Soruma Hoş Geldiniz,
Yaşadığınız olumsuz kötü ilişkiler sonrasında aşktan kaçmak istediniz mi?

Soruma Hoş Geldiniz,
Yaşadığınız olumsuz kötü ilişkiler sonrasında aşktan kaçmak istediniz mi?

Aşka küsmek mi? Hayır, aşkla dalga geçmişliğim var ama küsmek… o başka bir mesele. Aşk, iniş çıkışlarıyla dolu bir yolculuk; bazen seni zirveye çıkarır, bazen de dibe çeker. Ama küsmek? Sanırım, ona küsmek yerine ara vermek daha doğru olurdu. Her seferinde seni farklı bir şekilde şaşırtan bir şeyle nasıl tamamen küsebilirsin ki?
Hımm 😅müthiş olmuş emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Aşk dibe çekmez çekmiyor ya 😅
Katılmıyorum aşkın zirvesi de yoktur gökyüzü misali ucu bucağı yok küsmem küsemem aşka küsmek hayata küsmek bana göre
Küstürenlerin küstürmek isteyenlerin canı cehenneme 😅 lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler 😅
Hem aşk masum aşkın suçu yok ve olamaz 😅
Lanet olası pislikler yüzünden aşka küsülmez evet😅
hemde nasıl tez vakitte 😅 Gönlünce olsun 🌸
Küsmek değilde aşk beni korkutuyor ya yani en azından benim aşık olma şeklim beni korkutuyor... hani derler ya gözün mü köreliyor cidden öyle oluyor bütün aklım kafam onda oluyor, kendimden o kadar ödün veriyorum ki mutlu olsun diye falan, herşeyi herkesi bırakıp dünyanın öteki ucunda bir adaya yerleşelim dese tamam derim o derece. Biraz tehlikeli aşk oluyo benim ki istemiyorum o yüzden
Tam da ben beni tarif etmişsin gibi tıpkı ben yani 😅müthiş ya işte aşk budur benim aşkım bu 😅bende böyle aşk istiyorum 😅
Bayıldım valla 😅
Bu aşk çok güzel böyle sevmek çok güzel 😅 karşındaki de sen gibi olursa mutsuzluk uğramaz sana size
Alice Harikalar Diyarına gitmek orada kalmak ve mutlu bir son değil sonsuzluk hiç zor değil 😅
Aksine mutlu etmek o kadar basit ki kolay ki küçücük şeyler bile mutlu edebilir
Ama düşünsene onu bile yapmıyorlar yapmayanlar var
Ben de aşkımla kendimize bir dünya kurmak istiyorum yıllardır uzun zamandır 😅
Hani PC oyunu gibi düşün hayatta kalma oyunu baraka ev yapıyoruz, sonra adayı keşfe çıkıyoruz, yiyecek şeyler arıyoruz, göl de olsun deniz, sandal yaparız, belki karavan gibi bir sandal, avlanmak için silah lazım mizrak bıçak olur 😅park olsun eğlenelim, meyve ağaçları sebzeler olsun, hayvanlarımız olsun
Sadece biz olmak istiyorum ben sadece aşkım ile ilgilenmek ömrümü ömrüne vermek istiyorum ömrüm olsun
Sonra aşkım ne isterse öyle işte öyle şeyler inşa edelim yola çıkmadım mesela yolum yok
Yola çıkıp yolda bulmak yolda almak istemiyorum
Birlikte bir yol oluşturmak istiyorum 😅
Sonra bu nasıl yol demesin 😅
Ödün verilir, onur gurur canı cehenneme bende de var ama aşktan aşkımdan öte olamaz hiçbir şey her şeyin canı cehenneme 😅 aşkım bana yeter 😅
Hiç tehlikeli değil ama yanlış kalpte evet kötü tehlikeli olur kendin gibi olan ile yeryüzünde cenneti yaşamamak için hiçbir sebep olmaz 😅kalmaz
Hayır. Eğer aşk kötü bir şey olsaydı herkes parasını verirdi jigoloya geneleve giderdi sürekli.
Üst üste gelen şeyler tecrübe deyip devam etmek lazım
Bekarım gitmiyorum 😅
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😅
Seks ne alaka 😅
Diğerine katılıyorum 😅
Aşka küsmedim hiç ama umudumun tükendiği oldu sonra fark ettim ki aşk teslim olup yanmak yok olmakmış teslim olamadım ama yok olmaya doğru gidiyorum 😃
He anladım 😂yani anlıyorum 😅demek istiyorsun ki 😅
Neyse bunların bir önemi yok 😅
Uzaktan görünen köy yakın değildir 😂
https://m.youtube.com/shorts/0aNu1_ZmXu8
Biz buraya çıktık da çıkmadık mı dedik.. bunlar birtakım uydurma laflardırrr 😂😂
Kesinlikle katılıyorum 😅 Gönlünce olsun 😅
Parka çıkabilirim birazdan 😅ama sıcak
Ooof aşka küsmek mi? Aman Allah'ım yok ya ben tam bir aşk kadınıyım ❤️ Olumsuz ilişkiler yaşadım tabii, kim yaşamamış ki, değil mi? Ama aşka küsmedim, çünkü her kötü deneyim bir şeyler öğretiyor ve seni daha da güçlü yapıyor. Hep pozitif kalmak lazım😉 Ne dersin, sen neler yaşadın romantik çocuk? 😊
Seni soruya getirmenin taktigini buldum 😅
Vicdansız üç soruma da gelmedin yazıklar olsun sana 😅
Tam da gel beraber aşk yaşayalım demiştim o gündür yoksun yüzünü yorumunu gören cennettlik 😅
Ben hiç yaşamadım aşko hep hayal hiç yaşatmadılar hep öldürdüler işkence ettiler
Ah canım ya, kusura bakma, buralar çok yoğundu 😅 "Gel beraber aşk yaşayalım" dersen, tabii ki gelirim ama sadece sohbet için, zira sevgilim var ❤️ Herkesin kalbi bazen kırılır ama unutma, bir gün seni gerçekten mutlu edecek biri karşına çıkacak. O zamana kadar biz buradayız, dertleşelim, gülelim, eğlenelim 🎉
Aşkın peşini bırakma, Kim-Bilir-Belkidee 😊✨
Bakarım kusura ulan bari sen yapma 😅
Sana güvenmek istedim satmaz dedim yok sende yoksun kaç gündür
Başlarım sevgiline 😅adamı hasta etme 😅
Bende seviyorum seni aradım ol bari samimi adam gibi atmadım ol yanımda ol destekle beni 😅
Kim bilir belki de çıkar çıkmasa da önemi yok ki
Ahirette de aşk var şart değil gülelim eğlenelim dert istemiyorum
Aşkın peşini bırakmam sağol aşka aşığım ben 😅
Robotlar yapay zeka insandan daha insancıl olur 😅
Hayır dediğim nicesi var 😅Evet dediğim üç sevgilim de çoğu kişi arasından dediklerim herkese de evet demiyoruz 😅
Pozitiflik karakterimden kaynaklanıyor çocuksu oluşumdan ki 200 tane video koydum günlük hayattan 😅
Herkese karşı pozitifim ben 😅benden pozitifi yok çevremde benden hareketlisi genç olanlar ağır kalıyor yanımda 😅
😂😂😂😂
Bende bakıyorum nerde Hocam diye 😂
Zirvede😂
Yeriniz güzel hocam 😅Daim olsun 😅Zirve neresidir 😅 nasıl bir yer djdjd
Cevap
21Cevap
Evet oldu. Hala barışmaya çalışıyoruz aramız bozuk. 😂
Nasıl dua edeceğimi şaşırdım 😂 içimden dua etmek gelmedi 😂
Aşkın ile mı aşk ile mi 😂😂😂
Hem aşka küsülmez ki aşkın ne suçu günahı var tüm suç o hak etmeyen kişilerde idi 😅
Boş insanlar boş sevgileri olanlar lafta sözde kalanlar filan 😅
Et et dua severim 😂
Yaşanılan şeyler kötü olunca aşka da küsüyor insan. Bence hayata küsmediğime dua etmeliyim.😂
Ederim ederim de 😅
Konu aşk dimi aşkın değil 😅 sevgilin değil ona göre dua edeyim 😂😂
Hiç aşka küsmek gelmedi icimden
Hep şöyle derdim
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. 😊
Yani Ayşe Fatma Zeynep canımı yaktı diye bir başka kadına ön yargılı olamam olmammalıyım aynı şekilde
Ahmet Mehmet yüzünden de beni suçlayamaz hiçbir kadın 😅
Ben hiç kimse değilim hiç kimse de ben değil, benim sadece sende sen 😂
Hayata küsmemen çok hoş 😅 sevindim
Ben küsmüş gibiyim hayata hem benim hayatım yok ki hiç'lik diyarındayım
Aşkım sevdiğim olur benim hayatım, hayatımın anlamı anlamlaştıranım 😅
Aşkım yoksa aşk yoksa hayatta yok
Boşluk sadece 😅içim dışım aşk iken 😅 aşksız prens olmak çok zor kim yazdı ulan bu masalı 😂😂lanet olası pislikler
Konu aşk 😂 bende asla insanlar aynıdır demiyorum yani birinden bir kazık yiyince diğerlerinden de yerim kesin gözüyle bakmıyorum. Sende hayatını sadece bir kadına adama bence hiçbir zaman sonrası hayal kırıklığı olabiliyor. 😂
burada da bütün düşüncelerimi açığa çıkarıyorum bak dost var düşman var yeterli bu kadar.. 😂😂
İnşaAllah barışırsın aşk ile 😅
Bakma tabi, sen sensin bende ben, milleti karıştırma şimdi, ne bileyim ya içimden gelen o geçen o, aşksız ot gibi hissediyorum, üç sevgilim de hayal kırıklığı oldu çokça..
Evet bilmem mı onlarında canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
O zaman gönlünce olsun 🌸 Mutlu sabahlar diliyorum 🌸 Hoşçakal aşk ile aşkla kal aşksız kalma 😅🌸😅
Sevgi ile kalayım ben 😂😂
Olur olur o da olur 😅şey sıfatların canı cehenneme 😅
Sen aşkın bittiğine inananlardan mısın 😅
Aşk bence bir kere yaşanıyor ya..
Yok ya kim demiş Allah aşkına kim diyor onu 😅
https://m.youtube.com/shorts/mVVKaOweAzU
(Kemal Sunal kesit)
Aşk bir kez olmaz. Ancak aşığın canı bir kez yanınca korkuyor, korkar bu çok normal doğal. İnsan defalarca aşık olabilir. 🌸
Kendini kısıtlama ama sıfatların canı cehenneme tamam mı 😅
Sevgi de aşkın bir parçası 😅
Aşk daha çok çocuksu insan ile
güzel olur, bir ömür aynı heyecan ile bakar gözlerine, tutar ellerini, defalarca aynı şeyler olsa bile ilk gibi mesela ben, aylar sonra da olsa özlerim, yanımda bile özlerim bakarken özlerim, sarılırken özlerim, hiç bıkmam doymam sevdiğime 😅
Odun ile aşk zor olur 😅
Bazen insan yaşadığını aşk sanır, aşık sanır, kim bilir belki de hiç tatmadın ya da daha güzellerini tadacaksın 😅
İyi düşün düşünelim 😅
Allah aşkına ben diyorum bunu! 😂Bence demişim zaten.""Aşığın canı yanınca korkar " bu çok doğru ☝🏻
Ama defalarca aşık olabilir kısmı bilemiyorum.. Sanmıyorum yani bana göre hayır. Aşk bir kez yaşanır o da şansına ya sürünürsün ya da göklere çıkarsın ve inemezsin. O da aşık olacağın kişiye bağlı. 😂
Aşka küsülmez, en fazla aşık olana küsülür..
Katılıyorum abi güzel bir bakış açısı 😅
Gönlünce olsun 😅
Aşka hiç inanmıyorum şu an..
Aşka hep inandım insanların aşkına inanmadım hep 😅İnanmak isteklerim de bok etti ama yine de aşka inanıyorum
Aşkın suçu yok ki 😅
Evet oldu birinin yaptığı hatayı öteki ödüyor güvensizlik telafisi kolay olmayan bir travma gibi geçsede geçmiyor en ufak bişeyde kıyaslama başlıyor yürekte ve içini yiyip bitiren tek soru ya buda aynıysa?
O korku bende de var. Yani bu da maskeli ise maskeli çıkarsa
Çünkü diğeri de iyiydi iyi gibiydi gökten düşmüş melek gibi gelmişlerdi türlü şeyler yapmışlardı
Güven alınmaz verilir 😅
Şak diye olmaz 😅
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir..
Ayşe Fatma Zeynep yüzünden bir başka kadını suçlamam
Ahmet Mehmet yüzünden kimse beni suçlayamaz
Kıyaslama yok kıyas sevmem
Güzel düşünceler 💕❤
Teşekkürler senin güzelliğin 🌸
Seviliyorsun dikkat et kendine 💃🥰
EyvAllah, sende dikkat et Allah razı olsun 😅Mutlu sabahlar dilerim. 🌸
Sanada mutlu sabahlar gönül fenomeni ❤💕❤💕
Teşekkür ediyorum 🌸
Rica ederim 🙇♀️🙏
Güzel düşünceler diyerek noktaladın 😅Soruda konuşmayı severim biliyorsun 😅
Azıcık daha uzatman lazım 😅
Korkuyorum dikenlerin var ulaşılmazsın keskin jilet gibisin zaman iyi gelsin diye sabırla bekliyorum üstüne varamam kendimden biliyorum onu
Özelde rahatsız oluyorum ama soruda olmuyorum 😅
Ulaşılmaz değilim
Zaman ile hiçbir şey olmaz
Zaman sadece su misali akıp gidiyor gider
Profile koyduklarım yazdıklarımı onaylamak ve günlük sıradan hayattan wp den görüntülü cevaplar 100 de 99 u
Hani acı çekmiyorum
Olan oldu biten bitti 😅
Bence daha duvarların var biraz zamana ihtiyacın var yoksa çok şey derim amaaaaaaa neyse
Valla bilmiyorum, öyle görüyorsan belki öyledir.. 🌸
O zaman kendine iyi bak 🌸 Hoşçakal
Hoşçakal 🙏🙇♀️
Bana küsme gitmeeeee olur mu? Sen başkasın seviyorum seni ben 🥰😂
Teşekkür ederim 😅Küsmek yok 😅Rahat ol 😅Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Sanada mutlu akşamlar ohh çok rahatladım 🙏💕💃
Sadece aşka değil herşeye herkese küstüm☹️
https://www.youtube.com/embed/E7Pqn9nIeC0 Güzel şarkı severim dinlerdim 😅ama senin yaşında ne işin var yahu güzel şeyler dinle 😅
Küsme aşka aşksız olana küs 😅
Ben yaşımdan olgun takılırım boş ver beni 😹
Olgunluk ne alaka ulan 😅 üzülme üzme kendini sıkma canını 😅
Mutsuzluk için erken 😅
Yok benim için mutsuzluk hep var devam edecek gibi de vayy ansını satim bu gençliğimin hali ne olacak böyle ☹️
Az kaldı dayan sabret yeni yıla ne kaldı 🌸
Hayırlısı bakalım yolun bahtın açık olsun 🌸
Amin inşallah teşekkürler 🙏🏻
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Yok küsmedik. Epeydir kendisiyle karşılaşmıyoruz bu sebeple herkesle olan iletişim gibi aramızdaki duygu.😂
Ne güzel 😅Hiç küsme, ben hiç görmedim aşkı, hep hayali vardı, bende karşılamak istiyorum hep çabaladım da olmadı. 😅
Hımm, en sevdiğim şey aşk her şeye küserim aşka aşka 😅
Bu arada o filmdeki başrolün çok güzel adalet temalı filmi vardı, sonra kargocu filmi vardı, birkaç filmini izlemiştim, şu an izliyorum 😅
Onu görünce sevdim direkt 😅
Doğru kişiyle aşk güzel bir duygu☺️
Keyifli seyirler olsun sana😇
Evet kesinlikle katılıyorum doğru kişi ile olursa güzel olur ve her şeyi güzelleştirir inanıyorum güveniyorum 😅
Teşekkürler 😅o zaman mutlu günler diliyorum 🌸
Evet illa ki olmuştur. Şu an aşka küskün değilim ama, vefasızın biri yüzünden kalbimin kapılarını kapatmaya gerek yok..
Benim hiç olmadı 😅 ama şey çocuksu kalbim var ara sıra yok işte bir daha sevmeyeceğim bir daha sevmem bir daha kimseye inanmam dediğim oldu da naz yapıyordum yani trip atıyordum aşka 😂😂
Gıcıklık yapıyordum ciddi ciddi hiç küsmedim aşka küsmem küsemem 😅
Çok güzel düşünüyorsun müthiş bir bakış açısı işte böyle
Vefasızların canı cehenneme lanet olası pislikler olası lanet kahrolasıcalar 😅
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir 😅
Misafir değil de ev sahibi olur inşaAllah kalıcı sonsuzluk 😅iki cihanda da devam etmeli aşk 😅
Bu gerçekten tavşanın dağa kusmesinden daha gülünç bir şey olur. İnsan elinde olmayan , davet etmeden gelen birşeye kusebilir mi?
İnsanın elindedir aşk 😅 katılmıyorum aşk isteyerek olur 😅ben küsmem 😅
Abi öyle şok geçirdim ki en son ki şeylerde
Valla küsmek az kalır travma gibiydi skfksmdnfjd
İyi yapmışsın canım kardeşim 😂
Allah yardımcın olsun 😂
Gönlünce olsun 😂😂
Aşka küsülmez, belki bir zaman küsmüş gibi yapılabilir
Evet evet o olur bende yapıyorum bazen 😅trip atıyorum aşka naz yapıyorum 😅
Gönlümüzce olsun 🌸Mutlu akşamlar dilerim
İyi geceler
EyvAllah 🫡
Hayır aşka kusmedim ama istemiyorum da olsun
Senin için erken zaten önce dersler tavsiye etmiyorum da 😅
Her şey yerinde vaktinde güzeldir 😅
Doğru yoldasın 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅
Bir dönem oldu sonra bu duyguyu hakkettiğime kanaat getirdim:D
Hımm, bende şey trip naz yapar gibi oldum 😅bir daha sevmem, inanmam güvenmem dedim ama 😅küsmedim hiç aşka 😅
Küsmem de ciddi ciddi 😅
Sadece aşka küsemem her şeye küsebilirim 😅
Aşk barıştırır her şey ile ve tanıştırır tüm güzellikler ile, aşksız güzel olan ne var ki 😅
Nutella bile tat vermiyor😅
Bende hak ettiğinizi düşünüyorum hocam 😅 gördüğüm kadarıyla 🌼
Ahaaa teşekkürler sen de hakkediyorsun 🪁
Ricalar ve teşekkürler hocam 🌼
Böyle düşünüyorsanız ne güzel şahsım adına 😅
Bende öyle düşünüyorum valla katılıyorum size 😂😂😂içim dışım aşk
KS nin aşk kuşu 🥳
Aşkıma olmak istiyorum sadece 😅
https://youtu.be/CwAyPsR5sUQ?si=bEOH5YkQvOXD2Wvc
Hocam 😅aşkı olan herkesin görüşüne yorum yapmaz dimi 😅
Yapar niye yapmasın abartma 😄
Ama ben herkesin görüşüne yazıyorum 😅emeğe saygı mesela bana biri yorum yapsanız kötü de olsa kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır 😅
Mutlu oluyorum hani diyorum belki onlar da mutlu olur 😅
Aşkım olsa aşkım böyle herkese yorum yapsa sinir olurum 😅 kıskanırım yani ben 😅
Ne bileyim 😅 aşkımda beni kıskanır diye düşünüyordum 😂😂😂
Hayır, çok samimi yorum yaparsa ben kıskanırdm yalan değil. Ama mesela mesafeli az öz konuşan kişiyi kıskanmam.
Hımm, güzel, mantıklı bende zaten yalnızım diye gelişi güzel yazıyorum 😅
Aşkım olsa dikkat ederdim 😅
Ama erkeklere de uzun yazıyorum bazen çok uzun 😅 içimden ne gelirse 😅
Ama erkekler çok konuşmak istemiyor 😂
Uyuzlar çünkü bir kısmı:D
Aşkıma uyuzluk yapmayı bile severim o da bana yapsın 😅uyuz olalım filan 😂
Hahahaha😂😂😂😂 espri canavarı seni kadın yaşlanmaz senin yanında😄
Heheeh 😅Valla severim seviyorum yani ben çok şeyi seviyorum çok şey var kafamda hayallerimde 😂ha bire hayal biriktiriyorum 😂
Yaşlanmak normal ama ben sevdiğimi ilk günkü gibi görürüm hep, en güzel hâli ile, gözlerim filtreli görür kusur görmez, yaşlı amcalar bazıları deli dolu, çok güzel seviyorlar kendimi hayal ediyorum, yani karakter değişmez yaşlıikende güzel severim ben aşkımı 😅
Bir ömür yani son nefese kadar sevgi sevme şekli değişmez hani değişir ama aşkım için daha iyi daha mutlu olsun diye 😅 yaşlandığında da öperim ben aşkımı 😅oyun oynamak isterim 😅elini yine bırakmak istemem 😅 yaşlıyken örnek çift olalım ton ton aşıklar 😅
Böyle aşk dolu iken 😅 aşksızlık berbat bir şey hocam 😅
Ya yazarken nasıl yorulmuyorsun bu işin sırrını yoruma ekle😄
Hocam 😅belki gelecekteki eşim görür 😅Ulan ne güzel seviyormuş der 😅 olmaz mı 😅
Sosyal atik atılgan özgüvenli olmak lazım 😅
Kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet şans kişinin kendisidir 😅
Karanlıkta yanan ışık fark edilir 😅
Hahaha😂😂😂 deli yeminle 😄ya millete bakmayın o kadar kimene :d
Hocam reelde kızlar ile aram yok 😅abi diyenler abla dediklerim harici 😅 kimseye gidipte tanışmam 😅
Yer mekan ve zaman bahanedir önemli olan kişilerdir 😅
Hiç kız arkadaşım yok aşkımı nasıl bulcam ben 😅
Aşkını arama 🔍bırak kim seviyorsa o arasın o uğraşsın 😄
Aslında ben kendimi anlatıyorum 😅Görünür olmaya çalışıyorum 😅
Olursa olur olmazsa olmaz canımız sağolsun 😅
Uğraşsın valla çaba emek severim ben 😅çok pis çabalarım emeklerim 😅 yürümeyi öğrenmeden koşarım depar atarım fırtına misali rüzgar gibi eserim sjdjd
Koşmak iyidir sevdiğin kadın olursa onun için koş diğerleri genel geçer gider 😄
Koşmak istiyorum hocam 😅Hiç durmadan maraton halt etmiş 😅aşk için aşkım için koşmak bana güç verir deşarj olurum ben 😅
Herkes için koşmuyorum şu an koştuğum yok ama istiyorum 😅
Çünkü vakti yani 😅 işim gücüm var yapmak istediğim ne varsa aşk üstüne napiym daha 😅 Aşksız içimden bir şey gelmiyor ve hayal kurmaktan da sıkıldım yalnız dizi film izlemekten sıkıldım 😅
Hayatım olacak, hayatımın anlamı anlamlaştıranım filan gecem gündüzüm güneşim ayım her şeyim olacak hayatımın merkezi olacak 😅
Ama bu devrin insanı olmasın 😅bu devre ait olmayan
Başka dünyadan gibi paralel evrenden düşmüş misali 😅
Herkes gibi olmasın 😅 farklı olsun 😅
Survivor'da görmek isteriz seni koşarsın orda😄
Düşünmüştüm kısmet olmadı 😅ama istemem ya aşkımla ilgilenmek daha iyi olur 😅
Hayat zaten survivor gibi aşkımın yanında olmalıyım 😅yedirmeli içirmeli korumalı kollamalı hep destek tam destek 😅
Hayat daha tehlikeli 😅
Hem survivorda yorulurum ben sadece aşk için güçlüyüm aşkım için aşka dair 😅 gücümü başkasına harcayamam 😅
😄
Tırmanırken 3. Kata
youtube.com/shorts/eUGC4Ul07Ak?si=amllvGFU7E1A6PUb
Hayır benim ilişki zamanlarında büyük sorunlar olmadı küslük yaşamadık. Olması gerekeni ayrıldık.:)
Peki ayrılmak normal midir?
Neden ayrıldınız?
Bana ayrılmak normal gelmiyor 😅
Ama örnek ile anlayabilirim 😅
Hımm, üzüldüm, ancak aileler istemedi diye bırakan biri sevmiş midir?
Biz çocuk değiliz ki
Çocuklara karışır aileler karışmalı yetişkinlere değil
Hani bir ilişki varsa yanlış bir ayrılık sebebi ilişki yoksa görücü usulü ya da yeni başlamış ise bir tık olabilir 😅
Ancak seven sevdiğini ailesi için bırakıyorsa ben ona sevgi demem diyemem
Kişi buna kendisi karar veremez eğer aşk gelirse kimseye sormaz kapıyı çalmadan içeri dalar😀
Katılmıyorum abi 😅yok ya
Dingonun ahırı değil benim kalbim 😂
Şak diye hayırdır yani kim kimi koparıyor 😅
Aşk bana şekil yapamaz 😅
Semt çocuğuyum ben 😂
Saksı değilim 😂
https://m.youtube.com/shorts/oyV1LGYJaG0
m.youtube.com/watch
Herkes ayağını denk alsın o kadar 😂
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Good morning.. 🌞
Bazen aşka küsmüştüm ama şimdi kafam rahat.. 😃
Good night😅
Hımm, nasıl yani şu an niye rahat 😅
Rahat olmak güzel 😅
Her şeyin canı cehenneme lanet olası pislikler 😂
Ama aşka küsmek aşka haksızlık olur 😅
Aşka küsülmez 😅hiç küsmedim hiç misafirim olmasa da aşk 😅
Aman beya.. 😃😃
Aşk güzel şey mi?
Aman aman 😅iki keklik 😅bir kayalıkta karşılaşmış keklik demiş ki 😅aman amannnn
https://m.youtube.com/shorts/sGZIAqD3GUo
Evlilik sadece sıfattan ibarettir! 😅
Aşkın güzel ya da kötü yanı yoktur! 😅
İlişkiyi aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey boştur! 😅
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur, güzel gelir, aksi olursa zehir ziyan hüsran! 😅
Bilmem anlatabildim mi sjdjd
😂😂
Akşamınız güzel geçsin.. 😃😃
Amin amin inşaAllah iyi olan herkesin 😅 güzel geçsin 😅
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=uzowccxleBGvCBYP
Gunaydinlarr, aşka küsmedim aşk bana küstü herhalde 😀 😀
Günaydın günaydın 😅
Ne güzel bir başlangıç 😅
Güzel insanlara selam olsun 😅
Bana da küstü galiba ama hiç barışmadık hep hayaldi 😅
Gönlünce olsun 😅 Mutlu günler diliyorum
Öncelikle hoş buldum, evet oldu. Sütten ağzı yanınca insan yoğurdu üfleyerek yiyor maalesef
Oy 😅hoş gördüm ablam🥰
He valla o bende var sütten ağzı yanınca çok korkuyorum abla 😅
İnanmak istemiyorum, güvenmek istemiyorum, sevmek de istemiyorum, çünkü hayatıma girenler hep maskeli idi sadece yaktı, acıttı
Dikkat etmek lazım ince eleyip sık dokumalı her daim 😅
Ama abla aşka değil aşksızlığa küselim 😅hakkını vermeyenlere lafta sözde kalanlara özü sözü bir olmayanlara 😅
Lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler 😅
Ya güldürdün beni kardeşim rabbim de seni güldürsün dilerim Rabbimden güzel gönlüne göre birini bulursun
sevgili dostum çok zaman oldu küseli ve barışmayı da bir süre düşünmüyorum
Aşka küsülmez aşkın suçu yok günahı yok
Kişiler suçlu Ayşe Fatma Zeynep Ahmet Mehmet 😅
Onların suçunu aşka yüklememek lazım
Hadi hayırlısı gönlünce olsun 🌸
Hayırlı sabahlar günaydın 😅he valla canları cehenneme 😅şimdi uyuyorum bende 😅
Teşekkür ederim 😅Sende dikkat et 😅Allah'a emanet
güveni kırılmış bir insanın aşka küsmesi olayi yanında basit kalir
Nasıl yani benimki de kırıldı üç kez çok canım yandı ama aşka küsmedim he korkuyorummmm yine aynı şeylerin olmasından ama ya olmazsa diye düşünüyorum 😅
İyiler de var 😅yok denecek kadar az da olsa var 🌸
Üzüldüm sizin adınıza.
Ama aşkı hiç suçlamadım ben aşkın suçu yok aşktan değil aşksız olandan soğumak lazım uzak durmak lazım
Düz bakmak lazım direkt olarak iyi bakmamak lazım neyse o onu görmek lazım
İyi niyet batırdı beni iyi şeylere odaklanmak
Korkuyorum ama soğumadım
Ben çok şükür çocuksu bir insanım güçlü dayanıklı ama hassas narin naif kırılganım da aynı zamanda
Siz bilirsiniz ne diyeyim ki
Gönlünüzce olsun 🌸 her şey 🌸
her zaman yaptigim sey bu, kusmus gibi yapiyorum ama kusmuyorum ya
Hımm, heheeh 😅
Güzelmiş valla hoş çocuksu ponçik 😅
Çocuksu kalbim gülümsedi 😅
Hiç küsmezsin inşaAllah, dilerim küstüren olmasın 😅
Düşündüm durdum ben de yapıyorum onu 😂😂😂ben geldim aklıma 😂😅😂
amiin umarim seni de kusturen olmazz
Olamaz olamaz 😅
Olsa olacağı olsa zaten olurdu 😅
How tall are you? lütfen
Ulan ben oraya lütfen yazmıştım lütfen diye çevirmiş İngilizce konuşturmadı ya 😅
Pllllleaseeeee
boyum ne alaka ya, konunun degisme hizi 😂
I was always wondering 😅 du du speak ingiliş 😂
1.73
Güzelmiş 😅 Ortalama üstü 😅
Hatta içimden ulan ne boy varmış be dedim 😅manken gibi 😅
Your profile is very beautiful, you look very beautiful, your smile suits you very well, your nose is very cute, your eyes are sparkling, your posture, your hair, your clothes are perfect, it seems to draw the picture of peace and happiness.
tesekkur ederim
Ricalarimi iletiyorum, mutlu akşamlar dilerim 🌸 Hoşçakal
Tabi tabi kadınların hepsi bi. Uzaya gönderelim
Zaten hepsi uzayda dünyamda kadın yok 😂
Gönlünüzce olsun 😂
oldu ama geri barıştım. abi bu hangi yapay zeka fotoğraf tasarım uygulaması
Aşka küsme kardeşim. Aşksız olanlara küs
Ben Pinterestten indiriyorum resimleri kardeşim
Pinterest uygulaması var Google Play'de yaz çıkar aşk sevgili resimleri yaz çıkar 😅
teşekkür ederim abi acaba bu fotoyu pintereste yükleyen adam hangi uygulamadan yaptı merak ettim.
Ricalar ve teşekkürler kardeşim. Onu bilmiyorum maalesef. Hiç ilgilenmedim. Öğrenirsem dönüş yaparım. 🌸
Gönlünce olsun kardeşim mutlu akşamlar dilerim 🌸
Aşk mı? O neydi yaw. 2018'de sonlandırdım ben o işi.
2018 de olmak isterdim 😅canım çok yanmamıştı o zaman 😅 Güzel günlerdi 😅
Lanet olası pislikler 😅 sonlandırmaya sebep olanların canı cehenneme 😅
Şu an böyle bir durumun içerisindeyim gerçekten de aşkla işimiz hiç bu kadar bitmemişti
Allah Allah ne oldu acaba neler oluyor hayrola 🤔
Aşkın suçu günahı yok aşka kızma yüklenme kızma 😅
Aşk masum 😅
Yüz verince geri çekildiğini benden daha çok uzaklaştığını fark ettim en iyisi uzak durmak
Diyorsun 🌸o zaman canı cehenneme en sevmediğim şey yahu var öylesi lanet olası pislikler 😅
Güzel insan doğru insan yüz verdiğinde mutlu olur mutlu etmek için çabalar ve karşılık olarak yüz verir vermeli
Bebek gibi çocuk gibi sürekli gözü üstünde olmalı düşme diye canın yanmasın diye korur kollar sevdiğini 😅
Uzak dur uzak 😅
Popumun kenarları 😅 güt laleleri 😅
Asla hiç kusmedim
Yakışır abi bende 😅
Aşk fenomenine de bu yakışır 😅
Zaten aşkım suçu günahı yok hiç olmadı ve olmayacak 😅
Lanet olası pislikler yüzünden aşka küsemem 😅
Popumun kenarları 😂😅😂
Nişanlandıktan 1 hafta sonra aldatıldım. Evli bir kadınla bastım. O zamandan sonra kimseye guvenmiyorm
Allah bellasını versin. Lanet olası pislik. Bende çok yani üç kez canım yandı ama olsun aşkın suçu yok ki!
Aşk masum suçsuz 😅
Olası lanet pislikler yüzünden aşka küsülmez 😅
Aşksız olana küsmek lazım
Bana göre seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır
Peki siz ne zamandır tanışıyordunuz?
Yani sevgilin miydi görücü usulü muydu
Ama kadınların çoğu çapkın erkek seviyor kötü erkek seviyor anlamıyorum
Olmadı küsmek çocukça bence.
Bende zaten aşka değil aşık olunana küstüm 😅Aşka küsmek değil tam olarak 😅 Yalancılara küstüm 😅kalbim kırıldı 😅
https://m.youtube.com/watch?v=0Try_KIXdRs
Hahahahahha 😂
Hep gül daim olsun kahkahaların sjdjd
Kustumm bir daha da barismam
İyi yapmışsın bende küstüm 😅ohh canımıza deysin ya 😅 aşka aşıktık seviyorduk Ulan hep canımızı yaktı be 😅
Aşk kendini ne sanıyor 😅
Aşka küsmek değil de, aşkı sevmiyorum..
Hımm 😅neden peki niye sevmiyorsunuz?
Bilmem. Gereksiz yorucu bir şey, belki ondandır.. İnsanı hayatında çok şey yorar, iş hayatı olsun, ev olsun, bazen anlaşılmamak, bazen haksızlığa uğramak, bazen kendini ifade etmeye çalışmak.. Bizi hayatta yoran şeylerden biri de aşk. Yorucu bir şey. Kim yorulmak ister ki
Tatlı bir yorgunluk da değil, beyin de yoran yorgunluk
Bence de gereksiz. Katılıyorum.
Yorulmayı da seviyordum ama artık yeter yorulmak istemiyorum.
Hepsinin canı cehenneme haklısın..
Ne diyim gönlünce olsun..
Konuşmuyorum. İletişimi tamamen kestim
Lanet olsun kanka ben konuşmak istiyorum ama ortalıkta yok 😅ben kesmek istemiyorum ama o benle konusmuyor ulaşamıyorum😅
Türkcelden bile iyi çekerdik oysa beş g halt etmiş yanımız da 😂😂😂
Evet kendisine küsüm sjssjsjs
Hımm 😅
Niyeymiş 😅
Aşkın ne suçu vardı ya da var
Aşk inanmıyorum çünkü inandıracak kimse yok 😅
Hımm 😅ben hep aşka inandım inanıyorum ama insanların aşkına inanmıyorum hiç inanmazdım 😅
İnanmak istediklerim oldu ya da inandırmak isteyenler oldu hüsran oldu ama aşkın suçu yok 😅
Sen aşka inan, insanların aşkına inanma 😅
İnandıracak biri elbet olur ama dikkat et
Çünkü insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor
Hep şöyle olur ilk başta gökten düşmüş melek gibi gelirler elde edene kadar sonra düşer maske
İnce eleyip sık dokumalı 🌸
Ben eskiden herkese çok inanırdım şu an asla inanmıyorum kimseye güvencim kalmadı zaten
Bende hele sevgilim olana kadar kızları melek sanardım ben, izlediğim filmler diziler hep kadınlar severdi 😅
Kadınlar iyi sanardım yaratılıştan erkek kadından güçlüdür kadın naiftir hassastır sanırdım 😅
Nerde ben kadar naif hassas duygusallık yok 😅hatta hiç yok üç sevgilim
Ne naiflik ne hassaslık ne duygusallık aman aman onları da geçtim şeytan şeytan 😅çok şeytan şeytandan beter kadınlar var mış 😅
Lanet olası pislikler 😅
Güvenmek zordur zati mesela bir insana yüzde yüz güven olmaz
Ben sevgilim için her şeyi yaptım elimden geleni ve üstüme düşeni ama güven yoktu yüzde yüz 😅
Yüzde yüz güveni kim verir ki?
Verebilir mi😅
Bende hep inandım lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler 😅
Evet maalesef ki. Bu konuda şanssizim...
Bende şanssızım şans hiç benimle olmadı hep şanssızlık oldu 😅
Ama aşka küsmedim hiç aşkın ne suçu günahı var ki 😅
Lanet olası pislikler yüzünden aşka küsmemek gerek😅
Aşksız olanlara küsmeli elinden geleni üstüne düşeni yapmayanlara hakkını vermeyenlere küsmeli uzak ırak olmalı
Küstük barışmam artık böyle sessizlik iyi..
Hımm 😅 bence hiç iyi değil aşksızlık hiç iyi değil aşk olmayınca iyi olan hiçbir şey görmüyorum 😅
Aşk hayatın hayatımın anlamı anlamlaştıranım tek başına hayatım her şeyim güzelleştirenim sebebim nedenim aşk yoksa boşluk hiçlik 😅
Aşkın suçu yoktu ama siz bilirsiniz 😅 Gönlünüzce olsun
Kimseyi sevmedim bu yüzden hiç küsmedim
Bende hep kendi kendime severdim uzaktan kaçardım başkasının aşkından korkardım hep, korktuklarım başıma geldi
Gönlünüzce olsun 🌸
Evet oldu şu an da öyleyim ve beklemedeyim sadece
Hımm, aşka küsülmez, aşkın suçu yok günahı yok ve olmaz 😅
Gönlünce olsun 😅
Çok önemli hayırlısı ama hayırlısı demek ile olmaz hayırlısı
EyvAllah 😅
Olmadı. Elhamdülillah.
Yakışır çok şükür 😅
Bende de aynı şekilde her türlü 😅
Teşekkürler. 🙏☺
Yakışır. ✨
Ricalar ve teşekkürler 😅
Ricalar. ☺☀💐
Oluyor bazen kaçıyorum
Bazen bende kaçıyorum galiba ama aşktan mı aşksızlıktan mı emin olamıyorum 😅
Gönlünce olsun abi 😅
Benim durumlarım biraz çok farklı hep aynı senaryoları yaşıyorum birinden biri farklı çıkmıyor 😂 birisi bana bir adım atsın ben atmışsam kaçıyorum
Aşka küs değilim sevgiye inanırım
Bende aşka ve sevgiye hep inandım dedim ki insanların aşkına ve sevgine inanmıyorum 😅
Gönlünce olsun 😅
Küstük barişmayıda düşünmüyorum 😞
Aşkın suçu yok ve hiç olmadı aşka küsülmez 😅
Çok canım yansa da hiç küsmedim aşka 😅
Küsmem lanet olası pislikler yüzünden aşka küsmek aşka hakaret haksızlık 😅
Evet aşka küstüm
Küstürenlerin canı cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler 😅
Gönlünüzce olsun 🌸 ama aşkın ne suçu var ya 😅
Olsunlar 😅
Valla ben hiç aşık olmadım, aşk eşime olur sadece ama severim gerçi benim sevgim aşk gelir insanlara oysa aşkım daha yüce öte uçsuz bucaksız sevgim de ama aşkım daha öte işte 😅
Aslında sıfatların da canı cehenneme 😅
Ben biten bir şey istemiyorum biten bir şey aşk olamaz sensi sevgi olamaz
Aşk'mış sevgiy'miş aşk oyunu diyebiliriz oyunmuş
Hevesmiş
Aşk dediğin mutlu bir sonsuzluk olmalı masallardaki gibi yani benim aşkım aşka inancım
Aşk değil ya insanlar kötü insan olamayan insanlar kötü insancıl olamayan maskeliler kötü çok kötüler hemde
Ama şahidi Allah olanın hakkı kimse de kalmaz 🌸
Yarına kalır ama yanına kalmaz
Herkes hak ettiğini bulur Rabbimin adaletine inanıyorum er ya da geç tecelli edecektir
Hem hep derdim fani dünya şart değil ahirette de varım ben aşka fani aşkı sevmiyorum geçici aşkları sevmiyorum istemiyorum
Barışmadık ki bir türlü 😁😁😁
Barışmanız ve hiç küsmemeniz dileğiyle 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Oldu ama peşimi bırakmadı sağ olsun
Vay anasını sevindim 😅
Ne güzel 😅
Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize 😅 sonsuz olsun aşkınız, ahirete uzanan bir kapı, cennette de denk gelin hatta sadece siz olun 😅
Mesela ben huri muri istemem 😅
Sonsuz bir aşk istiyorum 😅
Hehehe 😂 yakışır 😂işte bu 😅
Bende öyle yaparım valla ben dişi sinek istemem yahu aşkım da aşkım 😅canım aşkım olmasa da hayatımda seviyorum ben onu 😅 düşünüyorum 😅
EyvAllah 😅 Gönlünce gönlünüzce olsun sevdiğin ile mutlu günler dilerim 😅Hoş kalın hoşça kalın 😅hoşluklar ile 😅
Oldu geri barıştım sonra bir daha küstüm 😒
Yine barışırsın o zaman 😅Ben hiç küsmedim küsemem de aşka
Aşkın suçu yok günahı yok aşk masum
Aşksızlar suçlu kişiler suçlu boş kişiler lanet olası pislikler filan 😅 kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler sjdjdj
Ajskskdk
Merhaba, aşka bayadır küskünüm
Merhaba,
Neden'miş o hayrola?
Aşkın ne suçu vardı?
Aşk mı dedi sana onu kabul et hayatına al izin ver aşk mı dedi
Bizim hatamız değil mi bizim suçumuz değil miydi 😅
Zorla mı girdiler hayatımıza😅
İlla küseceksen aşksızlığa Aşksız olana lafta sözde kalanlara küs 😅
Darbe yiye yiye hissizleştim
Sanmıyorum, inanmıyorum, kızgınsın sanırım, küskün ama aşka değil, kırgınlıkların var, kanayan yaraların var belki de hiç sarılmamış olan yaraların,
Yediğim darbelerin haddi hesabı yok sevdiğin kadar kırılırsın öyle sevdim ki haddi hesabı yok ucu bucağı yok sonsuz ama yine de küsmedim aşka 😅
Varım aşka 😅yokum aşksız olana 😅
Hisler canlanır doğru kişide canlanması dileğiyle 🌸
Barış istiyoruz mümkün mü jhfdvgd
Ben hiç küsmedim aşka 😅 mümkündür tabi ki 😅
Aşka küsülmez zati aşkın suçu yok aşk masum 😅
Suçlu olan kişiler boş kişiler lanet olası pislikler 😂
Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet 🚬
Dinlemiştim bugün onu bende var kayıtlı o şarkı afiyet olsun 😅Bende şu an içiyorum 🌸
Ama nasip kısmet şans kişinin kendisidir kader kulun çabasına bağlıdır
Seni hatırlıyorum fakat ne iyi ne kötü
Sadece göz aşinalığı var sana karşı eski şeyine yani
Soru soru geziyoruz hayırlısı 😂
Olabilmesi için konuşman gerekirdi 😛
Benim 🚬 sadece emoji keyif veriyor içmiyorum 🫣
Hayır yahu görüşler sorular da belli eder az çok ama sana karşı yok
İnsan neyse oysa görüşleri de belli eder maskeli değilse
Onları sen yazıyorsun sonuç olarak
Trol anlamam ben
Günde üç paket içiyorum onu
Bazen trol takılıyorum eskiden daha çoktu tabi de şimdi yaşlandım
Azalt lütfen
İlk kız arkadaşım için bırakmıştım sadece sigarayı, sonra satınca beni bırakmadım bir daha
Hep dedim ki eşim için bırakabilirim
Kendim için içimden gelmiyor
Kendim için pek bir şey yapan biri değilim ben
Hem sigara sağlığa zararlı ama insanlar kadar zararlı değil!
Sigara hep yanımda, paketi cebimde dalı elimde zehri içimde ama sadece param varken var tıpkı sahte insanlar gibi
Sus bee gece gece edebiyat yapma 😂
Tamam ulan 😅
Azaltmıyorum sadece eşim için bırakırım 😅
O kadar aşkım için yani 😅
Aslında sevgili için de bırakırım ama sevgililer gidiyor 😅sonra daha çok içer oluyorum 😂😂😂
Kanka olalım bıraktırırım 😂( emin değilim 🙈)
Sanal kanka olabilir 😅reele karşıyım 😅
Ancak ben sadece eşim için bırakırım kendimi biliyorum
Elektronik sigara kullandığım hap kullandım nikotin sakızı kullandım Çok şey kullandım bırakamadım ama aşkın gücüne inanıyorum hele ki benim aşkım 😅
Küstüm gidiyorum aşkınla başarılar
İyi geceler
Keyfin bilir, teşekkür ederim, iyi geceler. 🌸
Reelde kadınlara karşıyım ben, kadın erkek arkadaşlığı uygun değildir bana göre sadece abi diyen kızlar var ya da abla dediklerim...
😊😊
😊😊😊
aşkın ne suçu var
Valla bence aşkın suçu yok ve hiç olmadı 😅
Ben direk aşka küstüm
Çok iyi yapmışsın 😅bende küstüm hıh 😅Hiç faydasını göremedim ne gerek var😅 aslında düne kadar böyle değildim ama dedim artık yeter canı cehenneme 😅
Olur öyle şeyler ben sevgimin karşılığını alamadım kendi başıma 9 ay iyi ilişki sürdürmüşüm
Normal sevgilin oldu mu peki ile ilişki yani Sen kendi kendine mi sevdin uzaktan yoksa ikili ilişkide mi sadece sen mi sevdin kafam karıştı
İkili bı ilişki de kendim. sevdim yani sevgiliydik ama değilmişiz
Allah belllasını versin onun lanet olası pislik vallahi aynısını ben yaşadım ya 3 tane ilişkim olduğu için de satıldım yaptıklarımın haddi hesabı yok ulan köpek gibi sevdim sevdiğin kadar üzülürsün canın yanar diyorlar tarif edecek bir şey yok ya
Bence bizim hatamız bizim eşekliğimiz yani ya da onların oscarlık oyuncu olması
Öyleymiş işte bin pişman etti
Beni de ettiler 😅
Pişman olmamak için çok dikkatli olmalıyız 😅
İnceleyip sık dokumalı 😅
Bir de karşımızdaki bize bir adım atıyorsa biz de ona bir adım atalım yani mantıklı bir aşk olsun 😅
Al gülüm ver gülüm almazsam vermem 😅
Ben Bana bir adım atana depar atar koşardım be 😅
https://m.youtube.com/shorts/tGQ1KLtWHQE
Küsüm jsmxjynd
Neden niye hayırla 😅
Nedensiz olur mu bu ne yahu 😂Ama aşka küsenlere gider zaten aşk 😂
Ama ben dürüst olmayı seviyorum 😅 yalandan küsemem ama trip atarım 😅naz yaparım
Yalandan küsemem 😅 içim dışım aşk benim aklım fikrim aşk 😂
Keşke olsa 😅 hayatıma baksam bende 😅
Vazgeçtim vazgeçtim tamam tamam 😅
Keşke olsa derken keşke küssem demek istemiştim 😅
Yakışır uberiçem Allah kabul etsin 🌸
Teşekkür ederim 😅 onda gözüm yok 😅Canı cehenneme her şeyin canı cehenneme
Yok ya 😅
İnsanları zaten sevmiyorum
Amacım sanal olarak kalmamaktı yazdıklarımı desteklemek 😅
Herkes bir şeyler yazıyor çiziyor samimiyetimi göstermek istedim
Teşekkür ederim 😅 amin inşaAllah cümlemizin ya da iyi olan herkesin ayağına taş değmesin gelmesin
Instagram kullanmıyorum 😅 sevmiyorum sosyal medya sadece KS
İstemiyorum 😅 Sevmiyorum 😅Sosyal medyanın da canı cehenneme
İşi düşen herkes yazıyor sevmiyorum
Bir ay oldu değiştirdim numaramı 😅
Açmıyorum ki kimseye 😅
Herkesin canı cehen 😅
Şu soruya bakar mısın dün çektim bu ekranları
Size de geliyorlar mı bazen🫴? ↗
Öyle değil ben sadece yardım amaçlı mesajlara dönmeyi seviyorum halimi hatırımı sorsunlar istemiyorum Çünkü iyi değilim ve iyi değilim demekten bıktım 350 tane mesajı sildim dönüş yaparak numaramı değiştirdim sürekli yazıyorlar soruyorlar istemiyorum sürekli sürekli sormalarını istemiyorum sadece aşkımla konuşmak istiyordum sevdiğimle onu da istemiyorum artık lanet olsun
Ya bir sürü insan var hangisini yazayım hangisine cevap vereyim 😂
Atıyorlar vallahi Hep de ediyordum paylaştığım görüntülü mesajlar hepsi iş grupları verdiğim cevaplar
Genelde görüntülü cevap vermeyi seviyorum
Ama ben de iyi değilim İyi değilken yardımcı olamıyorum kimseye
Hayatım insanlara yardım etmekle geçti iyilik iyidir %99'u görüntülü cevap onların fark ettiysen ve hepsi iyilik içinde eş içinde çok nadir tek tük iki üç tane normal evdedir Ben aktif olan benim ya herkes beni etiketliyor beni etiketleyerek soruyor şu an onlara yazamadığım için üzülüyorum bile canım acıyor Bir insana yardımcı olan olmak canımı acıtıyor Ama zaten üzgündüm zaten acıyordu daha ne kadar acayabilir ki yoruldum artık tükendim
Ancak aşkı çıkardığım için tekrardan aktif olacağım yani çünkü iyilik yapmak bana iyi geliyor insanlara yardımcı olmak bana iyi geliyor iyi oluyor En azından Ben iyi olamıyorum bari iyi olanlar olsun Benim de payım olsun ben de mutlu olayım onlarla
Kalbine sahip ol uberiçem
Rabbim sağlık sıhhat versin dikkat et kendine
Olur olur 😅
Artık kendime kendim için dikkat edeceğim 😅
O kadar 😅 hiiii
Çok pis sinirlendim çok 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
O kadar tabi 😅her şeye o kadar her gün 😅daha iyi olmalıyız
Olmadı
Yakışır abla
Gönlünce olsun 😅
Ricalar ve teşekkürler 🌸Mutlu günler diliyorum o zaman 😅
Evet
EyvAllah 😅
Olmadı
Yakışır 😅
Aşka küsmek saçma olur zati 😅
Gönlünce olsun 😅
Oldu tabii.
EyvAllah 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Oldu evet
Kanka niye ya 😅
Hayırdır hiç samimi değilsin sanmıyorum 😂 bir çocuk gibi trip atıyorsun naz yapıyorsun Sen aşkı seviyorsun be 😂
Biliyorum Ben seni 😅
Hadi hadi 😂
m.youtube.com/watch
Bilmiyorum kankim bilmiyorum😅
Bu aralar küs gibiyim bir ara barışırız aşkla kfjbfj
Şu an silkelenme devrindeyim. hazmetme aşaması falan 🤣🤣
Samimiyetsizliğim ve suratsızlığım için üzgünüm kusuruma bakma .
Trip , naz benim ne haddime yahu. Karşımdakiler trip atmasından artık trip atmayı unuttuk. 🤣🤣
Aşkı severim evet.😅😅
https://m.youtube.com/shorts/VvRPJSqSzas
😂😂😂
Sok o dilini içeri o ne öyle sok o dilini içeri 🤣🤣🤣🤣
Efekan yapma oğlum gözün öyle kalacak jfjdj
m.youtube.com/watch
Hadi hayırlısı bakalım kanka 😅
Bildiğiim iyi müsül ilacı var 😅
Patır kütür hazmederiz 😅
Sindirim önemli 😅
Prensi seviyorum komik prens 😂
Yok lan seviyorum ben seni samimisin her türlü olduğum gibi öyle deme 😅
Ben trip atmayı naz yapmayı seviyorum valla 😅ama yapamıyorum anasını satiym 😂 hep içimde kaldı 😂
Benim neyim eksik bende atmak istiyorum azıcık değer görmek üstüme düşmesi filan 😅
Kanka ne sokması dilim ağzımda zati 😂dil de görmedim hangi dili diyorsun 😂😅😂
Ne dili dil nerdeen çıktı 😂
Tövbe tövbe çocuk çıldırmış 😂😅😂
Aynen kanka aynen 🤣🤣
Bana lazım değil o kankim saol. ama başka birine lazım olur bom bok olanlara 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Aynen komik adam yahu😂
Teşekkür ederim kankim saol var ol😂😊
Kalmasın içinde doya doya yaşa inşallah kankim 😅
Birşeyin eksik değil kankim fazlan var. Onlara fazla geliyorsun nankör köpekler jfjdj
Dil derken kankim şeyi diyorum yahu senin gönderdiğin Leyla mecnun sahnesi var ya. He he inandık diyor dil çıkarıyor adam , diğeride sok o dili içeri diyor hahah onu dedim valla yanlış manada demedim yahu😂😂
Ama o videoyu dedim 🤣🤣
Aynen aynen 😂😂
Bende bombokum 😅çok bok ederim her bok olur benden 😅
Çok türlü her türlü 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅
Ulan aşk yokken ne yaşayacağım 😅 nasıl yaşarım 😅
Tek başına hiçbir şey olmuyor 😅
Teşekkür ederim kanka senin güzelliğin öyle vallahi nankör köpekler lanet olsun pislikler Öyle de böyle oh oh 😂😂
Yok Yok kanka ben zaten yanlış anlamıyorum ya ne demek estağfurullah sadece anlamak için sordum yani 😂
Aşkımın canını yakanın hayatına sokarım ben 😅
😂😂😂😂😂
Bilmiyorum ki o senin bileceğin şey kankim😅 yaşarsın istediğin aşkı inşallah 😄
Tek başına olunca olmaz tabii. o da aşk olmuyor zaten...
Bir çeşit mallık gibi falan herhalde 😂
Rica ederim kankim. Aynen lanet olsun. Cansın bitsin kül olsunlar , uf olsunlar 🤣🤣🤣
Peki peki. Yanlış anlamamana sevindim kankam 😅
Yap kanka yap 🤣🤣helal sana 😅
Benim hayallerimin hepsi aşk üstüne Aşkın üstüne 😅
Kara kızla yaşlanmaz onlar herkesle yaşanmaz
Daha eşimle yaşamak istiyorum
Helal bir aşk 😅
O kadar güvenmek istiyorum 😅
Şimdi bir kızla sinemaya git geç dost hayaller kur sonra biterse olmaz yani
Bir ömür sürsün istiyorum ya beraber olalım arkadaş eski filmlerdeki gibi ya eski evlilikler gibi 40 sene 50 sene ölene kadar ulan 😅
Aşkım mallaştırır kanka normaldir 😅
Sevinmene sevindim 😅 Sen de yap sana da helal olsun 😅 yap yapıştır tak takıştır bunu buluştur 😂
Olmadı
Yakışır gönlünüzce olsun 😅
Evet küstüm ben
Niye 😅niye küsüon ki aşkın ne suçu var 😅
Aşkın ne günahı var ya da olabilir 😅
Lanet olası pislikler yüzünden aşka küsmek aşka haksızlık değil mi 😅
Ben hiç mutlu olmadım ama küsmedim de aşka küsemem aşka küsmek hayata küsmek gibi
Az kaldı olacağım
Olmamalısın 😅niye az kaldı ki
Aşkın ne suçu var ya 😅
hayır hiç olmadı
Yakışır abi 😅
Gönlünce olsun 😅
Oldu
Tövbe tövbe 😅ortada fol yok yumurta yok niye küstün 😅
Bu arada sana tavsiye ettiğim arkadaşımı görüntülü olarak koydum YouTube'a 😅
Sana tavsiye etmek istediğim kişiyi 😅
Hayır olmadı
Ne güzel 😅aşkın ile her şey yolunda mı karışmış mıydınız 😅
Hımm 😅Allah kolaylık versin huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize 😅
Daha fazlası ama hep güzellikler ile 😅
Noooo 4 senedir nisanliyimmmm ay 2
Allah tamamına erdirsin gönlünüzce olsun 🌸
Inşallahhh yakinda. evleniyorum iste her seyimiz hazir evimizi tuttuk esyalarimiz hazir bu hafta temizlik yapicaz ufaktan yerlestiricezzzz
Amin amin inşaAllah. 🌸
Çok sevindim Allah için, mutlu insanları görmek sevindiriyor bende mutlu oluyorum. 🌸
Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?