Nasildi?
Sen birini sevmissindir baskasi da ayni kisiyi sevmistir
Veya 2 kisi seni sevmistir
Nasildi?
Sen birini sevmissindir baskasi da ayni kisiyi sevmistir
Veya 2 kisi seni sevmistir
Bal şimdi okula ilk gittiğimde sene bi çocoık dikkatimi çekmişti arada bizim sınıfa geliyordu bakışıyorduk falan sonra beni bir gün instadan ekledi ve konuşmaya başladık flört olduk sonrasında bunun çok yakın bir brosu vardı (benim konuştuğum çocuğun adı toka olsun tokanın brosunun adı da ruj olsun) bir gün rujla toka otururlarken Ruj tokaya "yq bizim okula yeni bi kız gelmiş çok güzel ona yürücem ben yardım et" demiş ama tokayla benim konuştuğumu bilmiyordu ve buna rağmen toka ruja söylemedi flört olduğumuzu ve "tamam kanka ayarlarız sana" demiş 💀. Gel zaman git zaman ruj sürekli yanıma geliyodu konuşmaya çalışıyodu işin içine arkadaşlarını katıp plan yapıp baş başa kalmaya çalışıyodu falan bende bunu tokaya söyleidm dedim ki "toka arkadaşın ruj bana yürüyor söyle rahat bıraksın bilmiupr mu o bizim konuştuğumuzu niye böyle davranıyor" dedim toka da "ben konuşurum onla " dedi ve konuyu kapattı. Aradan biraz zaman geçti ve ruj bi şekilde tokayla beni öğrenmiş ve birden tokaya "lan ben demedim mi bu kızdan hoşlanıyorum sen ne demeye bu kızla konuşuyorsun hain" falan diye üstüne yürümüş (dip not biz tokayla rujdan çok daha önce konuşmaya başladık yani bu durumda tokanın aslında ruj bu kzı benle konuşuyor sana noluyor demesi gerekirdi) canım toka da tırsmış ve ruja " aa öyle mi seni nasıl red eder, SENİN İÇİN KIZDAN İNTİKAM ALICAM" demiş pislik. Sonrasında bir pazar günş beni arayıp sevgili olmak istediğini söyledi ama bir kural koydu okuldakiler bilmeyecek dedi neden diyincede heöen duyurmayalım dedi bende canım gibi kabul ettim. Toka başladı benle oynamaya bana canım muamelesi yapıyo aşağılıyor ama baş başa kalınca çok romantik falan . Bu böyle 1 hafta sürdü, 1 hafta sonra bana birden çok kötü davrandı ve beni ghostladı hiç bir şey demeden. Sonraki gün okula gittiğimde yanına gittim ve bana "sen iyi bir kızsın ama biriyle tanıştım ve onla ciddi düşünüyorum kendine iti bak " dedi ve gitti birden. Şok içinde kaldım tabi sonrasında bir daha yüzüne bakmadım aradan 6 ay geçti. (ruj bu 6 içinde hala arada bir sansını deniyordu) okul gezisine gittik toka da geldi ve biz bir an baş başa kaldık ve bana senle konuşmak istiyorum dedi bende istemediğimi söyledim yalvardı ve manüpüle etmeye başladı aslında ortada kız yoktu dedi rujun senden hoşlandığını duyunca çok kıskandım dedi rujun ilişkimizden haberi vardı beni tehdit etti dedi ve ben çok yalvardıktan sonra ikna oldum ve biz barıştık w. İlişkimiz 1.5 ay sürdü sonrasında çok büyük bir kavga ettik farklı bir sebepten ve ayrıldık yaz tatili oldı bir gün ruj beni aradı ne oldu dedim sana gerçekleri anlatcam toka bana iftira attı deid ve her şeyi baştan sona anlattı o günden sonra ikisini de engelledim ve 3 yıl oldu 1 kere bile görmedim. Böyle saçma bi şey yaşamıştım baya oyuncak oldum ellerinde yani 🤡
Haha ay harbi ama tokaya hic gözüm tutmadi eger arkadasin ben kizdan hoslaniyom diypsa (ve sen flörttsen adam gibi söylesene) tam ez1k
Hiç sorma cidden tam bir korkaktı
Böyle hareketlerden direkt anlasiliyor korkak mi sahip mi cikiyor diye
Erkek olsaydi direkt söylerdi
Rujda adamsa bacin olark görürdü seni hahajja
Rujun olaylardan çok sonra haberi olduğu için pek bir şey diyemiyorum ana toka var ya tam bir...
Benimki aşırı saçma ama djdndndndmfm lisedeyim o ara hızlı zamanlarım kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyorum. Lise 1 de bi çocuk vardı bana baya aşıktı falan ben de çocuğa karşı hislerimden hiç emin değilim bi ümit veriyorum bi vermiyorum falan neyse lise 2 ye geçtik ben okul değiştirdim ama eski okulumdan bir çocukla sevgili olduk 1 sene kadar çıktık ve o bana aşık olan çocuktan nefret ediyordu ama sırf benim yüzümden yoksa tanışmıyorlardı. Sonra neyse ben mallık ettim (o ara mallık ettiğimi sanmıştım) çocuktan ayrıldım ama malım hala aşk acısı çekiyorum yani madem seviyorsun üzülcen neden ayrıldın nndndnddndndn neyse lise mallığı diyelim sonra bunlar gitti bi şekilde nasıl oldu anlamadım bi anda en yakın arkadaş oldular ve sanki ikisinin arkadaşlığını da araya girip ben bozmuşum sonra tekrar arkadaş olmuşlar gibi davrandılar kendmdmdmdmdmdmd
Üçgen aşk mı? OMG, dramalar hazırla! 🍿 Evet, zamanında küçük bir romantik karmaşa yaşamıştım. Bir yandan kimin yanında olmak istediğine karar vermeye çalışmak, diğer yandan da kimseyi incitmemek için çabalamak... Sonuç? İkisini de kaybetmek! 😂 Ama sonunda doğru kişiyi buldum ve şu an çok mutluyum. 😍 Dramadan uzak dur, kendine değer! 💖
Cevap
5Cevap
Bulunmam entrikaya hiç gelemem
Ztn bilerk degil fark etmeden
Fark ederim hiç o kadar aptl olmadım valla
Tm
Ben birini sevdim başkası benş sevdi
Hahaha
Bulunmadım şükürler olsun.
Sükür
Bu kızların başına gelen bişi zaten
Alakasi yok 2 erkek 1 kiza yürümüs olabilirsinuz
Bende bulunmadim ama o potansiyel var bnde yani imkansiz bulunamam diyemem bulunabilirm jdjf
Senin dediğine göre 3bingen olur bir kıza günde 99 kişi yazıyor 😂
Bana bugün sokakta 3 erkek teklif etti tanisma
Hahaha bu özgüvene hastayım ben asla yapamam smcnsj
Yani ben begensem kabul ederim ama bence aslalik bisi yok bence yapilmali ama yapma ters cvp verirler
Yani söyle beni cok begenen oluyor ama teklif etmiyo etse kabul edicem tiplerde oldu jaja
ben genelde dar açılı ovalleri tercih ediyorum
Grup yapmıştım sayilirmi:)
Hyr.
Niye be onuda üçlü yaptık😂
Kimdi onlar
İki tane kız ikiside benden hoslaniyodu
Senden hoslaniyodu
Sen naptn kullanp atim mi dedin
Yoo kesinlikle onlar teklif etti bende kabul ettim. Bı kaç defa ikisiyle aynı anda bikac kez de ayrı zamanlarda olduk onlarla
Sana kendini bicakla dese onu da mi yaoican
Senin hic kurallarin yok mu?
Ozamanlar yoktu. unideydim hızlı zaamanlarimdi. Kızların ikiside güzeldi haklarını yemeyin:)
Kizlar orsb sen p1c
Onzmanlar öyleydim inkar etmem:)
Hala öyle misin yoksa evli misn
:) evliyim
Karin biliyo mu..
Karin da baskasiyla böyle yapsaydi evlenir miydn karin bakire miydi?
Bilmiyor tabi. Evet bakireydi.
Oha nasl bakire buldun
O seni bakir mi saniyo? Cocun var mi
Bulurum ben:)
Sanmiyor tabiki. Var evet
Peki karinin gecmisi böyle olsaydi kabul eder miydm
Ozlden yazmak istersen gzlden cikayim
Aldattin mi
Cik
Yz
bulundum
Sana mi asiklardi
şöyle anlatıyım bunlar yakın arkadaştı biri bana aşıktı ben de o çocuğun yakın arkadaşına aşıktım ama o çocuk beni arkadaş olarak görmüştü. :(
Ztn olamazdin arkadasligi bozulur jdjd
bir şey sorucam acaba sevdiği çocuk arkadaşı beni seviyordu diye beni sevdiğini söyleyememiş olabilir mi?
Yani belki o senle olsun istemis olabilir ama sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?