İnsan gibi bir konuda soru sormak için yazdım sonra saçma sapan yerlere getirdi konuyu taa v*nsellige kadar getirdi bu insanların beyni yok maalesef
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsellik konularını kadın açıyor erkek sapık oluyor garip :D
Normal hayattan bir konu ile ilgili soru sordum
Keşfette görüyoruz neler sorduğunuzu
Bu şeyleri anca klavyede ve gizli olarak yapabildikleri için rahatlar bu kadar
Cinsel açlık birliktelik yüksek giderlere tabi olduğu için sürekli aç geziyorlar 😂
Herkes aynı değil ki
Herkes çüküyle düşünmüyor ya, bursakşmkızlara bakıp öyle demiştir genelde hepsi sapık olduğu için
Mesaj kutunu kapat yazamazlar
Zaten kapalı
Nereden yazdılarda rahatsız oldun?
Ben bir soru sordum sonra meaja olarak yaz dedi bende yazdım ne bileyim kötü niyetli olacağını
Ohoo buradakilerin çoğu öyle 😂 dersini aldın bir daha bu numarayı yemezsin
Cuku olanın beyni yok.
Aynen bi sizin beyniniz var
Erkeklerin yapısında cinsellik var sapıklık nerede
Siz sağlık çalışanı mısınız bir sorunun cevabında gördüm sizi ama bir konu hakkında soru soracaktım
Evet
Benim parmağıma yanlışlıkla iğne battı küçük çocuktu kendisi test yaptırdim negatifti ama hasta Geçmişte hiç bulaşıcı hastalıklar ile ilgili test yaptırmamış bir de kanini ds bulamadım laboratuvar çalışanı olduğum için bir şey olur mu personeller değerine baktı sıkıntı yok dedilee
Hiç korkma sorun çıkmaz negatif diyorsun
Benim ki negatifte 1 ayı geçmeden test yaptım kuluçka dönemi var ya korktum bir de şans eseri de kız da hiç test yaptırmamış bulaşıcı hastalıklar konusunda
Batıp çıkmayla bulaşacağını sanmam
Biraz kanadı zaten kız çocuğuydu hiv falan olacağını zannetmiyorum da işte insan korkuyor yine de
Yok ya hiv şu anda pek yok yaşıda küçük cinsel ilişkiyle bulaşıyor
Annesinden de geçmemis zaten sağlıklı annesi de çok teşekkür ederim cidden ya içim ferahladi
Rica ederim rahat ol 🌼🌹
Stres çok yaptım mahvetti bnei kaç gündür ya kafam rahatladı cidden umarım gönlünüzce olur her şey
Personellwe dedi zaten de ben korktum biraz da abarttım
Hepimizin inşallah
Panik yapın varsa ondan
Evet aşırı panik birisiyim oradakilerde dedi kimisine ameliyat bıçağı kesmiş kimisini 100 den fazla iğne batmis bir şey olmamış benimle alakali soğukkanlı olmam lazım
Ben benzer çok olay yaşadım ölmem lazımdı şimdiye kadar
Yine de dikkatli olmak iyidir zaten sıkıntılı kanlar farklı barkodla uyarı ile geliyormus
Tabiki tedbiri elden bırakma
Siz battıktan sonra muayene oldunuz mu her seferinde peki
Batma kesilme göze kan sıçrama oldu hayır direk yıkadım damla damlattık
Anladım bende bazı belirtiler oldu ama stresten herhalde uçuk beyaz dil biraz da sivilce çıktı yüzümde kulağımda
Stres başlı başına etkendir
Zaten bağışıklık sistemimi zayıflattı, karaciğerim yağlandi önceden aşırı stres yüzünden
Yapma bunu kendine duvarı nem insanı gam yıkar
Herkes dedi zaten takıntıli hallerim var yardım almayı düşünüyorum hiv falan zaten öyle grip tarzı bir şey değil Allah'a tan
Tedavisi var bildiğim kadarıyla
Yine de o hastalık korkunç ya hiç bulaşıcı hastalığı olan birinin iğnesi battı mi peki
Hepatitli hastanın battı
Çok kötü hissetmişsinizdir uyardılar mi önceden peki hepatit olduğunu hastada
Sonrasında haberimiz oldu
Bende o durumdan dolayı korktum kız test yaptırmamış falan bilmiyorum belki de kızın kanını vermesi için konuşurum görevlilerle insanın kafası karışıyor biz laboratuvar ortamında olduğumuz için bilmiyorum uyarı ile geliyormus öyle dediler
Atlanabiliyor bazen her hastayı bulaşıcı görmek lazım
İşte o yüzden ama diğer kan değerlerine falan baktılar sıkıntı yok dedi personel hani kötü bir şey olsa birime git derdi herhalde
Enfeksiyon polikliniğine git derlerdi
İşte demediler onu sıkıntı yok dediler kızın karaciğer değeri falan normaldi ailesinin hastalık geçmiş öyküsü yoktur yazmış doktor bir de hasta bilgisine
Rahat ol canım hiç bir şey çıkmaz kafanı takma
Çok teşekkür ederim cidden ya kaç gündür ölü gibi geziyorum stres yüzünden umarım gönlünüzce olur her şey dikkat edin kendinize
Bu stres bağışıklığı da mahvediyor ya
Rica ederim hayat devam ediyor ve tadına bak
Tabiki eder
Birde hemoglobin düşüklüğü var bende aşırı kötü oluyor insan
Kadınların metobolizması erkekler gibi değil kan değerleri hep düşüktür
Evet ya bir de kız 3 bölümde muayene olmuş nöroloji, hematoloji metabolizma hani sıkıntı olsa özellikle hematoloji de çok belli olurdu verilecek sadakam varmış cidden maaş alınca sadaka vereyim en iyisi kusura bakmayın lütfen başınızi şişirdim
Aşkolsun öyle bir hissiyatmı verdim
Sen tuz ekmek çevir başında dul birine ver
Ben verdim o yüzden aşırı takıntılı birisiyim biraz fazla konuşuyorum o yüzden
Sağlıkla ilgili soru olursa sorabilir miyim size peki
İnsanlar konuşarak rahatlar
Her zaman buradan özelden farketmez
Kaç gündür psikolojik olarak aşırı doldum bilmiyorum ama iiy geldi bu konuşma
Çok mutlu oldum buna
Bulaşıcı hastalık vakası olsaydı geçmiş hastalık öyküsü yoktur yazmazdi değil mi
Önemli bunlar not düşülürdü
O zaman boş yere üzdüm kendimi personel abi de demişti sağlıklı bulaşıcı hastalıgi yok diye de benim yapım biraz sıkıntılı hindi gibi düşündüm kaç gündür
😂😂😂😂 çok tatlısın yaaaa
Gelen o kafa rahatlığı hissi efsane
Rahat ol hiç bir şey çıkmaz
Cidden çok teşekkür ederim ya kaç gündür stres yüzünden aşırı kötüydüm bir de kulak memesinde sivilce çıktı sıkıntı olur mu acaba stresten diye düşündüm
Hayır sıkma baticon sür bazen takılarda yapar
Evet küpe takmıştım geçen hafta ondan herhalde
Reaksiyon yapıyor bazı metaller
Bir daha da tövbe çok dikkat edeceğim iğne konusunda cidden bir daha stres döngüsü kaldıramam Allah tan eldiven vardı ama yine de bulaşma ihtimali oluyor 😂
Birde göze dikkat et
Evet ya kızın birine sıçramış anlatmışlardi
Oradanda kana karışır
Gözlük falan takarım ben artık aslında eldivenlerde koruma bariyeri olsa batmaz
Gözlük bir nebze korur
Şu olay bile bu kadar etkiledi sonraki zamanlarda ne yapacağım etrafimda bu tarz olayı sıkça yaşayanlar olmuş sapasağlam ayaktalar hatta birine hivli hastanın iğnesi batmış bulaşmamış adama
Artık vesvese yapma hayatına devam ye iç yat
Çıkıyorum ben
Evet kesinlikle bir de kız 5 sene önce muayene olmuş biliyor musunuz bu muayene öncesi😂
Sağlık ve afiyetle
Beyin nöronlarimi çok yordum zaten biraz mola vakti
🌹🌼👍🙏🤗😍
Ben her sene en az 2 defa gidiyorum kız sağlıklı birisi herhalde neyse rahatsızlık verici olduysa kusura bakmayın lütfen saglikcinin halinden sağlıkçı anliyirmus cidden
Tabiki şartları en iyi bileniz
https://resm.im/album/1YP5GdE
Hastane ortamında olunca daha çok belli oluyor küçük bir hata hayata bile mâl olabiliyor
Siz misiniz resimdeki
Evet umarım korkutmadım
Yok ya doktor musunuz
Ameliyathane teknisyeniyim
Size ameliyat bıçağı falan da kesmiştir ya çok zor olur bir tanıdığım hemşirenin iğne batması olmuş, ameliyat bıçağı kesmiş elini
Evet bistüri kesiği iğne ve sivri materyaller battığı oldu
Bana müsade
Tabi ki kusura bakmayın lütfen vaktinizi aldım çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Rica ederim kendine iyi bak
Bilmiyorum kendimi biraz kötü hissediyorum yine nasıl başa çıkarım bu döngüyle
Hani kendine gelmiştin
Yine ağlama krizim geldi korkuyorum
Sen destek aldınmı hiç
Alacağım bu olay sayesinde gördüm yardıma ihtiyacım olduğunu
Yazık sana kendini harap etme
Biliyorum ama karamsar düşünce geliyor aklıma bir anda o yüzden
Nasıl birisin görmediğim için tarif edermisin kendini
Biraz takıntılı insanım çok ince düşünceliyim empati kurarim çoğunlukla iyi niyetliyim
Çok fena ileride
Evet dediğim gibi bu olay sayesinde farkettim bende herkes gibi umursamaz olsaydım azıcık keşke
Senin yaşlılığını düşünemiyorum
Ben sonumu zaten iyi görmüyorum kalpten veya beyinden giderim
Allah korusun tatlım yaaa
Evet orası öyle rüyama bile girdi bu olay testim pozitif çıkıyordu aşırı korktum kalktım bir baktım kalbim falan felaket atıyor
Böyle yaşanırmı ya cidden
Yaşanmaz tabi ki de ama sağlık konusu olduğu için çok taktım
Ben uzanacağım biraz
Kestireceğim
Neyse teşekkür ederim rahatsız ettim kusura bakmayın
Rahatsız olsam yazmazdım
Görüşürüz🌼🥰
Teşekkür ederim biraz daha rahatladım ama kesinlikle yardım alacağım bu konuda sakın kafayla düşününce haklı olduğunuzu anladım
👍🥰😍💐🌹🌼❤️🔥
Bilmiyorum sakin kafayla düşününce aşırı yüklenmisim kendime bir sıkıntı olsa zaten yönlendirme yapardilar boş yere psikolojimi mahvettim
Evet bu konuda hak veriyorum sana
Bundan sonra daha tedbirli olurum artık cidden beni dinlediğiniz için teşekkür ederim çünkü aşırı bunalmıştım
Her zaman tatlım hiç kasma canın ne zaman isterse yaz hep açığım buradayım
Bende her sağlık çalışanı gibi soğukkanlı olmalıyım aslında bir olay karşısında çözümünü bulmam gerek stres yapmak yerine
Tabiki sağlıkçı olmak dediğin gibi dirayetli olmayı gerektirir birde görebilirmiyim seni sakıncası yoksa
Foto isteyince kaçtın 😥😥😥😥
Resmim yok maalesef
Tamam canın sağolsun
Dua eder misiniz peki kötü bir şey olmaması için
Tabiki ama duaya bile gerek yok hiç bir şey olmaz
İnşallah aşırı etkiledi bu durum beni 100 tane iğne batmış kişiye bir şey olmadıysa küçük çocuk igneside sıkıntı olmaz herhalde
Rahat ol önüne bak
Çok teşekkür ederim bilmiyorum ama stres seviyem aşırı düştü sizden fikir aldıktan sonra
Bazen aklıma ya pozitif hasta olsaydı ihtimali geliyor ağlıyorum o huyuda bırakmalıyim
Destek şart bu hayatın boyunca zarar verir
Onu yapacağım etrafimda ki kişilerde dedi
Evlilik hayatınıda olumsuz etkiler erkek böyle bir kadını çekmez
Bu konu için böyleydim yoksa başka konularda takıntı yapmam
İyi bari
Sonunda sıkıntı olmayacağını anladım o kadar kiside dedi ama benim kuruntum yüzünden dinlemedim bile onları
Merhaba bir şey soracaktım ama
Buyur sor
2 kere test yaptırdim negatif çıktı ama dilimde biraz beyazlık var stresten dolayı sıkıntı olur mu sizce
Afttır bu stres ve direncin düşmesindendir
Ondan büyük ihtimalle zaten iki gün önce serum yedim stres yaptım çok kötü oldun
Oldum
Duvarı nem insanı gam yıkar üzüldünmü direnç gidiyor
Evet ya psikolojik olarak alt üst oldum yavaş yavaş kendime geliyor gibi öyle bir korku stres hiç yaşamamıştım
Anlıyorum canım seni
Dün stres yaptım dilim beyazlamış biraz yine
Gargara yap
Sirkeyle yaparım
Sirke olur kloreben, fardoben, tantum gargarala var
Kloroben kullandım tam iyielsit gibiydi gittim yineden strese girdim
İhmal etme lütfen
Tamam stresten üzüntüdedir değil mi
Tabiki canım
Çok teşekkür ederim cidden ya valla kaç haftadır ölü gibi geziyorum etrafta
Rahat ol tatlım kafanı dağıt
Bende siz gibi soğukkanlı olabilsem keşke daha iyi olurdu psikolojik olarak
Keskin sirke küpüne zarar
Size bu zamana kadar bir sıkıntı olmadıysa bende de olmaz herhalde küçük çocuktu zaten hematoloji doktoruna bile danıştım sıkıntı olmaz hemen öyle parmağa batmayla bulaşmaz o hastalık dedi
Evet bebeğim rahat ol kafanı yorma 🌼🌺❤
Çok teşekkür ederim artık düşünmüyorum zaten herkes dedi seni iğne batması değil psikolojik olarak çökersin diye
Sivilce oldu stresten alnım falan
Rica ederim güzellik
Kendine iyi bak başka şeylerle meşgul ol tavsiyem ❤🌺🌼😍
Artık bir şey olmaz değil mi bilmiyorum çocuğun bağışıklık testleri falanda normaldi C3 C4 testleri
Burdaki karilarda sapik vallahi
Kızlarda farklı değil ki
iclerinde oldugun icin
Evet maalesef öyle
Sadece burada mı ayol 🦂
Gerçektede pek farkları yok aslında knk
Yokluk be
Ne sordun ki
Hepsi değil yine de