Ailem sevdiğim adamı istemiyor, küçük olduğum için evlenmeme izin vermiyor. Ne yapmalıyım?

5 senedir bir ilişkim var çocukluk aşkım bir birimizi çok seviyoruz ben 19 o ise 22 yaşında ailesi istemeye gelelim demiş ben de çok istiyorum nişan yapmayı ama ailem kabul etmiyor henüz babama söylenmedi durum bilmiyor ama annem ve ablalarım abime ve babama söyleyemeyiz yaşın küçük müsaade etmez diyor iki ablam var biri 18'de evlendi babam ve abim istemedi çok direttiği için ailem ona razı gelmemişti diğeri 24 ailem razı geldi şimdi ben ne yapacağım günlerdir çok kötüyüm sevdiğim adamın ailesiyle konuşmuştum ve çocuk çok kötü sürekli ağlıyor beni istemiyor ailen falan diyor ben ikilemde kaldım çok istiyorum ama ailemin rızası olmadan yapamam gelseler belki babam kapıdan çevirecek akıl verin lütfen?
Güncellemeler
3 ay
Arkadaşlar sakin olunn hepiniz meslek demişiniz erkek arkadaşım çalışıyor işi gücü yerinde ve benim de çanta dükkanım var ikimiz de çalışıyoruz. Kaç diyenler olmuş ailemi o duruma düşüremem yorumlarınız için teşekkürler babamın sevdigi bir aile büyüğü araya girecek inşallah 4 ay sonra tanışma olacak.
Ailem sevdiğim adamı istemiyor, küçük olduğum için evlenmeme izin vermiyor. Ne yapmalıyım?