Benden sevgili olmaz bunu net anladım. Aşk ilişkileri beni kasıyor ne bilim geriliyorum. Kendim olamıyorum Ama arkadaşlığım iyidir. Sağlam kanka olurum 😎😎
Normalde kadınlar için birine açılma konusu oldukça zordur. Çünkü karşı tarafın onun hakkında ne düşünecek ön yargısı ve olumsuz bir geri dönüş karşısında toplum içinde dışardan düştüğü durum bir kadını düşünce olarak çok yıpratır. Daha karşı tarafa adım atmamış iken bu kadar şeyi düşünen bir varlık olumsuz dönüşler karşısında ruhen ve psikolojik olarak çok çöker.
Soruya gelecek olursak; bu kadar şeyi düşünüp sonuçlarını göze alıp da birine açılıyorsam eğer bu kişi buna değecek biri olmalı. Karşımdaki benim bu adımıma değecek biriyse evet cesur olurum.
Cesareti olmayan aşkı yaşayamaz. Aşk mevzu olunca benden cesur bir kadın olmazdı... Hissettiklerimi saklama gereği duymuyorum. Aşkı yasamak için beklemektense hislerimi söylerim karşılığı varsa yaşanır yoksa ölüm yok sonunda olmadı der vazgeçerim. Zaman geçti artık o aşk yerine sevgiyi birakti ve inzivada ask in yerini alan sevgiyi yaşıyorum.
Uzaktan izlemek bana göre değil. Ben olabildiğince cesur olurum hazır hissediyorsam. Ama bazı şeyler yetmiyorsa beni harekete gecirmeye bu demektir ki yeterince duygusal manada yüklü değilim. O zamanda olmaması daha iyidir zaten.
Sadece aşık olmam yeterli değil , onun doğru kişi olduğuna kanaat getirirsem duygularımı açıkça dile getirmekten asla çekinmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
cesurum sevsem söylerim en fazla tipi değilimdir başkası vardır reddeder yoluma bakarım biraz üzülsem de ama platonik olmak çok yorar insanı söyleyebileceğim biri ise söylerim gerçi bir ara öğretmenime aşık olmuştum onu da belli etmiştim benim için söylenemeyecek biri yok ckdkkdkdkdj
Cesurluktan neyi anladığımıza bağlı bu. Absürt şeyler yapamam ben. Öncelikle kendi kişiliğini, onurumu korumam gerekir, bunları delecek ne varsa tanımam. Zaten bunları hiçe saydam beni de kimse tanımaz
Hayır, cesur biri değilimdir. Sorunlar, gözümü çok korkutur. Hâttâ sorun olmayacak kadar küçük şeyleri bile büyük sorun haline getirip geri adım atmış biriyim.