7 ay oldu ilişkimin süresi , sevdiğim 2 yaş küçük benden işide müteahhit babasıyla beraber çalışıyorlar bende mimarlık öğrencisiyim mezun olmam için alttan kalan dersleri verip bitiricem okulu ilk defa evlenmek için niyetlendim annemle tanıştı bende onun ailesiyle tanıştım ama anneme evlenmek istiyorum dedikçe ne acelen var yani ben mi anormalim yaşım mı erken anlamadım evliliğin acelesi diye bişi mi var nasip değil mi bu işler? Napıcam bilmiyorum 🥹🥹
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 4 ay
7 aylık ilişki.. bir kaç sene daha uzatılabilir. Hemen gerekli değil bence evlilik. Daha yaşlarinizda küçük. Belki henüz karşılıklı olarak görmediğiniz ve aslında evlenememeniz herekligini destekleyecek bazı durumlar oluşabilir. 7 ay.. evlenmek için bence yeterli bir iiliski geçmişi değil. Bir kaç sene daha uzatılabilir. Bu kadar tez canlı olmana gerek yok. Fakat senden 2 yaş küçük olasi cokta iyi bir tercih olmamış.
02 Yorumla- Soran4 ay
Aslında benden küçük olmasını bende istemezdim ama o öyle değilmiş akıl yaşta değil yaşadıkları insanı olgunlaştırırmış benim ondan bir buçuk sene önce yine bir ilişkim vardı liseden beri uzun da sürdü ama bir kere bile evlenmek için niyetlenmedim onunla hep meslek yapıcam kariyer yapıcam ne evlenmesi diyordum ama işte büyük konuşmamak gerek şimdi bambaşka bit şekilde hem seviyorum hemde evlenmek için kendime de onada güveniyorum
- 4 ay
Ne mutlu madem öyle. Söz.. nişan olabilir. Bir kaç sene sonrada evlilik olabilir neden olmasın. Ama yaşlariniz evlenmek için beklemeye çok uygun. Allah mesut etsin.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
4 ay
Ailelerin bazen böyle endişeleri olabiliyor, sonuçta seni en iyi onlar tanıyor 🌸 Ama, kalbinin sesi de önemli tabii! Sakin kal ve ailece bir araya gelin, belki onların endişelerini tam anlamaya çalışırsın. Evlilik hayatını etkileyecek büyük bir adım, acele etmene gerek yok. Hem biraz daha flört edersiniz, aşkınızın tadını çıkarırsınız 😉💖
02 Yorumla- Soran4 ay
Teşekkür ederim ☺️
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayNe demek, her zaman buradayım 😘. İçini dökmek istersen her zaman yazabilirsin! Unutma, aşk hızlı koşulan bir maraton değil, keyfini çıkar 💕🦄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(18-24)4 ay
Bncr yaşın normal senin annen gibi kadınlar yüzünden gençler evlenemiyor sonra vazgeçiyor eğer iizn vermezse daha evlenme
02 Yorumla- Soran4 ay
evde kal diyorsun 😂 oysaki kariyer insanıyım ilk defa sevip niyetlendim yani normalde asla evlenmem diyen ben şu an lafımı yedim ama yine evlenmiyorum
- Cevap sahibi4 ay
Ya knk ya evlen annen izin vermezse inadına evlenme
- 4 ay
Evlenmek için ideal yaşın
02 Yorumla- Soran4 ay
Keşke bunu annem de anlasa ne zaman evlilik konusu açsam barut gibi oluyo bu seferde kavga ediyoruz üzülüyorum
abimin eşinede şey demiş ben onu bırakamıyorum tek kızım var erkenden evlenip gitmesin ya öyle bi çıkmazdayım nasıl olacak - 4 ay
Adim sevgilinden gelmeli anneler tanissin adi konsun yüzükler takılsın
- 4 ay
yaşın erken okulun bitsin
04 Yorumla- Soran4 ay
Bitti zaten sadece mezuniyet belgesi için dersi verip mezun olucam , mesleğimi yapıyorum şu an çalışıyorum aynı zamanda
- 4 ay
o zman evlen direkt aileni takma bile
- Soran4 ay
Ama onların rızası olmasa huzursuz bi evlilik olucak sevdiğim adamda öyle istiyor rızası olsun diyo içi rahat etmiyo çıkmazdayım
- 4 ay
diretirsen rızaları olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 23 yaşındayım sevdiğim adamla evlenmek istiyorum ailem izin vermiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi