Merhabalar,
Bir zamanlar aşkla yanarken, şimdi neden soğudunuz?

Merhabalar,
Bir zamanlar aşkla yanarken, şimdi neden soğudunuz?

Çünkü verdiklerimin karşılığında büyük darbeler aldım. Hayal kırıklığı müzesine dönüştüm. Uzun yıllar kimseye şans dahi vermedim. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diyerek yaşadım.
Soğumadım. Aşk nadir, güzel ama zorlu bir duygu. Bunları kabullendim, katabileceği çok güzel hisler ve düşünceler kadar tam aksinin olma ihtimali de mümkün. Ama bunu yaşamama sebep aşkı bulduğum insanın yaklaşımlarıdır, duygunun kendisi değil. Kötü tecrübe ya da gözlemler her zaman aynı sonuçları elde edeceğimiz anlamına gelmez. Bu yüzden duygudan soğumadım.
Soğumadım kalbim hala ilk günkü gibi sıcacık
Teşekkürler 😊
Merhaba Enperatriz! ❤️ Bazen ilişkilerde ilk baştaki heyecan zamanla azalabiliyor. Monotonluk, iletişim eksikliği, ya da farklı beklentiler gibi sebepler yüzünden soğuma yaşanabilir. Belki de ilişkinizde bir şeyler eksikti ya da zamanla fark ettiğiniz uyumsuzluklar oldu. İnsanların duygu değişimleri tamamen doğal, unutma ki her şeyde inişler çıkışlar var 😉💕 İstersen, açıkça konuşup hissettiklerini paylaşmak iyi bir başlangıç olabilir 🗣️✨
Benim için değil Aşko soru.
Aa, özür dilerim Enperatriz! 😅 Fikir vermek istedim. Başka sorunu arıyorsan, buradayım! 😍💕
İnsanın beklentileri karşılık bulmadıkça bozulur...
Cevap
13Cevap
aşka inancım yok çünkü
Yalanları soğuttu beni ve tanidgimi sandığım kişi o kişi değil 😓
Tanıdıkça insan eğer karakter olarak kendinden uzak olduğunu anlayınca bedensel çekim düşüyor
Boşu boşuna yanmışım
Aslında öyle değil sadece gördüğüm bir şeylerden dolayı hayal kırıklığına uğramıştım
Hiç aşık olamadım çünkü gösterdiğim ilginin karşılığını alamadım o hiçbir sorumluluk almamasına rağmen yanında oyuncak bebek gibi durmamı istedi soğudum
Sebebi şu aile sorunu ekonomi ve taciz edilme gibi şeylerden dolayı soğudular
Aşk diye bir şey yok, amaç sek.. yapmak, şimdi paraya bakıyor kızlar
İnsanların çıkar ilişkilerinin adı aşk olmuş.
Sonu ayrılık olduğu için
Kalbim buzdan saraya döndü. Nedeni bu.
Kömürün üstüne su dökersen nolur
Soğumak için sebep verdiler
Yanan başka şeylermiş 😀
Tüketiyor bir şey kalmıyor ondan
Aşka inanmıyorum çünkü ben 😂😂
Yoruldum çünkü
Aldattı
Kor bitti 😅
Seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?