İlişkiler, içinde birçok dinamiği barındıran karmaşık yapılar olarak karşımıza çıkar. Kimi zaman sevgi dolu anlarla dolu olsa da, bazen de birbirini anlamayan iki insanın arasında çıkmazlara sürükleyebilir. Seni aşktan ve ilişkiden ne soğutur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Yapmasını istemediğim rahatsız olduğum durumları bile bile yapması
- Ayrıldıktan sonra beni kıskandırmak için yakın bir erkek arkadaşıyla buluşup fotoğraf atması,
- Başka erkekten bahsetmesi
- Konuyu kapatıp ileride tekrar açması (Konunun tam bitmesi gerek yara gibi sürekli deşilmesini istemiyorum.)
- Küfürlü ve saygısızlık yapması
- Açık giyinme konusunu abartması (Etek - şort - Rambo)
- 3 şahısı müdahil etmesi ve ilişkimizde yaşadıklarımızı başkasına anlatması direkt soğuma sebebim.
- Aşkımızı sürekli sürekli İnternete atıp nazar değdirmesin haksızlığı bana yıkması.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatması, ilgisiz olması, cepte görmesi. Nede olsa artık beni seviyor diyip beni cepte görüp kendini vazgecilmez zannedişi
21 Yorumla
+1 yılKesinlikle yalan
017 Yorumla- +1 yıl
Direk biter o kişi ne yaparsa yapsın
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Haklısın maalesef bu konuda da benim aradığım tek şey anlayış özellikle burada 🙃
- +1 yıl
Maalesef her defasında o kadar çok haklısın ki🥹
- +1 yıl
🙃🙃
- +1 yıl
🙂🙂 odu mu😅
- +1 yıl
🤪🤪Eyiii
- +1 yıl
teşekkür ederim 🥰
- +1 yıl
🙋♂️
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgisizlik, aldatmanın normalleşmesi ve güvenin yok oluşu. 5 sene beraber olduğum sevdiğim biri benden kolay vazgeçiyor ve aldatıyorsa güya aşık bir de. Kimse bana aşktan bahsetmesin. Aşkı saf temiz duygularla yaşayan az kişi var. Genelinin ağzında sakız.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Hey Eccentric! Tam bir ilişki mutfagindayiz desene 😜 Beni aşktan soğutan en büyük şey yalanlar ve şeffaf olmamak. İlişkilerde güven temel taşı, bir kere kırıldı mı toparlanması çok zor oluyor. Senin icin de öyle mi? 🥰
Tabii bir de sürekli çatışma ve negatif enerji... Kimse dramayı sevmez, değil mi? 😅 İlişki demek huzur, güven ve bolca sevgi demek benim için. 💕✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
44Cevap
u +1 yılBen aşktan kolay kolay soğumam. Aşık olduğum birinden soğuyabilirim, bu da tamamen onunla alakalı bir durumdur. O kişi aşka layık olmadığını göstermiştir ve hayatından çıkarmak kâfi gelir. Yeniden sevebilirim, aşık olabilirim.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim insanın değişmiş hâliyle muhatap olmak zorunda kalmak sanırım onda eski değerimi görememek beni soğutuyor aşktan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Hiçbir şey, aşktan değil aşksızlıktan soğudum! 😅
Hem aşkın suçu yok! 😅04 Yorumla- +1 yıl
Aşka aşığım sevmeyi seviyorum, aşk huzur ve mutluluk sebebi güzel olan güzelleştirenim, sonsuz güç kaynağım aşkın ne suçu var
Aşksızlar suçlu aşkı bilmeyenler elinden geleni üstüne düşeni yapmayanlar
Aşk en güzel şey başıma gelebilecek 😅 - +1 yıl
Uyuyorum 😅ama şu an çay var şömine var 😅müzik dinliyorum 😅pek yalnız kalamıyorum hep kalabalık oluyor 😅 hoşuma gidiyor yazmayı seviyorum
Ama ben sizi hiç görmedim 😅 sorularımda filan
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAşktan hiç bir zaman soğumadım sadece emekli oldum..
08 Yorumla- +1 yıl
Erken yaşta aşk hayatına atılınca, yaşlanmadan emekli olunabiliyormuş.. 😅
- +1 yıl
Bünyemin ürettiği kadar sevdim, çokta sevildim.. 😅 Aşkın her halini yaşamış iken zirvede bırakmak en güzeli..
- +1 yıl
Yok yahu bende takılıp geçecek mide yok, aşkta yok ise inziva vardır.. İnsansızlık iyi geliyor şu an için ve bende var olan sistemi bozmuyorum..
+1 yılTek derdi cinsellik olup bunun için amaca giden her yol mübahtır mantığındaki erkekler soğuttu. Bunu kişisel olarak da düşünme. Her şeyi sırf ben yaşıyor olamam neticede. Bir de bunlara istediğini verenleri de aldatıyor bu şerefsizler ve ayrılınca “Sanki zorla mı yapmış? Yapmasaymış.”demekle birlikte bazıları “Ben onu hiç sevmedim ki. Birçok kez ayrılıp barıştık. Her azdığım zaman geri döndüm.”diyenler de var. İstediğini vermesen “yetersiz”,”Sorunu kendinde ara.”Bu gidişle sen ileride eşini de elinde tutamazsın.” gibi saçma laflar derler. Hiç dönüp kendine bu kız bana yetmek zorunda mı? Ben kim oluyorum evlenmeden diye sormazlar. Çünkü bunu düşünmek için de bir beyin lazım. Cidden istediğini yapsan da yapmasan da sonuç ortadayken ne istediklerini bilmezken çoğu ilişkiden soğuma sebebi.
20 Yorumla
+1 yılAldatılmak çok darlamak kıskançlık değersizlik
21 Yorumla
+1 yılSaygısı olmayan erkeksi kadınlar dan soğuyorum
13 YorumlaAnlayış olmayan bir ilişki izdirap olur. Kavga etmek sürekli tartışmak
13 Yorumla
+1 yılErkeklerin aşkı bahane ederek senden faydalanmaya çalışması , seni her dakika öpmesi cinsel ilişki talep etmesi istemediğin zaman da kavga etmeye başlaması
Durmadan sıkmak bunaltılmak dan nefret ederim
Aşırı kıskançlık00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Ekonomi zaten ilişkiyi bitiren ve soğutan sebeplerden biri. Özellikle ev yoksa kiralık ev konuları açıldığında ilişki kabak tadı veriyor. Bunu her genç yaşıyordur. Bundan 10 sene sonra kızlar evlenecek koca bulamayacaklar 😅😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılYalan, riya, aldatılma, saygısızlık bunların hepsinin olduğu bir kombin beni kuzeykutbuna düşmüş misali aşktan soğutur daha da ısınmam zordur hatta imkansız 👍🏻
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoğutmayan aşk güçleniyor değişik karışık ve mantıksız bir duygudan bahsediyoruz. Kontrol edilemediğini tecrübeyle sabitledikten sonra savaşmıyorum, aşka sevişiyorum 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aşktan soğudum. Sebebiyse hep benim seven taraf olmam. Sevilmemek ve seven taraf olmak beni aşktan soğuttu. Artık kimsenin sevgi ve saygımı hak ettiğine inanmıyorum. Yalnızca kendimi sevmeye ayırcağım tüm kalbimi.
10 Yorumla
+1 yıl
Sadakatsizlik, değersizlik, saygısızlık, önem verilmeme, dikkate alınmama, hor görülme, sevilmeme gibi gibi zamanla duygudan yoksun olunması.10 Yorumla
+1 yılİnsanların kısa süreli yaşadığı heyecana aşk dedikleri bana saçma geliyor inanmıyorum
01 YorumlaGüzel sevmeyi seviyorum, tutku dolu bir bağı ve aşkı. Bir insanın bunları köreltmesine izin vereceğimi sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılilk etapta çok ilgi gösterip sonra ilgiyi azaltması veya kesmesi direkt soğuyorum döndüğünde bulamıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Saygısızlık ilgisizlik güven zedeleme Ohooo say say bitmez ki
00 Yorumla
+1 yılEtrafımda yıllar geçtikçe sevgisi gıcık olmaya nefret etmeye ve alışkanlığa dönmüş ilişkiler
00 Yorumla
+1 yılAşk diye bir şey yok. Bir efsane o. Sevgi var elbette. Sevgiden neden soğusun ki Bi insan?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Genel olarak özetle- Bad Romance & Bad Performance ✌️
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz olması
Nefret ettiğim şeyleri inadına yapması
Bencilce davranması
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlgisizlik ve kabalık. Kendimi değersiz hissettiğim an asl o ilişkide durmam
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemek, aldatmak ve ilgisizlik bu 3 şey en hızlı soğutan sebeplerdir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılİletişimsizlik, ilgisizlik, karşılıksız olması falan..
00 Yorumla
+1 yılGüvenim çok kırıldı. Biri beni gerçekten seveceği inancımı kaybettim.
01 Yorumla- +1 yıl
Aşkı ağza sakiz yapanlar çok çünkü istediğini almak için ilgi manyaklığı seviyormuş gibi yapan çok
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Güven vermemesi
Gözünün dışarıda olması
Sadık olunmaması
Saygı duymaması
Aşağılaması, eleştirmesi00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşktan yana şansım yok ağlıyorum derdim çok aşkımı kaybetmişim sordum sordum bilen yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların flört adı altında 40 kişiyle fingirdemesi
00 Yorumla
+1 yılParagöz kadın. Sevgi yoksa o kızla uzun ilişki olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
@Boze_ tabii
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. yalan başka bir şey yok yalan çok şey barındırır ( güvensizlik, ilgisizlik, aldatma şüphe)
00 YorumlaYapış yapış olması ve iki ayda deli divane aşık roller kesmesi 😂
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesaj attığım da hemen geri dönülmemesi soğuk davranılması😒
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. düzgün kız kıtlıgı
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sadakatsizlik, saygısızlık, yalan
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aldatma girişiminde bulursa partner o soğutabilir
11 YorumlaKarşılık bulamamak inancı kaybediyorsun
18 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüven vermeyen partnerler.. oluyor bu aralar. Aşka değil karşılıklı düzgün Bi ilişkiye bile inancı kalmıyor insann
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşındaki insana , kendi hayatındaki alışkanlıkları dayatmaya çalışanlar
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların erkeklerden çok şey isteyip onların hiçbir şey vermemesi. Örnegin bana sunu al bunu al almazsa trip atar zehir eder kendi almazsa unttum askım ben varım ya zaten der. Kadının parası yoksa erkek bulur devam eder
00 Yorumla
+1 yılerkek olarak net söylüyorum ! Eğer arkadan vermezse anında bırakırım anında.
00 Yorumla
+1 yılAldatilmak...🥀🥀🥀🥀
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar beni aşktan uzak sanır ama aşk,
Beni nerde görse tanır00 YorumlaSanalda konuşurken geç yazması, yalan söylemesi ve ilgisiz davranması
00 Yorumla
+1 yılİlgisizlik, değer vermemesi ve önemsememesi soğutur
00 Yorumla
+1 yılAkli dengesi bozuk sabit canım karşıma çıkmış olması
00 Yorumlailgisizlik ve aldatma tabiki
11 YorumlaSadakatsizlik
13 Yorumla
+1 yılSadakatsizlik
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılMıymıy konuşmalar. Hiç gelemem...
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
m +1 yılDüzgün ilişki olmazsa soğurum..
10 Yorumla
+1 yılAşk meşk yalann
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisizlik bencillik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Kibir ego herşeye karışmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO kişiden soğurum aşktan soğumam
00 Yorumla
+1 yılİhanet, düşüncesizlik, bencillik, empati yapmamak
00 YorumlaAşktan sogumusum komple
00 Yorumla
+1 yılGerçek doğru bir aşksa soğumam
00 YorumlaCinselliğin olmaması
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalan , ikiyüzlülük, aldatmak gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem