Bazıları bastığı yerin sağlam olup olmadığını kontrol ederek ilerler örneğin. Bazıları da hissettiği duygularla beraber cesur bir şekilde hızlı davranır. Siz hangisisiniz?
Temkinli olmamı sağlayan bir konu aşk. Ben ne zaman sevgi duygularıyla birinin yanında yürümeye başlasam içime sığdıramıyorum küçük kelebekleri. Onların ölüşüne çok şahit oldum, hep bir kırılma anı oluyor hevesim kursağımda kalıyor. Bu yüzden ne kadar planlı davranırsam o kadar az üzüldüm.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Temkinliyim valla çokta kendini kaptırmamak lazim kimseye kimse vazgeçilmez değil veya kendimizi çok üst sıralara koyup başka insanlari görmezden gelmemekte lazim biz de kimseden üstün değiliz. Yani demem o ki cesaretli değilimdir ama diyelim ki bir şeyler başladı ondan bile bazen kendimi tamamen açamam karşı tarafa çok sevsem de genel güven sorunlarim var ondan olabilir o yüzden genelde geri dururum hep
Ben biraz fazla cesurum duygularım savurup atıyor beni. Uzun zaman oldu tabii o duyguyu hissetmeyeli şimdi yaşasam yine öyle cesur olabilir miydim bilmiyorum.
Konu aşk olunca cesurum , aşk olsun Sevda olsun gerekirse kapısında yatarım aşk olmadan hayat geçer mi? ya da Sevda yaşayacak aşk yaşayacak kız kaldı mı? Hayat cesurları sever.
mayın tarlasında yürüyormuşcasına temkinli olurum başlarda😃 aklımdaki soru işaretleri silinmeli, kendimden ve karşımdakinden emin olmalıyım.. aşık olunca da deliyim gözü kara biriyim dhdh
Duygularımdan eminsen cesur oluyorum. Tabi bu duyguların bende var olabilmesi içinde karşı tarafa güvenmiş olmalıyım ve duruşunu beğenmiş olmam da lazım. Sadece fiziksel beğeni ile bir adım öteye bile hareket etmem
Temkinli cesurlardanım.. Başlangıçta gözlemlerim, dinlerim, izlerim eğer gerçekse ve eğer gerçeksem ondan sonra tutabilene aşk olsun.. Aşk zaten korkaklara göre değildir.. Keyifli geceler..
Eskiden olsa cesurdum.. Her konuda, herşeyde. Ama öyle bir kırdılar ki, öyle bir dağıttılar ki.. Aşk konularına artık temkinli oluyor insan.. Konu aşk olunca bi çekiyor kendini, yine kırılmaktan, tek başına toparlanmaktan, kendinden korkuyor..
Hissettiğim yoğunluk beni korkutuyorsa temkinli olabiliyorum. "Bi dur kendine gel" moduna geçiyorum hemen. Ama o duyguyu gerçekten yaşamak istediğim zaman bu kontrolü bilerek bıraktığım da oluyor.
Bir ilişki yaşamaktan asla ve asla kaçmadım. İkili ilişkilerde denge kurabiliyor ve o dengeyi koruyabiliyorum. İlk zamanlarda temkinli olsam da, zamanla o temkin yerini heyecana bırakıyor.
Cesur ve hızlı davranirim genelde o durumlarda hic sakin temkinli olmamisimdir seviyorsam pat söylerim de sonrası mağlum acı goz yaşı hahshs siz temkinli olun
Temkinliyim çünkü ben duygularını yoğun yaşayan biriyim birde birisiyle bi olay yaşadıktan sonra karşımdaki de aynı histe mi onu kesinlikle görmem gerek artık yani bide belirsizlikten nefret ederim