Çalışan kadın istemiyorum diyerek beni terk etti, sizce geri döner mi?

Bizi arkadaşım tanıştırdı evlilik amacıyla. Birkaç kez buluştuk ve ben ondan hoşlandım. Konu evlilikti ve ben kariyerli biriyim daha da yükselme imkanım var. 80 bin maaşım var. O da bana evlenip çocuk doğurup çocuklar büyüyene kadar çalışmazsın bence bu daha önemli dedi. Ben de güldüm ve ona "Maaşımın iki katını bana vereceksen neden olmasın?" dedim. O da "iki katını değil de maaşın kadarı olabilir" dedi. Ben de "olmaz dedim iki katını vereceksin, niye kariyerimi çöpe atıyorum ki hem, bu benim hayalim "dedim.

O da "Ben kariyerli paralı zengin kadin aramıyorum, evimin kadını çocuklarımın annesi olacak kadın arıyorum, sen bana uymazsın" dedi ve gitti.

Ben ondan hoşlanmıştım ve hayatımda ilk defa red edildim. Kafamda takılı kaldı yani. 2 ay geçti.

Sonra onun kankasının karısı arkadaşım. O geldi durduk yere bana "hayatinda biri var mı doğru söyle ama" dedi. Ben de hayatimda kimse yok dedim. Aradan 1 hafta geçti, arkadaşım yine geldi ve "seni aradı mı?" diye sordu. Yok dedim şaşırdı. Hiç bişey söylemeden hemen gitti. Arayacak galiba diye bekledim, 2 ay geçti yine aramadı.

Sizce arar mı? Bu saatten sonra?

Güncellemeler
1 yıl
Bizi tanıştıran arkadaşım konu hakkında şöyle yorum yaptı ; "Adamın gözünü korkutmuşsun. Erkekler güçlü kadın istemiyor". Galiba konu onun özgüven sorunu.
Çalışan kadın istemiyorum diyerek beni terk etti, sizce geri döner mi?