Emeğimiz bilek zoru Allahım sen beni koru 😂😂
Sizi gerçekten seven insanı nasıl anlarsınız?
Emeğimiz bilek zoru Allahım sen beni koru 😂😂

seçimlerden dolayı olan üzüntünüzü dillendirmemiş olsa idiniz belki seçimle ilgisi olmadığını düşünebilirdim. ama görseldeki patates soğan ve seçim üzüntünüzün beyanı birleşince asıl sormak istediğinizin anlaşılması güç olmuyo. peki bence bu adamdan olur mu? hayır bence bu ilişkiden 'olmaz' .
Benimle birlikte sevinip benimle birlikte üzüldüğünde anlarım arkadaşlık için de geçerli bu. Hediyeyi biraz değişik buldum şaka mı yapmak istemiş acaba?
Bundan güzel bir kahvaltı çıkar. Patates kızartması yapacan o yanlış görmüyorsam köy domatesi yollamış yeşillik falan çok iyi gider. Yanına da güzel bir çay oooo daha ne olsun. 😄😄
Cevap
38Cevap
Ben anlayamam. Hep kafamın içinde bir şüphe olur
Akrep burcumusun sen ya da yengeç onlar çok şüpheci olur
İkizler
İkizler de çok dengesiz olur anı ruh değişikliği yaşar ve çok istikrarsız olurlar
Yoo dengesizlik konusunda baya istikrarlıyız. 🤦
Beni gerçek anlamda seven kişi beni mutlu eder beni üzmez ve kötü günlerde bile yanımda olur her zaman
Bunların birleşiminden sevgini katarak bir yemek yap ve bana ışınla demek istemiş burada şair 😊
Hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari en azından Menemen yapardım 😂😂
😂.
😂😂
Hani bunun yumurtası. Hani yanına cacık yapacak hıyarı. Ne adamlar var ya. Eksik eksik yolluyorlar :)
Hiç sorma işte benimde kafam karıştı 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari en azından Menemen yapardım 😂😂
Çok ormantikmiş ama adam hakkını vermeliyim :)
Niye böyle bir hediye göndermiş onu anlayamadım acaba sen benim gözümde eğlenilecek değil evlenilecek kadınsın demiş olabilir mi?
Yok be ya.
Şair burada demişki
Roka acısı gibiyim. Tadını bilmezsen.
Domates ekşisi gibiyim. Hazzına varmazsan.
Fırından çıkmış patates sıcağı gibiyim. Harımı almazsan.
Ağzına sürerim biberi. Beni anlamazsan.
🤣🤣 duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
Söyle kaç bahar oldu 😊 penceremde gül soldu 😊 belkide zaman doldu 😊 sevgilim dönmüyor
Ahhh ulan ahhh 😂 seni bana getirmeyen yollarda kaybolursun inşallah 🙏
Gel dedinde gelmedikmi zaleım. Sev dedinde skaçmadıkmı be :)
Hediye güzel olmuş bu dönemde en değerli şey:). Sevenimi ben anlamıyorum arkadaş ya ben çok safim ya da karşımdaki çok iyi oyuncu yalancı...
Bos ver bende hiç anlamıyorum ki zaten kime canım desen canını almak istiyor
Bu kutu pek bi sevgi kutusu gibi değil 😃bi sebze çorbası yaparsın bunlardan. Arkadaş çiftçi falan mı hediye tarzı biraz farklı da 🤣
Benimde çok kafam karıştı işte 😂 hayvan herif 😂 iki tane de yumurta koysaydi bari en azından Menemen yapardım 😂😂
Hahaha aynen
Kıl biber yollamamış. Bu adamdan olmaz rengarenk. Vur tekmeyi gitsin
Bencede çok ayıp etmiş 😂 zaten oyuzden kafam karıştı biraz 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari 😂 en azından Menemen yapardım 😂😂
Odun herif noolacak. Nezaketi ne bilsin? 🤣
Hayvan herif 😂 not bile koymamış üstüne 😂
Burdan sevgilim denecek adamı şiddetle kınıyorum 😂 al işte kinadimmm 😂😂
🤣🤣🤣
Gülme 🤣🤣
Yav ona gülmüyom turan çarpsın.
Kıl bibersiz melemen olur mu diye sana gülüyom 🤣
Sen istiyor gülmek vericek 100 💲💲 😂😂
Ya niznayu turkçe apla.
Kak pajıvayte?
Çoban salata malzemesi olarak doğru kombinasyon ama patates işi bozmuş
Bende öyle düşünüyorum 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari 😂 en azından Menemen yapardım 😂😂
Pahalı annem o
her şey çok ucuzda bir o mu pahalı deliğganli 😂😂
Sandıklar sana feda olsun ablammm
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 ablasının gülü 🤣
🤣🤣🤣
Gülmeee 😂
Yaptın mı salata
O duygular çok sahteleşti artık anlamak neredeyse imkansız
Gerçekten öyle çok haklısınız ben hiç anlayamıyorum ki zaten bu konuda çok şanssızım zaten
Erkekleride öyle ama
Bak benim herzaman su lafım vardır mutlu olan insan bu tür yerlere girme gereği duymuyor zaten buralara genelde giren insanların çoğu mutsuz evli bekar hiç farketmez burdaki insanların çoğu iç dünyalarında mutluluğu bulanayan insanlar
Öyle zaten görüyorum canım sayfadaki soruları ya da yapılan yorumları oyuzden zaten bu kanıya vardım
İnanır mısın bilmem ama
Çoğu zaman özelime sayısız insan geliyor tuhaf sorular fikirler sorup duruyor şaşırsam mı gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Aslında bu birazda toplumsal bilince dayalı bir durum genel anlamda ileri fikirlere dayalı ilerleme kat etmezse birey kendini geliştiremez buda özel hayatında yanlış kişi ve işler yapmasına yol açar ve KS mağdurları böylece doğmuş olur ((:
Ama şöyle bir durum da var ben ozelimi kapali tutarım bunu sebebi saçma sapan insanlarla muhatap olmamak boş beyinli bir insanla bir şey konuşmak ya da tartışmak bana göre değil ben aklı başında insanı severim karşımdaki insan bana birşeyler katabilmeli ben ondan birşeyler öğrenebilmeliyim o yüzden konuşmayı çok severim ama herkesle değil
Şair burada acıktım yemek yap mesajı vermek istemiş 😂
Bilmiyorum kafam çok karıştı 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari en azından Menemen yapardım 😂😂
@Slalombebeğim ya da " sen benim gözümde eğlenilecek değil evlenilecek kadınsın" demek istemiş de olabilir 😂😂
Patates soğan güle güle Erdoğan diyenleri trollemis
😂😂😂
Yani ekonomiyi düşünerek alınmış bir hediye olmuş..
Evet biraz öyle olmuş 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari 😂 en azından Menemen yapardım 😂😂
Şaka diil dimi bu Ben olsam bir buket gül gonderirdim
Hayvan herif 😂 bunu yollamış 😂içinede iki tane yumurta koysaydı bari 😂 en azından Menemen yapardım 😂😂
Ohh yanında ayran
Offff yemede yanında yat 😂😂
Kokoreçte iyi gider bak 🤪🤪🤪
Tantuni de olur bol baharatlı 😂
Olur ne zaman gidiyoruz 😎
Şöyle ki sen aç kalma diye düşünmüş malûm her şey pahalı
Bilmiyorum kafam çok karıştı 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari en azından Menemen yapardım 😂😂
Üzerine ayrıca bir çiçek olsaydı güzel olurdu. Kerata cimrilik pahalı soğanı az koymuş. Sonuçta yine alacağız sorun etme canim
Bir kere İnternete sevildiğimi nasıl anlarım diye yazma gereği duymazsınız 2. si sürekli arar sorar özler bahane üretir sizi görmek için her türlü deliliği yapar.
Benim için özellikle zaman ayırıyorsa beni gerçekten seviyordur.
Anlaması zor ben de bilmiyorum nasıl anlarız ama hissettirir herhalde ya
Her yaptığının haberini vermesi bana değer sevgisini gösterir
Güldüm teşekkürler. Çiçekten daha mantıklı düşününce.
Bilmiyorum kafam karıştı 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari en azından Menemen yapardım 😂😂
hemen insan anlaşılmaz belli bir vaktin geçmesi lazım üstünden olaylar yaşanmanız lazım iyi veya kötü sonra belli olur elmayı kesmeden ne çıkacağı belli olmaz
1 yıllık toksik bir ilişkim var sevdiğim bey ben bu seçim olaylarına çok üzüldüğüm ve strese girdiğim için ben mutlu olayım diye böyle bir hediye...
Belli olur hal ve hareketlerinden verdigi degerden uslubundan davranislarindan konusmasindan bakislarindan felan
O zaman bu şarkı benden ikinize gelsin
https://youtu. be/VbRACwyIVe8
😂😂 süpersin 👍 çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
👍👍
🙋🙋🙋
Not yok mu not😄
Hayır yok 😂 hayvan herif not yazmamış 😂
Oo çok seviyosunuz belli ki 😂🙈
Deliler gibi 😂😂
Fotoyla soru çok uyumlu maşallah
Çok teşekkür ederim 🙏 görsel zaten bizzat kendi emeğim ben yaptım zaten hiç bir sosyal mecrada göremezsiniz
Bayıldım 1kg kusbasiyla orada neler yaparım neler
, hayvan herif 😂 içinede bir kilo kuşbaşı koysaydi keşke 🤣 en azından haşlama yapardım 😂😂
Bncede
CHP limisin çünkü çok trol bir soru
Bu mizah amaçlı sorulmuş bir soru dur siyasete bsğlamayalım
👍
Teşekkür ederim 🙏
🤝🤝🤝rica ederim
🙋🙋🙋
Mevsiminde bir şeyler göndermiş iyi yani.
Bilmiyorum kafam çok karıştı 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari 😂 en azından Menemen yapardım 😂😂
Onu da gelince getirir 🤣
Hayırlısı bee gülümmm 😂😂
Beni seven söylesin lütfen
Seviyorummm ulennnnn 😂😂
Dm atsana
Attığım DM ya biryerine gelirse 😂 elimin hiç ayarı yoktur 😂
Yok daha neler nick var bak
Zevklerin yönünde ilerlemiş sanırsam.
Olsbilir 😂 belkide sen benim gözümde eğlenilecek değil evlenilecek insansın denek istemiste olabilir 😂 bilmiyorum kafam çok karışti 🤣 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari 😂 en azından Menemen yapardım 😂😂
her şey olabilir 😂😂
Bu soru ciddimi? Bu adam ciddimi?
Bilmem onu de biliceksin 😂
Toksit biri ile senin işin olmaz
Beni çok iyi tanimışsın 👍👍👍
🤩🤩🤩
beni korumaya çalışmasından başıma bir şey gelmesinden korkmasından..
Bence çok güzel bir hediye 😂 ben bunlardan alata yapar yanına da makarna yapardım
Gerçek yüzünü görmek gerek o da ne yazık ki zamanla oluyore
Diyorki hanım hanım sen secimi mecimi dert etme yap yemeğini doğur çocuğunu her şey hallolur
Öncelikle daha 1 yıllık olan ilişkiniz neden toksik? - bunu bi değerlendirin
Hediyenin şaka mahiyetinde olduğunu düşünüyorum - daha önce sevdiğiniz çiçek vb. hediye aldıysanız sorun yok
Ben böyle şeyleri anlamıyorum sevdi dediğim kimse seven çıkmadığı için
Acıkmış anlaşılan kurt gibi bir mesaj var içimde gizli sadece senin anlayacağğın😉
Paran yoksa çapa harcıyo ise vazgeçilmez dir
Sevgilin manav galiba 😃
Dimi ama 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari en azından Menemen yapardım 😂😂
Hahahah :D ya bunu evde sen hazırlamış olmayasın :D bu nedir ayooooooool
Bu bir mizah amaçlı sorulmuş bir soru dur görsel tamamen kendi emeğim hiç bir sosyal mecrada göremezsiniz eğlenmek için buradayız çünkü öyle değil mi
Tahmin ettiğim gibi yani bdbjdjdjsjs
Aynen 👍👍
Nspican muziplik kanımızda var 😂😂
Yemeği sen yap salata benden demek istemiş 😂
Belki gelirken yumurtayı kendi getirecek😂😂 ahah genç kadın ah. Seninde talihin salatalık domatesse biz ölelim 😂
😂😂😂
Şimdi birgün manitama gidecek olsam önden çay mı yollamam gerek? Ya da kahve😂😂. Tatlı istesem önden malzemeleri mi yollayacağım. Aaa bu işler böyle mi yürüyordu 😂😂
Menemen yap, yavuklunu çağır yumulun menemene. Pititisleri kızartmayı unutma.
seven yok anlamayada gerek yok :D
Hiç mi yok
Hiç görmedim
Valla ne tesadüf bende görmedim 😂 ve hiç bir zaman da görmiycem bu gidişle
Yok canım sen görürsün :)
Bu benim görmüş halimmi
En azından bir kere sevilmissin
😊😊😊
:) :) :)
Olur olur.. Zerzevat iyidir
Sevildiyimi hiss etdiğimde
Böyle bir hediye mi olur demek istediği açık
Senin için emek verir
Anlıyabileceğimi zannetmiyorum.
seven mutlu olman için mücadele eder.
Benim mutlu olmam için cana gösteriyorsa
Evin direği çocukların babası profili bir erkek heralde bunu yollacayacağına 2 kilo erik yollasaydı tuzlayarak yerdin
Senin ki öküz galiba
Evet biraz oyuzden kafam çok karışti 🤣 hayvan herif 😂 içinede iki yumurta koysaydi bari 😂 en azından Menemen yapardım 😂😂 çok incindimmmm 😂
Sende ona muz gönder 🙃
Keşke anlayabilsem daha kolay sevgili yaparım böylece
Toksik ise iyi olmaz hediye benim de kafamı karıştırdı bence bir ima var
Zahahah
Gulmeee 😂😂
Dimi ama 😂 hayvan herif 😂 içinede iki tane yumurta koysaydi bari en azından Menemen yapardım 😂😂
Evet gülüm fotoğrafım yaşım sayfam orjinaldir niye sordun ki
Gayet güzel
Yiaa ne güzel hediye 😊
Tavukları pisirmisem bari Tavuk gönderseydi😁
Soğan patates ile değil herhalde 😂
Var anlamak için birkaç yöntemim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?