Aşık olabilmişsem eğer cesurumdur fakat bunun için güven veren bir ilişki olması lazım. Bir şeylerden emin olmadan zaten bir ilişkiye başlamam fakat sonrasında yaşanan şeyler, gidişatta çok önemli. Buna değen bir insansa her şeyi yapabilirim fakat yolunda gitmeyen bir şeyler varsa ve karşımdaki insandan herhangi bir konuda şüphe duyuyorsam tek adım atmam. Bazı zamanlarda cesaret "aptallıkla" karıştırılabiliyor, gözü kapalı hareket edilebiliyor. Aşkta insanı aptallaştırıyor zaten fakat yine de bu insanı iyi seçebilmek önemli olan. Yanlışlarını göre göre devam ediyorsan bu cesaret değildir, her türlü şeyi yapmasına rağmen göz yumuyorsan vs. karşında ki insan kullanıyordur seni bir nevi ve bazen gerçek cesaret bitirmek olabiliyor...
Şu zamanda temkinli olmakta fayda var. Kimin kalbinde kaç milyon baloncuk var belli değil önce sevebilmeyi biliyor mu, sadakatten bi haber mi bunu gözlemlerim. Duruşu beni tatmin ederse kalbimin kapısını sonuna kadar açarım ona
Bundan sonra bırak cesur olmayı, temkinli bile değilim, uzak dururum. İsterse karşıma dünyanın en güzel, en iyi yürekli, en karakterli, en başarılı, en uysal, en evcimen, en eğlenceli kadını gelsin. Dükkanı kapattım ben, anca kedi köpek severim hayatımın geri kalanında. Ben almayayım, alana da mani olmayayım. Aşk dediğin tünelin sonu B O M B O K bir yere çıkıyor.
Cesur olunca ne oluyor ki :D he de bakalım Allah aşkına :D temkinli olunca da ne oluyor ikiside aynı kapıya çıkıyor kala kalıyorsun öylece sadece zamanı izliyorsun akıp gidiyor senden koca bir ömür alıp gidiyor.
Oysa bir bilse…. Gülüşünün kıyısına sığınıp Bir ömür geçirebileceğimi.. Bilse sesini her duyduğumda İçimden durmaksızın bilmediğim, Unutulmuş dillerde şarkılar söylediğimi. Bilse adının geçtiği her yeri Ve her şeyi durup durup, İncitmemek için parmaklarımın Ucuyla sevdiğimi…
desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var , hugo gibiyim...
Korktuğum başıma gelir. Komple aşktan korkarım. Nickimden belli değil mi😂 Aşka raid sıkasım var elle tutulur bir şey olsaydı kaçamazdı elimden. Zalim aşk hain aşk puuu sana aşk çık git buradan😂
Zamanında cesur ve özgüvenliydim ama cesaretimin ve özgüvenimin benim hayatımda arttırdığı tek şey reddedilme sayısı oldu. Eğer tipiniz iyi değilse özgüvenli ve cesur olmayın. Sonra benim gibi reddedilirsiniz.
Aslinda gercekten bir seyler hissetmeye baslayinca cesur olabiliyorum. Ama karsi tarafa bagli oluyor yine de benim tutumum. Temkinli olmakta biraz mantikli davranabilmekte fayda var.
Hep temkinliyim, bu yüzden hiç sevgilim olmuyor. Bir yandan arkadaş ortamım yüzünden aşkı arayacak hiç vakit ayıramıyorum. Şu ortamı tamamen temizleyebilirsem çok rahat olacağım!!!
Aşk dediğiniz şey genelde cinsellik olduğu İçin sizin cesaret dediğiniz şeylerden artık tiksiniyorum… birisi şu insanlara çiftleşmek için değil tefekkür İçin geldiğini hatırlatmalı… zira ortam hayvanat bahçesine dönüyor