Dönerse nereye gittiğini sorarsın, dönmezse sen de umursamazsın. Bir gün burdan biriyle sohbet ediyorduk, neredeyse sabaha kadar sohbet ettik dertleştik, sonra dengim değilsin deyip gitti, niye o kadar sohbet ettin peki? Ama ben de onu umursamadım. boş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kızlar daha çok yapıyor bunu durup dururken çekip gidiyor canımsın gibi
İstedigini versen de vermesen de boyleler o yuzden kendi isteklerin öncelikli olmali
Acil bişey olmuştur belki, döner mutlaka samimiyseniz
Hiç sanmıyorum neredeyse 2 saat geçti üzerine gayet güzel sohbet ediyorduk
Dönerse nereye gittiğini sorarsın, dönmezse sen de umursamazsın. Bir gün burdan biriyle sohbet ediyorduk, neredeyse sabaha kadar sohbet ettik dertleştik, sonra dengim değilsin deyip gitti, niye o kadar sohbet ettin peki? Ama ben de onu umursamadım. boş ver
Ya yemin ederim ki zerre umrumda değil zaten sadece onunla konuşarak kendimi bu duruma düşürdüğüm için üzüldüm ne bk yerse yesin
Ayrıca ona tenezzül edip de nereye gittiğini söylemem o açıklarsa açıklasın ama bi sebebi olsa dahi bitti daha da yazmam
boş ver, giden gitmiştir
Buraya özel değildir o
Ya çok mu umrumda kendisi zaten ne bk yerse yesin ama insan bi iyi geceler der bu nasıl bi şey ya
Başkasına iyi geceler demiştir
Allah ce zasını versin o zaman
Hayır benim be günahım var burada peki?
Demek ki o***** çocuğu
Kafınlarda kullanıp atıyo
Çünkü yogunndur senin gibi 10 tane vardır
İyi geceler oldu mu?
Odunmuş
Daha da yazmam ona
Bence de yazma en azından giderken 1-2 çift söz söyleyerek gidebilirdi
Demi ya sadece iyi geceler deseydi bu kadar mı zor sanki sadece ona harcadığım zamana üzüldüm 2 3 saat dahi olsa
Evet yazık olmuş artık bu da sana ders olmuştur herhalde bu kadar duyarsız kalitesiz insanla muhatap olma
Keşke kalitesiz olduğunu daha önceden bilseydim
Boş ver çok kafana takma bu sitede çok çıkar böyle karşına ama artık kimin ne olduğunu daha rahat anlarsın
Anlamak da istemiyorum konuşmayacam daha da kimseyle
ne yapmasını bekliyon mk
İnsan bi iyi geceler der mk çok mu zor
burdakiler öyle ne bekliyodun ki kimseyle konuşmucan burada
Cidden öyleymiş
olabilir
Çok büyük ayıp etmis
Saygısız işini görüp kaçtı sanırım
Ne işi ya haddini bil normal konuştuk
Genelleme yapma
Odun odun
Ayıp etmiş ya neden
İyi geceler
Size de ama ayıp değil mi gerçekten bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir ki
Oda senin şansın ne deyim
Şansıma tüküreyim allah ce zamı versin ki tekrar buna yazarsam engellemicem bakiyim yazsın yarın
Sen bilirsin belki uyumustur kızma bu kadar
Uyumuştur diye bi bahane olamaz sonuçta ben ona zaman ayırdım ve konuştun iyi geceler demek bu kadar zor olmamalı
Ne zamandır konuşuyorsunuz?
Ya yeni 2 3 saat konuştuk o kadar
Hemen bağlandin galiba
Soruyu neden gizliden sordun gorseydi oda?
Ya bağlanmadım o kim ki sadece ona zaman ayırıp konuştum bi iyi geceler demek bu kadar zor olmamalı diyorum
Çok takıyorsun
Hayır daha görüp kendini çok değerli mi sansın benim sadece canım sıkıldı bu duruma düştüğüm için
bir şey diyemedim yarın hesabını sor artık
Sormam bile öyle yazıp dursun kendi kendine tabi eğer yazarsa
Takip atsana