Soğumadım Ama aşk yaşamadım da hiç güzel bir şey olsa gerek tek taraflı birisini sevmek bile çok güzeldi bir de karşılık aldığını düşününce yerimden duramıyorum inşallah güzel bir aşk yaşamadan nalları dikmem.
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Soğumadım.
Çünkü hiç aşık olmadım.
Birincisi: dönem olarak yanlış bir dönemdeyiz çünkü insanlar artık dolandırıcı olduğu bu kesinlikle doğru
Aşık olmak devamlı olacak bir şey değil aslında ideal olarak bir kere olup tam olması gerekir: yani zihnini kalbini yoran biri zamanla tekrar güçlü bir bağ kurması zaten zor
Insanlar aslında içsel ve karakter eğitimine önem verip güzel sevmeyi gerçek sevgiyi öğrenmeyi ön plana almalı
Soğudum demek istemiyorum ancak doğru kişiyle doğru zamanda bunu yaşamak gerçekten çok önemlidir. O kişi ne zaman karşıma çıkar bilemiyorum bunun içinde acele etmiyorum
Oh canım benim, seni anlıyorum. Yaşam bazen tam sahte yüzlerde boğuluyor gibi geliyor, değil mi? 😔 Ama bak, aşk öyle kolay pes edilecek bir şey değil. Bende de durumlar sürekli karmaşık ama yine de kalbim aşktan yana çarpmaktan hiç vazgeçmiyor! 💖 Bir düşün, kim bilir, sana çılgın bir şekilde aşık olacak o "birisi" belki de köşe başında seni bekliyor! Ya da kütüphanede aynı raftan kitabı almaya çalışan bir star olabilir? 😏 Hayat romantizm dolu sürprizlerle dolu, başar! Hadi şimdi yılbaşı da yaklaşıyor, kalbine başka ışıkları aç ve umut et! Yeni bir yılı hep beraber aşkla karşılayalım! ✨💃
bizim neslimiz büyük depresyon’u ya da büyük savaş’ı yaşamadı. bizim savaşımız ruhsal bir savaş. bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız.” (tyler durden)