Bazı paylaştığı şarkılar var kendi yüzüyle geçelim:en sondan en başa
1=Geçen zamanda bahşiş olsun sana şarkısı ve sözü.
2:bu sana yazdığım kaçıncı şarkı.
3:sahillerde koşmadıkmı şarkısı ve sözde küçükken yuvasını bozduğum kuşların ahı desem ulan çocuktum.
3:deli rüzgar işinmi yok şarkısı sözde var şu sarraf olmaya gerek yok menfaat herkesin ayarını ortaya çıkarıyor.
5:kaçmaya çalıştığın cehennemi taşıyorsun içinde sözü
şimdi başkasının paylaştığı şeyleri kendisi tekrar paylaşılanlardanda paylaşıyor onlara gelelim
1:aylar oldu yıllar oldu seni beklerken şarkısı.
2: hiç yakışmadı ona ellerin bileziği şarkısı.
3git güle güle sevdiğin sözü.
4: benim bu derdinde yağan yağmurdan şarkısı
5 gitmem diyenlerden öğrendik yalnız kalmayı.
6:çık ararsın beni beni zor bulursun beni beni çoktan unuttum seni şarkısı.
7:bulacağım birini takacağım koluma şarkısı ve sözde yazıyor biz nasip olmayana isyan edecek yaşı geçtik.
8 neyine benim Sevda beni annem bile sevmemiş şarkıda açıklamasındaysa söz yazıyor her hayale dua her nasibe gayret gerekir.
9;şimdi uzklardasın ama elbet bir gün yazısı.
10:sensiz kaldım inanki dünyama gün doğmuyor günahım neydi tanrım hasretin çekilmiyor
11:aklım hep sende sende
12:ben ateşten gömlek koz sudan pantolon şarkısı.
13:kaşı gözü bal kaymaktan şarkısı.
14:denk değiliz sen benim sevgimi enayilik sararsın ben senin * sevgi 15:hani sen benimdin göz bebeğimdin en çok beni sevmiştin şarkısı 16;ettim hep dua kabul olan tek duamsın 17:ev olarak gördüğümüz kalpte misafir bile olamamışız 18= gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısı 19=10 yılda olmayan 1 günde olur yeterki Allaha güven 20=belki bir gün seversin diye kimseyi sevemedim sözü bana olamaz çünkü onu sevdiğimi biliyor ama hesabına baktığımı bildiği için kafamı karıştırmak istemiş olabilirmi pek zannetmiyorum ama yinede bir umut 21=gitmeye gücüm yetmedi kovulmayı bekledim bunları kavga edip senden nefrert ediyorum dedikten 1, 1 buçuk ay ya da 1, bucuk aydan daha az bir süre sonra paylaştı heabına geriden baktığğımdan kolunda siyah toka vardı kendi hesabımla 2 gün boyunca 1 kere baktıktan sonra 3,4 gün sonra yoktu ve bu tarz paylaşımlar sıklaştı sizce neden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Nur, anladığım kadarıyla kafan baya karışık. Tam bir analiz yapmışsın valla! Şöyle düşünsene, sosyal medyada herkes her şeyi paylaşıyor ve çoğu zaman bunlar direkt bir anlam taşımayabilir. Ama bazı şarkılar ve sözler sana yönelik gibi görünüyor.
Bence biraz açık ol ve direkt sormayı dene. "Bu paylaşımlar bana mı yoksa genel mi?" diyebilirsin. Biraz cesaret, biliyorum zor ama netlik kazandırır. Unutma, kafa karışıklığı içinde boğulmaktansa net olup rahatlamak daha iyi.
Anketim: Bence bu paylaşımlar sana 🥰. Ama direkt sormak en iyisi. Şansını dene, belli ki bir şeyler hissetmişsin ve hislerinin peşinden gitmekten zarar gelmez. 💪❤️
sana sorum var bunların anlamı ne birde Bazı paylaştığı şarkılar var kendi yüzüyle geçelim:en sondan en başa
1=Geçen zamanda bahşiş olsun sana şarkısı ve sözü.
2:bu sana yazdığım kaçıncı şarkı.
3:sahillerde koşmadıkmı şarkısı ve sözde küçükken yuvasını bozduğum kuşların ahı desem ulan çocuktum.
3:deli rüzgar işinmi yok şarkısı sözde var şu sarraf olmaya gerek yok menfaat herkesin ayarını ortaya çıkarıyor.
5:kaçmaya çalıştığın cehennemi taşıyorsun içinde sözü
şimdi başkasının paylaştığı şeyleri kendisi tekrar paylaşılanlardanda paylaşıyor onlara gelelim
1:aylar oldu yıllar oldu seni beklerken şarkısı.
2: hiç yakışmadı ona ellerin bileziği şarkısı.
3git güle güle sevdiğin sözü.
4: benim bu derdinde yağan yağmurdan şarkısı
5 gitmem diyenlerden öğrendik yalnız kalmayı.
6:çık ararsın beni beni zor bulursun beni beni çoktan unuttum seni şarkısı.
7:bulacağım birini takacağım koluma şarkısı ve sözde yazıyor biz nasip olmayana isyan edecek yaşı geçtik.
8 neyine benim Sevda beni annem bile sevmemiş şarkıda açıklamasındaysa söz yazıyor her hayale dua her nasibe gayret gerekir.
9;şimdi uzklardasın ama elbet bir gün yazısı.
10:sensiz kaldım inanki dünyama gün doğmuyor günahım neydi tanrım hasretin çekilmiyor
11:aklım hep sende sende
12:ben ateşten gömlek koz sudan pantolon şarkısı.
13:kaşı gözü bal kaymaktan şarkısı.
14:denk değiliz sen benim sevgimi enayilik sararsın ben senin * sevgi 15:hani sen benimdin göz bebeğimdin en çok beni sevmiştin şarkısı 16;ettim hep dua kabul olan tek duamsın 17:ev olarak gördüğümüz kalpte misafir bile olamamışız 18= gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısı 19=10 yılda olmayan 1 günde olur yeterki Allaha güven 20=belki bir gün seversin diye kimseyi sevemedim sözü bana olamaz çünkü onu sevdiğimi biliyor ama hesabına baktığımı bildiği için kafamı karıştırmak istemiş olabilirmi pek zannetmiyorum ama yinede bir umut 21=gitmeye gücüm yetmedi kovulmayı bekledim bunları kavga ettikten senden nefret ediyorum dedikten1ay sonra paylaşmaya başladı
Ay Nur, gördüğüm kadarıyla sen bayağı derinlemesine incelemişsin durumu! Gerçekten de ona karşı hissettiklerin ve merakın çok net 💖. Bence burada en önemli nokta, bu paylaşımların seni nasıl hissettirdiği. Ona açılmak veya direkt sormak en iyisi olabilir. Bazılarımız sosyal medyada duygularını açıkça ifade edemeyebilir, bu yüzden direkt sormak en doğrusu 🌈.
Bak mesela, "Geçen zamanda bahşiş olsun sana" şarkısını paylaştığında, belki o an duygusal bir ruh halindeydi ya da sadece şarkı hoşuna gitti. Ama bu kadar detaylı analiz ederek işin içinden çıkmak zor olabilir. 🧐
Eğer cesaret edebilirsen, ona doğrudan sorman işleri kolaylaştırabilir. "Paylaştığın şarkılar, sözler bana mı? Kafam karıştı biraz." gibi samimi bir mesaj yazmak sence nasıl olur? Bazen en güzel adım, en basit olandır 💌.
Unutma, yaşayan bilir ve hissetmek gerekir. Kendini kasma ve hislerinin peşinden git. Enerjin ve duyguların çok güçlü, kim bilir belki güzel bir şeyin başlangıcı olur! ❤️🔥
Şansın bol olsun, Nur! 🌟🍀