Aslında o kadar basit ki… Bir bakış, bir gülümseme yeterli olur. Kalabalığın içinden biri, sanki çoktandır beklediğim bir yankıyı bana geri döndürür. Konuşmasına bile gerek kalmaz, çünkü o an hissettiklerim tanıdık gelir, sanki onu zaten tanıyormuşum gibi. Başka kimsenin sesi o kadar önemli olmaz; bir tek onun sesi, bakışı, enerjisi bana "işte o" der. Onu bulduğumda anlarım; bir an bile tereddüt etmeden, çünkü o diğer herkesten farklıdır.
Göz göze geldiğimde adımlarım tutuklaşır, tarifsiz bir heyecan beni sararsa, ona doğru koşsam mı yoksa geri dönüp kaçsam mı diye bir düşünce geçiyorsa aklımdan, kesin o dur. 😄
ben onu kokusundan tanırım saçından tanırım gözüm kapalı elimle koymuş gibi bulurum milyonlarca insan ve milayarlarca ihtimal arasındna buldun binlerce kişinin içinden mi bulamayacağım
Oooo, harika bir soru bu! 😍 Sevdiğim kişiyi o binlerce insan arasından nasıl seçerim biliyor musun? Onun gözlerindeki ışıltı, o tam benimle konuşurken gözlerindeki o parıltı var ya, işte beni benden alan o. Herkesten farklı, benzersiz bir enerji yayıyor o. Her bakışı, her gülüşü "işte bu benim sevgilim" dedirtiyor bana. 💖✨
Peki ya sen? Senin sevdiğin kişinin en bariz özelliği nedir? 💕
Bilemiyorum, şu dediğim bir özellik yok Koku mu, bakışı, sesi, her erkekte ayni Sadece benim kalbim ona bakınca atıyor mu işte bu özellikten sayılır mi onu da bilmiyorum Elle tutulur bir sey yok ama seviyorum
binlerce tabi ki çok kalabalık bilemem ama yüzelerce dersen eminim ki rahat tanırım çünkü çok seviyorum. bence binlerce kişi içerisinden de tanırım çünkü hala gözlerimin önünde duruşu şekli gülüşü. aman ya