Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birincisi; erkeğin iyi niyeti önemli bu noktada, çocukların oldu ve 5-6 yaşına kadar baktınız. Sonra işe dönmek istersen nasıl bir tepki ile karşılaşırsın? Eğer yok derse o zaman kendiniz eşinize muhtaç kalırsınız, maddi durumu çok iyi diyelim ve ihtiyaçlarınızı karşılıyor. O zamanda kendi kariyerini ve mesleğini feda etmen gerekecek. İkincisi: acaba tanıştığın erkek nasıl bir kişilik? Senin kariyerin veya kazancını bir handikap gibi düşünüyor mu? . Çok seviyorsan bilemem ancak bu nokta da tercih etmesi gereken kişi sen kalıyorsun. Erkeğin dediğini kabul edersen ilerde olabilme ihtimali olan şeyleri kabullenilmiş sayılırsın, boşanma olur anlaşmazlık olur sevgisizlik olur aldatma olur. Bir diğer nokta sen nasıl bir erkek istiyorsun? sanki ret edildiğin için gurur ve kibir yapıyorsun gibi düşündürdü. Bence aşırı dikkatli ol, bazen kişisel duygularımız çok yanıltıcı olabilir. Yani adam tam senin istediğin bir tip ve kişidir ancak gurur ve kibrin birleşmeye engel olur. Şu durumda aklı selim düşününce orta yol bulunur, hem kariyerini ve işini yaparsın hemde çocuklarına bakarsın. Adam biraz inatçı hissettiriyor, senin alternatifine ulaşabilecek bir yapısı varsa seni arayacağını sanmıyorum.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKusura bakma da bir erkeği kariyerini çöpe atacak kadar sevmiyorsan o senin arzu duyduğun adam değildir zaten. O senin kolayına gelen, evirip çevirip manipüle etmek ve kolayca yönetmek istediğin adamdır.
Senin orta yol bulmak gibi bir derdin yok. Bunu nereden bilmiyorum. Adamla pazarlık masasına oturmuşsun. "Maaşımın iki katını bana vereceksen neden olmasın?" demişsin.
Evli olduğun sürece onun parası senin paran zaten. Ama sen evde otururken adamdan 2X maaş talep ediyorsun. Kusura bakma da kimse bu yükün altına girmez. Adam defterini dürmüş, üstünü çizmiş. Daha da dönmez o. Mesele ne biliyor musun maaş kariyer meselesi değil. Gerçek bir erkek, boyundan büyük tavizler vermez sana.
Çalışmayan bir kadın istemesi bir erkeğin hakkıdır. Çünkü kadının maddi sorumluluk misyonu yok. Adam tek maaşla evi geçindirecek geliri varsa ev hanımı olan, göz önünde olmayan bir kadın istemek hakkıdır. Bunun pazarlığı yapılmaz. Sen bunun pazarlığını yapıp adamdan 2X maaş talep edersen adam seni şutlar kusura bakma... Birileri sana hayat boyu taviz vermek zorunda değil.
Senin derdin orta yo bulmak olsaydı böyle uçuk şartlar öne sürmezdin. Senin derdin adama hükmetmek, ilişkide erkek rolü oynamak... Kusura bakma gerçek bir erkeğe asla hükmedemezsin. Düşük karakterli, güçsüz, değersiz erkekleri bu şekilde sömürebilirsiniz.
Demişsin ki bu zamana kadar peşinden koşan çok erkek koştu. E koşar normal. Sana özel bir durum yok. Bu ülkede peşinden koşulması için kadın olman ve solunum yapman yeterli.
Bir kadının ne kadar değerli olup olmadığı etrafında ona ilgi gösteren erkeklerin niyetine ve niteliğine bakarak anlaşılır. Senin hayatına girmiş tek değerli erkek bu adamdı. Onu dik başlı, dediğim dedik tavırlarınla kaybettin.
Geçmiş olsun. Bu saatten sonra hakkında hayırlısı olsun. Geçmişe değil geleceğe bak artık. O adam sana dönmez. Dönseydi 3 aydır dönerdi.
11 Yorumla- 1 yıl
Yanlış tespit yapmış arkadaşınız.
Güçlü kadın diye bir şey yoktur. Güçlü/güçsüz erkek diye bir şey vardır. Güç, erkeği tanımlayan ve öne çıkaran bir kavramdır. Güç ve otorite erkeğe, cazibe, güzellik ve zarafet kadına ihsan edilmiştir Yaratıcı tarafından.
Kadınların güçlüsü zayıfı, alfası betası olmaz. Dişilik ve kişiliğine göre yüksek değerlisi olur, düşük değerlisi olur, orta şekerlisi olur. Orta/düşük değerli kadınlar, ya bir sahibin kölesi ya da bir kölenin sahibesi olurlar. Yüksek değerli kadınlar ise kralın yanındaki kraliçe olurlar.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. geri dönse kabul edecek misin yani? sen o kadar okumuşsun kariyer yapmışsın ne güzel bir işin maaşın var. senin evde kalıp sadece çocuklara bakmanı isteyen biriyle neden evlenesin ki. geri dönse bile kabul etme. baştan beri biliyorsa neden seninle sevgili olmuş ki köyden birini bulabilirdi
00 Yorumla
Zaman neler gösterir belli olmaz bir erkek için meslek ve kariyer bırakılmaz. En iyisini yapmışsınız üzüldüyseniz bile içinizde yaşayın şartları kabul edip gelirse sizde kabul edersiniz. Acaba sonra çocuk vs mi istiyor? Bu yüzden mi evde olun istiyor 🤨
02 Yorumla
Soran1 yılEvet çocuk için dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yıldönse bile sen isteme gururlu ol azıcık
02 Yorumla
Soran1 yılFazla gurur göde vurur. Bu adam çevremde gördüğüm en düzgünü. Diğerlerini sen hayal et 🤣 hayat
- 1 yıl
seni terk etti hala düzgün diyorsan sorun sizdedir.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBir kadının , ekonomik özgürlüğünü seçmesi kadar doğal bir şey olamaz. İla ki sevilmek istediğiniz her daim olacak ancak karşınızda bulunan erkek, sizi ne kadar doğru anlıyor, önemli olan doğru yerden anlaşılmak ve uzlaşmak belki de. Öte taraftan erkeğin çocuk olan çalışmamanızı istemesini çocuk adına bir istek olduğunu düşünüyorum. Yani partneriniz bunu iyi niyetli söylemiş olabilir. Diyelim ki "Çalışamazsın, sen asla " Demiş olsa o zaman yol vermek en doğrusu olacaktı. Nasıl telafuz ettiği önemli. Öte yandan 80 bin çok büyük bir para olabilir, ancak size hayatınızın aşkını vermez. Ilımlı şekilde konuşup fevri davranışlardan uzak olursanız ilişki yeniden başlayabilir bir adım atmak, güzel bir seçenek olabilir.🌸
410 Yorumla
Soran1 yılBeni istemeyene yapışamam ki, onun yazması lazim 2 ay oldu yazmadı
- 1 yıl
**Öte taraftan erkeğin çocuk olunca çalışmanızı istememesi çocuk adına düşünülmüş bir karar olabilir.
- 1 yıl
Sizin düşüncelerinizi kendine uygun bulmadığından. Orta yol sağlanmış olsa iletişimin olabilirliği var. Yapışmak demek buna doğru olmaz, sevgi bazen çabayı gerektirir. Bu olayda yanlış anlama olduğu için aranılmamış ve fevri konuşmalar geçmiş.
Soran1 yılIşte çabalaması gereken kişi ben değilim erkek biraz çaba göstermeli
- 1 yıl
Erkek kadın değil mesele. Eğer seviyorsanız bunun ayıbı yok siz bir adım atarsınız bakarsınız ki olmaz konuşmazsınız. En azından aklınızda onunla ilgili bir umut soru işareti kalmamış olur. Netlik bazen her şeydir.
- 1 yıl
Erkek arkadaşımı çok seviyorum, çocuğum ile aramda çok yaş farkı olmasın diye biranönce çocuk istiyorum ama evlenmiyorum ÇÜNKÜ İŞİM YOK. Seninle sevgili olmadan önce bilmiyormuydu bunu. Kadının görevi çocuk büyütmek , kocasına hizmet etmek diye düşünen çok erkek var. babamda böyleydi ( annem tercüm tercüman) anneme işini bıraktırdı şimdi 70 yaşında boşadı kadını ve hiç para vermeden. İlk kendi geleceğini düşün, emeklerini düşün. Bence aramazda :(
- 1 yıl
@Pofffgereksiz bence çocuk olana kadar normal ancak sonrası için geri kafalılık, Cahillik. Kimse kimsenin gelişimi önünde duramaz.
- 1 yıl
Hamilelik , çocuk büyüyecek sonra kim bize iş verecek 😔 Emin olun bu seferde “ okul hayatı için desteğe ihtiyaç var “ diyecek. Net kendine bağımlı / mecbur kadın arıyor
- 1 yıl
@Pofffgereksiz hayır o kadar ezdirmeyin kendinizi babaanne bakabilir sonrası için kreşe verilebilinir. Siz istedikten sonra kimse önünüzde duramaz erkeğe sınırlar çizin.
- 1 yıl
Fikret kanka lütfen bak , kadını hizmetçi gibi / erkeğin alt familyası gibi görüyor. Neymiş kadının değerini erkekler belli edermiş. Dönme canım böyle erkeklere
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılSen bence kariyerinden vazgeçemek istememekte çok haklısın. Ama kendini ifade ediş şeklinde ve maaşının 2 katını ondan talep etmende bana göre yanlış anlaşılma durumu var gibi görünüyor. Adam da ne istediği konusunda net. Benim kafa yapıma adamın dediği asla uymuyor ama bu hayat onun. Ne ile mutlu olacağından emin. Ve senin ondan hoşlandığın kadar senden hoşlanmış olsa belki seni iknaya uğraşırdı. Ama önemli olan şu. O ne istediğinden bu kadar emin ama sen emin değil misin ki hala onu düşünüyor ve bekliyorsun. Bırak gitsin. Çok hoşlandıysa onun adım atması lazım, giden o çünkü.
10 Yorumla Bazı erkekler kadınların onlara sadık kalabilmesinin tek yolunun kendilerine muhtaç etmek olduğunu düşünür ve genelde bu plan işler. Erkekler bu yüzden senelerce kadınları çalışmayacaksın diye şartladılar. Çünkü boşanacak ekonomik güçleri olsun istemiyorlar. Bir de kadın benden para alsın istiyorlar egolarını tatmin etmek için. Bence vur totosuna tekmeyi. O sana gelse bile sen onu terket. Asıl o seni kaybetmiş çünkü.
42 Yorumla
1 yılBu durum, bahsettiğiniz kişinin kişisel tercihlerine ve ilişkiden ne beklediğine bağlı. Eğer çalışan bir kadına karşı ciddi bir önyargısı varsa ve bu konuda taviz vermek istemiyorsa, geri dönmesi zor olabilir. Ancak, ilişkinizi bitirdikten sonra duyguları ve düşünceleri değişebilir, sizi özleyebilir ya da farklı bir bakış açısı kazanabilir.
Geri dönme ihtimali tamamen onun bu konudaki esnekliğine ve ilişkiyi ne kadar önemsediğine bağlı. Size geri dönse bile bu konudaki farklılıklarınız çözülmezse, uzun vadede yine sorunlar yaşanabilir.
Bu yüzden kendinize uygun birini seçmeniz daha doğru olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışmasını istemeyen erkekler ne diye çalışmak istemeyen kadınlara denk gelmez anlamıyorum. Adam çok net. Sende netsin. Geri dönmez bence. Siz farklı yolların insanlarisiniz. O aile istiyor yuva istiyor sen kariyer para diyorsun. Çalışmanı isteyen sürüyle erkek olur dert etme. 35 yaşında bile birini bulursun kariyer olunca. Bence adam seni kabul etmedi diye kafaya taktin. Sal gitsin uyumlu değilsiniz zaman kaybı olur senin için yipranirsin. Bende bana uymayan çalışmamı isteyen biriyle tanıştım belki olur birşeyler dedim ama olmadı. Bir yerden sonra patlak verir. Unut gitsin onu dediğim gibi çalışmanı isteyen çok erkek olur
11 Yorumla
1 yılHiç özel bir şey yaşamadığın sadece birkaç kez buluşup konuştuğun birine tutulup bu kadar önemsedin mi gerçekten 🙄 neydi bu Hz. Yusuf muydu seni istemeyeni sen hiç isteme ya
110 Yorumla
Soran1 yılSaçma biliyorum ama tarifi zor bir durum
- 1 yıl
Allah kimseye yaşatmasın çıkmaza sokar insanı. İstenmediğin yerde 5 dk durma derim. Fazla ilişkin olmadı mı bugüne dek bu kadar kolay bağlandın
Soran1 yılEtrafımda bana platonik aşık insanlar bile var ama ben zor beğenen biriyim
- 1 yıl
Ben de zor beğeniyorum 🤭 ama eğer tam tipimse çok etkilendiğim biriyse atıyorum havasından atıyorum karizmasından atıyorum aurasından atıyorum laflarından falan hiç görmeden sosyal medyadan bile hoşlanabiliyorum seni anlıyorum 🙄 Bunlar hep az kişiyle ilişki kurmaktan.
- 1 yıl
Hoşlanmak da denemez aslında benimkine, beğenmek ilgi duymak bla bla blaaa
Soran1 yılYaa aslında reklamın etkisi diyebiliriz. Benim çok sevdiğim ve güvendiğim bir arkadaşım bu adamı çok övdü. Her konuda. Kafa yapılarıniz denk, eğitim kültür, aile her konuda demişti. Ve hayatimda ilk defa red edildim şaşırdım
- 1 yıl
Belki de takıntı haline getirdin sırf reddedildiğin için. Beynin birini unutma süresi 21 gün mesela. Beyin normal şartlarda 21 gün içinde unutur, kendini dene bi 22 gün sonra hâlâ aynı şeyleri hissedersen adamdan çok etkilenmişsindir.
- 1 yıl
Ciddi bir şekilde özel şeyler paylaşıp ilişki yaşamadan bağlanılabileceğine inanmıyorum.
Soran1 yılGaliba ilk kez red edildiğim için böyle oldu
- 1 yıl
Olabilir ya dış görüntü olarak çok hoşlandın her anlamda aradığın kişiyi buldun ya da takıntı haline getirdin. Takıntı haline geldiyse birine aşık olana kadar takılı kalırsın bunda. Bekle bi 1 ay falan dene kendini
huyu ise kiymetini bil derim. ya da tanımaya çalış. simdiki zamanin erkeklerin bazı kesimleri esini calsitirjb kwndileri nimetten sayiyirlar. bude parana cokuyorlar. bazı çalışan kadinlarda aşırı ozgur ruhlu diyarlarda takilan tip oluyor. bence kiymetini bil derim tanımaya değer. o seni kole değil evinin hanımı yapmak istiyordur iyi düşün. hangi niyetle dediğine bak. Sana değer verdiği icjnmi yoksa seni koleletirmek içinmi. bunu ayırt edersen karar vermen kolaylasir
02 Yorumla
Soran1 yılGitti zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılEn makul çözümü sen kendin yazmışsın zaten. ikinizde yanlış üslup ve argümanla bu konuyu tartışmışsınız, oysa çözümü olan bir konu ve milyonlarca örnek var.
Çözüm şu;
Şimdi çocuğum olsa 1-2 yıl ara veririm. Sonra bakıcı tutarım, baktım zor geliyor istifa edip kendi ofisimi açarım. Bakıcı sık sık yanıma getirir çocuğu. Evimle ofisim yakın olur. Evi temizlikçi temizler. Ben akşam yemek yaparım.
012 Yorumla
Soran1 yılIşte ben onla konuşurken böyle konuşmadım. Ben çok dürüst biriyim ve vaatlerde bulunmayı hiç sevmem. Bir şey ağzımdan çıkmışsa artık onu mecbur yaparım sözümden dönemem. O yüzden bol keseden atmam.
Onla da konuşurken bunları söylemedim. Duruma göre bakarım dedim- 1 yıl
Tamam ama maaşını istemen hemde iki katını bu çok yanlış. Evlilik birlikteliginde onun parası zaten senin paran, senin paran onun parası. Ayrıca maaşına tamam demiş zaten iki katı istemek çok ayıp olmuş.. Siz egitimli bir kadindiniz statü sahibisiniz iyi bir işiniz var Tr şartlarında bu size yakışmamış. Karşı tarafında hatası şu. Siz eğitim alıp bir yerkere gelmişsiniz bir kariyeriniz var bunun boşa gitmesini istemeli idi ayrica evlilikler artık çok sürmüyor maalesef, size guvence vermeli idi. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun. Sizi hukukcu olarak düşündüm yaniliyormuyum acaba?
Soran1 yılYanılmıyorsun :) ne güvencesi yahu, benim için zengin koca istiyor demiş. Maddi beklentim olmamaliymiş. Ne diyecektim? "Sen ol hayatımda başka bişey istemem mi diyecektim?"
- 1 yıl
Avukat hanım aslında siz home ofis çalışabilirsiniz. Ofis açıp avukat çalıştırabilirsiniz, zaten eimza ile bilgisayardan yapamayacağınız iş yok, ayrıca duruşma başı bin TL bin beşyüz TL verip yetki ile duruşmaya avukatla takip ettirebilirsiniz. ilk adımlar yanlış atılmış evet ama karşı tarafında maddiyat konusunda düşüncesi çok yanlış. Siz hukukcusunuz haksızlığa gelemezsiniz bence o kişi sizin için doğru kişi değil.
Soran1 yılYa aslında kazın ayaği her zaman öyle değil. Etrafımda her zaman çok erkek oldu ama hepsi fos. Kimisi çapkın, iş çevresindeki kadınlarla yatiyorlar devamlı, kimisi eski sevgilisiyle aynı evde yaşamış rahat, kimisinin gece hayatı var, kimisinin alkol problemi var, kimi cimri, kimi dengesiz.
Şimdiye kadar düzgün aileye sahip muhafazakar ve ahlaklı bir tek bunu tanıdım- 1 yıl
Bu inanın sizin sorununuz değil her düzgün kadın ve erkek aynı şikayet ve sitemde bulunuyor. Toplumumuz çok dejenere oldu, adam gibi erkek, kadın gibi kadın bulmak İstanbul'da metrobuste oturacak yer bulmak kadar zor oldu. Bu arkadaşın artısı eksisinden çok olabilir, gördüklerinizin en iyisi olabilir ama bazen tek bir kusur, tek bir düşünce tarzı tüm artıları götürür ve o kişi ile yaşanması imkansız olur. Örnek: mükemmele yakın bir erkek düşünün herşeyi dört dörtlük sadece kişisel temizliğine dikkat etmiyor ( haftada bir yıkanıyor, ağız ve diş bakımını yapmiyor, parfüm bilmiyor vb vb)
- 1 yıl
Şimdi bu kişi ile yapabilir misiniz?
- 1 yıl
Bu kişi sizin eğitiminize, kariyerinize saygı duymuyor, hayatın maddi gerçeklerine karşı isteklerinizi sizi maddiyatci olarak niteleyerek kınıyor. Bu kişinin muhafazakar olması bu düşüncesini masum kılmaz ve kimbilir başka ne gibi sizi zora sokacak düşünceleri vardır.
- 1 yıl
Size akıl vermek hakkım ve haddim değil siz en az benim kadar bunları bilen birisiniz. Son olarak şunu diyeyim.
Benim yalnızlığım hastalık değil, hasta zihniyetler den kaçmaktır.
Soran1 yılÖyle diye diye yalniz yaşlanıyoruz bu da çok iyi bir son değol
- 1 yıl
Seni hak edeni bulana kadar yalnızlık iyidir avukat hanım. Allah gönlünüze göre birini karşınıza tez zamanda çıkarsın.
Soran1 yılAmin
Gizli Üye(25-29)1 yılArayadabilirde, senin yükselmeni ve çalışmanı istemeyen tiplerle nolur ilerleme sen pişman olursun bi erkek ondan yüksek olmanı istemez. Hem çalışıp hem çocuklarınla ilgilenebilirsin. Bu devirde tek maaşla geçinmekte zor böyle kadınları bulup birde terk ediyorlar😁
111 Yorumla- 1 yıl
Bak bu ablanı dinle, sonra bu ablan gibi 3 kedi annesi olarak hayatına devam et 🤣
Cevap sahibi1 yıl@Cehennet_26 haha çocuğumm var benim😂
- 1 yıl
İnsanların hayatına burnunuzu sokmayı çok seviyorsunuz aw
Cevap sahibi1 yıl@Cehennet_26 soru sormuş farkındaysan uza
- 1 yıl
Çok biliyorsunuz aw hepiniz ilişki profösörüsünüz.
Kendi evliliğinde 1000 tane sorun var gelmiş burada akıl veriyor..!
Cevap sahibi1 yıl@Cehennet_26 canım hadi ordan git beni delirtme
- 1 yıl
Evli kadınlar ile flörtleşmiyorum o yüzden seviyemizi koruyalım canım cicim olmasın..!
Hesabı gizliye çekmiş birde yaa ezikus 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Cehennet_26 benim yorumumdan sanane ve öyle yapmak istedım soru soruyyolar cevaplıyorum tecrübe etmişim sonucta demi
Cevap sahibi1 yıl@Cehennet_26 aslında hadi ordan git yazmıstım da klavye canım yazmıs😂😂
- 1 yıl
Tecrübelisin demek 😃
Klavyenin senden daha ahlaklı olmasına ne demeli 😅
Cevap sahibi1 yılİşine bak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSiz bence baştan çok yanlış konulara girmişsiniz ama sen en azından onun bazı negatif yönlerini görmüş oldun. Hoşlanmış olabilirsin ama böyle bencil biriyle ne yapacaksın ömür boyu, yani mantıklı düşünen akıllı birine benziyorsun, dediğim gibi böyle sonuçlanması daha mantıklı. Sakın işini bırakma.
10 Yorumla
1 yılSeni kendine bağımlı biri haline getirmek isteyen özgüvensiz bir adam bu. Aramasın boş ver. Kariyerinden asla vazgeçme. Gün gelir aldatılınca boşar seni kalırsın bir başına maddi açıdan da zor durumda. Bir baba çalışarak da baba sıfatını alabiliyor ise, bir anne de çalışarak anne sıfatını alabilir. Sana 80 bin vereceğine bir bakıcı tutsun, ona versin maaşını bebeğinize o bakardı. Kendisine hizmetçi arıyor o adam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılAramaz ama adam iyi yapmış ne öyle siz kariyer peşinde koşacaksınız diye çocuğunuzu hizmetçi mi bakacak ne anladım ben böyle aile müessesinden adam haklı anne dediğin çocuklarına bakar, ayrıca siz onu para konusundan da vurmuşsunuz "paramın iki katını verebilecek misin" bu nasıl bir üsluptur, adam sonuna kadar haklı.
119 Yorumla- 1 yıl
Neden biliyor musun çünkü kadının vücudu değişiyor hayatının her alanı değişiyor bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz
Baba olarak işinizin adı ne siz işinizi bırakın çocuğa bakın bakayım iki gün dayanabiliyor musunuz 🤔 babalık bile yapmıyorsunuz ama çocuğum olsun derdindesiniz bence çok iyi yapmış kararında net ve ayaklarının üzerinde duruyor olmanla gurur duydum - 1 yıl
@Hissezgi Yalnız çocuk bakmak erkeğin görevleri arasında değil, bunun sorumluluğu anne tarafından gerçekleşen bir sorumluluktur ama anne görevini yapmak acizse erkeğe atamazsınız suçu. Erkek evini bakmakla ailesinin rızkını korumakla mükelleftir, kadın çalışmasa bile her türlü ailenin rızkını baba sağlar. Ama ben demiyorum ki hatta o da dememiş ki hep çalışmayı bırakacaksın diye, sadece büyütene kadar çalışmazsın demiş ve haklı. Kadınların ne zorluklar altında çocukları büyütmesini bütün anlayışlı olan erkekler bilir bana lütfen çok bilmiş kadın pozlarını oynamayın.
- 1 yıl
Bir de adı görevlendirme mi oluyor ya bir şey diyecem kim demiş erkeğin ailesinin rızkını korumakla mükellef olduğunu? Annesi olmayan ama babasının büyüttüğü çocukların babası baba değil mi? ki çocuğunun herşeyini yapıyor komiksiniz doğrusu😂
Hayat müşterektir herşeyi beraber yapıp eee bu senin görevin diyemezsiniz
Valla Türkiye sınırları içinde yaşayan erkeklerin %99u bilmiyor o 1 lik kesim de nadir
- 1 yıl
Çalışmak isteyen kadına kariyer peşinde koşan kadın demiş sbajdhajbd. Abim, sen bu kafayla devam et. Çocuğa bakmak kadının görevi demişsin ya senin yüzünden baba ilgisinden, babanın bakımından mahrum kalan kız çocukları ileride babası yaşında adamlarla oluyor umarım kızının başına gelmez :)) Gerçi çocuğa bakmak annenin işi, parayı kazanmak babanın işi olarak bakarsan yaşayacaksın. Umarım kolay atlatırsın.
- 1 yıl
@Hissezgi Kendin zaten yazmışsın annesi olmayan diye bir cümleni oku, acaba %99'unun sadece erkekler bilmiyor diye algısı mı bu? Bak bakalım şu hadis'e;
“Hepiniz çobansınız ve hepiniz güttüğünüz sürüden sorumlusunuz. Devlet reisi çobandır ve sürüsünden sorumludur. Erkek, âilesinin çobanıdır ve sürüsünden sorumludur. Kadın, kocasının evinde çobandır, o da sürüsünden sorumludur. Hizmetçi, efendisinin malından ve sürüsünden sorumludur.” (Buhârî, Ahkâm 1; Müslim, İmâret 20)
Ama senin bu hadisi anlaman yürek ister, benim bildiklerimi bilmen için ilk önce ailenin önemini bilmen gerekiyor burada sana fıkıh konusunu versem saatlet alır.
- 1 yıl
@şevval_2003 Ben babanın çocuklarına bakmasına gerek yok diye bir şey söylemedim ki ne kadar da meraklısınız cümleleri anlamamaya işinize geldiğiniz gibi anlamaya.
- 1 yıl
Devamlı bakmakla zaman geçirmek farklı şeyler. Bence ayrımın farkındasındır.
- 1 yıl
İşte hadis i anlama şekillerimiz bile farklı ben mesela okuduğumu başka şekilde yorumladım siz başka şekilde yorumlamışsınız
Ama haklısınız herşeyi kadına yüklemek sizin için daha kolay oluyor mesela benim anlamam yürek istermiş ya küçük görmek için çaba sarf ediyorsunuz benim kim olduğumu bu konuyla alakalı bilgim var mı yok mu bilmeden kendinizce yorum yapıyorsunuz yapmaya devam edin 😉
Ama haklısın ben sizin kafanızda biri değilim
Benim demek istediğimi anlamış olsanız mesela bana o %99 kısmını bu şekilde yorumlamazdınız gitmiş annesinin ölmüş olmasına takılmışsınız baba demek ki bakabiliyor bunu görmek yerine annesinin ölmesine takılmışsınız
Demişsiniz ya meraklısınız cümleleri almaya diye biraz kendinize de bakmanızı öneririm iyi günler dilerim 🤚 - 1 yıl
@Hissezgi ya canım boşa konuşuyoruz ne desek anlamsız
- 1 yıl
@Hissezgi "İşte hadis i anlama şekillerimiz bile farklı ben mesela okuduğumu başka şekilde yorumladım siz başka şekilde yorumlamışsınız" Burada böyle dediniz ama bunun zaten yorumlama ile ilgisi alakası yok, zaten attığım hadiste vurgulanan cümle söylenilmiş ben bir yorum katmadım vurgulananı attım ama sizin canınız yorumlamak istemiş bilemem. Ben annesi öldü diye bir şey söylemedim ki nereden anlıyorsunuz yazdığım cümleleri anlamıyorum tek bir ölüm yazısı geçmiyor ki 😑hoş nereden anlayacaksınız hadisi anlamayan insanın bahane bulma çabaları 😏
- 1 yıl
@şevval_2003 Evet evet ben anlamam o yüzden boşuna okul okudum yıllardır!
- 1 yıl
Bence de her okul okuyandan olmuyor zaten
- 1 yıl
@şevval_2003 Sizden olmadığı kesin daha cümlede anlatılmak istenileni anlamıyorsunuz Türkçe tekrarı şart sadece dini alanı geliştirmek de değil mesele.
- 1 yıl
Ben aradaki farkı da gayet açıklamıştım nasıl anlamak istersen. Hadi iyi günler.
- 1 yıl
@şevval_2003 Kendine göre farktan bahsediyorsun ama sorun değil ben de anlatılanı gönderdim.
- 1 yıl
İşin özeti ne biliyor musun, kendine göre doğruların var benim de kendime göre doğrularım var. Düşüncen bana ters ama sen kendine göre insanlarla, ben de kendime göre insanlarla olursam zaten sorun yok. Çalışmak isteyen bir kadını zorla çocukların basında tutamadığın sürece sıkıntı yok, yapmayacağını düşünüyorum. Saygı çerçevesinde bitirmek istiyorum sohbeti, mutlu ve kendine göre başarılı bir hayat dilerim.
- 1 yıl
@şevval_2003 Yapmam zaten ama büyütene kadar da hizmetçi tutma saçmalığına da izin vermem, bilmukâbele en azından son cümleleriniz iyiydi ben de nezaketli olacağım.
- 1 yıl
İşte evlenmeden önce bunu karşılıklı olarak netleştirince sorun kalmaz
- 1 yıl
@şevval_2003 Olay neden bu kadar büyüdü anlamadım hâlâ benden yürüyorsunuz olayın bakış açısına, ona söyleyin.
1 yılBir bayan açısından çalışmanın getirisi sadece para değilki. Eve kapanmayıp hayatla iç içe olmak, birşeylerle meşgul olup mutlu olmak, hayatına bir amaç daha katmak demek…Kimsenin kimseden kafese girer gibi 4 duvar arasına kapanmasını istemeye hakkı yok. Bahsettiğin kişinin kafası kafa değil.. Evlilikte en önemli şey kafa yapılarının uyumudur. İyi düşünün bence
10 YorumlaAslında aynı kafadasınız sadece pazarlıkta anlaşamamışsınız sen biraz inseydin o biraz çıksaydı 120 bine bu iş olurdu😂
12 Yorumla
Soran1 yılAyyy çok sesli kahkaha attim 🤣🤣🤣 Allah da seni güldürsün
- 1 yıl
Kdjdjjdjkdjd
1 yılDönse bile sen istememelisin çünkü bir kadının her anlamda olduğu gibi bu anlamda da finansal özgürlüğü olmalı bu kötü bir dayatma. Eğer halin olmaz evlenirsin örnek veriyorum hamile olursun o dönemde destek olur vs. gibi gibi lakin bunun haricinde çalışmak bir kadın için bence en önemli şeylerden biri hem maddi hem manevi açıdan. Umarım doğru kararı verirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılAramiyorsa niye seninle tanışmış? Sorsaydi arkadaşına çalışıyor mu napıyor falan diye. Sanırım sormuşsa bile ben onu değiştiririm, kadın erkeğin sözünü dinlemeli kafasında olan birisi. Çalışan kadın istemiyorsa cehennemin dibine kadar yolu var 😆 çocuk bakımı ve büyütmeyi de sadece anne işi olarak görüyor. Yani evlendikten sonra artık sen onun eşi değil sadece annesin. Asıl senin böyle birini istememen lazım.
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu seviyede birbirinizin istedigi olamayacak bir ilişki ile ilgili neye dayanarak dönmesi ile iglilİ beklenti icindesiniz anlamadım. Dönerse meslek hayatınızı birakarak kariyer yapma planinizdan vazmi gececeksiniz? Buna raziysaniz bir mesaj atın. Tamam.. ben istesigin zaman işi ve kariyer olanlarimdan senin için vazgecebilirim de. Döner herhalde. Kimbilir. Ayrılma sebebi buysa döner.
01 Yorumla- 1 yıl
Ararsa ne olacak ki? Hangi bekletj ile aramasini bekliyorsun mesela? Mesleğini ve kariyer hedeflerinden vazgeçmemelisin? Bu hayatında yalacagin en büyük yalnis olur. Ama ben bu hatanin sonuçlarını göze alacak kadar seviyorsan sende arayabilirsin. Birleşmenin olmaması gerektiğini düşündüğüm bir ilişki geçmişi. Dönsede mutlu olamazsınız. Sizin için dua edeyim. Keşke aramasa ve sadece duygularınızın peşine giderek kendi geleceginizi kendi ellerinizle mahvetmenizin kapilarinj açmasa.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yavv madem öyle birini arıyor neden calişan kadınla buluşuyor ki işsiz hiç bir vasfı olmayan kızlara yonelsin. Bu da saçma olmuş boş ver guzum sen iyi etmişsin.
22 Yorumla
Soran1 yılGaliba o da öyle yaptı
S*ktir et. Kendine bağımlı bir köle arıyor özgüvensiz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılAdamı paranızla ve kariyerinizle dövmüşsünüz. Belli olmaz donedebilir. Yani belkide onu o kadarda etkileyemediniz. İlk görüşme için çok keskin cevaplar olmuş.
111 Yorumla
Soran1 yılBen ondan çok daha güzel olunca her durumda beni ister sanmıştım
- 1 yıl
Dünyadaki tek güzel kadinda sen değilsin, saçma bir düşünce bu. Hayatı paylaşmak çok başka , güzel ya da yakışıklı olmak çok başka bir konu.
Soran1 yılDış görünüşün de hiç önemi yok diyemeyiz
- 1 yıl
Etkilemek derken dış görünüşten bahsetmiyorum sadece güzelsiniz diye etkilenecek diye bir şey yok.
- 1 yıl
Kendine saygısı olan biri zaten dış gorunumune dikkat eder, bunnla birlikle herkes Türkiye güzeli olacak diyede bir kuralı yok.
- 1 yıl
@soran Ben bu ülkede çirkinim diyen bir kız duymadım. Rusya'da kadınların yüzde 50'si, Türkiye'de kadınların yüzde 90'u kendini güzel buluyor ki Slav kadınların güzelliği tartışmaya kapalıdır.
Mesele şu. Sen güzel olabilirsin değilsin ama o adamın gözünde kendini idealize ettiğin kadar efsane değilsin. Olsan bile adamdan 2X maaş talep ettikten sonra istersen Megan Fox ol şahsiyet sahibi bir adam senin defterini dürer.
Müge Anlı senin gibi bir kıza canlı yayında şunu söyledi. """"CANIM SEN ÇOK GÜZEL BİR KIZSIN MAŞALLAH AMA UNUTMA... SENDEN ÇOK VAR.""""
Piyasada çok sayıda olan bir şey göze ne kadar hoş gelirse gelsin sandığınız kadar değerli değildir.
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı Bak canım birincisi insanlar mal değildir. Yani karakter diye bişey var. Beni tanıyanlar bilir ben etrafıma huzur veren huzur yayan biriyim. Kimseyle kavga etmem, uslubum iyidir, iyi niyetli biriyim.
Haa diyosan ki bunlar önemli değil biz erkekler çalışmayan bize muhtaç kadın severiz karakteri önemli değil, o zaman evinizde kan kusmaya devam edebilirsiniz. Hayata tek boyutlu bakmayacaksın, sence o beni onunla tanıştıran arkadaşım o kadar bekar kız içinden niye beni seçip onunla tanıştırdı. Yüzlerce bekar kız var etrafta, çalışanlardan da yüzlerce var. Niye cimbizla beni seçti? Kendi kardeşim olsa ideal eş olarak bu kızı seçerim diye düşündüğü için. Işte senin kafan basmıyor bunlara- 1 yıl
@soran İyi niyetli, karakterli bir insan olabilir veya olmayabilirsin. Ben seninle bunu tartışmıyorum. EĞER ÇALIŞMAYACAKSAM BANA 2X MAAŞ VERECEKSİN ne demek. Adamın kafasına sıkıp öldürsen bu laf kadar incitemezdin onu. Bunu niçin kabul etmesi gerekiyor. Sen ondan daha güzel olduğun için mi ya da kendini buna inandırdığın için mi? Yazık sana... Hala öfkeyle, ihtirasla, kibirle o adamı elde edeceğini zannediyorsun. Madem kendini ondan izzetli görüyorsun. Niye hala seni 3 aydır aramayan bir adamın peşinden koşturuyorsun.
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı Bunun cevabını ben de bilmiyorum. Galiba ilk defa beni red eden biri oldundan
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı Ben o maaş lafını şaka olsun diye söyledim bunu herkes anlar
- 1 yıl
@soran
Seninki reddedilmek falan değil.
Türkiye coğrafyasında bir kızın reddedilmesi diye bir şey yok. En düşük profilli en düşük zekalı kızın bile mesaj kutusu 999+dır. En az 1000 tane de erkek takipçisi vardır.
Bu ülkede kızlar teklif etmez, teklif alır. Kabul eder ya da reddeder. Sen seni beğenen bir adamı arkadaş vasıtasıyla da olsa tanıyıp kabul ettin. Ama daha sonra bazı şeyler adamın hesabına gelmedi ve senle ilişkiyi bitirdi mesele bu. Baştan seni istememezlik etmedi yani. Onun için senin yaşadığın durum reddedilme durumu değil sıkma canını. Hem parası kariyeri olan hem de çalışmana müsaade edecek bir erkek yine bulursun nasibinde olduktan sonra.
O adam çalışmayan bir kadın istiyorsa ona göre birini bulsun. Seni bu konuda bir şeylere zorlaması da pek doğru değil amaaaa seninle bu konuda pazarlık yapmak zorunda da değil. O adam senden daha çok kazanıyorsa kadınlar konusunda da seçeneği çoktur. Çalışmayan bir kadın bulmuştur o.
Dediğim gibi hem parası kariyeri olan hem de çalışmana müsaade edecek bir erkek yine bulursun nasibinde olduktan sonra.
Gizli Üye(25-29)1 yılAbla ben 25 yaşındayım kimya mühendisliği mezunuyum evlendim 1 yıl da evli kaldım hiç çalışamadım. Kocam çalışmamı istemiyor diye boşanma davası açtım. 1,5 ay sonra boşanıyoruz bence sen de bekleme öyle birini zaten
22 Yorumla
Soran1 yılNeden boşanıyorsun tam olarak?
- 1 yıl
Bende sonucun sizinki gibi olacağını yazmıştım yorumumda.. Adeta teyit etmişsiniz yorumumu
- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılErkekler kendilerinden güçlü kadın istemiyor paramızı o verip istedigimiz seyleri o alınca kendilerini güçlü hissediyorlar bizden bekledikleri şey sadece huzur eski sevgililerimden bu sekilde gördüm hiçbiri çalışan istemiyordu
00 Yorumla Maaşımın iki katını bana vereceksen neden olmasın demek karşınızdaki insanı küçümsediğinizi düşündürür. Bu kadar para odaklı düşünüp, evliliği de buna göre yönlendirmek ters. Daha başlamadan bitirir zaten ki olmuşta. Doneceğini zannetmem. Belli ki çocuklarının annesiyle yetişmesinin doğru olduğunu düşünen birisi. Buna uygun birini illa ki bulur.
02 Yorumla
Soran1 yılPiyasada çalışmayan evde oturan trilyon tane kadın var zaten. Tek isteği buysa
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu saatten sonra arasa yazsa sorsa bile senin dönüş yapmaman lazım bacım. Zaten sen ona diyeceğini demişsin. Konuşulmuş bakılmış işte , uygun değilsiniz. O zaman gitsin kendisine kafa yapısına uygun birisini bulsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adam istemiyor işte isteğini de belirtmis çalışmayan ev hanımı istiyor daha neyi zorluyorsunuz ki? Neden geri dönsün hadi döndü evlendiniz anlaşamadınız daha mı iyi? Bu ısrar neden anlamiyorum ki yaaa acayip cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok doğru demişsin, öyle kuru kuruya seni işinden amacından döndüren bedelini ödemeyi göze alır, alamıyorsa da olağanüstü bir durum olmadıkça sana müdahil olmaz
10 YorumlaAramasın ve ararsa da sakın dönme bu kişiye. Belli ki seni desteklemeyecek ve bu ileride büyük sorun olacak. Kendini geçecek bir kadın istemiyor etrafında ve belli ki sen ondan iyisin.
12 Yorumla- 1 yıl
@Söylenti pp'deki kadın mı konuşuyor
- 1 yıl
@soylenti?
1 yılKorkunç cevaplar gelmiş. Kadının kendinden güçlü olmasını istemeyen ataerkil bencil bir adam karşındaki yol yakınken uzak dur bence seni sevseydi senin de iyi yerlerde olmanı isterdi çocukları büyütürken süresiz izne ayrılırdın. Her şeyden önce sen bir annesin içgüdülerin daha güçlü olacak. Onlar en iyisi yapmaya odaklanırsın. Bu adam senin onun eline bakmanı istiyor. Evli de olsa herkes kendi parasını kazanmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAramasın ki zaten sonradan pişman olup kabul etse bile ilerde bu hep sorun yaratacaktır bu sizin içinde hiç iyi olmaz kafana göre birini bulursun boş ver
00 Yorumla E uygun degilmissiniz zaten hoşlanabilirsin kariyerin senin için ön planda ki herkes bilir ikisi aynı anda olmaz daha uygun biriyle tanışırsın dönmez geri hiç sanmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Arayacak hala aklı sende kalmış ama çalışmanı çok dert ediyor
Sende biraz sert olmuşsun daha ılımlı olmuşsun ben çalışırken de çocuklarımın annesi olurum gibi016 Yorumla
Soran1 yılToplam 3 ay gecti aramadı, arkadaşım oyle soralı da 2 ay geçti. Bunca zaman geçmişken gerçekten arar mı?
Soran1 yılOnun sosyal medyası yok, benimki de herkese açık değil
Soran1 yılTartıştığımız gün numaramı silip engellemiş, ben de sildim
Soran1 yılZaten ben hiç bişey yapmadım 3 ay geçti
Soran1 yıl3 ay geçti yazar mı gerçekten? Bunca zaman geçti.
Soran1 yılHaber yollamiyor ki bence arkadaşı ona yardimcı olmaya çalışıyor ama o yazmiyor, belki de vazgeçti. Yazacak olan erkek 3 ay bekler mi?
Soran1 yılO zaman niye yazmiyor?
Soran1 yılYav biraz açıklasana ne inadı? Istemiyorum artık görüşmeyelim diyen o, engelleyen o, daha ne inadı?
1 yılSanmıyorum. Adam fazla para veya kariyerli kadın istemiyor. Uygun kişi olmadığına karar vermiş.
02 Yorumla
Soran1 yılPeki arkadaşım neden durduk yere benim hayatimda biri var mi diye sordu ve bir hafta sonra aradimi diye sordu?
- 1 yıl
Bilmem belki gelişigüzel sormuştur adamla bir konuşmak istemiş olabilir. Ben de eskiden kariyerli kadını güçlü görürdüm , avantaj görürdüm ama devir değişti. Çalışma ortamı, iş seyahatleri gibi faktörler ilişkide bir olumsuzluk durumunda ihanete kırmızı halı oluyor. Çalışabilir ama herkes gibi bir öğretmen olur mühendis olur işe gittiği çalıştığı saatler belli olur, çalışma arkadaşlarını ortamı onaylarsam çalışabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılYasin kaç bilmiyorum ama çocuk dogurmayi hiç istemiyor isen zaten evlenme, neden evleneceksin ki. Bu yaştan sonra koca kahrı mi çekeceksin. Hee çocuk dogurmayi istiyorum dersen o zaman zaten mecburen kariyerine ara vereceksin
10 Yorumla
1 yılNe kadar yanlış bir yaklaşım. Çalismak sadece para mı ki kazancimi ver calismayayım diyorsun?
Uzulmene değecek bir durum değil gibi.10 Yorumla
1 yılÇalışmasaydın da emin ol çalışan kadın isterim derdi.. şunu anlayalım artık.. bu tip şeyler erkeklerin bahanesi sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa boyle comarlari nerden buluyorsunuz adam kendinden baska guclu istemeyen narsistin biri.
Cok cektirir sana haberin olsun
Kendi ayaklarinin uzerinde durmandan gurur duyacak biri olsun yanindaki kisi.
00 YorumlaAdam calismani istemiyir nedense adamlar bayilir parali kadinlara ama niye calismani istemedi anlamiyirum o ne iş yapiyor?
00 Yorumla
1 yıladam dğruları söylemiş ne zoruna gitmişki öyle bir kadın arıyor sende uymuyorsun ego tatminimi yapmaya çalışıyon
00 Yorumla
1 yılDönmesin bence bu nr ya? Biz sadece cocuk doğurmak için mi varız? Doğurup bir süre ara verebilirsin bakıcı gelir tekrar calısırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAramaz. Kriteriyle uyuşmuyorsun o evde oturacak put ve hizmetci arıyor o kadar. Kadına sadece annelik görevi olarak bakıyor senin duygu düsuncen ve hayallerin umrunda degil , geri gelse kabul edersen komik olur
00 Yorumla
1 yılÇalışan kadın daha iyi, onun şeyine güveni yok.
016 Yorumla
Soran1 yılAdamın paraya ihtiyacı yok
- 1 yıl
Her kadının çalışması gerekir, korkuyor Müslüman erkekler işyerinde bir erkekle beni aldatır diye, şeyine derken cin.. el organına güveni yok dedim, aldatacak kadın ev hanımıyken de aldatabilir.
- 1 yıl
Evde eski sevgilileriyle görüntülü seksting yapan kadınlar var, insankarın yüzde 99'u birbirini sevmiyor, amaç cinsellik yaşamaktır.
- 1 yıl
Çalışmaya sadece para olarak bakamazsın
- 1 yıl
@şevval_2003 nane olarak bakacağım, ev hanımları evde çalışı ye oruz diye kendilerini avutuyor, en iyi hayat yurtdışında yaşanır.
- 1 yıl
Ne olarak bakacağım? Ev işi yapmak çalışmak mı?
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
- 1 yıl
Sorana yazdım ben. Gün içi full ev işlerini yapmak bence çalışma sayılır. Göründüğü gibi bir iş değil. Ama ben iki tarafın da çalışmasını ve ev işlerini de paylaştırmalarını uygun buluyorum
- 1 yıl
@şevval_2003 Her kadının para kazanması gerekir, eşi ölebilir.
- 1 yıl
Ya bak bunu ben savunuyorum zaten. Sadece ev işlerinin dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını söyledim. Eşi ölebilir diye de bakmamak lazım iş hayatı paradan ibaret değil
- 1 yıl
@şevval_2003 Ev işini zamanında yaparsan zor olmaz
- 1 yıl
Tamam dene
- 1 yıl
@şevval_2003 Sen ev hanımı mısın?
- 1 yıl
Ya kardeşim sence bunu anlamak için ev hanımı olmaya lüzum mu var
- 1 yıl
@şevval_2003 Hayır, sadece sordum.
- 1 yıl
Hayır bir seçenek bile değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu kadınların takıntısı sanırım en büyük belaları.
08 Yorumla
Soran1 yılNiye
Soran1 yılIdare edebilirdi
Soran1 yılOrta yol bulunabilirdi
Soran1 yılŞimdi çocuğum olsa 1-2 yıl ara veririm. Sonra bakici tutarım, baktim zor geliyor istifa edip kendi ofisimi açarım. Bakici sık sık yanima getirir çocuğu. Evimle ofisim yakın olur. Evi temizlikçi temizler. Ben akşam yemek yaparim
- 1 yıl
Demek ki neymiş karşındaki yapıcı biri değilmiş dümdüz kafası olan birisiymiş. Mesela senin düşünceni neler yapabilirizi dahi duymadan kalkmış gitmiş sonra da seni yemlemiş arkadaşlarınla kafandaki bu takıntıyı yerleştirmişler. Sen dışarıdan kendine bir bak ve öz eleştiri yap bence.
1 yılkonu bence güçlü kadın durumu değil beyefendi gayet tabii ve gerçekçi bir dilde kendini ifade etmiş ve sende net bir şekilde ifade etmişsin biz erkekler şöyle düşünürüz ikna edemiyorsan intiba etme
00 YorumlaSiz kariyerinizi maaş için mi yükseltmek niyetindesiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Birbirinize uygun değilsiniz reddettiği için üzülmüşsün sadece
10 YorumlaAramaz...
Ayrıca çocuk yaptığında neden işini bırakacaksın ki..
Çocuğun da olur İŞİNDE11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDönmez. Senin yola gelmen lazım. Ancak onun şartlarını kabul edersen belki. Ama onun aradığı kriterde kadınlarda var belki de çoktan birini bulmuştur.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKanka adama takmişsin kafayı seni reddetti diye kötülemeye onda suç bulmaya çalışıyorsunuz. Özgüven sorunu olsa seni çalıştırdı evine tek başına bakacak kadar özgüvenli olamazdı. Seni çalıştıran erkek ozguvensizdir. Kimse çalışan kadını kabul etmiyor diye özgüvensiz olmuyor. Zaten adamın maddi durumu iyi niye birde başına buyruk egolu kadını başına bela etsin.
Gizli Üye(36-45)1 yılArasa da sen onu kabul edecek misin, ettin diyelim mutlu olursunuz sanma, fikirler yaşam tarzı farklı adam görmüş bunu baştan bu yüzden ne sen onu bekle ne de o gelsin
10 YorumlaAramasını niye bekliyorsun ki? Adam sen bana uygun değilsin demiş ki bence sen de hemfikirsin buna. Sadece egonu tatmin etmeye çalışıyorsun gibime geldi🙄
10 Yorumla
1 yılne güzel işte kurtulmuşsun daha ne istiyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadının çalışması uygun değil zaruriyet varsa çalışır evin geçimini erkek saglar
215 Yorumla- 1 yıl
Orta Çağa ışınlan ait olduğun yer ;))
Cevap sahibi1 yılDinimiz bu şekilde emrediyor kuran ve sünnet belli sen Allah'u tealdan daha mı iyi biliyorsun. Erkek kadın bir arada oldu mu 3. du şeytan olur.
Soran1 yılO zaman çalışıp çabalayıp karının maddi isteklerine heveslerine yetişemeyince ağlamayacaksın. Boşanınca nafaka vermemek için ağlamayacaksın.
Evde oturan bütün kadınların ideal kadın olduğunu zannetmeye devam et- 1 yıl
Soran arkadaş gerekli cevabı vermiş, tekrardan kendimi yormama gerek yok
Cevap sahibi1 yılBir kadının iş yerinde çalışması için belli başlı şartlardan biri, tesettürüne mani olunmaması, vekar ve ciddiyeti hafife alınmamasıdır. Aynı zamanda bu iş yerinde başka insanlar da bulunması ve kadın tek erkekle başbaşa kalmamasıdır.
Zira bir kadın bir erkekle başbaşa kalırsa, üçüncülerinin şeytan olacağını Efendimiz (asm) bildirmiştir. Hem böyle bir yalnızlıkta halvet vaki olduğundan, erkeğe mehr-i misil gibi maddî ceza, kadına da tâzir gibi dinî ceza terettüb eder.
Demek oluyor ki, ihtiyaç içinde olduğundan çalışmak zorunda kalan kadın, tesettürüne, iffet ve vekarına halel gelmeyen ciddi iş yerinde çalışabilir. Çevredeki yabancı erkeklere bu tesettür ve vekar içinde ciddi şekilde muhatap olabilir. Bu şartların yok olduğu yerde kadının çalışma şartı da yok demektir.
Cevap sahibi1 yılZaten çalışıp kazanma mecburiyeti erkek içindir. Kadın evinde oturur, çoluk çocuğuna bakar. Erkek ise dışarda çalışıp çabalayarak kadının ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalır. Bizim sözünü ettiğimiz şartlar, herhâlde böyle hâmisi olmayan, ihtiyaç içinde çırpınan kadınlar içindir. Kocası izin vermeyen kadın zaten çalışma hakkına da sahip sayılmaz. Kocasının kazancıyla idare etmesi şart olur, yahut beyinin izni gerekir.
Bir kadının yabancı bir erkeğin evinde veya iş yerinde çalışması İslâm'ın emrettiği şekilde olursa, yani birkaç kadın ile birlikte veya açık bir yerde çalışırsa beis yoktur. Ama, kapalı bir yerde, yalnız olarak yabancı bir kimse ile birlikte kalacak olursa, halvet olduğundan haramdır (el-Fıkıh 'ala'l-Mezahip el-Arbaa, III/125)
Cevap sahibi1 yılBen karıma değer veriyorum , 55 bin TL maaşım azda olsa calistirmam canım karım zaten evde işlere koşturuyor çocuklara bakıyor en büyük meslek bu ben birde dışarda mi calistiracagim kıyamam ona. Ben ona değer veriyorum ayrıca ev işlerinde çocuk bakımında ona yardım ediyorum çok mutluyuz. Allah var gam yok.
Soran1 yılBu dediklerin ayet değil hadis değil. Yüzlerce yıl önce Arabistanda yaşamış olan birtakım insanların o günki görüşleridir.
Insanları bu tarih olmuş bağnaz fikirleri dini emir gibi göstererek dinden soğutuyorsunuz.
Ben yıllardır çalışıyorum iş arkadaşlarımı hep kardeşim gibi gördüm güldük eğlendik hiçbirine yan gözle bakmadım. Iş arkadaşına o gözle bakan da azmış kudurmuştur o niyette olan bakkala da kapıcıya kargocuya da komşuya taksiciye de o gözle bakar.
Eşini aldatanlar ziyadesiyle ev hanımlarıdır. Boşta kalan insandan korkacaksın
Soran1 yıl🤣🤣🤣 canım karım cok değer veriyorum ona diyorsun ama "Kızlar soruyor. com" da geziyorsun. Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür?
Namustan dem vurandan korkacaksin
Cevap sahibi1 yılEvli değilim ya temsili söyledik ben Allah seni napmasin 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılDinden mi sogutuyorum yahu aç kurani peygamber efendimizin sünnetini oku. Dinde kardeş diye bir şey yok. Erkekle kadın konuşurken içli dişli olmaz kahkaha atamsinuygun değil kadının. Bekle ayet atıyorum
- 1 yıl
Nasıl da gizlenmişsin sbsjabdjsh bir kadının ekonomik özgürlüğünün olması, çalışması, ev işlerinin ortak yapılması ütopik bir dünya sen ve türevlerin için. Karın sen izin vermezsen çalışamaz sbajdhaj Sen böyle devam et, bakkalla kapıcıyla bulmazsın umarım
Cevap sahibi1 yılAhahahaha
Cevap sahibi1 yılHerkes senin gibi vermeye meraklı degil
Cevap sahibi1 yılBenim işim olmaz öyle kadınla yol al
- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılSne bence isini birakip o adamla evlenir uc de cocuk yaparsin gibi gibi
00 Yorumla
1 yılboş ver onu. Seni her halinden sevecek erkek iyidir. Kurtuldun belki.
01 Yorumla- 1 yıl
Bak bu teyzeyi dinle ve hayatına kedi annesi olarak devam et 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence aklını karistirmak istemiştir boş ver önüne bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni tekrar arıyan adamın suratına... Git paranla evlen işte... onları seversin onlarla yaşarsın 😄 Para bir araçtır. Bunu kullanmasını bilmedikten sonra 300 de kazansan anlamsız bir kazanç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. boş ver gel biz evlenelim şekerim işine gücüne de devam et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ömür boyu kölesi olmak istiyorsan o sana gelmiyorsa sen git
00 Yorumla
1 yılDönmese daha iyi bence tabi bugün çalışan istemeyen yarın dışarı da çıkartmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle düşünce de biriyle olmaz zaten. Ayrilmakla iyi yapmışsın...
02 Yorumla- 1 yıl
Kız ayrılmadı bro terk edildi
- 1 yıl
Tamam işte terk edildiği iyi olmuş. Böyle biriyle devam edemezdi...
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat