Ben sevmekte istemiyorum, sevilmekte birini tanımak dahi istemiyorum, aşktan sizi bu kadar soğuttular mı hiç?
#doludolu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Ben sevmekte istemiyorum, sevilmekte birini tanımak dahi istemiyorum, aşktan sizi bu kadar soğuttular mı hiç?
#doludolu

Ben aşktan soğuduğum zaman 17 yaşlarında falandım. o zaman anladım zaten aşk diye saçmalığın olmadığını. çünkü insanlar çok çabuk gaza geliyor. 1 haftada tanışıyorlar 2 haftada aşırı samimi oluyor aşk böcekleri 1 ay sonra da ayrılıyorlar ya da terk ediyorlar birbirlerini bunları gördükten sonra da aşka olan inancımı kaybetmiştim zaten çok önceden. şu an ise sadece sevgiye inanıyorum ama onu da gösteren ya da değerini bilen kimseler yok zaten bu hayatta
Arkadaş ortamım yüzünden defalarca kez soğudum. Sana kız bulacağız diyorlar, yeri gelir saçma sapan arabayla oradan oraya boş boş dolanıyoruz. Bu böyle sürünce içimi ağır bir soğukluk basıyor. Artık aşkı başka şehirlerde aramayı düşünüyorum; ama ailemin kısıtlamaları nedeniyle gidemiyorum. Bu gidişle arabamın camına sevgili arıyorum diye ilan yapıştırmaya kadar gidecek.
Aşktan niye soğuyalım? Bir kaç karakter yoksunu yüzünden? Hiç benlik değil. Aşk kapımı çalsın sarıp sarmalarım, her zaman. Ama bazılarının Aşktan soğuması, gerçekten sevmeyi bilenler için güzel haber :D en azından aşktan anlayanların bir şansı daha vardır demek bu. Zaten Aşık olmayı bilmeyen insanlar mümkünse aşka karşı soğusunlar yani ve yoldan çekilsinler, teşekkürler.
Teşekkürler 🌸
Ricaa
Ben vazgeçeli çokt oldu, en güzeli kendinle mutlu olmak. Erkeksiz de hayat oluyor, dünya seks üzerine kurulu değil, duygusal boşluk, farklı şeyler le de doldurulabiliniyor,
Cevap
19Cevap
Soğumak değil ancak bünyemin artık sevgi üretemediği fark ettim..
Hayır aşktan ben hiç soğumadım insanlarını yaptığı hataları aşkta sorun var diye aramam
Aşka inanan biri değilim zaten. Her şey gelip geçici. Güneşime gölge etmesinler yeterli başka beklentim yok 😃
Aşk diye bir şey olduğuna inanmadığım için etkilemiyor beni
Helal..
Sogumadim.. durgun bir insanim.. Alevler'den korkmadim hic birzaman.
Hem de kaç kere soğudum. Sonrasında birisi çıkıyor ve o ateşi tekrar yakıyor.
Hayır soğumadım birinin hatası ya da kendi beceriksizliğim yüzünden bundan soğumam
Bir dönem evet
Evet ben zaten gerçekten sevilecegimi düşünmüyorum yarabandı muamelesi görürüm ancak
Evet gözlerini kırpmadan yaptılar hemde
Bir kere aşık olalım dedik ağzımıza sıç.. lar
evet soğudum 6 aylık ilişkiden sonra beni aldatan çocuk yüzünden
Buz gibiyim..
Al benden de o kadar.
Aşk diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum günümüzde
Soğumadım ama yaprakta kımıldamıyor
Aşktan soğumadım da aşıktan soğudum.
Aşktan değil kişilerden soğuruz. Aşk müktür djdj
Evet oldu. Yapacak bir şey yok
Ask ne ya yeniyo mu
😂