Aşta cesur ve gözü karamısınızdır...
#emre00 ®
Aşta cesur ve gözü karamısınızdır...
#emre00 ®
Evet cesurum hatta ilk meseajı atacak kadar cesaretliyim tabi bu bir işe yaramıyor çünkü sevdiğim kişiler genelde beni sevmez
Teşekkür ederim
Yani altı üstü aşk bunun cesaretle ne alakası var seversen yaşarsın sevmezsen uzak durursun bu kadar basit😂
Cevap
16Cevap
Ay sanarsın ki, aşık olan herkes savaşa gidip sevdiği için savaşıyor :D
Ellesem de savaşmazlar sjfj :D
Doğru yazalım lütfen sjdjs
Evet fazlasıyla cesur olduğumu düşünüyorum..
Yeter ki hissedeyim o duyguyu.. Ondan sonra hiçbir korkum olmaz..
Evet ama kör bir cesaret değil. Risk alır cesaret gösteririm ama sonunda olabilecekleri öngörebileceğim şekilde. Olumlu, olumsuz sonuçları düşünür kabullenirsem yaparım. Aksi durumda cesur olacağım diye olmadık birinin egosu ile uğraşmam. Her şey gibi dozu önemli, fazlası zehir olur insana.
Evet cesurum. Çekincem olmaz duygularımı ifade ederken. Ama hiç bunlara mecbur kalmadım. Beğeni hoşlantılarım karşılıklı oldu hep.😀
Cesaretim karşıdakinin karakteriyle ölçülü. Herkese, cesur olmak yanlış hak edilene cesur olunur her konuda. Önyargılı insanlara neden cesaret gösterilsin ki mesela?
Deli cesaretim yok artık. Emin adımlarla ilerlemeyi daha çok seviyorum. Çünkü çocuk yaşları geçtik, insan hayatının belli bir noktasından sonra her şey sakin ve doğru ilerlesin istiyor.
Amerika’yı yeniden mi keşfetiyoruz resimdeki gibi cesurluktan bahsediyorsan eğer adabı muaşeret var delimi öptü ki yolun ortasına yatayım 😅
Duyguyla ilgili verirse o duyguyu bana alırım veririm maksat ekonomi canlansın 😂😂
Çok büyük cesarette gerekmiyor bunun için. Aslında her şey olması gerektiği gibi oluyor.
Evet tabi ki de ama aşk denen şeye inanmıyorum hiç bir şekilde :D
Evet cesaret bizim işimiz
Gerektiği zaman cesur olabiliyorum
Yarı yolda bırakmasın kafi
Öyleyim diye herhalde olmayanla sınandım
Ben o işleri askıya aldım
Evet her zaman
Her zaman, her şekilde usta
Soyucan da yolunu yapıyon gibi bi soru
evet hatta çok cesurumdur
evet olması gerektiği kadar ;)
benden cesuru okyanusun dibinde