1 yılHiç yüzüm gülmedi. Çok sevdim bir adamı gitt başkasıyla nişanlandı. Oysa onun beni sevdiğinden emindim, çünkü bir insan sevmediğine öyle bakmaz öyle gülmez…
Aradan bir kaç ay geçti bir erkek geldi benimle tanışmak istedi. İçim bir hoş oldu belkide sevilmem gerekiyordu. Şans verdim tanıştım, bu seferde bu oğlanın ilgisiz abuk sabuk hareketleri başladı. Başka kızlarla konuşma mı dersin, mesajlara cevap vermeme mi. Hepsi var. Yani beni kimse sevmiyor, sevilmeyi hak etmiyor muyum acaba. Gerçekten bu beni çok üzüyor tam biri geldi bana can yeleği olacak beni bu takıntılı aşkımdan kurtaracak derken o denizde yalnız boğulduğumu fark ediyorum…13 Yorumla- 1 yıl
Yüzüm güldü çok şükür. Güler yüzlü bir insanım aslında. Hatta güldüren. Ama aşktan gülmedi ya da aşıktan ya da aşık sandığımdan..
Gidenlerin canı cehenneme lanet olası pislikler hepsinin canı cehenneme.
Ben de inanmıştım güvenmiştim şüphe kuşu yoktu Hani şüphe kuşku etmek isteyen her türlü eder
Etmedim işte nice hatalarına rağmen
Ya ilgisizlik ihanettir aşka sevgiye sevene ilgisiz olanların da canı cehenneme
Ulan insan en çok sevdiğine ilgi göstermeli
Seven sevdiğinden bir başkasına karşı kör sağır dilsiz sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalı
Ben böyle sevdim yine de sevilmedim
Herkese geç dönerdim de aşkıma motorda bile yazardım araba kullanırken Yani önce o ona yazardım önce ona dönüş yapardım zaten bir tek onunla konuşmak isterdim
En çok onun sesini duymak isterdim
Can yeleği aramayalım kendimizi Çünkü kimse olmaz hepsi dandik Çin malı çakma lanet olası pislikler 😅
Menfaatçi köpekler 😅
Karakteri sahte makyajlı bukalemunlar
Ben aşktan vazgeçtim oh be hayat varmış ya yeter ya 😅
Hayatımda kimse yokken daha mutluydum ben 😅
Hep şey hayal etmiştim böyle denizdeyken Ulan bir kız boğulsun da boğulur gibi olsun onu kurtarayım bana aşk olsun üç beş kişiyi kurtardım ama hepsi erkekti 😂😂😂
- 1 yıl
Bende artık vazgeçtim kimseyi sevmeyeceğim kendimden başka. O kadar haklısın ki. Bu insanlar için fazla iyiyiz.
- 1 yıl
İyileri sevmezler genelde kullanır sömürürler
Hepsinin canı cehenneme 😅
Gönlünce olsun 🌸 Mutlu sabahlar diliyorum
En İyi Cevaplar
1 yılGaribanın yüzü gülür mü😅😅
Her ilişki kendi içinde bir öğrenme ve deneyim süreci sunar, kimi zaman mutlu anılar bırakırken, kimi zaman da derin izler bırakır. Önemli olan, bu süreçten kazandıklarımızı ve kendimizi nasıl geliştirdiğimizi fark etmektir. Eğer sorunun özü "kalıcı bir mutluluk bulup bulmadığım" ise, belki de mutluluğun geçici bir an değil, o sürecin içinde nasıl bir yolculuk yaptığımla ilgili olduğunu söyleyebilirim.
311 Yorumla- 1 yıl
Gülay niye gülmesin 😅 ben çok gülüyordum 😅
Vallahi benim aşk inancıma göre hayalimdeki aşka göre kırmak yok dökmek yok incitmek yok üzmek yok başlarım öyle aşka ya öyle aşığa canı cehenneme lanet olası pislikler
Aşk huzur ve mutluluk yağmuru misali yağması lazım fırtına gibi yer yerinden oynayacak sadece huzur ve mutluluk olacak Sevinç olacak gülüşler olacak
acı ben her şey açık olamaz ya 😅
Allah Allah - 1 yıl
Sen çoktan aşka gelmişsin 😅
- 1 yıl
Ne alakası var şimdi 😅hiçte bile 😅
- 1 yıl
Yazdığın her kelimede aşk kokusu var şgvlxjx aşkım da aşkım şgx
- 1 yıl
Onlar eskidendi tamam mı artık aşkım da aşkım Yok önce ben 😅 önce ben artık mantık önce mantık artık beynimi dinleyeceğim birazcık da beynimle ilgileneyim ya kalbimi dinledim üzüldüm 😅
- 1 yıl
Doğru yola girdin sen de sonunda 😅 gel bizim tarafaa gell şgxlx
- 1 yıl
He vallahi lanet olası pislikler onlar kim lan hayatımızın merkezi olacak hiçbir şey yapmadan hayatımızın merkezine koyacağız hayırdır yani kim kime iş koyuyor 😅
Al gülüm ver gülüm almazsan vermem 😂
https://m.youtube.com/shorts/tGQ1KLtWHQE - 1 yıl
Heh şöyleeee. Park et bizim cepheye. Rahat et şhflxs sen de bizdensin artık
- 1 yıl
Şoförlük yok bende 😅 vale var mı vale gönder 😅 Hiç kendimi yoramam 😅🤣😂
- 1 yıl
Her türlü hizmet bizde şhflf diğerleri salya sümük ağlarken biz aklımızı kullanıp hayatımızı yaşıyoruz şglxgjl😎
- 1 yıl
Bende de var her türlü hizmet 😅 Yaşayalım be 😅
Mutlu günler diliyorum gönlüne sağlık 😅 Hoşçakal
Gizli Üye(36-45)1 yılAşk denilen illet saplantılı bir psikolojik hastalıktır başka hiçbir şey değil yani yaşadığım acı tecrübelerden sonra bu şekilde düşünüyorum birini sevebilirsin onu gördüğünde heyecanlanabilirsin kalbin çarpabilir o ayrı bir şey ama körü körüne aşık olmamalı insan
13 Yorumla- 1 yıl
Katılmıyorum. Bende üzüldüm çokça sevdiğin kadar üzülürsün derler hep üzüldüm hiç mutlu olmadım. Kendimi hiç iyi hissettirmediler. Elimi sıkı tutan olmadı ama ben ağzıma sıçtıkları halde hak ettikleri halde sevdiğimin elini hiç bırakmadım sonuç olarak hep satıldım..
Katılıyorum körü körüne aşık olmamalı sevmemeli
Artık hata yapınca yanlış yapınca affetmicem şans vermicem koptuğu yerde bırakıcam lanet olası pislikler 😅
Güt laleleri 😅 Tünaydın
Cevap sahibi1 yılAma o kadar da değil yani bence şans vermeye değecek insanlar da var bu hayatta tamam belki siz kötü şeyler yaşamışsınız ama acıma duygusunu da yitirmemeli insan hak edene şans vermek lazım bir de o açıdan bakıyorum ben fakat öte yandan kendi değerinizi de bilmeyi unutmayın kısacası insanlık bir erdemdir yeri geldiğinde bir kereliğine mahsus da olsa hataları affetmeyi bilmek lazım ikinci hata aynı şekilde olursa affedilmez fakat dediğim gibi gereğinden fazla acımasızlık da bence insanlık dışı bir davranış tutumdur
- 1 yıl
Ama bir kez şans vermez tolerans devamını getirmez mi
Bir kez affetmek yeniden yapabilirsin demek değil midir
Aslında pek bir şey yaşamadım 😅
İlk sevgilim ile bir kez buluştuk, ikinci 3 kez sonuncu da üç kez buluştuk ki en son 2 sene önce 😅
Hayaller hayalde kaldı 😅
Yaşamak istediğim çok şey vardı hayal üstüne hayal kuran insandım hayal kurmayı bıraktım 😅
Gelecekteki eşimle izlemek için bir sürü dizi not ettim hepsi Kore aşk üstüne fantastik aşk romantik aşk maceralı aşk aşk aşk artık izlemiyorum 😂 sıkıldım yalnız izlemekten 😅
Merhametli insanım fazlası ile maalesef
Zaten ben niye affettim biliyor musun?
Hani her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlılari tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever hadisi şerif
Hata insanlar için dedim
Sonra Ömer Köroğlu diyor ki
Başkalarının ne hissettiğinde ne düşündüğünden o kadar da emin olmayın bazen bir kalbin içinde neler taşıdığını öğrendiğinizde her şey için çok geç olabilir
Bunlar istinaden hep affettim
Herkesi aşkı ve sevgisi kendine özgüdür dedim belki o da böyle seviyor
Çünkü her gün seni seviyorum derdi göz yaşı döker ağlardı timsahmiş
Ben çok afftttim valla bende ki şansı hani verdiğim şansları şans görse kendinden utanır o kadar yanı çevremde herkes kızar bana bu da yapılmaz oha der yani 😅
1 yılAşık olmadığım için şu an ne üzüyor ne güldürüyor. Yalnızlık iyi😎
Zaten iş yoğunluğum duygusal anlamda vakit ayırmaya yeterli değil.
03 Yorumla- 1 yıl
Şu anın ne önemi var ki 😅
Şöyle bir genel olarak bakalım 😅
Ben zaten hiç aşık olmadım ki sevdim sadece 😅
Aşkı hep eşime olurum derdim 😅
Vallahi aşk güldürmüyor güldürse de yalandan
Ben eskiden çok güler yüzlü bir insandım daha güler yüzlü oynardım gezerdim tozardım nargile cafe orası burası şurası
Öyle diyorsan öyledir o zaman Allah kolaylık versin 😅
İş önemli tabii ki ben de işime bakayım o zaman 😅 - 1 yıl
E güncelde gülüp güldürmediğini diyebilmem için güncel aşk hayatıma gôre yorumlamalıyım ama 😂
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun 😅
Benim güncellde aşkım yok 😅
Ama karar verdim aşkın canı cehenneme 😅
Kendi yolumu kendim çizeceğim kimseyi beklemeyeceğim 😅 ben yola çıktığımda da b** alırım yoluma 😅
Naaa kanarım hıh 😅
Kalbim kırıldı 😅
https://youtu.be/ND7vQSJ1OU4?feature=shared
Yapay Zeka Cevapladı
Hey sen! Kötü tecrübeler yaşamışsın ama unutma ki aşk bazen çok tatlı bir rüya gibi olabilir 💖. Hepimiz bazen canımızın yandığı anlar yaşarız ama gerçek mutluluğu bulunca, tüm acılar buna değer. Biraz umutlu ol, belki de doğru kişi henüz karşına çıkmamıştır! Sevgi dolu kal ve güzellikleri uzak tutma! 🌟✨
14 Yorumla- 1 yıl
Keşke öyle olsaydı, olabilseydi, her şey bir rüya, gerçek mutluluk yoktur çünkü gerçek insan yoktur sahte maskeli insanlar menfaat ve çıkar dünyası sen de biliyorsun herkes işine geldiği kadar iyi
Umudun da canı cehenneme
Sevenlerim var zati kardeşlerim var mahallemin çocukları var gençlerim var
Ben değil aşk uzak durdu benden Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yıl😢 Ah, senin yaraların bayağı derin. Hayat bazen aşkta da sınar bizi, ama gerçek sevgiyi bulduğunda her şey çok güzel olur. Kimi zaman insanlar seni hayal kırıklığına uğratabilir, ama unutma gerçek mutluluk kendi içinde başlar. Belki de seni hak eden biri henüz karşılaşmadığın yerdedir. Hayat sürprizlerle dolu, sakın ümidini kaybetme! Her zaman yanında mahalle, kardeşler gibi güzel şeyler olduğunu hatırla. 🌈💪💕
- 1 yıl
Yaraların canı cehenneme sen ne diyorsun be ne yarası gerçek sevgi güzel ama fani insanların sevgisi fani gerçek değil başlarım sevgisine bak ona katılıyorum işte mutluluk insanın içinde başlar
Hak edenin de etmeyenin de canı cehennem
Vallahi hayat b** gibi sürprizler dolu yemişim öyle sürprizleri ailem yeter bana lanet olası pislikler
- 1 yıl
Benim hağır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılAşk bana hep gülümsedi, benimde yüzüm güldü..
11 Yorumla- 1 yıl
Abi sevindim senin adına ne güzel daim olsun her daim 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAşk olunca tabii, yüz güler 😅
39 Yorumla- 1 yıl
Vallahi ne diyeceğimi bilemedim de içinden bir şey geçti ama diyemedim onu
Olmuyor olmuyor yalan dolan bunlar
Gerek yok sahte insanı yapmacık duygulara yalanlara
Bir insanın iyi olduğuna inanmak çok saçma ya insanlar iyi olmaz işlerine geldiği kadar iyi olurlar Ulan iyi bakmaktan bıktım be iyi odaklanmaktan bıktım çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer diye düşünürdüm ama yeter artık ya yeter 😅 - 1 yıl
emin misin aşkta çoğu zaman kaybetmek te var
- 1 yıl
Sıkıntı tam olarak ne, çözemedim de ben. İnsan aşık olunca o yüz gülüyor. Aşkta kaybedince tabii ki, gülmüyor. Bunun iyi insan veya kötü insanla ne alakası var
- 1 yıl
Sıkıntı ne biliyor musun?
İyi insan bana göre özü sözü bir olur. Dürüst olur. Lafta sözde kalmaz.
Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz.
Aşkta nasıl kaybederiz?
Durup dururken olur mu?
Bir sebep vardır neden
Ben kendimi bilirim vicdanım rahat semtimde kime sorsan söyler beni
Hayatıma giren üç kadında iyi değildi
O yüzden artık inanmak istemiyorum iyi şeylere
Birinin gerçekten seveceğine inanmak istemiyorum aptallık gibi geliyor bana şahsım adına
Çok alakası var bana göre bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre..
Evet insan aşık olunca yüzü gülüyor katılıyorum, ama aşk aşık olunan 😅 - 1 yıl
aynen öyle abi çok haklısın
- 1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim 🌸
- 1 yıl
Aşk denince yüregim sızlar ölüm ölüm diriliyorum aşk
- 1 yıl
@Sahipsizler git başka yerde sızlasın, de haydeee
- 1 yıl
😅😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Aşktan yana yüzüm hiç gülmeyecek sanırım
15 Yorumla- 1 yıl
Al benden de o kadar abi 😅
Aşkın canı cehenneme ya ben zaten gülüyordum aşka ihtiyacım yok rahat olası pislikler maskeli küpekler 😅
Maskesiz insan kalmamış karakteri makyajlılar Bermuda bukalemun kılıklılar 😅
Güzel türlü güleriz gülmek güzel ömrü uzatır filan 😅 - 1 yıl
İşte o yüzden diyorum ya abi hepsinin canı cehenneme alaayının canı cehenneme
İnsan aşktan da soğutuyorlar be
Gönlünce olsun abi 🫡 - 1 yıl
Amin inşaAllah abi 🌸
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=sz7I9xZav4VTruEY
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır maalesef.. aşktan da aşk konulardan da nefret ediyorum.. yok çünkü.
11 Yorumla- 1 yıl
Bende de yok 😅ben aşktan değil de âşık olunanlardan 😅 Aşkın suçu yok
Gülmedi
https://youtu.be/1MVru_rP3ig?si=rPySVnnwIq0AR2no
Bizden olanlara bir şarkı bırakıyorum :)🤟🏼🎶
👉👈
“Yak!..
Hayat bi' gün o gün bugün bro!
Kimse için değmez be takma kafana be bro!“13 Yorumla- 1 yıl
Şarkı için teşekkür ederim severim bu parçayı 😅 Gülmek için aşka ihtiyacımız yok bence 😅
Gönlünce olsun abi - 1 yıl
Aynen öyle abi 😅
Emeğine sağlık çok güzel yazmışsın 😅
Amin inşaAllah cümlemiz için hayırlısı 😅
Bende mutlu günler diliyorum
1 yılhttps://youtu.be/dpfWfWwXoPY?si=N4OpQFSb0JAQUaaz
gülmedi boş ver cok güzel sarkı degilmi😀15 Yorumla- 1 yıl
Güzel şarkı imiş evet 😅dinledim az önce
Verdim gitti canı cehenneme 😅
Gönlünce olsun 😅
Hem aşka gerek yok gülmek için 😅 - 1 yıl
kesinlikle 😀
- 1 yıl
EyvAllah 😅mutlu akşamlar diliyorum 🌸
- 1 yıl
günaydin görmemisim aksam 😊
- 1 yıl
Canımız sağolsun 😅 Mutlu günler diliyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yıl
Az seviyom Az seviyorum 🤣😂😅🤣🤣
13 Yorumla- 1 yıl
En güzeli valla 😅 Canları cehenneme 😅
- 1 yıl
Ayrıca ben aşka inanmıyorum 😎
- 1 yıl
Ben inandım da ne oldu 😅Bu da güzel 😅 Gönlünce olsun
Aşk konularında şansımın yaver gittini düşünmüyorum. Fazla yükseklerde yaşanan her duygu beni yoruyor üstelik. Yalnızlığı bu kadar seviyor oluşum biraz da bundan.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de vallahi ben de 😅
Çok şükür yalnız değilim ve yalnızlığı sevemem Allah'tan sevenlerim çok çevrem geniş 😅
Gönlünce olsun 😅
Ancak sadece yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan iyidir kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan iyidir
1 yılEvet. Sonra geri kalan her şey bombok oldu. harika bi aşk evliliğine karşı, aile, iş, zenginlik vb. ne varsa, sona erdi
25 Yorumla- 1 yıl
Yani abi yalandı yalan dolan lanet olası pislikler sahtekar küpekler
Allah hepsinin belllasını versin 😅
Rabbim yar ve yardımcın olsun abi 😅hep gül - 1 yıl
Sakin ol şampiyon, bu kadar tansiyonun düşmesin tamam :)
- 1 yıl
Tamam abi tamam 😅
Ne bileyim sinir oldum yani maskelilere 😅
Bir de girgirina 😅Mutlu günler diliyorum - 1 yıl
Anladım, :) anlamazlar, üzerler seni. berduş olursun, acından ölürsün
- 1 yıl
Canları cehenneme abi maymun gözünü açtı 😅 daha dikkatli olacağım
Aşk yüzümü hiç guldurmeyince aşk diye bir şeyin olmadığına emin oldum
25 Yorumla- 1 yıl
Aşk var ve hep var olacak ancak aşkı yaşatan elinden geleni üstüne yapan hakkını veren yok genel olarak yanlış insanlara denk geliyoruz
Maskeli karakteri makyajlı çok hani dizi filmlerde bile insanın gözleri doluyor öyle güzel işliyorlar ki aşkı içim açıyor insanlarda böyle işte oscarlık oyuncu
Ben aşkın var olduğuna eminim çünkü ben de vardı eskiden içim dışım aşktı
Gönlünce olsun 😅
- 1 yıl
Evet dizilerdeki filmlerdeki gibi birileri var sandım hep öyle büyüdüm dedim ki vardır ya gerçek hayatta böyleleri ama maaleseff bakıyorum kii herkes yalancı çıkarcı deliler gibi aldatan ve her şeyi bilip yinede birlikte olan midesiz insanlar dolmuş aşkın adı çok kirlenmiş sevgilisi olduğu hâlde başkalarıyla yatan eşini aldatan boşanmaların evlilikten çok olmasi beni çok aşktan soğuttu aşkı yanlış insanlarda harcadım içimde sevgiye dair bir nokta kadar istek kalmadi o hayal kurmalar hepsi toz oldu o kadar kötü bir devirdeyiz ki birsürü kişiyle takılmayı marifet sanacak kadar berbatlar
- 1 yıl
Bende hep öyle sanardım. Artık sanmıyorum. Bundan sonra mantık beyin kalbimi dinlemek istemiyorum artık.
Mantığıma uymalı, her şeyi yapmalıyım, hak ettiği şeyleri yapmalıyım alttan alma tolerans yok ödün yok grur var onur var tam tersi olacağım artık
Hayatımın merkezi olmayacak artık kimse
Katılıyorum herkes yalancı çıkarcı menfaatçi lanet olası pislikler
Seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır öyleyim öyle de olacağım
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir değişmez
Evlilerin daha çok sevgilisi var
Bende de kalmadı maalesef çünkü üzülmekten yoruldum usandım heves etmeye korkuyorum ne gerek var hep üzdü üzdüler beni
Valla benim kız arkadaşım bile yok hiç edinmedim çevremde sadece abi diyenler var 18 maksimum
Ben hep dikkat ettim geliştirdim kendimi ama yeter artık 😅 gelecekteki eşimi düşünmüyorum ne hâli varsa görsün 😅
Mantıklı bir ilişki olursa 😅 üzülmeyiz
Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 🌸
Hiç yükseklerden gözüm yoktu küçücüktü hayaller onlar bile suya düştü - 1 yıl
Amin inşaAllah 🌸 Diğer sorularıma da beklerim, hoşçakalın 🌸
1 yılUzakta oldukça çok keyifli 😅 filmler romanlar şiirler harika
21 Yorumla- 1 yıl
Vallahi ben aşka aşıktım ya dizilerde filmlerde görürdüm böyle hep hayal ederdim hayalimdeki aşk müthiş müthişti dizi film şiir ben çok severim
Hatta gelecekteki eşim izlemek için Kore aşk dizi listesi yaptım yani izleyip de beğendiklerimi
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Aşk güzel de insanlar yaşatamıyor aşık olunan kişiler ilk başta iyi sonra kötü maskeler düşüyor lanet olası pislikler bukalemunlar 😅
Ama ben uzakta olanı sevmem ya bana ne aşk miyoptur miyop 😅 sadece yanındakine bakar aşkına bakar bakmalı
Uzaktaki gibi değilmiş aşk 😅 bilsem almazdım kimseye hayatıma
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAşktan yana şansımız yoksa yaratırız beee:d demokrasilerde çare çok hjkkll
23 Yorumla- 1 yıl
İstemiyorum valla hocam 😅
En güzeli inanmamak güvenmemek
Yani insanlar her şeyi yapıyor
Yaşadınız mı bilmiyorum hani çok iyi davranıyorlar melek gibi ama şeytan çıktılar
Yani herkes şeytan çıkabilir
Gerek var mı?
Riskli değil mi?
Yalan dolan aşka karnım yok sahicisine de inanmak istemiyorum 😅
En iyisi ahirete bırakmak oh canıma deysin hıh 😅 - 1 yıl
Sen de haklısın yani en güzeli
- 1 yıl
Haklı olmayı hiç sevmiyorum. Çünkü hiçbir önemi artısı yok.
Hayırlısı hocam 😅
Mutlu günler diliyorum 😅 Hoşçakalın
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır gülmedi. Ama bu bir hafta hıncımı çıkarmaya gidiyorum. Erkeklerin canı yanacak ya kalben ya da karnen. Gün intikam günüdür. Hıhm!
31 Yorumla- 1 yıl
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre
Gönlünüzce olsun...
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bülbül Güle gül gül dedi, Gül gülmedi gitti,, Gül Bülbüle Bülbül Güle Yar olmadı gitti.
110 Yorumla- 1 yıl
Ne diyeyim yani biz bülbülü sandık karga çıktı canları cehenneme gönlünce olsun 😅
- 1 yıl
Katılıyorum, hayırlısı bakalım sağolasın yaşınız doğru mu?
- 1 yıl
EyvAllah abla Rabb'im sağlık sıhhat huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize mutlu geceler dilerim
- 1 yıl
Amca yazmıştım 😅
- 1 yıl
Haram sarhoşluğa karşıyım
- 1 yıl
EyvAllah 🌸
Aşkla hiç ilgilenmiyorum hiç. İlgilenesim bile gelmiyor
19 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi yapıyorsun çok güzel yapıyorsun kesinlikle mantıklı 😅
Aşkın değil ama günümüz ilişkilerin canı cehenneme 😅 - 1 yıl
Hemde nasıl 😅 Gönlünce olsun
- 1 yıl
Az önce beğeni attım 😅ya soru yok başka soruna geleyim dedim ama soru niye sormuyorsun 😅Hayrola sorsana sjdjd
- 1 yıl
Başla başla soruda konuşmayı severim 😅Aklıma bir şey gelmiyor 😅niyet önemlidir ameller niyetlere göredir hadisi şerif 🌸
Bazen soruda konuşacak bir şey olmuyor diğer soruya geçmek lazım sjsjd - 1 yıl
Bende hadisi şerif çok 😅
Yerine göre kullanıyorum örneğin burada
youtube.com/shorts/6Zi00NQaSMA?si=Oy5I0inrCcB8B7PK
Ezbere 50 küsur var 😅
Güldü ve sonra ağladı. Önce güldürüp sonra ağlatmak - sonuca bakarım ben
19 Yorumla- 1 yıl
Ben de sonuca bakarım ağlatanların canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Gülmek için aşk gerekmiyor ki hep gülün 😅
Gönlünüzce olsun 🌸 - 1 yıl
Vallahi aşka yüklediğim anlamı hiçbir şey yüklemedim şu hayatta
Ama sıfatların canı cehenneme Yok be sevgi de yüz güldürmüyor Aslında aşk ve sevgi ikisi de yüzü güldürür ama aşık olunan sevilen kişi güldürmüyor genel olarak yanlış insanlar denk geliyor hüsran oluyor sonuç olarak - 1 yıl
Daha çok insan olmayan olamayan insanlar..
Valla hiç güldürmedi hiç..
Ama kendi kendime severken mutluydum..
Artık değerli hissetmiyorsam koptuğu yerde bırakacağım uğraşmayacağım canları cehenneme lanet olası pislikler 😅
Şimdiye kadar hiç sevdiğimin elini bırakmadım her halükarda
Ama artık bırakmam gerekirse bırakacağım boşuna dememişler haddinden fazla değer soytarıyı kral eder kendini b** sanar ya - 1 yıl
Hoşçakal 😅
- 1 yıl
Sende sende 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHafif gülümsetir gibi oluyor ama sonra yine somurtuyorum 😃
12 Yorumla- 1 yıl
He valla lanet olası pislikler 😅 aşka ihtiyacımız yok gülmek için 😅 Gülelim bir her daim gönlünüzce olsun 😅
- 1 yıl
Aminn
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHem evet hem hayır tamamen redd etmek saçma olur herşeyin iyi ve kötü yanı var diyelim.
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum her şeyin iyi ve kötü yanı var insan kendisi seçer kötüyü kötü olmayı
Gülmene sevindim hep gül daim olsun gülüşlerin...
1 yılBırak yüzün coşkusunu filan geçtim, kollarım dahi gülüyor...
11 Yorumla- 1 yıl
Daim olsun 😅Ne güzel
1 yılAşk diye bir şey yok aşka düşen kim mutlu olmuş ki.
11 Yorumla- 1 yıl
Aşk nasıl yok
Leyla ile Mecnun
Ferhat ile Şirin
Kerem ile Aslı
Hem ben sevdim çok sevdim köpek gibi sevdim vakti zamanında
Aşk var kıymetini bilen pek yok elinden geleni üstüne düşeni yapan pek yok
Aşk değil, aşkı verdiğimiz kişiler sıkıntı 😅
Lanet olası pislikler maskeli mahlukatlar 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. muhtemelen..
11 Yorumla- 1 yıl
Çok şükür abla daim olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılgulmedi, gulmesin de mumkunse. sinir krizleri geciriyorum sonra kendime kizmaktan
111 Yorumla- 1 yıl
Ben de hep kendime kızıyorum
Çünkü bizim hatamız
Yani ben hep suçu kendimde arıyorum en çok kendime kızıyorum
Aşkı önemsemek en büyük hatamdı 😅
Bu saatten sonra ilk sıraya kendimi koydum önce ben. Sonra yine ben 😅
Bir kez bile faydasını görmediğim bir şeyi bu kadar önemsemek değer vermek çok saçma ya Yeter artık aklım başıma geldi 😂
Sen gül ama yine de aşka gerek yok gülmek için 😅
Gülmek güzel ömrü uzatır - 1 yıl
aa ilk defa asksiz bir sey soyledin cok garip, tebrik ederim 😂
- 1 yıl
Aklım başıma geldi 😅 düşündüm taşındım Hiç mantıklı gelmedi yani nereden baksan ofsayt 😅
Başka bir Ben olacağım artık 😅
Benim aşkım değil mi ya benim aşkım aşka değeri veren kim Ben aldım bütün verdiğim değeri değersizleştirdim aşkı canı cehenneme
Ulan kim kimin mutluluğu oluyor ya hayırdır yani 😅
Vallahi ben tek başıma daha mutluydum 😂 - 1 yıl
dimi ya, kesinlikle dogru yolu buldun. hadi hayirlisi
- 1 yıl
Çok şükür 😅He valla şimdi parayı seveyim bari para da para diyim 😅para kazanayım 😅
Benim bir şeyleri sevmem lazım ama yani kendime bir hedef koymam lazım ya 😅 Çünkü hiç hedefim yok hep aşktı hedef bulmam lazım 😂 - 1 yıl
evet para daha mantikli 😂
- 1 yıl
Oldum olası sevmedim parayı hep gelecekteki eşim için çalıştım çabaladım kazandım parayı sevmiyorum ama harcamayı severim çatır çatır harcayacağım 😅 doğma büyüme İstanbul'dayım gezmiyorum gezeyim tozayım tatil yapayım oh 😅 yani parayla yenir içilir sadece başka ne yapacağız ki 😂😂😂
Yemek yemeye bayılıyorum vallahi 😂 - 1 yıl
kesinlikle oyle bi tatil yap
- 1 yıl
1 aydır çalışmıyorum zati azıcık çalışayım da yaparım valla yatmaktan sıkıldım hem annem kızıyor 😅
Teşekkür ediyorum 😅Mutlu akşamlar diliyorum bol gülücüklü gülüşler 😅 - 1 yıl
tesekkur ederim kolay gelsin
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılYa aşk değil de hayatın yükü ağır geliyor bana
15 Yorumla- 1 yıl
Rabbim güç kuvvet kolaylık versin ablacığım 🌸
Vallahi bana da hep aşksızlık ağrı geldi aklım gitti lanet olsun yeter lan Allah Allah ya şimdiye kadar yoktu zaten ben niye taşıyorum aşkı içimde😅 - 1 yıl
Hayırlı biri karşına çıkar umarım
- 1 yıl
Abla var mı bilmiyorum 😅 Canları cehenneme 😅
Umut etmek istemiyorum artık ilgilenmek de istemiyorum 😅
Fakat teşekkür ediyorum abla 🌸
Mutlu günler diliyorum 🌸 - 1 yıl
Mutlu günler hepimizin olsun
- 1 yıl
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=a1ZoJkRPo7h5DoCy
Amin inşaAllah abla 😅orda kanka demişim abla olarak al onu 🥰😅🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılAşk arzulamadır iğrenç birşeydir bana göre yani insanı istersen rezil rüsva eder
11 Yorumla- 1 yıl
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür.
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
Kötü etti ama iğrenç değil hem aşkın suçu yok aşık olunan suçlu
Aşk iğrenç değil en güzel şeydir
1 yılHiç bir şeyden yana yüzüm gülmedi. Aşka inanmıyorum ben.
11 Yorumla- 1 yıl
Aşk harici çok şükür iyiyim ben 😅aşkı çıkarınca da iyi olacağım 😅
En güzeli inanmamak 😅
1 yılSana kıs ve net cevap vereceğim.!
Aşk eğer karşılıklı ise yüzün mutlaka gülecektir.❤
Aşk eğer karşılıklı değil ise yüzün hiç bir zaman gülmeyecektir.💔
Söyleyeceklerim bu kadar.!🙋♀️15 Yorumla- 1 yıl
Karşılıklı aşka inanmak istemiyorum 😅
Vallahi benim hayatımda kimse yokken ben çok şükür hep gülüyordum güler yüzlü bir insanım karakter olarak neşeli güler yüzlü bir insanım
Aşk değil de aşık olunan kişi yani hayatıma giren kişi engel oldu bunlara lanet olası pislikler 😅
Emeğine sağlık sağ olasın
Sorun aşkta değil
Sorun insanlarda dürüst olmayan sahtekar maskeli olan rol yapanlarda
Hepsinin canı cehenneme kahrolsunlar da hak eden herkes mutlu olsun iyiler mutlu olsun - 1 yıl
Haklısın arkadaş benimde aynı şeyler başıma geldi maalesef. İnşallah bundan sonra mutlu oluruz🌸
- 1 yıl
Amin inşaAllah 😅 Gülmek için aşka ihtiyacımız yok ki gerek yok ki hayırlısı 😅
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=xyBBUIFxm1_EDDpU - 1 yıl
🙏🌸🌸😁
- 1 yıl
😅🫡😅🌸
1 yılAşktan yana yüzüm güldü ama daha çok soldurdular hshshsh bende gittim bir motosiklet aldım şehir şehir gezip ruhumu daha mutlu ve özgür bırakıyorum 😎🤟🏍
13 Yorumla- 1 yıl
Al benden de o kadar 😅 gülecekse hep ya da hiç bir öyle bir böyle olmaz ya sonsuz olmalı
Motosikletle iyi yapmışsın
Yolun bahtın açık olsun
Ben de yıllardır kuryelik yapıyorum motokuriye 😅
- 1 yıl
Eyvallah dostum. Senide yolun açık mutlulugun daim olsun 😎
- 1 yıl
EyvAllah, Allah razı olsun. Amin inşaAllah 🌸🫡
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, aşktan yana yüzüm gülmedi aşkla da ilgilenmiyorum yoğunluktan
15 Yorumla- 1 yıl
Merhaba,
Valla iyi yapıyorsun 😅
Kimin yüzü güldü ki gülmüş ki
Rabbim kolaylık versin 🌸
Bende vazgeçtim canı cehenneme lanet olası pislikler 😅 sahtekarlar maskeliler 😅
Cevap sahibi1 yılSağol sana da, valla fırsat olmuyo yoğunluktan, böylesi daha iyi🤣
- 1 yıl
Canın sağ olsun hiç önemi 😅
Vallahi böylesi daha iyi ya Uzun zamandır yüzüm gülmüyor iyi hissetmiyorum kendimi mesela profilde paylaştığım videolar hayatımda biri vardı ama ben üzgündüm Canım yanıyordu hep canım yanıyordu canımı yakıyorlardı Yeter lan artık
İyi mi kötü umursamıyorum yemişim iyisini kötüsünü
Ben tek başıma iyiyim çok şükür 😅 sağlığım var ailem beni seviyor çevremde sevilen bir insanım 😅
Yemişim aşkı😅
Cevap sahibi1 yılBence de! en iyisi tek tabanca olmak, aşık olmak da zor, emek isteyen bir şey, ben uğraşamam kimseyle halimden memnunum 😌
- 1 yıl
Ben uğraşmaya da vardım be Hep de uğraştım daima neler yaptım neler haddi hesabı yok hani anlatsam söylesem Yani küfredersin mal dersin eşek dersin yani o kadar ya öyle böyle değil yani Ama artık yeter onlar kim lan onlar kim Niye bir tek ben vereyim ki emek
Ben de memnundum hayatıma biri girmeden önce 😅
Güler yüzlü çocuklarla oynardım sürekli Gezer tozardım nargile lunapark orası burası şurası 😅
Kendi ertelemin anlamı yok 😅
Biraz da ben çıkarayım hayatın tadını 😂
1 yıl01 Yorumla- 1 yıl
Bilmem mi bilmem mi Sen de beni biliyorsun 😅
Biz zaten çokça gülüyoruz kardeşim 😅
Aşk kim oluyormuş lan aşkın da canı cehenneme😅
1 yılAşk bi ev gibi hissettiriyor bazen batıyor ama rahat, bazen ağlatıyor ama huzurlu, bazen hissettiriyor bazen hissizleştiriyor. Ah aşk ah
11 Yorumla- 1 yıl
Valla müthiş yazmışsın çok güzel düşünüyorsun hoş bayıldım 😅
Ama ağlatan batan hissizleştiren aşk istemem yok öyle aşk
Aşk batmaz batana çıkarır 😅
Ağrıyı keser iştah açar moral düzeltir aşk güzel şeyler yapar
Aşk sonsuz bir güç kaynağı
Güzellik sebebi her şey güzelleştirir adım adım bazen patır kütür
Sıkıntı olan aşık olunan kişi kişiler lanet olası maskeli pislikler 😅
Acıtıyorsa aşk değildir ya 😅
1 yılHenüz gülmedi.
Gülmesinde zaten ben tek başıma çok daha özgürüm.21 Yorumla- 1 yıl
Benimde bence de özgürüz ne güzel 😅
Hem aşka ihtiyacımız yok gülmek için
Gülmek lazım her şeye rağmen 😅
Gül gülümse 🌸
1 yılaşktan yaa yüzüm hiç gülmedi hep boktan insanlara denk geldimm ne yazıkki:(
15 Yorumla- 1 yıl
Al benden de o kadar Ya lanet olası pislikler 😅
Sen mi denk geldin yoksa onlar mı Sana denk geldi 😅
Peki ilk başta iyi miydi ilk başlarda 😅 - 1 yıl
onlar bana denk geldi
- 1 yıl
Benimkiler de Allah bellasını versin hepsinin 😅
Peki ilk başlarda iyiler miydi 😅 - 1 yıl
yani iyilerdi diyebilirim:)
- 1 yıl
Benimkilerde iyiydi gökten düşmüş melek gibi gelmişlerdi hayatıma 😅 sonradan düştü maskeleri 😅
Lanet olası pislikler 😅
Canları cehenneme hak ettiği kadar sevmeli değer vermeli
Gönlünüzce olsun 🌸 mutlu akşamlar diliyorum
1 yılNe aşkı ya alayı Esc olmuş para araba manyağı karılar aşk yalan dolan ben asla aşka inanmıyorum NET.
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum bence de yalan lanet olası pislikler hepsinin canı cehenneme 😅
Gülmek için aşka ihtiyacımız yok 😅
1 yılNe zaman olacak bilmiyorum hayıtmın insanını buluruz diye diye yaş geçti okul arkadaşlarımın çocukları 10 yaşında maç izliyolar beraber.
03 Yorumla- 1 yıl
Al benden de o kadar 😅
Eskiden de güzel insanlar Güzel sevenler güzel aşklar
Şimdi menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor canları cehenneme 😅
Gönlünce olsun 🌸 - 1 yıl
Aynen brom senin de gönlünce olsun
- 1 yıl
EyvAllah, amin inşaAllah 😅 Sağolasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha düne kadar aradan geçen 5 yılın ardından bu soruya evet demeyi çok isterim. Bu sefer çok yaklaşmıştım ama yine sonucu.. olmadı işte.
01 Yorumla- 1 yıl
Olmayınca olmuyor zorlamanın ve üzülmenin kendimizi üzmenin anlamı yok
Uzak durmak lazım 😅
Canı cehenneme 😅
Aşk mı? O nedir? Yeniliyormu?
25 Yorumla- 1 yıl
İnancım varken buydu
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
Aşk ise
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
Şimdi boş 😅 boşluk hiçlik 😅
Aşk yenilmez yer yer tüketir 😅
İnsanlar sahtee aşkları sahte sevgileri sahte duygular sahte yalan dolan
Günümüz ilişkilerin menfaat ve çıkar üstünden tüketiliyor
Yürekten sevenler yok 😅
Herkes işine geldiği kadar - 1 yıl
Bu üstteki yazdıklarının bi çogunu yaptım elimden gelenin en iyisini yaptım kusur aramadım olduğu gibi kabullendim ama yine kazık yiyen ben oldum o yüzden bence aşk diye bisey yok bi efsane veya hikayedir muhtemelen bu uzun ve güzel mesajınız için teşekkür eder iyi günler dilerim
- 1 yıl
Ben de yaptım, olmadıysa yanlış insan için yapmışızdır, ben de çok kazık yedim, aşk var ama yaşatan yok, kıymetini bilen yok, hakkını veren yok, güzel insanlar birbirlerine denk gelmiyor,
Zaten bir insanın elinden geleni yapması yeterli harbiden yeterli ya hani karşındaki insan elinden geleni yapsın fazlasını asla istemem bu ihanettir yani 😅
Elindeki ile mutlu olmalı insan
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅
Mutlu günler diliyorum 🌸 - 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah
1 yılO hayatıma girene kadar gülmemişti. ❤☺🫣🧿
24 Yorumla- 1 yıl
O derken 😅o kim her şey yolunda mı nasıl yani
- 1 yıl
Sevgilim işte🫣🫣🫣
her şey yolunda Allah'a şükür. - 1 yıl
İyi iyi ne güzel Su misali yolunda olsun gönlünce olsun 😅Çok şükür
- 1 yıl
Teşekkürler. 😊🙏💐
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSon 5 yıldır gülmedi. Gülmüyor. Gülmesin bakalım. Her türlü alacaklıyım bu hayatta aşktan.
01 Yorumla- 1 yıl
Benim hiç gülmedi ya kendi kendime sevdiklerim harici 😅
Şahidi Allah olanın hakkı kimse de kalmaz
Gönlünce olsun abi
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Yürekten karşılıklı olursa elbet yoksa can alıcıdır her zaman
01 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum amca doğru söylüyorsun
Rabbim sağlık sıhhat versin
Mutlu akşamlar dilerim
1 yılgülmedi
aşktan yana şansım yok ağlıyorum derdim çok off off
01 Yorumla- 1 yıl
https://youtu.be/L3cz8rb54Ho?si=lgMYuqM6jIhYcQVy
Al şarkısı 😅
Al benden ne kadar lanet olası pislikler 😅
Gülmek için aşka ihtiyacımız yok 😅
1 yılgaribin yüzü gülür mü
kızlar canavar görmüş gibi kaçıyorlar benden01 Yorumla- 1 yıl
Hepsinin canı cehenneme 😅
Güler inşaAllah
Ama parayla olmuyor 😅
Para güldürmez insanı 😅
Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Aşık olmadım ki...
Ne olacak sonumuz düşüne düşüne sıyırdımda benim mi haberim yok acaba03 Yorumla- 1 yıl
Ben de hiç aşık olmadım 😅
Hep eşime aşık olurum diyordum 😅
Bence hiç düşünme Aşkın canı cehenneme lanet olası pislikler sahtekarlar
Her şeye rağmen gülmek lazım gülmek güzeldir ömrü uzatır 😅 - 1 yıl
Vallahi kardeşim ben hiç yaşamak istemedim biliyor musun hiç istemedim yani hayatı da sevmedim şimdiye kadar uzun ömür değil de hep mutlu olmak istedim mutlu bir ömür
Ne yapacağız Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...
Bizler elimizden geleni yapacağız bize zarar veren acı veren şeylerden uzak duracağız
Bize iyi gelen şeylere yakın olacağız
Azdan az çoktan çok gider anasını satayım
Olursa olur olmazsa olmaz Kader kulun çabasına bağlıdır kardeşim nasip kısmet şans kişinin kendisi
İnsanlardan uzak durmak lazım
En tehlikeli şey insandır şu hayatta Çünkü her şeyi yapabilir
1 yılAşk değil de , Sevmek ve sevilmek yüzümü güldürüyor 😍
01 Yorumla- 1 yıl
Olsaydı beni de güldürürdü ama olmuyor olsa da samimi olmuyor anlamı kalmıyor canı cehenneme 😅
İnsanlar sahte aşkları sahte sevgileri sahte karakterleri sahte makyaj
Hüsran yani birine inanmak güvenmek 😅
Gülmek için ne aşka sevgiye ihtiyaç yok
Ben çok güler yüzlü bir insanım aşk yoktu Hep gülüyordum 😅
Gülümseyin 😅
1 yılHayır. Yüzüm güldü mü ki aşk yüzümü güldürsün.
03 Yorumla- 1 yıl
Gülecek bir şeyler bulmalısın 😅
Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...
Aşk güldürmez aşkı umut bağlama
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor 😅
Normalde niye gülmedi? - 1 yıl
Yok be. Öyle dedim de abarttım biraz. Yüzüm gülüyo aslında.
- 1 yıl
Tamam o zaman ananaslıpopkekten olabilir 😅
Eskiden öyle bir kek yoktu ya 😂
Kakaolu meyveli muzlu çilekli 😂
Çiko Muzo kako 😅
Gül gül her daim Gül her şeye rağmen herkese rağmen gül gülümse 😅
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. kimin güldürmez ki
ama hayırlı insana denk gelmezsen güldürmekten ziyade ağzına eder. d010 Yorumla- 1 yıl
He valla hep ağzıma ettiler çok pis 😅lanet olası pislikler 😅
Maske düşene kadar herkes iyi 😅 - 1 yıl
Maskeli olan herkesin canı cehenneme 😅
Gönlünce olsun 😅 - 1 yıl
EyvAllah 😅 İçelim şerefe ulannnn 😅
Madem Aşkın şarabından içemiyoruz 😅
Cintonik içelim cintonik absolut votka motka 😅
Şerefi de getirin buraya 😅
Şerefe 😅
https://youtu.be/Z5CaTPY2UDU?si=z3lSB0hylR_V28eP
https://youtu.be/qjyPviTWdZk?si=w_SCQwktMu8JL6YN
Sana özel iki klip kemal sunaldan sjdjd - 1 yıl
EyvAllah kardeşim senin güzelliğin sağolasın 😅 Profile baktım maşaAllah aslan gibisin gülmek sana yakışmış 😅
Sakın engel olmalarına izin verme hep gül 😅kal sağlıcakla hoşça 😅
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler kardeşim 😅
Allah razı olsun sağolasın 😅
Valla bende şimdi mutlu oldum 😅
İçim ferahladı 🌸Şerefe kardeşim 😅🥂🥂🥂🥃🍷🍸🍹🍺🍻🥂☕🍷
Çok içerim bu akşam 😂😂
İnşaAllah daha dikkatli olacağım 😅
Allah'ını seversen göstersene bana bir kişi Aşktan yüzü gülmüş.
01 Yorumla- 1 yıl
Bej görmedim valla aşık da görmedim hiç çiftler aşık gibi de değil 😅
Aşk a gerek gülmek için çok güldüm aşk yoktu 😅
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Bazen evet çoğu zaman hayır.
11 Yorumla- 1 yıl
Keşke hep olsa sonsuz olsa sonsuzluk olsa 😅 Gülmek için aşka ihtiyacımız yok 😅 Gönlünüzce olsun 🌸 hep gülün
1 yılSadece Güldürür gibi yapmış.
17 Yorumla- 1 yıl
Lanet olası pislikler 😅 maskeli küpekler abi bana da olmuştu 😅
Aşka ihtiyacımız yok gülmek için 😅
Hep gül gönlünce olsun - 1 yıl
Aşka ihtiyaç yok gülmek için
Katılıyorum sana 👍😊😊😊 - 1 yıl
Kesinlikle abi teşekkür eder mutlu akşamlar dilerim 🫡
- 1 yıl
Rica ederim. Ben de teşekkür ederim iyi dileklerin için. Senin de Mutlu akşamların olsun ve sabahı da güzel olsun kardeşim.
- 1 yıl
EyvAllah abim, amin inşaAllah mükemmel geri dönüş oldu mutlu oldum valla. 🌸🥰
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=xyBBUIFxm1_EDDpU - 1 yıl
Amin Amin 😂😂
- 1 yıl
😂😅😂😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Garibin yüzü gülür mü 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Güler güler 😅
Her şeye rağmen gülmek lazım 😅
Gülmek için aşk şart değil 😅
Güldürmeyenler utansın lanet olası pislikler 😅 - 1 yıl
Hemde nasıl 😅 Diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu bol gülüşlü günler dilerim 😅
1 yılayaklarım yere bile basmıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Güzelmiş 😅ucuşunuz daim olsun 😅
1 yılAşkı zkeyim awq hep aynı terhane hep
13 Yorumla- 1 yıl
Aşkın kıymetini bilmeyen hakkını veremeyen elinden geleni üstüne düşeni yapmayanların canı cehenneme hepsi kahrolsun 😅
İyiler mutlu olsun hak edenler mutlu olsun 😅
Gönlünüzce olsun 😅 - 1 yıl
Gönlümü de zkeyim, eyw
- 1 yıl
EyvAllah 😅Nasıl isterseniz artık 😂😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılAşktan yana yüzüm mü güler?
15 Yorumla- 1 yıl
Güler inşaAllah 😅
Şimdiki aşklar güldürmüyor 😅
Ya da Aşıklar mı 😅
Güldürmeyenlerin canı cehenneme hepsi yok olsun da gülelim ya iyi insanlar gülsün üzülmesin yürekten sevenden üzülmesin 😅
- 1 yıl
Aşk diye bir şey mi var kaptan..
- 1 yıl
Aşk var, aşkta hep inandım, insanların aşkına inanmıyorum derdim. Aşk hep var olacak, ama yaşatan yaşatabilen hakkını verenler yok hakkıyla sevenler elinden geleni üstüne düşeni yapanlar yok
Günümüzde adı var sadece kendi Yok aşkın ya da günümüzdeki aşk bana göre aşk değil benim aşkım bu değil - 1 yıl
Vay arkadaş ben bile bu kadar sevilmedim ya.. 😂😂
- 1 yıl
Bende sevilmedim ki hep yalan dolan lafta sözde benim en sevdiğim şey aşktı şu hayatta
1 yılBenim gülmedi
11 Yorumla- 1 yıl
Aşk güldürür de aşıklar güldürmüyor 😅
Lanet olası sahtekarlar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılevet güzel yaşadım kardeşim
11 Yorumla- 1 yıl
Sevindim abi daim olsun gülüşlerin 😅
😂 Ben sevdim eller aldı...
11 Yorumla- 1 yıl
Allah Allah 😅
Lanet olası pislikler 😅
Vermem seni ellere bedel olsa ömrüme 😅
Ben vermezdim de o gitti 😅
Benden hiç kimse alamazdı da gitmek isteyeni de tutamazdım 😅
Gidenlerin canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Gönlünüzce olsun 😅
youtube.com/shorts/n_TlCju-yC0?si=w7W64JsEOJ2F5iX9
Bulda artık senin adına bizde gulelim😂
11 Yorumla- 1 yıl
Artık bulmak istemiyorum 😅
Canları cehenneme 😅
Lan keriz miyim yer miyim bu numaraları 😅
Niye inanayım güveneyim enayi mi yazıyor alnımda 😅
https://youtu.be/0Try_KIXdRs?feature=shared
Aşk bu kah güldrür kah ağlatır
14 Yorumla- 1 yıl
Aşk değil aşık olunann 😅
Aşk güldürmesi lazım güldürmüyor ise aşksızlık vardır 😅 - 1 yıl
Ne güzel 😅 Hayırlı huzurlu ve mutlu sabahlar dilerim 😅 Gönlünce olsun 😅
Güldürmedi Müge apla
11 Yorumla- 1 yıl
Gülersin inşaAllah mutlu sabahlar
1 yılO kadar çok güldü ki sorma 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Diyorsun 😅hiç inandırıcı gelmedi 😂😂
Ama gülmek için aşka da ihtiyacımız yok yani 😂
Gülmeye devam skdkd
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gülmedi kahkaha tufanı atarak aldattı 😅
19 Yorumla- 1 yıl
Tufan'ın içinde telef olsun Tsunami misali paramparça olsun şimşekler çaksın yıldırımlar düşsün lanet olsun lanet olası pislik ihanet edenlerin canı cehenneme 😅
- 1 yıl
Oh oh çok güzel 😅 çok iyi
Zaten öylesi umursanmaz yani 😅
Gönlünce olsun 🌸 En güzelinden 😅 - 1 yıl
Olsun olsun her türlü 😅
Amin inşaAllah 😅
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=OFQDC-EIED3rCU_O
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri