Sizi aşktan neler soğuttu?
Yapmacık sevgiler
Yalanlar
İhanetler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizi aşktan neler soğuttu?
Vallahi aşk diye bisey kalmadı bütün kızlar bana aşık oluyor dünyadaki bütün kızlar zeynep koçak aşığı yapacak bisey yok yapmayın kızlar diyorum hatta kız arkadaşım dediki zeynep azıcık mola ver artık Durul dedi uslan dedi çok hızlı gidiyorsun piyasada biyolojik erkeklere bitene bile kız birakmadin dedi hepsi biyolojik erkekleri seninle boynuzluyor acıyorum biyolojik erkeklere dedi vitesi durduramıyorum frenlerim bozuldu harbi biyolojik erkeklere çok yazık sevgilileri hep benimle takılıyor trans erkeğim ama bütün kızların gözü bende kız arkadaşım çok haklı bence biraz yavaş gitsem iyi olacak dünyada kız birakmadim konusmadik etmedik dünyanın bütün kızları benim eski sevgilim hepsinin zeynep kocakla ilişkisi var gecmisinde dünyada kız birakmamisim şimdi napacam ben başka dünya yokmu acaba oradaki kızlarlada tanissam dünyada kız birakmadimda aşırı çapkınim çok fenayım
Sevgini gösteriyorsun olmuyor sahte gülümseme akşam evine geliyorsun sahte bı gülümseyis ve hoş geldin peki aşk bunun neresinde sahte bir birliktelik mi yoksa evine geldiğinde biranda boynuna sarılarak seni öpücükler e boğan gözlerindeki o ışıltıyı enerjiyi gören bir aşk mi
Genellikle türk kızlarının boya ve tipe göre seçmeleri soğuttu yani gerçekten sevmedikleri için aşktan soğudum oldukça.. bunun dışında bir de günümüzde kimse kimsenin karakterini ya da kalbini sevmiyor maalesef çoğu kişi çıkar için seviyor ya da iki gün sonra gidiyorlar
Bu seçenektekiler zaten var ama son zamanlarda beni aşklı loveli şeylerden soğutan en büyük şey, ısrar.
Buluşalım edelim vs... Yeteeeeeer. Özgürlüğüme düşkünüm ve canımın istediğini yapmak istiyorum her zaman.
Cevap
13Cevap
Yalanlar ve ihanetler. Yaşadığım şeyler diyebilirim.
Aynen bir insanı zaten aşktan soğutan uzaklaştıran şeyler bence yalanlar ve dolanlar diye düşünüyorum ben. Yalan varsa ortada aşkta yoktur sevgide.
Aldatmalar, özellikle de bunu belli etmeden yapıyorlar.
Çok sevdiğim halde beni yok sayan bir anda aramıza duvar ören eski sevgili aşka küstürdü resmen
3 şıkta aynı şey aslında herşeyden soğuttular beni
Yapmacıklık sadakatsizlik
Aynen sadakatsizlik yüzünden artık gerçekten kimseyi sever aşık olur olamadık şahsen. Artık herkesin sevgisi yalan herkesin sevgisi sahte diye düşünüyorum.
İhanet, yalan, hainlik, iki yüzlülük
Aynen zaten tüm bu sebepler insanı aşktan soğutmak için yeterli sebepler diye düşünüyorum ben. Aşktan sevgiden insanlar hep ihanet yalan dolan yüzünden soğudu.
Senle kafa yapılarımiz uyuyor seni arkadaşım ilan ediyorum
Sahte sevgi kullanılmak bla bla
Aynen öyle. Sevmiyor ama seviyormuş gibi yapan insanlar yüzünden bence aşktan soğudu herkes. Artık gerçekten seven aşık olabilen insan kalmadı çünkü.
Yürüyeni çok olduğu için Kıvanç tatlıtuğ gelse ret edecek kızlar
Aslında hepsi
Yapmacık sevgiler
Yalanlar
aşık olduğum kişiler zamanında
Reddedilmek soğuttu
Basit insanlar
İlk aşktan sonrası gerçek gelmedi
Askın kendisi sanırım
Yalanlar
Aynen öyle yalanlar dolanlar zaten insanı aşktan ve sevgiden bir ilişkiden soğutmak için bence yeterli sebepler diye düşünüyorum ben. Bir ilişkiden yalan varsa o ilişkiden hayır gelmez zaten.
yalanlar
hep ayni olması
İhanetler ve yalan
Yalannnn
hepsi
hersey
güvensizlik
İhanetler
Dusunceler
Aşk ı şans oyunu gören !! Tek kupon yapar!
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?