Ben 21yaşındayım sevdiğim adam da 27 kendisi asker biz dört yıldır beraberiz biz artık evlenmek istiyoruz ama ailem kabul etmiyo çocukla tanışmayı dahi kabul etmiyo annem tanısa annem çok sever efendi içkisi sigarası falan yok saygılı biri annem diyo ki sen asker eşi olamazsın sen yapamazsın bende anlatıyorum anne herşeyi göze aldım yapmayacağımı bilsem size söylemem falan ama ben konuyu açınca da annem diyo aileni silmeye hazırsan evlen evlenirsen bi daha gelemezsin falan diyo hep tartışma oluyo bu arada sevgilim benim olduğum şehirde yaşamıyo kaçmak istemiyorum ama orta yolu da bulamıyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu konu hakkında akıl verirseniz çok güzel olur
Güncellemeler
1 yıl
O telaş şimdi de var ve ben şimdi de uzağım ona
Güncellemeler
1 yıl
Şu güncelleme yanlışlıkla oldu silemedım de kusura bakmayın lütfen
Geekten seviyorsanız bak ama gerçekten ciddi şekilde annene söyle karşılıklı seviyoruz de, gerçekten asker eşi olabileceksen bunu iyi düşün E bundan sonra arkadaşını çağır eve konuşalım istersen diye Bi sor annene
Annem evet dese her şey tamamdır çocukla tlfn üstünde konuşturdum aileden bi kaç kişiye söyledim konuştuk annem kesin bir dille redediyor biz ayrıldık hatta bu yüzden de ama çok seviyorum oda çok seviyo yapamadık ayrı kalamadık bunu anneme diyemiyorum anlatamıyorum annem ne dediyse o olur hep
Yakın olunca nolcak hem size de farklılık olur gelir gezersin iz de. Hem de şey de ona bu devirde gerçekten seveni bulmak zor, ben de seviyorum, E bir evlilik de sevgiyle kurulur zaten. Diye söyle
Annem anlamak istemiyor ki diyorum Zaten o diyo gitsen biz ölsek bile eşin izin vermez gelesin bu konuda onları konuşturdum tlfnda çocuk teyze diyo istediğinde gelir o diyo getirecem diyo
Ciddi ciddi sor annene, anne sen benim turşumu mu kuracaksın diye. Eski zamanlardı o bak ayrıca gelsin sorun yok diyormuş diye de. Sen benim mutluluğumu istemiyorsun inat etme, kaç yıllık sevgiliyiz bir kötülüğü yok daha ne istiyorsun. Bunların hepsini söyle annene
Sevenleri kavuşturmak sevap, ayırmakta günah. Kızına mutluluğu çok mu görüyorsun desen ya. 1 hafta sonra yeniden konuş yine olmasa 2 hafta bekle sonra yeniden konuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Göndersin ailesini
Tanrı misafiri sonuçta
Kapıdan kovacak değil ya. Gelsin oturup konuşsunlar
Okur olmaz bilemem ama en azından ciddi bir adım olur
Çocuk tek gelse görüşse die düşündüm ben
Ama bu da olabilir
Çocuk tek gelse annen karşı çıkar ama aile gelse kovmaz en azından
Onun ailesi seni biliyorsa tabi
Ailesi biliyor bi deneyelim onu inş olur
Hayırlısı olsun
Amin
Annen haklı bence. Kızını tanıyordur. Asker eşi olamazsın demek ki
Ben öyle düşünmüyorum yaparım çokta güzel yaparım
Sürekli ya bir şey olursa telaşı sürekli uzaklık. Yapamazsın
O şimdi de var
Benim için başka planın mı var de bari.
Onu da düşündüm ama annem uzağa vermek istemiyorum diyo çevreden olsa kabul ederim diyo
Geekten seviyorsanız bak ama gerçekten ciddi şekilde annene söyle karşılıklı seviyoruz de, gerçekten asker eşi olabileceksen bunu iyi düşün E bundan sonra arkadaşını çağır eve konuşalım istersen diye Bi sor annene
Annem evet dese her şey tamamdır çocukla tlfn üstünde konuşturdum aileden bi kaç kişiye söyledim konuştuk annem kesin bir dille redediyor biz ayrıldık hatta bu yüzden de ama çok seviyorum oda çok seviyo yapamadık ayrı kalamadık bunu anneme diyemiyorum anlatamıyorum annem ne dediyse o olur hep
Yakın olunca nolcak hem size de farklılık olur gelir gezersin iz de. Hem de şey de ona bu devirde gerçekten seveni bulmak zor, ben de seviyorum, E bir evlilik de sevgiyle kurulur zaten.
Diye söyle
Annem anlamak istemiyor ki diyorum Zaten o diyo gitsen biz ölsek bile eşin izin vermez gelesin bu konuda onları konuşturdum tlfnda çocuk teyze diyo istediğinde gelir o diyo getirecem diyo
Annem olmasın die bi sürü bahane buluyo ve evde baskın olan kişi de annem
Ciddi ciddi sor annene, anne sen benim turşumu mu kuracaksın diye. Eski zamanlardı o bak ayrıca gelsin sorun yok diyormuş diye de. Sen benim mutluluğumu istemiyorsun inat etme, kaç yıllık sevgiliyiz bir kötülüğü yok daha ne istiyorsun.
Bunların hepsini söyle annene
Konuşmaya çalıştıkça tartışıyoruz dinlemiyor
Sevenleri kavuşturmak sevap, ayırmakta günah. Kızına mutluluğu çok mu görüyorsun desen ya. 1 hafta sonra yeniden konuş yine olmasa 2 hafta bekle sonra yeniden konuş.
Olur bi öyle yaparım çok teşekkür ederim