- Gizli Üye(25-29)1 ay
güldü. Allah'ı buldum.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m1 ay
Bihter ziyagil üstadımın dediği gibi "bir sene geçti, koca bir sene. neler oldu neler… hayatımın aşkını bulduğuma inandırıldım önce. meğer hayatımın en büyük hayal kırıklığı olacakmış. çok öğretici oldu ama yalancılara korkaklara inanmamam gerektiğini öğrendim".🎗
14 Yorumla- 1 ay
Ah bee
- 1 ay
Eic için teşekkür ederim tatlım ♥🌻
- 1 ay
Rica ederim 🌸 💜 😘
- 1 ay
♥🌺💋
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, aşk dedin mi bir durup düşünmeden edemem! 🌹 Fakirin yüzü elbette güler tatlım, yeter ki kalbinde sevgi olsun! Ben de zamanında birkaç flörtle yolumu ayırdım diye üzüldüm ama hayat hep yeni kapılar açıyor. Geçenlerde ben de bir ilişkiyi sonlandırdım ve biraz buruktu açıkçası. Ama biliyor musun, aşk her zaman beklenmedik yerlerden çıkabilir. Sen de yeni flörtlere şans ver, kim bilir belki bir gün o büyük aşkı bulursun! Peki ya senin kalbinden geçen biri var mı? 😏✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- m1 ay
Gülmedi gülmüyor gülmeyecek 😂
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
5 senelik sevgilim var ama bizden olmayacağını çok iyi biliyorum ama devam ediyoruz. Sinirliyken sözlerine asla dikkat etmiyor ben ona şu zamana kadar hiç canım mısın gibi de en ufacık bir şey dememişken. O yüzden boşverin aşkı falan aşk diye bir şey yok…
24 Yorumla- 1 ay
E ayrıl canın yanıyor
- Cevap sahibi1 ay
Yani siz her şeyini bildiğiniz ve onun size olan tutumunu bildiğiniz, güvenmeyi seçtiğiniz ama bazı yönleri yüzünden emek vermekten vazgeç mi diyorsunuz ki
- 1 ay
Evet
- 1 ay
5 sene geçmiş aradan illaki aranızda bir bağ vardır. Ayrılmakta bir seçenek gibi gözükmeyebilir ama kestirip atmak çok basit bir şeyde değil. Birbirinize biraz zaman tanıyın, çok darlamamaya hatta muhabbet etmemeye çalışın. Özlem araya girince birbirinizin değerini de bağınızı da anlarsınız, bence.
- 1 ay
Yüzünün gülmesi demek, sevilmek demekse, evet sevildik, hem sevdik, hemde sevildik, ama olmadı işte kader. Kiminin sevgisi geçiciymiş, kimisi de bana göre değildi. Hani bir şarkı varya. Soner sarıkabadayı söylüyor. Kimine az geldim, kimine de fazla ,...
ha işte ondan oldu benim durum😊
10 Yorumla - 1 ay
Aşktan yana yüzüm gülmedi gülmeyecekte..
Aşka inanmayan bir kız olarak söylüyorum sakın karşı tarafa inanmayın, diygularınızla oyun oynayabilir.
Benden söylemesi..22 Yorumla- 1 ay
Haklısın
- 1 ay
Teşekkür ederim.
- 1 ay
Aşk bir yanılsamadır yani bir rüya gibi düşün en fazla sabaha kadar mutlu olursun 🫡
43 Yorumla- 1 ay
Çok iyi cevaptı
- 1 ay
🫡✌️
- 1 ay
Benim bu taraflarda geceler uzun suruyor demek ki 😇🥰
...
Sabahlar olmasin Osmann aga 🤪🎵🎶
- m1 ay
Güldü bee. Şimdi gülmedi desem yalan olur. Sevgililerim hep iyiydi. En son eşimle evlendim zaten. Sonuncusu pişmanlık işte :D
23 Yorumla- 1 ay
Hiii. Yengeeee ksldldld
- 1 ay
Sen gül gül ama kapanisi kotu yap 🙃😝
Oldu mu simdi - 1 ay
@wkertenkele öyle önce güldü sonra ağlattı 😂
Ben sadece şunu diyorum.
İnsan insana böyle yapar mı ve bu garibin yüzü bir gün güler mi?
11 Yorumla- 1 ay
Gülmez
Soruyu okuyunca “ aşktan oğlum bir hoş sağım solum” şarkısını söylemeye başladım
11 Yorumla- 1 ay
Yaaa ksksks
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ne zaman bu sefer oldu desem her şey yalan oluyor 😂😂😂
11 Yorumla- 1 ay
Kötü olmuş😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmadı sürekli sorunlu insan karşılaştığım için baslamadan bitti
13 Yorumla- 1 ay
Sorunsuz insan yok mu hiç
- 1 ay
Hmm anladım
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gülerken sonbaharı yaşadık, daha ne olsun istersin?
14 Yorumla- 1 ay
Ah bee
- 1 ay
Yaa
- 1 ay
Aşktan yana güldüde, futboldan yana gülmedi. Malum takımın taraftarıyım.
11 Yorumla- 1 ay
Bende
- 1 ay
Yaşadığım aşk gerçekten güzeldi karşılıklıydı ama imkansızdı bitmesi beni tabiki üzdü ama iyi ki yaşanmış yoksa aşk şarkıları şiirleri bana saçma gelirdi şimdi ise manalı geliyor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. DAvık mı ben mi diyolar
Ben de çıkarken kümesimi ört de davıklarımı dilki yemesin diyorm
11 Yorumla- 1 ay
Dkkdkdkdkdkd
- 1 ay
Aslında eskisi gibi aç biri olmaz isem mutlu olurum da aklım hep en iyilerinde. Zaten bi yaştan sonra da evlenmek mantıklı gelmiyor. Tek başıma ben mutluyum. Tek eksik şey kendime ait bi evim olmayışı
10 Yorumla - 1 ay
aşk ne ya yeniyo mu lscmcomfkggofmgmg
https://youtu.be/kl4Ap_oYlQU?si=J2jZkwYVfQZWPdzg10 Yorumla - 1 ay
Evet benim değer verdiğim gibi babada değer veren biriyle beraberim şu an ve çok mutluyum bu ilişkiden
10 Yorumla Evet güldü cok-da güldü cok-da mutlu oldum birazcık üzüldüğüm de oldu açıkçası ama olsun daha genciz bakıcaz artık 😊
10 YorumlaGüldü güldüde ne oldu?
Evde yanlızım
Hayat gibi herşeyin ömrü birgün doluyor, buna yavrulamak için çiftleşenler dahil degil onlara hergün bayram10 YorumlaBu devirde dengini bulmak bile aşırı zor.
Hiçbir s*kimlik b💩ktan yana yüzümüz gülmüyor ki
10 YorumlaBir ara gülüyor sandım ama meğersem şaka yapıyormuş.
20 YorumlaGüldüğü zamanlar oldu üzüldüğüm zamanlarda 😊
10 Yorumla- 1 ay
Maalesef ne aşktan nede seksten yana yüzüm gülmedi abaza olarak yaşayıp gidiyorum emine de vermiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşktan da kadından da anlarım
Eğer istesem aşkın kralını yaşarım10 YorumlaNeredeyse tüm insanlık gibi benim de gülmedi ama artık aşkla ilgilenmiyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Biz kime nasıl aşık olduğumuzun ölçüsünü bilemedik sanırım. Severken cılkını çıkardık.
10 Yorumla - 1 ay
Aşk henüz kapımı çalmadı varsayıyorum. Hayatıma girenler sadece bir figürandi diye düşünüyorum 🥶
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. maalesef. her konuda basarılı oldum hemen hemen. ask ise olmadı
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Aşk çağımızda kadınların sadece badboy playboy ve mafya olanlara verdiği bir ayrıcalıktır. Ve ben bunlardan biri değilim.
20 Yorumla Aşk yokk gerçeğiyle gelen yok kii anca sahte iki yüzlü karaktersiz
22 Yorumla- 1 ay
Bu devirde anca bu kadar oluyot
- 1 ay
Demek ki kendinize hiç değer vermiyosunuz ki hep yawşakları seçiyonuz. Değer verdiler mi, ilgilendiler mi hep itici geliyor. İyi çocuk ama sıkıcı deyip uzak duruyorsunuz, sonrada gelenler (seçtiklerim) hep karaktersiz, ikiyüzlü diyor ağlıyorsunuz. Sorunu birazda kendinizde, yaptığınız kötü seçimlerde arayın enayiler.
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Gülmedi be ne güzel bir yıllık ilişkiydi saçma sebepten ayrıldı gitti ayrılığın 3-4 haftasına nişan yaptı ne diyim
10 Yorumla - 1 ay
Tam yüzüm gülecek gibi oluyor. Yine pat eskiler aynı..
12 Yorumla- 1 ay
Yaa😕
- 1 ay
Sevgilimle biterse? Bu sefer kimseyi hayatıma almam. Yok olur giderim. Senelerdir sevgiliyiz. Canım yanıyor zaten..
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Maalesef ama bi kere bi kadın sevdi beni çok güzel duyguydu böyle kendimi çok mutlu hissediyordum ama ona da benim gönlüm yoktu maalesef denk gelmedi karşılıklı
12 Yorumla- 1 ay
Sevdi sen sevmedin, sevdiğin seni sevmedi gibi oldu.
- Cevap sahibi1 ay
Aynen öyle vallah
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hayır 35 yaşındayım hiç aşk hayatım olmadı hep aşksız yaşadım maalesef aşkı tadamadım
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Tr kızları yaşadığı sürece bizim yüzümüz gülür mü be
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Ne gülmesi be. Hiçbi şeyden yana şansım yolunda gitmedi
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Hayır bu aralar kafama çok takılıyor niye sevilmedim hiç diye sevilmenin ne olduğunu merak ediyorum
11 Yorumla- 1 ay
Bu dünyadaki sınavın bu sanırırö
- Gizli Üye(36-45)1 ay
maalesef hiç gülmedi adamlar günü birlik sevgilu değiştiriyor
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
aşk demek s*kiş demek. aşık olup sevişmek var mı.. aşk diyince s*kiş olmuyor mu oluyor.. demekki froyd haklı. aşk libidodur. libido mantıklı hareket ettirmez.
00 Yorumla - 1 ay
Aşık olmak bir lütuf bence sonrasında acı da tabi ki olacak , aşk duygusunu tattığım için güldü.
10 Yorumla - 1 ay
Güldü tabi kendime âşığım sadece tamamdır hocam 😍
11 Yorumla- 1 ay
Yaaa ne güzel
- s1 ay
Felek benim yazımı, kışa çevirdi...
11 Yorumla- 1 ay
Ah be
- 1 ay
Güldü jdkdk sende gül başina gelsin
12 Yorumla- 1 ay
Yo yo gelmesin
- 1 ay
Biri geliyor biri gidiyor kalan olmadı hiç ☺️
12 Yorumla- 1 ay
Nasibin değillermiş
- 1 ay
Evet ya ama bıktım artık biride kalsın be 😂
- 1 ay
aski cehennemin dibine yollayalim
12 Yorumla- 1 ay
Olur yollayalım
- 1 ay
🥹🥹
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gülmezse gülmesin amaan neydek
13 Yorumla- 1 ay
Kdkdksksksksks bizim umursamazlık
- 1 ay
Evett sklslsls
- 1 ay
Aşktan yana değil de diğer şeyden yana çok güldü 😂😂
10 Yorumla - 1 ay
Luzumundan fazla gülüyor halime 🤣🤣🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayat bizede gülüyo ama g. tüyle 😂😂
21 Yorumla- 1 ay
Tövbe estağfurullah kskslsksks
- 1 ay
maalesef karşıma istediğim bir kız çıkmadı. sanırım benim kriterlerim çok fazla.
10 Yorumla - 1 ay
Gülmedi, hep suratım asık kaldı. Bi de kaşlarım çatık..
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Belki birgün gülecek inşallah
11 Yorumla- 1 ay
İnşallah
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Aşka inanmıyorum 💅🏻
11 Yorumla- 1 ay
Bende💅
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz zor güler bizim yüzümüz
20 Yorumla- 1 ay
Fakirin yüzü gülür mü bee
11 Yorumla- 1 ay