Eski sevgilimden ihanet sonucu ayrılınca kendimi yetersiz hissetmiştim ama değilmişim?

Öncelikle Allah kimseye yaşatmasın ihanet çok kötü bir travma bırakıyor insanda ve bunu tek başına aşmak insanı zorluyor ben kendi hikayemi anlatmak istedim belki benim gibi olan ve sürecin başında olanlara ilham olur. İlk baş başka birine tercih edilme duygusu beni çok yıprattı hep bir anlam aradım neydi beni o kızdan aşağı kılan neyine yetemedim diye hatanın bende değil karşı tarafta olduğunu anlamam 1 ayımı almıştı daha sonra kendi kabuğuma çekildim sessizleştim kendi kendimi iyilestiricektim asla bir erkekle olmadım. Sonra tekrar denemek istedim en azından başka erkeklerin bana karşı tutumu nasıl ben onlara karşı nasılım diye ve çoğu erkeğin beni beğendiğini gördüm ilgili seven bir erkeğin neler yapabileceğini gördüm bazen biz anlamıyoruz ama karşımızda ki insanın bizi terketmesi bize çok şey kazandırıyormuş o yüzden isyan etmeyip sabırla beklemek gerekiyormuş en doğrusu için...

Eski sevgilimden ihanet sonucu ayrılınca kendimi yetersiz hissetmiştim ama değilmişim?