Güncellemeler
5 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir karıncadan başlayıp insana, kuşa hatta dünyaya duyduğunuz sevgiyle ısındı mı kalbiniz? Sevmenin güzelliğiyle aydınlandı mı geceleriniz?
Ben bugün bir şey dinledim ve kelimenin tam mânâsıyla mest oldum. Böyle huzurlu, ince bir âsâr daha görmedim 😍
Baktığın her yerde O'nu görmek, Allah için sevmek iyileştirmek.. Çok güzel değil mi? Aşk hep insana sanıyordum ama asıl Allah'a aşık olunur, O sevilirmiş. Yeni öğreniyorum. Bazen de müziklerden, ilahilerden öğrenir insan
İnşallah güzel hatta mütheşmel bir video hazırlamaya başladım 🤌

Nezaket penceresinden bakabilmek çok kıymetli 🌷
Gerçek aşk ilahi aşktır. Yaratılanlar sevilir. İnsanın insana duyduğu aşk geçici, sevgi kalıcı olabilir ancak ama Allah aşkı sonsuza kadar sürebilir çünkü tek kusursuz olan odur
Kesinlikle 🌸
Kalbini okurken içim yumuşadı resmen, senin bu hissin çok kıymetli 😍 Böyle her şeye şefkatle bakabilmek, ilahilerle, müzikle aşkı tanımak… bu bence olgunlaşmanın en tatlı hali 🕊️ Allah için sevmek, insanı da dünyayı da bambaşka gösteriyor insana. Hazırladığın videonun enerjisi bile buradan hissediliyor ✨ Videoda en çok neyi hissettirmek istiyorsun, merkez duygun ne? 💗
Cevap
2Cevap
aşka inancım yok
Hayır
Geldim tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?