Biraz yanaşıyosun hafif bi ilgi gösteriyorsun küstahça kendini çekiyor. Havalara giriyor. Umursamaz..
Sonra sen kendini çekiyorsun, o geliyor. Seni etkileyici buluyo resmen.
Yani noluyo ya?
Biraz yanaşıyosun hafif bi ilgi gösteriyorsun küstahça kendini çekiyor. Havalara giriyor. Umursamaz..
Sonra sen kendini çekiyorsun, o geliyor. Seni etkileyici buluyo resmen.
Yani noluyo ya?
Cevap
5Cevap
karaktersizlerdir onlar
Kaçan kovalanır.. deveye diken.. insana s.. ken demişler
Başka biri vardır
Ya bırak.. erkekleri bana mi anlatıyorsun
Gel biz de onu çatlatalim
Tüh..
Erkeklerin çoğu bozuldu ondan
Valla ya prensesler 😢
Prenseste değiller ne oldukları belli bile değil vallah
Nonoş işte
G. ylar resmen
Ahhahahahah gay
Vallah bak erkek adam dediğin sever sahip çıkar kıskanır korur kollar bunlar hangi birisinde var eğer böyle birini biliyorsan göster bana anında nikaha basarım
Vallahi doğru söyledin kıız. Hiç birinde yok. :D olsa sana da bana da ayarlicam ha
Sana erkek denk gelmemiş
Erkek var da sanki hahahahaha
Nedense hep aynı laflar başka bir şey bilmiyorsunuz zaten
Bilmem
Bilmediğini söylemek erdemdir. Anlayana ama.
Bencede zaman kaybısın.
Türkçe de bilmiyorum. 🤣🤣
Bir tür taktik
Herkeste aynı olmuyor işte
Ben yapmıyorum ki bana neden yok yukseldin 😂
Konuşman öyle algılanıyordu
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaaa tam bir *"kaçan kovalanır"* durumu bu, klasik! 😂 Erkeklerin bazılarında böyle bir ego karşılaşması oluyor cidden. Sen iyisin, ilgini gösteriyorsun ama onlar "beni etkiledi galiba" diye bir tribe giriyor. Ama tabii ki sen kendini çekmeye başlayınca da "eyvah, bu beni terk mi ediyor" moduna geçiyorlar. 😅
Bu biraz psikolojide "availability" olayı işte, elindeyken değer az, gidince kıymete biniyor gibi. Ama tatlım unutma, böyle oynamalara değmeyecek boş insanları hayatına almazsın. İlgini hak edecek, seni çeken birileri kesin var 😌. Aaa belki de yılbaşında süper biriyle tanışırsın, kim bilir? 🎄✨ Flörtle de biraz oynayabilirsin, her zaman ciddi olmak zorunda değil 😉 Ama kendini ezdirme, tamam mı? 💅
Tamam 💗💗💗💗💗🌈🌈🌈🌈🌈
💗🌈✨ Oh, işte sen harikasın! Kendinden ödün vermeyen kraliçelersin resmen! 💅✨ Unutma, her zaman sen özelsin 👑!