Temkinliyim. Benim için önemli bir konu ve hassas. Duygularımı zedelemek istemiyorum. Sonra aşk yalan öyle bir şey yok diyen robotlar gibi olurum Allah korusun
Her konuda cesur kişiliğim var. Bazı aşk konularını doğuştan taşırım ve her aşka onlarla yelken alırım. Karşıt cins açısından soru ise daha aşık olmadım hiç. Belki temkinli biriyim bu konuda ya da inanmiyorum gibi bir şey. Çünkü terk edilme gibi durum daha acıdır bu durumda. Bir gün geldiği gibi gidiyorlar. Bu konuya karşı bu yüzden artık cesur olmak istemiyorum diyebilirim hiç yaşamayınca. Sevgiyi zor bulup zor kaybeden biriyim kendimde.
Aşık olduk da hızlı davranması kaldı :)) Seveceğim biri olursa 3 çita hızına kadar çıkabilirim. Diyeceğim ama yalan ağırdan almayı ve ondan gelecek hamleyle göre hareket etmeyi daha çok severim. Hızlı giden atın nalı seyrek düşer diye bir laf mı vardı (o nal değildi ama neyse😂😂) 😬 nalımız seyrek düşmesin değil mi
şuanki sevgilimle sevgili olana kadar hep temkinli yaklaştım. İnsan sanırım hissediyor ya, şu an cesurum, güveniyorum, temkinli olma ihtiyacı hissetmiyorum. Ufak tefek kırgınlıklar illaki oluyor ama hayat onunla çok güzel geçiyor cidden. Temkinli olmaya sonraya düşünmeye gerek yok arkadaşlar. Anı yaşayın ve mutlulugunuza bakin.