Bir adamı çok seviyorsunuz fakat aileniz 12 yaş farkından dolayı ilişkiyi onaylamıyor (ben 25, o 37) ama siz biliyorsunuz, eminsiniz... Hani kalbiniz bazı anlarda ‘işte bu!’ der ya.. İşte o kadar çok eminsiniz mutlu olucağınıza. Çünkü karşınızdaki kişinin duygularından ve kendi duygularınızdan eminsiniz.. Karşınızdaki adam adeta size tapıyor, size daima sevildiğinizi hissettiriyor ve 1,5 yıldır daha 1 kere bile kavga etmediniz.. İşte bahsettiğim adam bu kadar mükemmel bir adam. Bu durumda onların onayı olmadan evlenmek uygun olur mu? Belki aile her zaman haklı değildir. Belki onlar yanılıyordur, belki bir ömür mutlu olucağım bir ilişkiyi sırf ailem yüzünden mahfedicem? Belki bundan sonra hayatıma alıcağım insan benim yaşıtım olucak ama bana çok kötü davranıcak? 3-4 aydır hergün ağlıyorum psikolojim bozuldu düşünmekten. Aile ile sevgili arasında kalmak dünyanın en zor kararlarından biri. Allah kimseye yaşatmasın. Aileni ikna etmeye çalış diyenleriniz olucak ama kaç kere denedim olmuyor. Babam evlenirsen 3-5 yıl içinde fikir uyuşmazlıklarından boşanıcaksınız diyor, istemiyorum diyor. Lütfen bana bir akıl verin lütfen🙏
Cevabın nedir?
- +1 yıl
kimse illaki boşanmak için evlenmiyor. sen yaşıtın biriyle evlensen de işler yürümeyecekse yürümüyor. ayrıca sevdiğin adamla sen evleneceksin, sevdiğin adam, sen ve ailen diye evlilik yok. kendi kararlarını verecek yaştasın. ha ama bu demek diilki seni emek emek büyüten büyüklerini karşına al.
orta yolunu bulmayı hedefle. zorla güzellik olmaz, sakın ha ağzından “ben herşeyi göze aldım, dinlemiyorum sizi” deme. yarın öbür gün birşey olsa dönüp dolanacağın yer yine o ev.
evlensen sıkıntı çeksen ailen biz dedik dicek, pişman olmayacaksan yap.
aileni dinleyip evlenmez, istedikleri gibi yaşadığında suçlayacaklar yine onlar olacaksa da dinleme kimseyi, bas nikahı.
zaten ileriyi düşünerek verilecek karar diil bu. iki ucu kara değnek. sen artılarını, eksilerini düşünerek, alabileceğin minimum yarayı düşünerek hareket edeceksin.03 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok guzel yazmışsın sen benim yerimde olsan artılar eksilere göre daha fazlaysa ama ailen yinede istemiyorsa ne yapardın?
- +1 yıl
sana şimdi doğru gelen o artılar, olur ya senin mantığına uymadığında, yaşın ilerledikçe doğruların değiştiğinde eğer altından kalkamayacağın eksilere dönüşürse nasıl tepki vereceğini tart.
şimdi hoşuna gidenler artıysa, yarın öbür gün hoşuna gitmemeye başladığında hala daha o adamı sevebileceğini düşünüyorsan, artılar eksilere döndüğünde de aşkının ikinize yeteceğini düşünüyorsan yıldırım nikahıyla evlen, durma.
ama şunu da düşün sen kendini düşünmek zorundasın. yarın öbür gün 2 kişilik sorumluluğun faturasını tek sen çekeceksen, vazgeç. - +1 yıl
eig için teşekkür ederim:)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Bahsettigin yaş çok uçuk bir fark değil. Bence yaştan dolayu bir sıkıntı çıkmaz.
Evlenecek olan sensin ve başka bir nokta yoksa onaylamadiklari evlen gitsin. Bazen aile evladının iyiligini düşünmez; başka hesaplar, yanılgılar, önyargılar, egolar, kıskançlık ve hatta düşmanlık bile vardır.
Okuduklarımdan senin çok içine sindigini gördüm ki bir insan omru boyunca bu kadar içine sinecek kaç kişiyi tanır ki? Ben 27 yaşındayım hic içine tam anlamıyla sinen biri olmadı. Bence bu büyük şansı kaçırma ve evlen. Yoksa omur boyu pişman olursun. Anne sadece annedir, bana sadece baba ama eş hem hayat arkadaşı, hem anne/baba, hem arkadaş, hem dost, hem sırdaş olur; kısaca herşey olur.00 Yorumla
- +1 yıl
Sen olaya kalben baktığın için çok zor gözükebilir. Ama mantığı da bir yerde devreye sokmalısın. Tabi ki illa ailen haklı çıkacak diye bir kaide yok, ama yaş farkı azımsanacak kadar az değıl. Ve aynı eve girmeden kimsenin gerçek yüzünü göremezsin. Burada düşünmen gereken ne ailen ne de sevginin. Tamamen kendini düşün ve kalbini bir kenara bırak mantığı devreye sok. Bende yaş farkından dolayı aynı eve girince problemler olacağını düşünüyorum. Hakkına hayırlısı.
109 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok guzel yazmışsın sağol ama aynı eve girince ne gibi problemler çıkabilir bana bunu da belirtir misin rica etsem?
- +1 yıl
Tabi ki. En yakin akrabamdan bahsedeyim o halde,
Kız 25 adam 39 yaşındaydı. 2 yıl sevgili oldular her şey anlattığın gibi mükemmeldi. Ailesi istemesede kız zar zor ikna etti evlendi. Evlenince, fikir ayrılıkları, küçük görme, aşağılama her türlü psikoljik şiddete maruz kaldı. Sonra ne mi oldu? 3 ay sonra boşandılar ve allahtan kızın ailesi sahip çıktı. Her şey sevgi ile bitmiyor. Bunun yemeği, ütüsü, çamaşırı, temizliği her şeyi var. Ve aileni yok saydığını bilen adam bundan cesaret alıp sana olmadık şeyler yapabilir. Sen sen ol aileni karşına alma, yanına al. - Soran+1 yıl
Çok emin konuştun
- Soran+1 yıl
Sen neden böyle diyipte koşmadın aşkının peşinden?
- +1 yıl
@MK1985 kadın okumalı bu yüzden
- +1 yıl
.
Peder Bey kesinlikle haklı.
Aslında evlilikten sonra ilk düşüneceğiniz şeylerden biri şu olacak,
Onu hiç tanımamışım,
Siz daha yolun başındasınız ve size neredeyse bir kuşak fark atmış,
O, o kadar farklı düşünüyor ve bakıyor ki !
Şimdi size nasıl davranacağını da iyi biliyor.
Aileniz her zaman sizin iyiliğiniz için mücadele eder.
.01 Yorumla- Soran+1 yıl
Biz bir süre aynı evde yaşadık, onu gözlemleme fırsatım oldu ve hiçbir hareketi batmadı gözüme. Bir insan bu kadar uyumluyken nasıl dediğiniz gibi birine dönüşür aklım almıyor gerçekten. Evde kalmış, ezik, pasif bir insanda değil aksine çevresindeki kızlardan çok ilgi gören bir adam. İstese onlarla olur, 1,5 senedir neden benle olsun ki? Üstelik 8 aydır evlenmek istediğini söylüyor. Ailemle tanıştılar. 5 kere görüştüler. Babamın tek taktığı nokta yaş. Efenfiliğini, kibarlığını çok beğendi. İnsanlara karşı, hayvanlara karşı o kadar merhametli ki. Garsonundan, dilencisine kadar hepsini adam yerine koyuyor, aşağılamıyor. Hep yardımlarını yapıyor. Ailesiyle arası çok iyi. Onlara gözü gibi bakıyor. Arkadaşları ipsiz sapsız insanlar değil. Hepsi kaliteli, çoluğu çocuğu olan insanlar. Hatta arkadaşlarının çocukları sevgilimi görünce boynuna atlıyor, sarılıyor, kucağından hiç inmek istemiyor. O kadar sevilen bir insan ki. Ben 1,5 senedir hep gözlem yaptım, tüm bunlar rol olamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
66Cevap
- +1 yıl
Bence aileni karsina al sevdigin adam icin
00 Yorumla - +1 yıl
Ben de benzer bir durum yaşıyorum. Uzun uzun yazmak da istemiyorum. Büyükler her zaman haklı olmayabilir, değiller. Annen ablan konu komşu sana herkesi yakıştırabilir, bu onarın fikridir. Saygı duyup duymamak senin elinde. Evet yaş farkı çok olabilir ama bu senin hayatın olacak. Sonraki hayatında başkasını aldığın için kötü hissedeceğine bırak sevdiğin kendi kararınla olduğun adamla pişmanlık yaşa. Ben öyle yapıcam ama ailemi karşıma alarak değil, mücadele ederek ve emek vererek. Ama ben erkek arkadaşıma da söylüyorum, ne olursa olsun arkamda duracak beni mahçup etmeyecek ve verdiğim karardan pişman olmamam için elinden geleni yapacak. bir şekilde aileni ikna et canım, senin durumunu yaşayan onlarca insan var. Mantıklı düşün, eğer arkada durup her koşulda sana destek olacaksa onun icin her yolu denemelisin bir kere aşık olunur.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Arkadaşlarıma bakıyorum çoğu ailesinin onayıyla mutlu mesut evleniyorlar. Babaları damadım değil oğlum diye hitap ediyor eşlerine. Bu durumu muhtemelen hiçbir zaman yaşayamıcaz. Bu içimi acıtıyor, her sabah uyandığımda gerçekten kalbimin acıdığını hissediyorum. İnsan yeni güne uyandığı için sevinir ama ben her uyandığım gün yine aynı düşüncelerle boğuşuyorum
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence aileni dinle o kadar yaşanmışlıkları var elbet bir şeyler biliyorlardır. Fikir ayrılıkları konusunda gerçekten de haklılar aynı jenerasyon değilsiniz ve aranızda birkaç yıl değil baya yıl var. Sen belki bazı konularda daha çocuksu olacaksın o belki daha olgun bu da anlaşamamanız için bir sebep olacak ve herkesten duyduğum bir söz var aynı evde yaşamadan bilemezsin ne olduğunu aynı evin içine girmek gerek. flört, sevgili, nişanlı döneminde çok iyi olan bir tanıdığım evlendikten sonra neler oldu inanamazsın... herkes diyodu bunlar çok seviyor, çok mükemmeller senin dediğin gibi kızda demiş çok iyi, çok mükemmel ama evlendikten sonra adamın gerçek yüzü çıkmış ortaya bilemezsin... hakkında hayırlısı olsun ama bence bir psikiyatra danış ya da çevrenizde yaşını almış, bilen bir tanıdığın biri varsa ona danış. ben öyle yaparım çünkü genelde hep çıkıyor annemin söyledikleri, o büyüklerimin söyledikleri...
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Psikoloğa gidiyorum zaten ve bana kalbinin sesini dinle ailen sana karışmamalı dedi öyle diyince iyice kafam karıştı. Aynı evde yaşamadan bilemezsin diyorsun o zaman yaşıtım biriylede evlensem nasıl biri olucağını yine anlamam mümkün değil bence evlilik bir kumar
- Cevap sahibi+1 yıl
Psikiyatrin konusunda bir şey diyemeyeceğim ama yaşıtın biri ile evlenirsen evet evin içine girmeden bilemezsin onu da ama aynı jenerasyon olunca ortak noktanız daha çok olacak. Yine de seni yanlış yvnlendirip de günahını almak istemem o yüzden sana tavsiyem iyi düşün taşın. Kendi aileni düşün karşındaki aileyi düşün eşin olacak insanı düşün ve öyle karar ver. Diğer bir tavsiyem ise anne ve babanın gönlünü kırmadan evlen, ailenin hayır duası olmadan belki o evlilikten hayır göremeyebilirsin. Ah şu an aklıma geldi istiare namızıydı sanırım öyle bir namaz varmış bir niyetle o namazı kılıyormuşsun ve niyetinin hayırlısını gösteriyormuş. Tam olarak böylemi bilemiyorum ama bir araştır ona bak. Belki hayırlı olanı doğru olanı bulursun :)
Bende yaş farkından değil ama akrabamdan birine karşı bir şey hissetmiştim ve aynı tepkiyi almıştım asla olmaz diye o kişiyle tarzı da bana uygun değildi biraz değişik bir tipti ama sevgi vardı arada gerçekten aileni dinlemelisin hiçbiri senin kötülüğünü istemez ama çok aşığım başkasıyla olamam diyorsan da sonuna kadar direnmelisin ondan eminsen ailene onun iyi yönlerini sürekli aşılamalısın gerekirse istemeye gelsinler kovmaz herhalde bir dinler ailen olumsuz bile düşünseler belki fikirleri değişebilir
00 Yorumla- +1 yıl
1.5 yıl uzun bir süre değil. Biz yıllarca çok iyi anlaştık. Saydıklarının hepsi benim karşımdaki adamda da vardı. Eğer bir gün kötü bir şey yaşarsan ve ailenin yanında olması gereken bir durumsa çok acı çekersin. En basiti eşinin ailesiyle olan iletişimine bile özenirsin ve keşke dersin. Yazık etme. İlişkiniz daha yeni. Bu sürede bir adama dünyanın en iyi insanı demek yanlış olur.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok iyi anlaşmanıza rağmen birbirinizi sevmenize rağmen nolduda bitti?
- +1 yıl
İnsanlar her zaman aynı kalmıyor. Değişti. Ve artık bir şeyleri düzeltmek için çok geçti.
Bence baban haklı ablam da çok emindi 10 yaş vardı ve 4 yıl sonra boşandı 20 yıllık tanıdığın insan bile değişiyor birden bire ne kadar sevsende 1,5 yıl bence yeteri kadar tanımak için az sevgi her zaman haklı çıkmaz biraz daha zamanı bekle ailenin onaylamasını bekle eğer Allah göstermesin boşanırsan bu sefer derler ki sen çok istedin biz dedik bu da cezan yanında olurlar ama sen bunu hissetmezsin bu daha çok acı verir
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Zaman geçmesi hiçbir fayda sağlamaz ailemin kararı net. Çok istiyorsan evlen ama benim hiç içime sinmiyor diyor. Bu laftan sonra ne denir ki.. bundan önceki ilişkilerimde çok kötü olaylar yaşadım. Dayak yedim. Bu adam bana resmen ilaç oldu. Bu kadar iyi, bu kadar seven zor bulunur diye düşünüyorum.
- Soran+1 yıl
İmkansız diye birşey yoktur ama bu imkansıza yakın. O kadar merhametli, o kadar kibar ki.. Garsona hitap şekli, ailesine düşkünlüğü, hayvanlara olan sevgisi herşeyi belli ediyor. Diğer ilişkilerimde ben bile bile lades dedim. Şans verdikçe tepeme çıktıle. Birazda hata bendeydi. Ama bu çok farklı kıyaslanamaz bile. Karnım ağrısa sanki havale geçiriyormuşum gibi üstüme titrer bana bebekler gibi bakar. Bu adam nasıl kötü biri olabilir ilerde?
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Ailen hakli, bugün anlaşıyor olmaniz ileride hala anlaşacak olacağınızin garantisini vermiyor. İleri de enerjileriniz, istekleriniz uyusmayacak. Eskiden kadınlar yaşıtı olmayan erkeklerle evlenirlerdi. Sor eskilere, kaçı mutlu ve kaçı mutsuz olmuş diye. Aşkın gözü kördür ama evlilikte aşk değil sevgi kalır. Sevgi de yaş farkını kapatmayacaktir. Sen gezmek isteyeceksin, o yatmak. Yatak odamızda renkli olmayacak çabuk yorukacak. Çocuğunuza da yeterli enerji veremeyecek.
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaşıtım birini hayatıma alsam her anlamda bana yeticek biri ama bana kötü davransa beni mutsuz etse vursa kırsa o zaman nolucak?
- Soran+1 yıl
Daha önce yaşıtım 2 ilişkimdende şiddet gördüm. O yüzden hep olgun adam istedim hayatımda
- Soran+1 yıl
Çocukça tripler, hareketler, gereksiz kıskanclıklar.. Olgun adamlar bazı şeyleri yaşayıp gördüğü için ilişkilerini daha farklı boyutta yaşıyorlar. Benim gözlemim bu yönde. Ayrıca tabiiki yaşı ilerlemiş adamlarda şiddet uygulayabilir ama bazı şeyleri görüyorsun, emin oluyorsun. Hayvanlara karşı merhameti, ailesine karşı tavırları, garsona hitap şekli bile şiddete eğilimi olup olmadığını belli eder. Ben 1,5 yıldır karşımda hep beyefendi, kibar, dürüst insan gördüm
- Soran+1 yıl
Ne kadar süre geçmesi gerek? Bunun belli bir süresi yok bence yıllar geçsede çok iyi tanıyorum dediğin insanı tanıyamayabiliyorsun evlilik şans işi
- +1 yıl
Bir ömür mutluluk demişsin ama sevdiğin kişi senden baya büyük ve o adam ihtiyarlastiginda mi aşk yaşayacaksın sen 40 olunca o adamın olmeyecegi ne malum şimdi şöyle bana bunun neresinde mutluluk veya bir ömür Aileni dinle derim o adam yoklukta olduğu için öyle yapıyor bulmuş genç kızı alayım diyor 30 geçenlerin çoğu öyle neyse sen bilirsin kendi tercihin.😒
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Belki ben once vefat edicem bunu nerden bilebiliriz? Bunları hesaplayarak yaşanmaz ki.. Ayrıca yoklukta hiç değil. Yakışıklı zengin uzun boylu kaslı ve en önemlisi karakteri çok çok düzgün istese her kızı tavlayabilir emin ol..
- +1 yıl
Şimdi bu aşkın kaynağının nerden geldiğini anladım tabi nasıl istersen
- Soran+1 yıl
Ben yoklukta olmadığını kastetmek için o özelliklerini belirttim. Birinin parası pulu için bu kadar psikolojimi bozmam, hele hele ailemle aramı hiç bozmam. Seviyorum ki bu kadar ikilemdeyim zaten bilmem anlayabildin mi
- +1 yıl
Sev sev banane ya
- +1 yıl
Senin için, senin karnın doysun, başında bir çatı olsun, sen üşüme diye gece gündüz demeden hiç bir zaman belli etmeden çalışan baban, geceleri uyumadan başında bekleyen, 9 ay karnın da taşıyan, her zorluğa dayanan bir evlâdım olucak diye mutlu olan ailen mi senin için daha değerli, yoksa daha 2 yıl olmuş ve senin güvenini sevgini kazanmış biri mi daha değerli, ve şunu unutma ailen olmadan ailenin rızası olmadan hiç bir zaman mutlu olamazsın...
10 Yorumla - +1 yıl
Ayrıldım iması ver ailene yemeden içmeden kesilmiiş gibi bayılma numaraları yap
Sonra gözlerinin önünde kaybedersem nefes alamam ölürüm tarzında sözler kullan
Yaşamının dışında aileni hayrete düşürücek davranışlar sergile
Ayrılmış gibi bakalım ne yapıcak lar00 Yorumla 12 yaş az değil ama çok da değil ve ailen istemiyorsa yapma derim ya da ne yaparsan yap ikna et. İkna etmeden de kesinlikle evlenme. Emin ol ilerideki uyuşmazlıklarınızda sen bunu ailene diyemeyeceğini bildiği için, eşin sana daha da baskı yapacak, bunu koz olarak kullanacak hep.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok değil mi?
şu an benzer durumda olduğum için seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama ne olursa olsun anne baba hissediyor evlatları ile ilgili şeyleri. şu an bize hetşey tozpembe gözüküyor ama öyle değil gerçek hayatta maalesef. Bence sonuna kadar aileni ikna etmeye çalış oluru varsa zaten senin mutluluğunu görmek isterler. Hâlâ ısrarcılarsa o zaman üzgünüm ayrılmalısın
00 Yorumla- +1 yıl
Herkes gider ailen kalır. Sevginin peşinden koş diye bir şey yok. Romantik komedi çekmiyoruz. Çıkarlar söz konusu olunca kimse kendinden taviz vermez. Eğer seni gerçekten seviyorsa ikna edene kadar uğraşacak. Aileni de ikna edecek. Başka seçenekler sadece pişman eder seni.
00 Yorumla - +1 yıl
Arkadaşım benim kardeşim aynı senin yaşadıklarını yaşadı arada 11 yaş vardı. Bütün itirazlarımıza rağmen evlendiler 1 kızları oldu 6 yıl sonra boşandılar sonuç olan çocuğa oldu. Sana tavsiyem babanı dinle gerçekten çok pişman olursun. Sen gezmek isteyeceksin o bir iki defa eşlik edecek sonra uyum sağlamamaya başlayacak garanti ederim.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bana kendisi sürekli gezelim evde oturmak istemiyorum diyor. Bu arada kardeşin neden ayrıldı
- +1 yıl
Fikir ayrılıkları
- +1 yıl
Yanlış yönlendirmek istemem ama iyi düşün bir hata bir hayatı mahvedebiliyor bazen
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bu hayat senin hayat'ın. Abimle yengem arsında 16 yaş var ve çok mutlulular. Kardesimle karısı arasında 9 yaş var çok mutlular. Eniştem ile teyzem arasında 15 yaş var hala mutlular. 25 yasindasin ve bu sizin kararınız. Fikir belirtebilirler ama karışamazlar. Ön yargıdan. Annenle baban arsında kaç yaş var
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet böyle örneklerde var işte o yuzden bu kadar çok direniyorum ya. İçimde en ufak bir olumsuz düşünce olsa hemen bırakıcam ama yok işte yok ben aradıkça bulamıyorum. Çünkü ikili ilişkimizde mükemmel bir uyum var. Anne babam arasında 1 yaş var:(
- +1 yıl
Hayat güçlü duranlarındır. Günahı ve sevabıyla bu hayat senin. İnsanlar etraf ne der ailem ne der korkusu yüzünden yaşamak istedikleri hayatı yaşamadan ölüyorlar. Bence hayalini gerçekleştiremeyen bir insan buna fırsatı varken yapmıyorsa ahmaktır. Robot gibi birisinin yanında yaşayacağıma 10 yıl istediğim bir hayatı yaşarım. Yaşayıp pişman olursam denedim olmadı derim. Yaşamadan pişman olursam hep içimde kalır
- Soran+1 yıl
Çok olumsuz yorum var. Siz böyle diyince içime su serpildi ama omuzlarımdaki yük çok ağır bununda farkındayım. Herkes karşı çıkıcak gibi geliyor ve benim çok güçlü olmam lazım ki hiç değilimdir. Zaten aşırı narin ve duygusal bir insanım. Böyle hergün içim içimi yemektense sanırım akışına bırakıcam
- +1 yıl
Ailen değil senin ne istediğin önemli ayrıca yaş farkı olmalı erkek olgun olmalı bebe alıcak halin yok sevgilin ve sen ikiniz bunu başarabilirsiniz daha önce bir evlilik olmamış çocuk yok bunlar yaşına göre hep artı sonuçta. Aileni karşına alma tabi ama aşkından vazgeçme aşkını yaşa derim ben 😊
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Baban maalesef haklı. Sen daha 28 yaşında gencecik bir kadınken o 40 yaşında koca adam olacak, torun sevme yaşı geliyor olacak. Ağrıları hastalıkları hafiften başlayacak. Sana ayak uyduramaz, çok fazla nesil ve fikir ayrılıklarınız olur. Ailen izin vermemekte çok haklı.
Ama sen sevdiğin için şimdi mantıklı düşünemezsin zaten. Evlenmek istiyorsan aileni ikna et evlen. Hayat bu, yaşayarak öğreneceksin. Hiç sanmıyorum ama umarım biz yanlış çıkarız ve çok mutlu olursunuz canım benim04 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendisi o kadar enerjik, o kadar kıpır kıpır ki bazen kim genç, kim yaşlı anlayamıyorum bile. İnsan kaç yaşında olursa olsun hissettiği yaşta değil midir aslında? Adamın ruhu gerçekten çocuk gibi. Hatta çoğu zaman ben ondan olgun olduğumu düşünüyorum. 5-10 sene sonra bu küçük çocuk büyür mü bu yaşına kadar büyümediyse sence? yani bu biraz karakter meselesi değil mi ayak uydurma olayı? Ayrıca kendisine çok iyi bakıyor yediğine içtiğine dikkat ediyor. Sürekli spor yapıyor. Buna rağmen hastalanırsa Allah’ın taktiri tabiiki.
- Cevap sahibi+1 yıl
Fark etmez. Ruhu genç olsa bile hücreler organ sistemleri acımaz.
Maalesef insan hissettiği yaşta değildir. Aynı şeyi bazı insanlar "40 yaşındayım ama 15 hissediyorum, o yaşlardaki çocukları beğeniyorum" olarak da kullanıyor.
Sen dersen ki sorun değil, her şeyin farkındayım, dert etmem bunları falan sen bilirsin tabii ki. - Soran+1 yıl
Evet haklısın çoğu adam öyle. Ama onun beni çocuk olarak gördüğünü düşünmüyorum. Beni kullandığını hiç düşünmüyorum. Kendisi ilişkinin başlarından beri evlenmek istediğini söylüyor ben şu an ailemden dolayı ikilemde olduğum için biraz oyalıyorum mecburen.
- Cevap sahibi+1 yıl
Daha çok erken, biraz daha zaman verin birbirinize. Gençsin, eminim ki güzelsindir de, tabii ki kaçırmak istemeyecektir. Anlaşabilirseniz de ne güzel. İstatistiksel olarak çiftler arasındaki yaş farkı 10'u geçerse boşanma oranları %35'e kadar artıyor. O yüzden biraz kötümser konuştum ama siz öyle olacaksınız diye bi' şey de yok tabii ki
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yaş farkı çok fazla var en basitinden hemen şimdi evlenseniz bir çocuğunuz olsa çocuk 10 yaşına geldiğinde sen 36 o 48 yaşında olacak illaki yaş geçtikten sonra fıkır uyuşmazlığı olacak aynı eve girince insan çok değişiyor sana iyi davranır ama evde öyle yapmayabilir bence illa evlenice dersen aileni bir şekilde ikna et derim Ama ailen de bir yandan da haklı
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Arada 13-14 yaş olupta çok mutlu olan tanıdıklarımda var. Buna ne diyorsun?
- Cevap sahibi+1 yıl
O da var tabi ama görül ayrılıkları olup ayrılanları da gördüm
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende aynı durumdayım işiteme oldu huyu davranışı 4 de 3 lük ama işlem istemiyor 4 yıllık birlikteyiz ama birinden birini vazgeçmek zorundasın belki ailen af eder yanında olur bilmiyorum buna ıyi düşünüp karar vermek lazım her kaçan mutsuzdur diye bisey yok
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Kaçmak cahil işi bana göre. Sen ne yaptın ikna edebildin mi?
- Cevap sahibi+1 yıl
Yok 1 senedir ikna olmadılar ya cahil işi de sevdigimizden mi vazgecek
- Soran+1 yıl
Kaçarsan belki bu yaptığını hiç affetmicekler belki onları bir daha hiç göremiceksin
- Cevap sahibi+1 yıl
O zmn sevdiğinden vazgeç onu bir defa hiç görme yani
- +1 yıl
Sırf yaş farkiysa saçmalık. 12 yaş gayet normal ama ailen senin için en iyisini ister sonra pişman olma ama sevdiğinden vazgeç demiyorum sadece ailen o kişiyi istemiyorsa argumanla gelsin bence mantıklı sebep sunsun 😄
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaş en büyük problem. Bir diğer neden ise aileler pek uyuşmuyor. Onun ailesi biraz anadolu insanı benimkiler daha modern ve benim babam 48, onun babası 70 yaşında ayrıca farklı şehirde yaşıyorlar. Babam bu durumuda çok kafaya takıyor
- +1 yıl
Oooo Anadolu insanı candır 😄 Türkiye'de erkekler biraz degisik bu yüzden bana sadece Anadolu bölgesinden denk gelmesini isterdim😆 böyle sebepler için sevdiğin insandan vazgeçmen hoş olmaz. Abaza, sapık, uckuruna düşkün biri mi sen onları araştır. İnsan olsun, efendi olsun ne olmuş yaşı çoksa. Olgun erkek iyidir. Çoluk çocukla hayatını karartma.
- Soran+1 yıl
Yaşam tarzları benim aileme hiç uymuyor ne yazık ki. Onlar daha köy hayatı yaşıyorlar, giyimleri kuşamları çok farklı ve hiçbir sosyal aktiviteleri yok. Çevremdeki herkes erkenden dul kalıcaksın ve çocuğuna baba değil dede alıcaksın diyor. Çok moralim bozuk çok.
- +1 yıl
Halt etmişler😂 sırf seni soğutmak için o laflar. 12yas gayet normal.
- Soran+1 yıl
Sen bu durumda herkese kulaklarını tıkayıp, aileni bile umursamadan evlenir miydin yani?
- +1 yıl
Şimdi ben empati yaparım genelde. Mesela sevdiğimin ailesi dese ki çirkin, fakir, ya da ailesi bize uygun değil ayrıl o da beni ortada bıraksa üzüntüden kahrolurum. Yani sen de empati yap. Böyle birini kimse savunmaz. Herkes serefsiz* yarı yolda bıraktı der. Ve bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam. Özellikle seviyorsam ve bundan eminsem daha güçlü olurum. Sende galiba biraz şüphe var sevmiyor olabilir misin? İkinci olarakta ben ailemden vazgecmezdim ve bana mantıklı bişey soylemeseler o çocuktan da.
- Soran+1 yıl
Sevmesem bu kadar kahrolmazdım sanırım. Beni tek üzen şey çevremdeki insanların yorumlarından ziyade ailemin istememesi. Bir evin tek kızıyım. Onların içine sinmeyen bir evlilik yapmak istemiyorum. Bu erkek arkadaşımı sevmediğim anlamına gelmiyor. Ailemin gururla beni telli duvaklı bir şekilde evin kapısından uğurlamasını istiyorum, içi buruk bir şekilde değil. Söyledikleri şeyler mantıksız değil onlar benim kötülüğümü istemezler. Sadece onlar 10-15 yıl sonrasını düşünüp hareket etmemi istiyor ama ben duygularımın yoğunluğundan dolayı anı yaşıyorum. Geleceği düşünerek şu anki mutluluğuma gölge düşürmek istemiyorum. Bence iki tarafta haklı onlara kızamıyorum. Kendimede kızmıyorum. Aşk bu hesap kitap dinlemiyor. Ben yaşını bilerek bu ilişkiye başladım. İşin buralara geliceğini hiç düşünmüyordum. bir gün belki biter diyordum ama ikimizde aşık olduk bir anda.
- +1 yıl
10 15 yıl sonrasını düşünmek mi? 😂😂😂😂😂 10 saniye sonrası için bile garanti veremeyiz. Şaka mısınız? Benim fikrrim bu yönde yani. Aile önemli dinlerdim ben de ailemi ama bu sebeplerden ötürü dinlemezdim sanırım. Sana saçma gelmiyorsa ayrıl gitsin birqz üzülür hayatına devam eder umut vermekten iyidir.
Ne olursa olsun ailenin kalbini kırıp rızasını alamadığın şeyden hayır gelmez mutlu olamazsınız madem o kdar mükemmel ailen de fark edip onay verir çabala derim o kadar seviyosan ama onayları olmadan evlenme
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaşıtım değil diye istemiyorlar peki soruyorum sana? yaşıt biriyle birlikteliğe başlasam ve beni mutsuz etse ailemi suçlamaz mıyım ben? Elimde olmadan tabiiki suçlarım
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benzer bir olayı da ben yaşıyorum. Benimde erkek arkadaşımın ailesi sorun çıkarıyor. Beni istememelerinin sebebi de türk olmam. Bizde aynı olayları yaşıyoruz. Sürekli ailesine beni ikna etmeye çalışıyor. Gittiği yere kadar gidicek onaylamazlarsa evlenicez biz. Onlar istemiyor diye hayatımızı mı mahvedicez? İleride onlar göçüp gidince eşim ve ben kalıcam sonuçta.
00 Yorumla - +1 yıl
Aile onaylamayınca illa bir şey oluyor o evlilikte. Aileni ikna etmeye çalış. Olmuyorsa da aileni sakın çiğneme. Emin ol onların gördüğü şeyler vardır.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Onların görüp benim hala göremediğim şey ne çıldırıcam artık. 1,5 yıldır nerdeyse hergün onu görüyorum, yaşıyorum. Kendisi çok eğlenceli, hareketli, çocuk gibi. Bu yaşına kadar hala büyüyememişse bu yaştan sonra kart bir adama dönüşür mü? Bazı adamlar vardır yaşı kaç olursa olsun hayata bakış ayçıları, enerjileri hiç bitmez. Bu da öyle olamaz mı? Gözlerinde aşkı gördüö, kendimi gördüm. Bu kadar iyi rol yapamaz. Beni çok seviyor biliyorum. Yaşı büyük diye kullanıyor diyenler olmuş. Emin ol yaşıtlarım beni kullanmaya çalıştılar asıl.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bak bu hayatta ne yaparsan yap ama asla aileni kaybedecek birşey yapma. Herşeye sahip olabilirsin ama bir aileye asla. Mantıklı ol beynini kullan çocuğun büyüdüğünde babası dede yaşında olacak veya sen gezmek isteyeceksin ama onun vüdücü enerjisi müsait olmayacak. İyi düşün bence ve birşey sormak istiyorum ilk sevgilin mi ilk aşkın mı?
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır daha önce 2 ilişkim daha oldu ama çok yanlış ilişkilerdi. Onlarla yaşıttık ama çocuk gibi sürekli kavga çıkartıyorlardı. Ben çok taviz verdim düzelir diye ama düzelmediler sonuç hüsran. O kadar berbat ilişkilerden sonra bu ilişkim bana çok iyi geldi. Adam yaşamış görmüş geçirmiş o yuzden hiç kavga etmiyoruz bile. Huzuru buldum resmen
- Cevap sahibi+1 yıl
Sevgilin ne düşünüyor peki bu konu hakkında ailenin istememesine?
- Soran+1 yıl
Tabiiki bunu ona söylemedim sadece yaş farkı ilerde sorun olur mu diye merak ediyorlar dedim. O da kendi yaşıtlarının çok pasif olduğunu, hiç enerjilerinin olmadığını ama kendisinin 20’li yaştaki insanlarla denk enerjisinin olduğunu ve olucağını söylüyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Ciddi mi ki acaba belki amacı evlilik değil sadece takılmak istiyor. Ciddi olsa ailenle tanışmak istemez mi
- Soran+1 yıl
Tanışmadığını nerden çıkardın? 4-5 kere görüştüler ve yaklaşık 8 aydır benimle evlenmek istediğini söylüyor ama ben ailemden dolayı ikilemde olduğum için biraz daha yavaş ilerliyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Tanıştığı halde ailen istemiyorsa var birşeyler demek.
Aileni dinle. Evlilil le sevgililik aynı şey değillll. İnsanın sorumlulukları olunca herşey değişiyor artı fikir uyuşmazlığı dahs çok oluyor ki, o her şeyi senden 12 sene önce tatmış biri senin istediklerin ona önemsiz gelicek iler de.
00 YorumlaSen 27 yaşındayken ili yıl sonra o 40 olacak bu sana uyuyorsa tabiki evlen ama olaylara mantığınla bakmasını bil farkındayım çok zor seven insana akıl kullanmak ama gerçek bu düşün mantıken bir mantıken de uyuyormu uyuyorsa tamam evlen
00 Yorumla- +1 yıl
Ailen haklı yaş ve maddi durum farkının büyük olması çok problem çıkıyor çok pişman olursun. 10 sene sonra adam yanında pörsümüş salatalık gibi duracak bu da ayrı mesele.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya kendine çok iyi bakan biriyse? Yediğine içtiğine dikkat edip sürekli spor yapıyorsa ve cidden gerektiğinde botox bile yaptırıyor
- +1 yıl
İnsan vücudu ölmeye programlanmış bir makinedir ne yaparsa yapsın yaşlanmasını durduramaz. Etkisini azaltır ama durduramaz yani o hep senden yaşlı olacak ve gittikçe bu daha da göze batacak. Karakteristik olarakda dış görünüş olarakda. Üzgünüm zamanı yenemezsin, eğer zamanla savaşmaya kalkarsan bu senin için sadece zamab kaybı ve boşa harcanmış bir ömür olur.
- +1 yıl
o adam 37 yaşında , senin yaşında bir kızı kandırmayı çok iyi bilir , kendinden 10 - 15 yaş küçüğe aşık olmak sübyancılıktır. Evlenirsiniz problem değil ama 1 - 2 yıl geçtikten sonra aldatır o seni
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben 14-15 yaşında çocuk değilim ne diye beni kandırsın? Yaşımdan epey olgun bir insanım. Hem bir adam kendinden yaşça küçük birini sevemez mi? Böyle bir kural mı var? Neden hep genelleme yapılıyor ben anlamıyorum. Aldatma olayına gelince adam yaşı gereği doymuş olamaz mı neden aldatsın? bence tam tersine kendisine göre çıtır birini bulduğu için daha çok sahipleniyor.
- +1 yıl
işte amaç o zaten , kendi yaşındaki kadınları beğenmiyor , oyüzden 25 li yaşlarda bir kızı alıyor ve en kolay kandıyma yöntemi olan , ilgili davranışları sergiliyor. Git evlen , bugün buraya yazıyorum evlendikten en fazla 1 yıl sonra pişman olacaksın
- Soran+1 yıl
Böyle adamlar var yok değil. Ama gerçekten seven sahiplenen adamlarda var. Arada yaş farkı olup mutlu olan insanlar tanıyorum. İlla her adamın amacı kandırmak değil bence.
Kendi ayakların üstünde durabiliyorsan ekonomik özgürlüğün varsa içinden geleni yap sen bir bireysin buda senin hayatın kendi istediğin gibi hayatını yaşa doğrularla hatalarınla birlikte
00 Yorumla- +1 yıl
Bana izin vermediler kaçtım aynı 12 yaş fark var ama babam hala affetmedi Kaçtığıma pişman değilim ama keşke baba evinden gelinlikle çıksaydım baba rızasıyla çıksaydım
00 Yorumla - +1 yıl
Mantıklı düşünemiyorsun bence. S
Kalben düşündüğün için işte bu diyorsun ama anne baba bir şeyi hissettiği zaman gerçekten haklı çıkıyorlar ailenin dinlemelisin00 Yorumla Ciddi bir yaş farkı. Kuşak çatışması yaşanır birkaç yıl sonra. Bana sorarsan ailenin rızası olmayan bir işe kalkışma. Bir şekilde haklı çıkıyorlar çünkü. Hele ki konu evlilik gibi ciddi bir durum ise.
00 Yorumla- +1 yıl
Aileni dinlemen daha mantıklı senin kötülüğünü istemezler sonuçta ve senden daha tecrübeliler. Ve zaten çok fazla seviyorsan bir çok şeyi görmüyo ihtimalin büyük
00 Yorumla - +1 yıl
Dilerim ki kalbini dinler aklına uygun en güzel kararı verip mutlu olursun mutlu mesut bir hayat sürersin..
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah tek temennim bu şu an🙏
- +1 yıl
Benimde istedigim kisiyle aramda yaklasik seninki kadar yas var. Ve benimde ailem istemeyecek kesin. Cok mutsuzum☹😢😓 allah yardimcimiz olsun😞😔
05 Yorumla- Soran+1 yıl
O kadar zor ki.. Beni ancak sen ve senin gibiler anlayabilir:( kimse içimizdeki acıyı yaşamadan bilemez. Düşünsene hayallerindeki ilişkiyi yaşıyorsun. Mutlusun ama bir o kadarda mutsuzsun..
- +1 yıl
bir konuda cok haklisin. Anca yasayanlar anliyor. Geri kalani cinsellige aldatmaya vs ye getiriyor konuyu ciddiyet sıfır önyargi tavan. Napalim seviyorsak suc mu😞
- +1 yıl
bir konuda cok haklisin. Anca yasayanlar anliyor. Geri kalani cinsellige aldatmaya vs ye getiriyor konuyu ciddiyet sıfır önyargi tavan. Napalim seviyorsak suc mu😞
- Soran+1 yıl
İlişkiyi birebir biz yaşıyoruz, biz görüyoruz varsa yanlışı ya da doğruyu. Dışardan genelleme yapılması çok yanlış.
- +1 yıl
Evet cok dogru. Hayir ayni yasta olanlar cok mu anlasiyor mükemmel iliskileri mi var. bir kac güne bitiyor hepsi. Neden böyle önyargi insanlar ya😣😞
- +1 yıl
Sevginin pesinden kos derim yasada takilma sen. kendini nasil. mutlu ediyosan. inda. kal. gerisi. yalan
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aileni çiğne mi diyorsun?
- +1 yıl
Cigne demiyorum. ama. askinada sahip cik
- +1 yıl
Yaş farkı var biraz iyi düşün ilerisini düşünerek hareket et duygular. Ağır basmasijn tamamem mantıgini devreye sokuver biraz.. hayırlısı olsun senin adına
00 Yorumla - +1 yıl
Herşey nasip uğraşırsın nasibinde varsa olur yoksa ne kadar uğraşırsanız da olmaz ve ailenide dinle derim ben çünkü ilerde evleneceğin kişide senin ailen olacak
00 Yorumla Bence sırf yaş farkı değildir ailenin engel olarak gördüğü. Başından evlilikler geçirmiş olması/çocuğu olması vs. olabilir.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır hiç evlenmemiş. Ailesi benim aileme göre biraz daha anadolu insanı. Bu konuda biraz etken yaş farkı kadar olmasada.
- +1 yıl
Annene sor bence o herzaman herşeyin iyisini bilir ve senin hicbirzaman kötülüğünü istemez
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Annemde babamla aynı düsüncede
- +1 yıl
Aileni karşına alma ama sevdiğinden de vazgeçme. Aileni ikna etmeye bak asla pes etme. Unutma sen onların evladısın. Senin uzulmeni istemezler. Yani demem o ki onlara çok üzüldüğünü göster belli et.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bunu hep yapıyorum bazen odadan dışarı çıkmıyorum biraz protesto ediyorum ama olsun belki bu işe yarar
- +1 yıl
Onlara önceden nasıl davranıyosan yine aynı sıcaklığı göster. Benim demek istediğim depresyondaymış gibi göstermen. İştahın yokmuş gibi davran gizliden ye tabi. Bir gün gözüne kırmız kalem çek ağlamaktan gozlerin kanlanmış sansınlar. Yani böyle minik oyunlar oyna. Senin halini görünce bence ikna olurlar.
Öncelikle Allah yardim etsin. Zor bir durum eğer sen sevdiğine seni mutlu edeçeğine gerçekten inanıyosan bence için den ne geliyosa yap bazen aileler yanılıyor olabilir dediğin gibi eğer mutluysan sırf yaş için onaylamiyolar ise vazgeçme derim ben
00 Yorumla- +1 yıl
1.5 yıl içinde hiç kavga etmediyseniz bir sorun vardır bacım
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ciddi hiçbi kavgamız olmadı sadece küçük atışmalar oluyor o da en fazla 5dk sonra eskiye dönüyoruz. Zamanında çok kavgalı gürültülü ilişkilerim oldu artık en ufak bir tartışma bile bana fazla geliyor
- +1 yıl
Aşkı bir kenara bırak mantık olarak uymanız lazım aşk biter çünkü.
Aileni dinle
Kavga etmemek de iyiye işaret değil, arada tartışma olmalı.
20 YorumlaBenim arkadaşım da evlendi kendisi 24 kocası 36 yalındaydı
Çok da mutlular yanı saçmalık02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya böyle örnekleri duydukça umutlanıyorum ama yinede hüzünlüyüm
- +1 yıl
Kaç git sonra seni de televizyonlardan izleyelim bir kadın cinayeti daha diye
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne kaçması? Cahil değilim çok şükür. Ben bu durumdan en az zararla nasıl çıkabilirim diye fikir alıyorum sen kaçmaktan bahsediyorsun
- +1 yıl
Ailenin sözünü dinle o zaman
Bir şey merak ettim evlenip ayrılmış mı ona göre bir yorum çıkarcam.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır hiç evlenmemiş. Benim yaşlarımdayken 4 yıllık bir ilişkisi varmış en yakın arkadaşıyla aldatmış ve şu an evliler bizzat kendim gördüm. O yüzden bu yaşına kadar evlenmemiş. Bu yaşadışı travma onu evlilikten soğutmuş.
- +1 yıl
Hayatındaki karar için ne kadar kaale alırsın burdaki yorumları bilmem ama yaş gerçekten çok çok etkili. Eğer evlenip ayrılmış bir insan olysaydı deneme uzaklaş kaç derdim fakat erkek arkadaşının yaptıgı açıklama okey. Aileni onunla evlenmene ikna etme çabası yerine onunla tanıştırmaya çabala 2 3 kez aynı ortamda sadece muhabbet edicekleri bir şekilde tanışsınlar. Daha sonra ailenin tercihini dinle derim eğer hala yok diyorlarsa vardır bildikleri. Olmasa dahi Allah korusun yuvan bozulsa gidicek yüzün olmaz daha sonrasında. Konuya annenden gir babanla girme benim ailemde karşıydı nişanlıma ama anneme anlattım ettim ağladım zırladım tanıştırttım daha sonra efendi oluşuna hayran kaldı ailem ve şu an düğün hazırlıklarındayız darısı senin başına hayırlısıysa inşallah.
- Soran+1 yıl
Zaten görüştüler 4-5 kez. Babam çok genç, daha 48 yaşında. Çok erken baba olmuş. Birazda o yüzden ego yapıyor bence.
- Soran+1 yıl
Durumu kötü değil bana yetebilicek biri aslında ama onun ailesi biraz daha anadolu insanı babası falan çok yaşlı 70 yaşlarında ve başka şehirde yaşıyorlar babam bunada çok takmış durumda
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence de aşkın yaşı yoktur falan derler ama bir müddet sonra yaş farkı sorun olmaya başlar. Yol yakınken vazgeçmeni öneririm kendine daha uygun birisini bul
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aramızda yaşadığınız en ufak bir kavga gürültü yok. Sırf yaş farkından dolayı ayrılmak koyar bana ya başka olumsuz tek bir neden olsa belkide şimdiye çoktan ayrılmıştım
- Cevap sahibi+1 yıl
kardeşim şimdi olmasa bile evlendikten sonra işler değişir. Her şey böyle tozpembe devam etmeyecek inan ki
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
12 yaş azmış en az 40 yaş olmalı.
Sen aptal bir kızsın sadece şu zamanı düşünüyorsun. Ailen tecrübeli geleceği görebiliyor ;)
Sanırım 5 yıllığına evleniyorsun.02 Yorumla- Soran+1 yıl
Umarim ayni durum başına gelmez. Çünkü gelirse işte ancak o zaman beni anlayabilirsin. Dışardan söylemesi kolay sen gelde yaşa bakalım. Aşk bu hesap kitap dinlemiyor.
- Cevap sahibi+1 yıl
Dinlemesi lazım. Senin için diyorum yapma aileni dinle.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sevgi aşk meşk olaylarına pek kanmamak lazım.. gelip geçici çünkü.. sevmediğin tiksindiğin biriyle de asla evlenme tabi de.. ama mantıklı da düşünmek lazım.. aileler genelde çocuklarının iyiliğini ister.. Allah yardımcın olsun..
00 Yorumla 12 yaş farkı aşırı fazla. Ama madem istiyorsun ailenle konuşacaksın haklı olabilirsiniz ama ben yine de denemek istiyorum diye.
00 Yorumla- +1 yıl
25 ve 37 gordukden sonrasini okumadim yanlis bir tercih
10 Yorumla Kadınla erkek zaten her halükarda fikir olarak ayrilar. Değişik olmuş.
00 YorumlaBu işler belli olmaz ama aşk bitiyor kısa zamanda, sonrasını getirebileceğini düşünüyorsan evlen gitsin, yaşıtınla evlenincede pek bir şey değişmiyor
00 Yorumlayerinde olsam aileni dinlerdim, zira iyi yahut kötü her vaktinde ailen olacak yanında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aradaki farkta neredeyse bir nesil. 3-5 yaş yukarı ve aşağı anlarım lakin 12 de çok.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Anlıyorum ama bir görsen gerçekten inanamazsın kendisi yaşıtlarına göre çok enerjik ve bakımlı, metroseksüel bir adam
- +1 yıl
Anlaşıyorsanız bir şey diğemem kardeşim. Adamın işi gücü yerindeyse ve her hangi bir evlilik yaşamadıysa razı edersiniz aileyi. Biraz akışına bırakın. Ama 10 yıl sonra sen 35 o 47 olacak mesela. Bunlarda gerçek. Belki sana yetmiyecek bile. benjamin button diye bir film vardı izlemeni tavsiye ederim
Seni sevmeyen bir aileyle durman garip çaçxöwşsşdşğa
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ailemin beni sevmediğini merden çıkarttın acaba?
Alienin istememesinin tek sebebi aradaki yaş farkı ise bence aşılabilecek bir sorun
00 Yorumla- +1 yıl
Benimde 11 yaş fark var sevgilimle aramda ben seviyorum gerisi boş ailemi pek takmam
00 Yorumla Allah yardım etsin :( aklıma yapacak hicbir şey gelmiyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ailem sevdiğim adamla evlenmeme onay vermiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar