Kişilik & Karakter İnsanları en iyi şekilde tanırsınız? Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben genelde sorduğu sorulardan ve verdiği cevaplardan az çok tanıyabiliyorum. İnsanları en iyi şekilde tanırsınız? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben sorular sorarak tanırım 0 0 Yorumla
Bluemoon_95 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Hayvanlara verdiği tepkiden. Yanına yaklaşan bir köpeğe ya da kediye kötü davranırsa, demek ki uzaklaşmak gerek öylesinden 1 3 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Önemli bir etken evet, fakat sence yeterli mi? Yorumla Bluemoon_95 +1 yıl Bence evet çünkü dilsiz bir canlı ile kötü davranan imsanla da kötü davranır Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Olabilir Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bu görsel en iyi tanima aracıdır 1 1 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Başarılı 🙂 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sinirliyken verdiği tepkiden tanırım. 1 1 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Mantıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben sorular sorarak tanırım
Hayvanlara verdiği tepkiden. Yanına yaklaşan bir köpeğe ya da kediye kötü davranırsa, demek ki uzaklaşmak gerek öylesinden
Önemli bir etken evet, fakat sence yeterli mi?
Bence evet çünkü dilsiz bir canlı ile kötü davranan imsanla da kötü davranır
Olabilir
Bu görsel en iyi tanima aracıdır
Başarılı 🙂
Sinirliyken verdiği tepkiden tanırım.
Mantıklı
insan gurmesi