olacaktı son şey 😅
Gönlüm hiç doğru kararlar vermiyor her şey mantığımca olsun dhshhdhs
Benimki de hiç doğru karar vermedi lanet olası pislik 😅 hep yanlış insanı aldı 😅 inandı kandı 😅
Mantıklı olmak önemli mantık candır mantık mantıklı güzel bir aşk diliyorum 😅mutlu günler
sizinde mantığınıza göre biri nasip olsun hahah iyi günler 🌸
EyvAllah, amin inşaAllah 😅Her türlü 😅
Mantık artık mantık 😅
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=1OAj7XJH43pV6Bsn
oha çok iyi 😂😂😂😂
eve geçince videoları fullicem aşırı iyi ahahahha
Teşekkürler senin güzelliğin 😅 Günlük hayatımdan kesitler genelde verdiğim görüntülü cevaplar hepsi 😅 yüzde 95 iş gruplarına attığım 😅
Hoşçakal 😅
Yiok. Ben güldürüyom.
Ne güzel daim olsun ama sizde Gül'ün 😅
Gülücük bile bizden yana olmadı !
Olur inşaAllah 😅
Ben gönderiyorum 😅😅😅😅
Gönlünüzce olsun 😅
Teşekkürler
EyvAllah 😅
Kim bilirrr belki de gülmüştür 😂
Tövbe tövbe 😅
Ulan Bana aşktan uzak dur vazgeç aklını başına topla bunları diyen sen değil miydin insanlara güvenme falan filan vicdansız sana nasıl gülüyor 😂
Üye ismin yahu 😂 hemen de inandı 😅
Ayrıca ben aşka değil senin aşk anlayışına karşıyım sana aşk yasak bir süre 😂
Ama gülmüştür yazıyorsun ya Yani dedim herhalde gülüyor mu güldü mü 😂
Vallahi ben de ortası yok tamam mı Ya Hep Ya Hiç artık hiç inanmak güvenmek istemiyorum kadınlara maskeli pislikler 😅 sahtekarlarsahtekarlar
Sen karşı kal gözünü seviyim jsmdksm yok yahu aşk falan
Oldum zaten oldum oluyorum 😅
İstemiyorum hayatımda kadın falan vicdansızlar merhametsizler binbir suratlı insanlar kötüler kötü kalpliler
Zaten bir daha inanmayacağım güvenmeyeceğim vermeyecek misin kalbimi sevgimi gönlümü
Gider robota veririm robot sevgili alırım daha iyi 😅
Ulan sevgiliye de gerek yok ya 😅
Ben en iyisi kızlarla arkadaş olmaya başlıyim 😂
En iyisi 😂
Öyle diyorsan öyledir 😅
Çok pis gaza geldim 😂
İyi gidiyor muyum 😂
Harika gidiyosuun
Teşekkür ederim Senin güzelliğin 😂
Güldü ama iyi manada değil 😅 trajikomik olarak
İyi olsaydı zaten tebessüm ederdi gülümserdi gülmezdi 😅
Hepsinin canı cehenneme 😅
Hem evet hem hayır 😂😂
Sağ gösterip sol mu vurdu nasıl oldu 😂
Net ol net djdjd
😂😂😂😂😂öyle vallaha
Lanet olası pislik 😅nakavt etmek lazım onu senin elin armut mu topluyor sende çak bir iki tane 😂
Çakamam
Sen bilirsin 😅 Gönlünce olsun 🌸
😅😅
Ben aşık oldum hiç fiziğini beğenmediğim bi kıza atrilmaya çalıştım yapamadım. Evlendik ama pişman oldum hayalimdeki kız o degil.
Vallahi ne diyeceğimi bilemedim
Allah yardımcınız olsun
Gönlünüzce olsun
Amin hakkımızda hayırlı iş eolsun
Amin amin inşaAllah 🌸 EyvAllah
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=sz7I9xZav4VTruEY
😃😃
Ben güldürdüm 😂
Yes
Neyi nasıl kiminle nerede neden yaşadığına nasıl yaşadığına bagli
maalesef AŞK herkese uğramıyor... uğrayanlar ise ihanetle çoğu karşılık buluyor... düzen, anlayış bozuldu maalesef...
maalesef al benden de o kadar
Ama gülmek için aşka ihtiyacımız yok zaten 😅
Gönlünüzce olsun
Garibin yüzü nerde gulduki onda gulsun
Vallahi ben hayatıma kimseyi almadan önce çok güler yüzlü bir insandım param pulum da yoktu ama mutluydum yani 😅
Güler güleriz inşaAllah😅
Gülmek için aşka ihtiyacımız yok 😅
Garibanın yüzü gülür mü
Bilmiyorum ki abi 😅
Hayatıma kadın girene kadar hep gülerdim ben 😅
Gönlünce olsun 😅
Aşk diye bir şey yok ferhat define arıyordu olay patlak vermesin diye şirine bağladı
Yok yok katılmıyorum eskiden vardı güzel aşklar güzel insanlar Güzel sevenler artık yok ahir Zaman
ben yelkenli gibiyim aşk tan yana rüzgar nere ben ora (:
Lodos denizden Eser Bendeniz Rüzgar keser 😂
Pek anlamadım ama gönlünüzce olsun 😅😂
Çok sevdim sevmemiş beni ama yinede özlüyorum
Ha bugünkü aklım olsa aşktan uzak dururdum hiç iyi bi duygu değil
Bugünkü aklımız ve bugün 😅
Uzak durmak iyi fikir 😅
Katılıyorum gönlünüzce olsun 😅
Ben de hep çok seven oldum 🌸
Aşk yüzümü güldürüyordu ama tek kişilikmiş yaşadığım aşk
Ben hep kendi kendime severdim ve mutluydum ama iki kişilik aşk tek kişi olunca olmaz o aşk değildir
Sahtekarların maskeli olanların rol yapanların canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor 🫡
Öyle gerçekten çok haklısın bundan sonra sadece kendime aşığım
Maalesef, en güzeli kendini sev en çok kendini sev ben çok kendini düşün kimse bizi düşünmüyor lanet olası pislikler düşünse de lafta oluyor ya sözde icraat yok boş insanlar 😅
Gönlünce olsun 🌸 Mutlu akşamlar diliyorum
Sağ olun teşekkür ederim
Ricalar ve teşekkürler 🌸Siz de sağ olun ve sağolun
Amin hepimize
Emeğe saygısı olan insanları severim 😅Diğer sorularıma da beklerim 😅 Hoşçakal
İnşallah bı ara bakarım
EyvAllah 🌸
Gülmedi.
Güler inşaAllah 🌸
Gülmek için aşk şart değil hep Gül'ün 🌸
Teşekkürler🌸
EyvAllah 🌸
Gülmedi maalesef ki
Al benden de o kadar 😅
Peki aşk mı güldürmedi yoksa aşık olunan mı aşkın suçu var mı 😅
Gülmedi.
Benimde valla 😅lanet olası pislikler güldürmeyenler utansın 😅
Aşka ihtiyacımız yok gülmek için 😅
Gül gülümse shshd
O kadar mı kötüydü ya😀
Vallahi kötü bunun yanında iyi kalır o kadar diyorum yani dehşetül vahşet berbatül Aziz 😂
Çok kötü çok pis çok çok pis çok berbat daha kötüsü olabilir miydi bilmiyorum ya 😅😂
Nasıl buldun beğendin seçtin çok mu aradıydın
Yok vallahi hiç aramadım. İlki gizli numaradan arayıp beni parka çağırmıştı ilanı aşk etmişti iki gün sonra niyetin ciddiyse olur demiştim evlenmek istiyorsan okul bittikten sonra evleneceksen
Diğeri Facebook'tan 20 gün sonra niye sevgili olmuyoruz dedi
Konuşuyoruz filan artık sevgili olalım
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok demiştim ben yuva kurmak istiyorum evlenmek istiyorum
O da ben de evlenmek istiyorum dedi
Öyle başladı
3. ve sonuncu buradandı
Vallahi ben kendi halindeydim ya onlar geldi lanet olasi pislikler😅
Hmm bilemedimm sanki senin de gönlün varmış ama olmamış gibi😂
İyi de pislik dedirtecek kadar ne yaptılar sana😂
Kimde gönlüm varmış 😅ben hep bana gelenler ile ilgilendim, ben kendi kendime seven insandım korkardım kadınlardan uzak dururdum
Ağzıma sıçtılar canımı yaktılar 😅satıldım 😅
İyi sen uzak dur kadınlardan 😀😀
Okursan ilk kız arkadaşımı yazayım 😅
Giriş gelişme sonuç 😅
Burdan yazarsan ayıp olmaz mı herkes okuyor özelini sonuçta
Ayıp şeyler yaşamadım 😅
Çevremde bilmeyen yok ki
Gizli saklı sevmiyorum
Sokaktaki kaldırım taşı bile bilir benim sevgimi çöpçü bile esnaf herkes
İyi anlat merak ettim
İlk kız arkadaşımın telefonla aradığı tarihi hatırlıyorum, gizli hayranınım diyip parka çağırmıştı. 😅
Korktum ama yine de gitmiştim, tanıştık, zaten bir o zaman buluştuk. Harici buluşma olmadı. İyi ki olmamış. 😅
Alışık olmadığım ve korktuğum için, çevremdekilere anlattım, böyle bir kız var, beni takip ediyormuş, şarkılarımı duymuş, çocuklarla oynarken görmüş onlar ile ilgilendiğimi, evimi adresimi öğrenmiş, beni seviyormuş, herkes dene dedi, bir şans ver, kendi kendine nereye kadar seveceksin!
2 gün sonra niyetin ciddi ise okul bittikten sonra benle evleneceksen olur demiştim. Ben varım. 😅
Niyetim ciddi dedi, evlenmek istiyorum dedi. Sonra konuştuk ettik, ben bulaşık yıkıyordum dükkanda akşamları, gel dedi seni göreyim!
İş çıkışı çok mutluyum, ulan beni görmek istiyor, hâlâ inanmıyorum. Yanımda da @Sky_Walker vardı. Dedim geleyim evin nerede, akşam 22 suları, bizim sitede oturuyormuş. Çok mutluydum ya da mutlu olmak istiyordum, inanmak istiyordum. İşte oturduğu yere gittim, akşam göremiyorum pek, karanlık ama olsun, o orada, patlattım bir şarkı, canımsın sen, sensiz olamam, yaşar mıyım bunu bir bilsen, uzaklarda mutluluk bana gelip güldürsen! 😅
Bakıştık işte, ertesi gün ailesi aradı, tehdit etti, ulan bir gün olmuştu daha! 😂
Ne bileyim ailesi kızacak! 😂
Sonrasında hiç buluşmadık görüşemedik ama sevdim. Her gün akşamları oturur köşe başında camlarını, balkonunu görebilecek bir yerde oturur, şarkı söylerdim. O duyardı gür sesle söylerdim. Cama çıkardı. Balkona çıkardı ama ailesi sıkıntı. Cama çıkamazsan eğer cama yaslan gölgeni göreyim orada olduğunu bilseyim, bu bana yeter derdim! Mektuplaşırdık, yüzlerce yazdım ve aldım!
Saçlarını göndermişti bana hep yanımda taşırdım. Öper koklardım. Biz bakışırdık sadece, okulda görürdüm onu, her siparişte siteden geçerdim, belki camdadır, belki görürüm, görürdüm ara sıra denk gelirdik!
Bana iki haftada beni kaçır dedi, tamam sevdim ama o kadar da güven vermedi. Ulan dur ilk defa kız arkadaşım olmuş, daha yeni tanışıyoruz ne kaçırması ama sevdim. Güven şart değildi ki sevmek için sevdim işte..
Babası dövüyormuş kızı, yolda gördüm, börekçi ye davet ettim ve anlattım. Kızını dövme, ben kızını seviyorum. İşim gücüm bu, yerim yurdum bu, niyetim ciddi, kızınla evlenmek istiyorum. Alkol yok sigara var, kötü alışkanlık yok. Evden işe işten eve bir insanım! Babası olmaz dedi uzak dur, ben iyi değilim seni kötü yaparım, Bakırköy'de tedavi gördüm filan, korkutmaya çalıştı beni, bak dedim, kızın bana gel dün yazmıştım bir soru için kopyala yapıştır sevmem genelde ama bunu dün yazmıştım. 😅
kızın bana geldi teklif etti. Ben dedim onu bırakmam, siz ne yaparsanız yapın, bırakmam, kızın vazgeçmedikçe ben vazgeçmem!
Gel gidelim ormana istediğini yap ama vazgeçmem!
Adam sevmiş beni aslında, eve gidince demiş çocuk iyi birine benziyor, ancak kızın anası ve babaannesi, doldurmuşlar adamı, o çocuk kötü diye adam benden korkuyordu. Beni görünce başını eğiyor başka yere bakıyordu. Bunları mektupta sevdiğim söylemişti..
Daha sonra babaannesi bak oğlum bu kız deli, rahatsız, tedavi görüyor, psikolojik sorunları var. Olabilir insanlık hali hastalık sağlık zehir şifa Allah'tan, ben seviyorum şizofren olsa umrumda değil, ben seviyorum onu dedim!
Daha sonra denk geldik dediler ki bak seni şikayet ederiz. Kime istersen et derim, sevmek suç değil günah değil. Niye korkayım ki ben! 😅
Polis tanidıkları vardı, defalarca nezarete alıp üstüme geldiler, korkutmaya çalıştılar, nezaretleri gezdirirken, içerdekiler işte bize ver onu filan diyordu, bak seni oraya atarız dediler, korkmadım dimdik durdum!
Seviyorum ben dedim, seviyorum! O bana geldi, ben sevdiğimi bırakmam! O vazgeçmeden bırakmam, ayrılmam dedim!
Hemen hemen her gün evden iş yerinden alırlardı beni polisler. Sadece tehdit vardı. İnsan sevdiği için karakolluk olur mu? Ben oldum!
Sadece bir kez buluştuk ilk tanışma harici olmadı ama seviyordum. Aşkın sevginin kalıpları yoktur ki olamaz!
Bana ne kalıplardan!
Varsayımların canı cehenneme!
Hani babası saldırsa karşılık veririm ama annesi ile babaannesi saldırıyordu üstüme, kadın oldukları için sadece tutuyordum. Karşılık vermiyordum. Onlar bana saldırıyor ama beni şikayet ediyorlardı, polisler beni alıyordu..
Sonra mahkeme oldu. Hakim değişti kadın hakime döndü. Avukatları bıraktı başka avukat geldi. Tanıdıkları var sonuçta ben garibanım kimsem yoktu, küçüklerim mahallenin çocukları gençleri işte..
Mahkeme de kız dürüst olsa sıkıntı yok. Ancak ileri geri konuştu, yalan söyledi, yalancı şahit bile çıktı. Şahidin adını soy adını ve adresini ezberleyorum. Eğer sıkıntı olursa kafasını gözünü kırdırmak kırmak için!
Yalancı şahit kadındı ve akrabaları idi, çok saçma!
Kadın da ileri geri konuştu, onları destekledi, kapalı idi bir de örtünmüş, hep derim kılık kıyafet ile kişilik ve karakter insanlık olmaz. İnsan olsun..
Hakim yemin et dedi şahite şahit yemin edemedi, şey dedi ben bir şey görmedim, bana bunlar söyledi. Ulan yalancı şahitlik suç değil mi?
Ama hiçbir şey yapmadılar yalancı şahite!
Kızın da ifadelerini yazmış olduğu mektuplar ile ispat ettim. Hiçbir şey olmadı ama yıkıldım işte, hak etmedim ben!
Aradan zaman geçti yabancı numaralar arıyor açmıyorum. Korkuyorum artık. Hâlâ yabancı numaralara açmam. Tanıdıklara da açmıyorum ya neyse, işte yazdım kimsin hayırdır niye arıyorsun!
Benim dedi ben, sevgilin, niye yaptın dedim, niye sattın beni, niye yalan söyledin mahkemede, ailem korkuttu dedi!
Dikdik durmalı idi, ben korurdum onu, seven sevgisinin arkasında durur durmalı!
Bana deseydi bizimkilerin kafasını gözünü kır kırardım, o istemiyor diye ailesine dokunmadım!
Ben affettim onu, her şeye rağmen affettim, sevmiştim sonuçta, benim sevgim böyleydi...
Ailesi sadece beni istemiyordu. Ben olmayımda kim olursa olsun. Zengin damat istiyorlardı...
Neyse bir gün anlatıyor işte bana, rüyasında görmüş, aşkım beni istemeye gelmişsiniz eee, ben seni odama alıyorum eee, tam öpücekken, annen odaya girdi, bu iş olmaz dedi, Allah Allah niye aşkım niye peki!
Annen dedi ki bu başkasının kadını olmuş, olmaz bu iş!
Annem doğru söylemiş aşkım dedim, bu nasıl rüya ulan!
Sonra dedi ki ben başkası ile oldum, sevgili oldum ve olan oldu dedi!
Seni seviyorum sevdim ama bu kadarı fazla dedim, bu kadar da değil, olmaz olamayız dedim, mutluluklar diledim!
Hâlâ aynı semtte oturuyoruz. Geçti en az 10 sene, görüyorum bazen, canımı acıtıyor, bir kez sevmiştim sonuç olarak, herkesin kötü konuştuğu biri oldu artık. Kötü gözle baktığı. En son bakkalda denk gelmiştik bir sene olmuştur. Esnaf ileri geri konuştu, işte bu kız şöyle böyle, niye takılmadın!
Ben onu sevmiştim abi dedim, sevmiştim!
Benimle iken çocuklar yenge derdi gençler saygı duyarlardı, laf söz edemezdi kimse ama beni üzdü ya mahallenin çocukları gençleri bile düşman oldular ona..
Geçenlerde bir kardeşim dedi ki yan komşusu abi iyi ki olmamış sizin iş, evlerinde her gün kavga oluyor, sürekli birbirilerine giriyorlar, çok kötü insanlar dedi..
İyi de 10 sene geçti diyorsun, profilinde yaş 24 yazıyor, sen 14 yaşında iken mi oldu bu olaylar?
Pardon 29
Sen 19 yaşında iken mi oldu yano
Ben lise 1 de kendi kendime sevdiğim kız için ormana adam kaldırdım kafasını gözünü kırdım 😅
Uzaktan seviyordum ama onu rahatsız edenin hayatına sokarım
Yaş ile sevgi ne alaka anlamadım 😅
Yok Ben bi an yazını 24 gibi gördüm takip ettiklerinle yaşını karıştırıp da dedim 14 yaşında mı oldu bunlar filan pardon kafam karıştı
Çok şey yaşamışsın ya mahkeme filan oha yani
Canın sağolsun önemi yok.
Ormana adam kaldırınca da karakolluk oldum ama haklıyım dimdik durdum 😅
Ben seviyorsam, ucu bucağı yok belaya çatarım her boku yaparım
Ama artık yapar mıyım bilmiyorum eskidendi bu sevgim sevme şeklim
2. Daha kötü idi ama onu yazmadım hiç 😅uzun sürer şimdi yaz desen zaten 3 Sevgilim oldu 😅ama hiç sevgilim ile sinema nasip olmadı anasını satiym 😅 hayalde kaldı hepsi 😅 sıkıntılara evet demişim kötülere djdjd
Seviyorsan ucu bucağı olmalı, basını belaya sokarcasına sevmemelisin, bir gün takarlar sol böreğine bıçağı, o zaman anlarsın kim için değer kim için değmez, ben sevdiğim erkek kendini riske atacak bir şey yapmasin isterim.
Fark ettim öyle olacak artık. Mantıklı bir aşk istiyorum mantıklı şeyler. Çok sevmek istemiyorum. Her şeyi yapmak istemiyorum. Elimden geleni yapmak istemiyorum artık..
Elimden gelmeyen yoktu...
Yaşamak gibi derdim yok ki hayatı sevmiyorum insanları sevmiyorum insanlar insan değil insancıl değil hayat hiç güzel değil hep kötüler var kötü kalpliler çoğunlukla
Bende sevdiğim için riske atılmasını istemem atmam da sevdiğimi canı yansa canım yanar zerre yansa canı alev olur yüreğim kanar
Ama dedim ya eskidendi öyle olmayacağım artık
Zaten olgun akli basında ve sana değer veren bir kız senin tehlikeye gireceğin işlere seni sokmaz
İlk başta gökten düşmüş melek gibi gelirler geldiler hep iyi iyimser ulan dedim sahi mi sahi mi harbi mi be çok iyiydiler bilseydim sevmezdim ki maskeli imiş makyakmış karakterleri de yüzleri gibi
Kimse sütüm ekşi demiyor ki
Diyen de olabilir yani mesela ben şahsen şu an ilişki için uygun bir insan değilim ama suanlik, gibi gibi
Keşke herkes dese hiç kimse üzülmese Ben de diyorum beni seven ben olduğum için sevsin istiyorum Her şeyimle neyse o çünkü yalan söyleyen insanları hiç sevmiyorum yalanlar Can yakıyor Can yakmak istemiyorum canım yansın istemiyorum
Doğru düşünüyorsun bence bu güzel bir şey ilişki için uygun görmüyorsun şu an bence mantıklı yaşın küçük henüz
Yaşla alakası yok, bu yaşlarda bir insanın ilişki olabilir, sadece şu an benim olamaz😂
Hayır var ya 😅ben aşkı evlilik üstüne düşünüyorum 😅
Evlilik için bu yaş erken yani 😅
O yüzden 😅
Kendime göre 😅
Kadınlarda 23 ve üstüne uygun görüyorum 😅
Ben illa evlilik diye düşünmüyorum. Evlilik dediğin şey cinsel ilişkiyi resmiyet altına almaktan başka bir şey değil, iki insan aynı hayatı yaşamaya karar verdiyse dilerse evlenir dilerse evlenmeden yaşar he evlenmek daha iyi ama aile kurmus olursun herkes kocan olduğunu bilir vs.
İyi de evlilik için bu yaş zaten erken😀
Ben sevgili olunca hadi hemen evlenelim kocam ol çocuk yapalım kafasına girmiyorum ki😀 böyle bir kadını hiç bir erkek de istemez zaten😂
Sevgili olursun, bir kaç sene takılırsın, sonra da evlenirsin😀
Ben helal bir aşk istiyorum dikkat ediyorum küçüklükten beri böyle öğrendim camilerde büyüdüm
Hep yuva kurmak istedim
Eskiden sevgililer ayrılırdı ama eşler ayrılmazdı bir ömür birlikte mutlu yaşarlardı
Ben ahirete inanıyorum ahirette de eşim olsun istiyorum nasip olursa bu dünyada huri muri istemem
Sadece eşim isterim
Aslında ben elimi bırakmayacak birini istiyorum desem daha doğru olur her şeyin canı cehenneme
Hmm anlıyorum ben dine inanmadığım için benim için helal/haram değil doğru/yanlış veya olması gereken/olmaması gereken sistemi var, aynı şey zaten.
Eşler ayrılmazdı konusuna katılmıyorum eskiden sıkıntılı evlilik çok var di kadınların hakları kısıtlı olduğu için sadece sorun yokmuş gibi görüldü ama vardı
Her helâl evlilik mutlu bitmez bazen
Olabilir saygı duyarım
Ortodoks Hristiyan bir kız tanımıştım çok iyiydi
Din insana insanlık katmaz din ile insanlık olmaz zaten
En sevmediğim insanlar Müslümanlar genel olarak nerede bir pislik varsa hep müslümanlarda var
Üçkağıtçılık hep müslümanlarda
Evet doğru yanlış olması gereken olmaması gereken bunlar önemli ya Ben sadece güzellikler odaklandım Ne bileyim kendime kendimi biliyorum
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verene e ben biliyorum hakkını da veriyorum sorun yok her türlü sorunu çözebilirim çözeriz aşılamayacak hiçbir şey yok imkansız diye bir şey yoktur benim için imkanları imkansızlaştıran insanlardır
Bulursun bir gün kız
Kız bulmak mesele mi sence 😅 mesele o olsaydı çoktan takardım birini koluma
Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok ben sevgili istemiyorum birini de istemiyorum
O zaman böyle mutlu ol ne diyim 😂
Tövbe tövbe yahu 😅 edebiyat ben istemiyorum değil istiyorum ama iyi bir insan istiyorum 😅
O zaman iyi bir kız bul umarım 😂
Amin amin inşaAllah 😅 teşekkür ediyorum mutlu günler diliyorum hoşçakal gönlünce olsun 😅
Hoscakal deme daha gelirim soruna konuşuruz yine😂
Şimdilik hoşçakal o zaman 😅 Ne bileyim aklıma bir şey gelmiyor o zaman başka bir soruda görüşmek üzere 😅 güle güle
Gel tabii buyur her zaman her daim 😅
Hayır
Gülersiniz inşaAllah aşka ihtiyacımız yok gülmek için
Evet öyle.
EyvAllah gönlünüzce olsun 😅 Mutlu akşamlar diliyorum
bilmiyorum kafam karisik
Hımm kafamızın karışık olmak hiç iyi değildir şahsım adına 😅benimki hiç karışmaz 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Ask yok
Yaşatan yok aşk var 😅 kıymetini bilen yok hakkını veren yok
Yüzü gülmeye ilerde var abam 🤣
Benim de gülmedi lanet olası pislikler güldürmediler 😅
Güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm kattın sanki beni sen yarattın isyan eden kalbimi delik deşik ettin sevgilii 😂😂😂😂
https://m.youtube.com/shorts/PkdIBfE5Il8
hayır ama yakındagülücek gibime geliyo
Allah Allah 😅
Ne güzel 😅
Aman dikkat et 😅
Ben de öyle düşünmüştüm 😅
Gönlünce olsun 😅
Hiç güldürmedi.
Normaldir sevenler yok artık kıymet bilenler yok 😅
Ama gülmek için aşka da ihtiyacımız yok 😅
Aşk boş iş zaten. Ben sevginin hasını annemden gördüm hep. Bu bana yeter.
Bende valla annem anam sağolsun
Rabbim sağlık sıhhat versin sen ve ailene sevdiklerimizi bize bizi onlara bağışlasın
Amin. Cümlemize.
Qülmedi
Normaldir 😅
Şimdiki aşklar güldürmüyor 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Gülmedi
Güldürmedin hep ağlattın sanki beni sen yarattın dert üstüne zulüm kattın derdi bana sen tatttirdin isyan eden 😅kalbimi sjdjdj
youtube.com/shorts/PkdIBfE5Il8?si=K5aD2FZ2GuUOW9Ny
😂😂
Maalesef daha öyle birini bulamadım
Kim bulmuş ki 😅
Buldukları ne kadar sahici gerçek 😅
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef
Bulursunuz inşaAllah 😅
İnşallah teşekkür ederim sizde bulursunuz umarım buluncuda olmuyor işte
Amin inşaAllah ricalar ve teşekkürler 🌸 Fikirlerim değişti 3 ilişkimde de kalbimi dinledim artık mantıklı olmaya karar verdim
Hayatımın merkezinden çıkardım aşkı 😅 kendimi koydum oh 😅
Olmuyor valla maskeli yüzde doksan dokuzu
Gülmedi
Şanssızlık, yanlış insanlar
Gönlünüzce olsun 😅
Hayır
Güler inşaAllah 😅
Gülmedi
Benimde 😅
Aşka ihtiyaç yok gülmek için 😅
Canı cehenneme 😅
Gül'ün gülümseyin her şeye rağmen 😅
Hımm öyle mi
Öyle valla 😅
Hayatıma bir kadın almadan önce hep gülerdim güler yüzlü Mutlu oynarım oyun oynamayı severim gezmeyi tozmayı güldürmeyi çok seviyorum gülmekten çok aşk güldürmüyor ya da aşık olunan hayalimdeki aşk güldürürdü ama hayalimdeki gibi değilmiş aşıklar
Anladım haklısın doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Ricalar ve teşekkürler 🌸 Hayırlı huzurlu sabahlar dilerim 🌸 Hoşçakalın
Hayır
EyvAllah 😅
🚶♀️➡️ 🙄
Aşk mıydı yüzünüzü güldürmeyen yoksa aşksızlık mı
Aşk.
Benimki de aşksızlık'tı aşksız olandı 😅
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Yok yaa bizde aşk uğruyor da. Sonrası değişik. İyi günler
Misafir aşkları sevmiyorum 😅 terbiyesiz saygısız misafirleri de sevmiyorum 😅
EyvAllah 😅 Hoşçakalın
Hayır
Güler inşaAllah 😅
Hayır
Normaldir 😅
Alıştım diyelim😅
Bende alıştım valla 😅
Hep gül gönlünce olsun 😅
Teşekkür ederim sende hep gül 🙂
Ricalar ve teşekkürler 😅 EyvAllah 🌸 Hoşçakalın
Ksskksskks eyvallah bizden hoşçakalın
Sen beni tanimiyinnn Haaaa 😅
EyvAllah bizden (gırgırına)
https://m.youtube.com/watch?v=oVTQKpg6utY
Teşekkürler 😅
Hayır
Güler inşaAllah 🌸
Gülmek için aşk şart değil 🌸
Tabikide gülmek de şart değil anlayabiliriz sıkıntı yok herkes gülecek diye bir şey yok bu hayatta 🙂
Ben ilişkide mutsuzluğu anlamam anlamıyorum
Mutluluk çok basit mutsuzluk zor olan
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur
Birbirini seven iki kişi arasında ki uyumsuzluk tatminsizlik mutsuzluk huzursuzluk hep bahanedir!
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅
Aşka gülmedim yaşamadım da zati 😅
Ama güler yüzlü insanım deli dolu çocuksu çılgın 😅 gülmekten çok güldürürüm 😅
Gülelim her şeye rağmen herkese rağmen
İyi olan herkes gülsün iyi kalpli olan
Bu ara güldürür gibi oluyor acele etmiyorum hiç bir şey için tadını çıkarıyorum bu güzel hissin 😌
Bence de acele etmemek lazım acele giden ecele gider hızlı giden tren hızlı gider 😅
Gönlünüzce olsun 🌸
Beni de güldürür gibi olmuştu öyle sanmıştım
Oysa gülüşlerime engel oluyormuş
Aşkın a.
Sakın ya
EyvAllah 😅 gönlünce olsun 😅
Azımıza sıçtı
Valla benimde lanet olası pislikler 😅
Biz gülelim 😅 gönlünce olsun
Ne aşkı aşka inanmam kedilere inanırım
En güzeli hayvanların sevgisi samimi masum
Gönlünce olsun 😅
Gülmedi, gülmez ve gülmeyecek 💅
Güler inşaAllah hem gülmek için aşka ihtiyacımız yok 😅
Umarım..
Maalesef gülmedi
Benim de abi 😅
Gülmek için lazım değil ki 😅
Biz gülelim yine de 😅
Aşk kimseyi güldürmez süründürür...
Genel olarak öyle 😅
Gönlünüzce olsun 😅
yüzümün gülmesi icin aşka gerek yok 🙄
Vallahi çok güzel düşünüyorsun Ben de öyle düşünüyorum 😅
Müthişsin işte bu her şeyin canı cehenneme gülmek her şeye rağmen güzel ömrü uzatır filan
Gülmek için Ne aşkı be aşk nereden çıktı şimdi 😂
Masmaalesef ki hayır
He vallahi çok pis maalesef yani lanet olası pislikler maskeli mahlukatlar 😅
Sahtekarlar ya aşkları sahte sevgileri sahte her şeyi sahte karakterleri makyaj 😅
Ama ihtiyacımız yok gülmek için aşka her şeye rağmen gülebiliriz 😅
en iyisi aşktan uzak durmak
Katılıyorum vallahi billahi katılıyorum Ya lanet olası pislikler 😅
Gönlünce olsun 😅
Ortalık maskeli kaynıyor 😅
nasıl yani abi
Yani şunu demek istiyorum kardeşim
İnsanların menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes Melek rolünde oynuyor
Ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile her şey daha da kötüye gidiyor
İnsanların aşkı sevgisi her şeyi sahte içi dışı farklı bir öyle bir böyle maskeli yani binbir surat
İşi düşen herkes gelir ihtiyacı olan
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşine tükeniyor tüketiliyor
Ben çok sevdim dibine kadar sevdim köküne kadar neler yaptım yaptım haddi hesabı yok ama hayatımın içine ettiler kardeşim
İnanmamak lazım güvenmemek lazım
teşekkür ederim abi ne demek istediğinizi çok iyi anladım
Ricalar ve teşekkürler kardeşim, gönlünce olsun, mutlu akşamlar diliyorum 🫡🌸
eyvallah abi sana da iyi akşamlar
EyvAllah kardeşim 🫡
Gülme diyemeyiz de tebessüm oldu
Zaten aşk tebessüm eder etmeli gülümsemeli gülmemeli 😅
Tebessüm etmek sadakadır 😅
Güldürmüyor
#Hükümdar
Güldürmeyenlerin canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Gülmek için aşka gerek yok inadına gülelim 😅
Zamansız geldi olmadı
Bende de vardı abla zamansız gelen zamansızdı olmadı canımız sağ olsun
Gönlünce olsun abla 😅
Gülmek için hiçbir şeye ihtiyacımız yok sağlık varsa geçinebiliyorsak karnımız doyuyorsa bir şeyler bulabiliriz gülmek güzeldir ömrü uzatır gül gülümse
Teşekkürler ⭐️
Ricalarimi iletiyorum abla 😅
Güldürmüyor çünkü sevgilim yoook
Sevgili yüz güldürmüyor ki 😅
Aksine engel oluyor 😅
Gülmek için aşka ihtiyaç yok 😅
Neye ihtiyaç var peki?
Sevilmek güzel olurdu bence 😅
Evet sevilmek güzel Allah'a şükür seviyorum yani bir sürü mahallenin çocukları var gençleri var herkesin selam verdiği bir insanım ailem var
Sevilmek güzel ama sevgili olarak güvenmek zor inanmak zor
Sevenlerimizle mutlu olalım kolu komşu eş dost aile 😅
Gönlünce olsun 😅
Güven helede bu zamanda cidden zor nasil hayat kurucaz bilmiyorum ben de
Vallahi hep iyi insanların olduğuna inanmaya çalıştım ama düşündüm ki ulan 3 kere denedin yani 3 kere çok iyi insanlar karşına çıktı gökten düşmüş Melek gibilerdi ama sonra ne oldu ağzına sıçtılar dedim kendine bir çeki düzen ver inanma güvenme sektör et 😅
Uzak dur 😅
Yem olma kimseye 😅
Vallahi tek başıma bir hayat kuracağım sanırım 😅
Normalde hiç kız arkadaşım da yok kızlarla arkadaş da olmam şimdiye kadar olmadım yani çevremde sadece abi diyenler var veya abla dediklerim bundan sonra ben de arkadaş olayım diyorum en iyisi arkadaş gibi takılayım biraz daha gevşemek istiyorum rahatlamak kuralların canı cehenneme 😅
Hayır, aşktan yüzüm gülmedi.
Benim de vallahi
Ama gülmek için aşka ihtiyacımız yok gülmek güzeldir ömrü uzatır gönlünce olsun
şu an hayatımda biri yok. :)
Geçmişten bugüne Benim de yok ama olmuştu ona istinaden
Aşkı bulursam tekrar gülecek.
Kim bilir belki de gönlünüzce olsun 😅
Aşktan yana şansım yok
Benimde 😅
Canımız sağolsun 😅
Gülmek için bir şeyler bulunur😅
😂😂
😅😂😅😅
Hayır. Ama umrumda değil yahu 😅
Kanka vallahi artık benim de umurumda değil lanet olsun ya başlarım aşkına bana Ne aşktan şimdiye kadar aşk mı vardı sanki ulan gelen aşk huzurumu mutluluğumu daldı ya gölge düşürdü akşam gibi kökten anasını satayım güneşimi batırdı
Yemişim aşkı meşki
Bence de umrunda olmasın en güzelini yapıyorsun doğru yoldasın
Canı cehenneme her şeye rağmen gülmek güzel kanka
Kankacım neyin var? Sanki birine kızmış sinirli gibisin. Lütfen takma kafaya ya. Canları cehenneme ya...
Doğru insan elbette var. Ama birileri için hiçbir şeye küsme. Hayat enerjini bitirme. Evet gülmek çok güzel. Aşık olmakta çok güzel. Yanlış ilişkiler yüzünden kendini üzme...
Sen aşk adamısın. Ve eminim bir gün en iyisini bulacaksın. İnşallah cok iyi birini tanırsın ve doyasıya o aşkı yaşarsın inşallah. senin için her zaman en iyisini diliyor ve gönülden istiyorum kankim😊
Yok kanka Olur mu öyle şey ya hani düşündüm taşındım Ulan şimdiye kadar sadece canım yandı sen de biliyorsun zaten şahitsin çoğu şeyi çoğu şeye vakıfsın yani
Ağzıma sıçtı hayatım alt üst oldu ben niye aşkı seveyim ya Niye aşka aşık olayım aşk ne yaptı ki benim için aşk ne yaptı bana güzel olan hiçbir şey ne gerek var aşka
Düşündüm taşındım mantıksız geldi
Çünkü ben aşk yokken hayatımda Sen beni biliyorsun çocuklarla oynardım gezerdim tozardım nargile kafe orası burası şurası etkinliklerim olurdu bir şeyler olurdu Ne zaman hayatıma bir kadın girdi b** oldu yani b** etti yani beni benim kimseye ihtiyacım yok be benim sevenlerim var anasını satayım
Artık kızlarla da Arkadaş olacağım 😅 bundan sonra arkadaş olurum ben de artık kuralların canı cehenneme
İstemez kanka istemez bendeki aşkı kaldıracak gerek yok kimseye vermeye gerek yok başka da gerek yok
Seviyormuş gibi de yapmayız ama başka harbiden iyi gelmiyor bana yani gelmedi
Yok yok benim enerjim bitmez yahu ben çocuksu insanım üzmüyorum kendimi aksine kendimi toparlıyorum toparlamaya karar verdim kendime yol çizeceğim
Allah razı olsun Amin İnşallah cümlemizin kankim gönlünce olsun her türlü her şey Öyle de böyle oh oh 😅
Evet aşık olduğum adamla evliyim
Sizin adınıza sevindim rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdasın üzerinize 😅
Aşk değil sevgi iyi gelir insana bunu unutmayınn:)
Peki aşk ile sevgi arasındaki fark?
Sana göre aşk ne sevgi ne?
Hadi bakalım 😅
Şöylee bence aşk tramvatik olan kişilerde bulduğumuz bir duygu
O bizim beynimizde bir kısmı tetikliyor ve biz o kişiye karşı öyle hissediyoruz
Sevgi farklı ama zamanla tanıdıkça yakın hissettikçe anılarla çoğalır ve artar. Daha sağlıklı bence ve mutlu ilişkilerin sırrı:)
Tecrübeyle sabit inan banaa
Bilimsel olarak da psikolojide bu şekilde çok yorumlanıyor. Aniden birini görünce heyecan duyuyorsan bil ki o yanlış kişi. Tanıdıkça hissediyorsan o sağlıklı olan “sevgi “yani
Benim üç ilişkim de zamanla oldu zamanla sevdim üçü de bana kendisi geldi mesela birincisi telefondan aramıştı parka çağırmıştı duygularını itiraf etmişti ben de düşünmek istedim iki gün sonra niyetin ciddi ise olur dedim evleneceksen eğer benimle olur dedim
Sattı beni hem de çok kötü
2 ile Facebook'ta tanıştık 15-20 gün konuştuk e dedi niye sevgili olmuyoruz Ben dedim sevgili istemiyorum evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum helal bir aşk istiyorum
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok çanta gibi taşıyorlar sevgililerini
Sokakta çiftler görüyorum ama hiç aşk yok aşktan ibare yok işaret yok
Ben sokaktan geçerken kör bile anlar hisseder Yani buradan aşıklar geçti der o da sattı beni
Üçüncü de aynı şekilde o gelmişti Yani ben genelde adım atmayı sevmiyorum ben kendi kendime uzaktan severim mesela severdim
O zamanla sevdim İşte sevdirdiler kendilerini iyi gösterdiler İyi tanıttılar iyi oynadılar rollerini sevdim ben de inanmak istedim güvenmek istedim
Şüphe kuşku duymak isteyen her türlü duyar Ben şüphe etmeyi sevmiyorum kuşkulanmayı sevmiyorum
Ama üçü de sattı be üçü de ağzıma sıçtı
Kendi kendime sevdiğim oldu Hep mutluydum Allah için
youtube.com/shorts/lPYvpKHjO74?si=-G9GfuGIXoBrCUcw
Ya onlar bana geldi onlar bana beni sevdiğini söyledi Ben anladım bana olan sevgisini söyle
Mesela üçüncü ve son kız arkadaşıma dedim ki ben seni değil senin bana tanıttığın seni seviyorum gösterdiğin seni değil
Ben ilk baştaki o tanıdığım kızı seviyorum seni değil
Hani şöyle düşünüyorum üç kere denedim elimden geleni üstüme düşeni yaptım vicdanım rahat Allah için
Bence yeterli ben hiç aşık olmadım Aşk sadece eşime olur
Seni satmaktan kastın nedir orayı anlayamadım
Videoyu izledin mi?
Valla dinlersen anlatırım yani anlatmak isterim 😅ama kapılar kapalı idi 😅
Evet
Daim olsun 😅
Teşekkürler darısı başınıza olsun hiç ummadığın bir anda oluyor ve ben aşk olarak diyemem çünkü ben genel olarak aşka inanmıyorum yani aşkın hormonsal bir iç dürtü olduğuna inanıyorum o sebeple aşk demeyelim doğru insan ve doğru ilişki diyelim
Ricalar ve teşekkürler. Yok istemiyorum. 😅Aldım ağzımın payını bende o göz var mı 😅
İstemiyorum 😅
Yok yok doğru insana da inanmak istemiyorum 😅
Ben tek başıma gayet güzelim ya iyiyim vallahi çok şükür 😅
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 Gönlünce olsun
Hahahahah bende en son tek başıma çok iyiyim güzelim dedim ve hayatıma evlenmek isteyebiliceğim kadar emin olduğum biri çıktı büyük konuştukça karşına çıkıyor 😂 seninde gönlünce olsun :)))
Ya ben daha ilk defa bugün dedim be
Şimdiye kadar hep aşka aşıktım ben 😅
İçim dışım Aşk Aşk diye inliyordum bütün kapılar yollar aşka çıkıyordu açılıyordu ama yeter artık ya 😅
Aşk benim ağzıma sıçtı sadece 😅
Emin olmak inanmak güvenmek istemiyorum 😅
Kazanacağım pek bir şey yok kaybedecek çok şeyim var 😅
İstemez sağol hıh 😅 küstüm ben 😅
https://m.youtube.com/watch?v=0Try_KIXdRs
gülmedi umarım geç kalmamışımdır
Benim de gülmedi vallahi 😅
Hiç güldürmediler lanet olası pislikler 😅
Geç kalmamışımdır derken 😅
Asıl aşk geç kaldı bize 😅
Kapattım kapımı 😅
Aşk güldürür aslında güldürmesi lazım ama aşık olunanlar güldürmüyor işte 😅