Sevdiğim çocuk beni seviyormu? ayrıca paylaştığı şeyler banamı?

sevgilisi var mı bilmiyorum tokası vardı ben hesabına girdikten 3 gün sonra çıkardı sorularım var size geçelim:1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedim
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden bana irem boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında sizce bütün bunlar neden
sevgilisi olsa bile onunla vakit geçirmek için birliktedir bence aslında seniazı paylaştığı şarkılar var kendi yüzüyle geçelim:en sondan en başa

1=Geçen zamanda bahşiş olsun sana şarkısı ve sözü.
2:bu sana yazdığım kaçıncı şarkı.
3:sahillerde koşmadıkmı şarkısı ve sözde küçükken yuvasını bozduğum kuşların ahı desem ulan çocuktum.
3:deli rüzgar işinmi yok şarkısı sözde var şu sarraf olmaya gerek yok menfaat herkesin ayarını ortaya çıkarıyor.
5:kaçmaya çalıştığın cehennemi taşıyorsun içinde sözü

seni seviyor sevgilisi olsada onunla vakit geçirmek için birlikteler paylaşımları sana
hayır seni sevmiyor paylaşımları sana değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevdiğim çocuk beni seviyormu? ayrıca paylaştığı şeyler banamı?