Aşktan yana hiç yüzünüz güldü mü?
Güldü
Gülmedi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşktan yana hiç yüzünüz güldü mü?
Bazen öyle birisi çıkar ki karşınıza, öyle bir zamanda girer ki hayatınıza, daha önceki ilişkilerinizde yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutturur birden. Ne kadar korusanız da kendinizi bir kez daha acı çekmemek için, karşı koyamazsınız duygularınıza. Çok fazla direnmez ve bütün kapılarınızı açarsınız ona. Ve hadi dersiniz "Gel içeri, gel ve aşkın ispatla bana ". Her şeye rağmen gerçekten sevmeye ve sevilmeye, aşkın varlığına tekrar inanabilmek için o kadar ihtiyacınız vardır ki.
Bu kez her şey çok güzel olacaktır.
Beklediğiniz insanın o olduğuna emin olmasanız bile, öyle olmasını istediğiniz için buna kendinizi inandırmışsınızdır bir kere. Tüm cana yakınlığı, güzelliği, sempatisi ve sevgi dolu görünüşüyle gelir ve girer sevgiyle açtığınız kapıdan içeriye.
Onunla yeniden her şey çok güzeldir işte. Sevdiğiniz zaman tam seversiniz çünkü siz. Sınırı yoktur ve hiçbir zaman olmamalıdır. sizin sevginizin. Ya heptir ya hiçtir felsefeniz. Ölmek var Dönmek yoktur.
Var oluşunuzun nedenidir sevgi. Hayatınıza girmesine izin verdikten sonra ondan başka hiçbir şey önemli değildir sizin için. Aşk kapınıza gelmiştir bir kez daha. Nereye giderseniz beraberinizde onu da götürür, gözlerinizi kapatınca onu görürsünüz. Öyle içten, yalansız ve çıkarsız sürüyordur ki ilişkiniz, bir gün bitebileceğini aklınıza getirmek istemezsiniz. Her şeyin çok güzel gitmesi, bir sonu olabileceği gerçeğini değiştirmez yine de. Sizin istediğiniz, aşkın varlığını ispatlamasıdır size. Ama onun amacı size aşkın varlığını ispat etmek değildir. Deneme yanılmayla kendisi için uygun insanı arıyordur o aslında. Ve yanılmıştır yine. Aşk için seçtiği yol sizi inciten yanlış bir yoldur ama yanılmış olsa da iyi bir insandır. Sizi kırmadan uzaklaştırmak içinkendisinden, klasik "kendinden soğutma" oyunlarını oynamaya başlar sonra. Bu oyunların sizde işe yaramayacağını anlamayacak kadar az tanımıştır sizi. Siz bilmezsiniz o oyunları. Aşka en sahici yolu olarak bakanlardansınızdır siz çünkü. Aşk varsa eğer gerçektir sizin için ya da hiç olmamıştır. Oyunları işe yaramayınca daha fazla dayanamaz ve; "hiç sevmedim seni çok çalıştım ama beceremedim. Beni anla ve affet ne olur. Aslında ne kadar istesem de kimseyi sevemiyorum" der. ya da "Çok düşündüm, sen çok iyi bir insansın, inan seni üzmek istemiyorum. Hayatım çok karışık. Bunu hak etmiyorsun ama bu aralar kendimle bir savaş veriyorum ve bu savaşta yanımda olmanı istiyorum"der.
Siz onun için hayatınızı ve geleceğinizi sorgulamaya başladığınız sırada söyler bunu hemde.
Sizin için ne kadar inandırıcı olmasada söyledikleri, artık onu kaybetmişsinizdir bir kere yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Aşkta mantıkta yoktur sizin için gururda yoktur, olmamalıdır da. Bu yüzden biraz daha gidersiniz üstüne son bir şans için. Hiç ummadığı bir anda karşısına çıkıp "Seni hala seviyorum" diye bağırabilmek için her zaman geçtiği yerlerde
beklersiniz. Ama göremezsiniz. Görmedikçe ona daha çok bağlanır, uzaklaştıkça daha çok yakınlaşırsınız ona. Ama bütüngemileri yakmıştır o artık.
Önce beyninde bitirmiştir ilişkinizi, sonra da kalbinden çıkarıp atmıştır sizi. Çok uzun değil, daha bir gün önce yüzündeki o küçücük tebessümüyle sizi sevdiğini söylerken, gökyüzünden kendisi ve sizin için birer yıldız seçerek hayatınıza küçük anlamlar katan o güzel insan, hayatınızı kabusa dönüştürür aniden. Birdenbire kapatır kalbinin kapılarını, yasaklar kendini size. O acımasız yüzünü gösterir bir kez daha size hayatın. Ne olduğunu anlayamazsınız. Duvara çarpmışsınızdır. Kendinizegüveniniz ve bütün güzel duygular altüst olmuştur. Hayatı kendinizde aramaya başlarsınız yine. Öyle ya, eğer yanlış bir şey yapılmışsa bunu hep kendisinde arayanlardansınızdır siz. İyilik ve güzel şeyler için varsınızdır çünkü. Hatalarınızı sorgularsınız bu kez.
O size "suç sende değil, kendimle savaş veriyorum, hata bende" dese de bunu kabullenmez ve nerede yanlış yaptığınızı anlayabilmek için çırpınır durursunuz. Sonunda yine bütün hatayı kendinize yüklersiniz. O yüzden her seferinde biraz daha dikkatle ve tereddütle başlarsınız yeniilişkinize. Bir yanınız hep korunaklı tutarsınız. Uzun süre açmazsınız kapınızı kimseye. Ve her seferinde daha zor açarsınız kapıyı oradan içeri girmek isteyene. Ne zaman ki...
Bu kişiden kişiyi değişiklik gösterebilir yani aşktan yana yüzünüzün gülüp gülmediğini yaşadıklarınızdan ibaret olduğunu düşünmek yerine belki de sizin için hayırlısını beklemek en güzeli olacaktır, her zaman için insanlar aşktan sevgiden yana yüzünün gülmediğini söylerler belki de öyledir, ancak belki de yüzümüzün gülmesi için birazcık cefa çekmemiz gerekebilir.
O yüzden her şeyin zamanı olduğuna inanan ve bu doğrultuda hareket etmeyi kendinize göre bilin, gerçek aşkı bulanlar gerçekten yüzü gülenlerdir ama günümüzde gerçek aşk var mıdır onu bilemeyiz.
Aşktan yana Hayatimda bir kere gerçek aşkı buldum iki yıl önce doğru kişiydi ama yanlış zamandı hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık ona saygım herzaman sonsuz 🙏 anlayacağın yumurta gibi adamı elimden kaçırdım 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
Aşktan yana şansım yok, ağlıyorum derdim çok. Aşkımı kaybetmişim sordum, sordum bulan yok. Dün gece çok ağladım, aradım bulamadım. Kör olası çöpçüler, aşkımı süpürmüşler.🎵🎶🎙️ Başlık bana bu şarkıyı anımsattı.
Cevap
39Cevap
Hayır maalesef aşka da inancım kalmadı zaten artık.
Benim ne ailede, ne arkadasta, ne kariyerde, ne askta, ne guzellikte kisacasi hic bsy de yuzum gulmedi. Olsem uykumda uzulmem
Olsun yinede hiçbir şey için canını sıkmaya değmez bence. Hayırlısı böyle de geç isyan etme üzülme bence. Yani seninde kaderinde böyle olmak varmış. Kimse seni mutlu edemiyorsa sen onları et.
Gülen yüzümüzü aldı
Boşuna demiyorlar aşk adamı öldürür diye
Aynen öyle. Aşk kimisine göre ödül kimisine göre ceza. Yani bir taraf mutlu olurken diğer taraf üzülüyor kahroluyor. Aşk herkese yaramıyor bence ya..
Maalesef aşktan yana yüzüm gülmedi. Aşık olduğum kişiyle değil görücü usulü ile evlendim. Ama pişman değilim. Aşk süründürür. Sadece uzaktan sevmek be hep kavuşmak ümidiyle yaşamak şeklinde aşk güzeldir.
Yiğidi öldür hakkını yeme bir çok kez güldü.
Çok güzel ve karakterli kadınlarla çok güzel ilişkiler yaşadım. Hepsine her şey için teşekkür ederim umarım çok mutlulardır.
Hayır gülmedi gülmeyecek de
Umutsuz olma bence hiç belli olmaz böyle işler. Bir bakmışsın hayatının aşkını bulmuşsun. Yani neden bu şekilde düşünüyorsun umutsuz olma her zaman bir umut vardır.
Karşıma iyi ve sevdiğim birisi pek çıkmadı o yüzden aşk hayatım olmadı ama ilerde ne olur bilemem.
güldüğüde oldu gülmediğide çok fazla takmamak lazım kafaya. biri biter biri başlar durmak yok yola devam her şey çok güzel olacak :D
Sence güldü mü bence hayır 😂 zaten yüzümüze gülse buraya ayıracağımız vakti ona ayırırız. Bence daha mutlu oluruz sanki 😇
Askatan yana yuzu gülen millet değiliz bazı şeyler farklı olabilirdi 🤷😂
Hiçbir zaman gülmedi be. Belki bundan sonra güler.. ne diyeyim
İnşallah birgün güler. Yani aşk güzel bir şey ama çokta zor. Bir yanın hep yanımda biri olsun falan diyor ama bir yanın ne bileyim istemiyor. Ama yinede herşeye rağmen bence mutlu olmak lazım.
Güler inşallah.
O ne yeniyor mu?🙄🤦🏻
maalesef önümüze bakıyorum.
Hayatta açık ara en başarısız olduğum ve becerebileceğime de ihtimal dahi vermediğim bir konu
Öyle bi güldü ki aldattı üstüne evlendi 😂😂
Hayırlısı buymuş senin için öyle düşün. En azından ciddi bir yola girmeden nasıl biri olduğunu görmüş oldun bence. Yani herkes kendine yakışanı yapar.
Çünkü kendi ruh halinde biri bulamadım
Hep farklı ve basit
Bulsam Güler de bana uyan kriter lerde aday yok ki
hayır galatasarayı saymazsak hiç bir şekilde gülmedi
Bin şükür @cilgin-haritaci
Bizi birbirimize nasip eden Rabbime bin şükür sevgilimmmm ❤️ ❤️
Gülmedi. Keşke hiç aşık olmasaydım diyorum.
Aramıyorum arasam güledebilir
sorun yok gülmesin ağlamasın da
Aşk yana gülemedim
Gulebilirdi aslinda
Yüz felci bile olduk zamanında
Gülmedi desek yeridir..
Gülüyor.
Aşk beni... kanka :))
maalesef yüzüm hiç gülmedi aşktan yana
Aşk da yalan meşk de yalan var birazda sen oyalan
Rachel gibi birisi olsa gülerdi kesin
Hiç sevgilim olmadı ki tipsizim 25 yaşındayım çok çirkinim