Ailem sevdiğim adamla evlenmeme onay vermiyor. Ne yapmalıyım?

Bir adamı çok seviyorsunuz fakat aileniz 12 yaş farkından dolayı ilişkiyi onaylamıyor (ben 25, o 37) ama siz biliyorsunuz, eminsiniz... Hani kalbiniz bazı anlarda ‘işte bu!’ der ya.. İşte o kadar çok eminsiniz mutlu olucağınıza. Çünkü karşınızdaki kişinin duygularından ve kendi duygularınızdan eminsiniz.. Karşınızdaki adam adeta size tapıyor, size daima sevildiğinizi hissettiriyor ve 1,5 yıldır daha 1 kere bile kavga etmediniz.. İşte bahsettiğim adam bu kadar mükemmel bir adam. Bu durumda onların onayı olmadan evlenmek uygun olur mu? Belki aile her zaman haklı değildir. Belki onlar yanılıyordur, belki bir ömür mutlu olucağım bir ilişkiyi sırf ailem yüzünden mahfedicem? Belki bundan sonra hayatıma alıcağım insan benim yaşıtım olucak ama bana çok kötü davranıcak? 3-4 aydır hergün ağlıyorum psikolojim bozuldu düşünmekten. Aile ile sevgili arasında kalmak dünyanın en zor kararlarından biri. Allah kimseye yaşatmasın. Aileni ikna etmeye çalış diyenleriniz olucak ama kaç kere denedim olmuyor. Babam evlenirsen 3-5 yıl içinde fikir uyuşmazlıklarından boşanıcaksınız diyor, istemiyorum diyor. Lütfen bana bir akıl verin lütfen🙏
Ailem sevdiğim adamla evlenmeme onay vermiyor. Ne yapmalıyım?