son zamanlarda baştaki ilgisini vermiyordu. genelde arkadaşları ile çıkıyor, tatile gidiyordu.
mesela sabah günaydın gece iyi geceler.
gün içinde nadiren napıyosun.
arada buluşurduk yüzyüze ilgiliydi ama mesajlarda eskisi gibi değildi.
arka arkaya ben günaydın yazdım 4 gün sonra ondan bekledim ama hiç yazmadı 2 gün boyunca.
ben de dile getirdim üzüldüğümü söyledim birkaç kez söyledim bu durumu.
dün beni aradı ve daha fazla devam etmek istemediğini söyledi. böyle çok yoruyormuşuz birbirimizi. ben onu suçluyormuşum.
ben sadece ilgisizlik sorununu çözmek için ona sordum bir sıkıntı mı var bir sorunun mu var diye bunlar için onu suçladığımı söylüyor.
çok üzgünüm, ben mi hatalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adı üstünde sevgili iki gram ilgide vermiyorsa ve bunu senden istetecek raddeye geliyorsa s. ttir et gitsin
ben bunu ifade ettiğimde sen beni suçluyorsun sen de yazmadın 2 gün boyunca dedi. oysa öncesinde ben yazıyordum ve o gün o yazsın diye bekledim ama yazmadı. ben de arayıp bir sorun mu var diye sordum birkaç kez bu sebepten sen beni suçluyorsun her seferinde diyor. ben suçlamadım sadece sorunu çözmek istedim.
Buna benzer bir toxic ilişkim vardı ona göre hep ben suçlu hep ben ilgi isteyen o bunalan onuda bunaltan ben olmuştum bebegim sevmiyor bu adam sevmiyor seven sevdiğine zaten vakit ayırır ilgi istetmez hayat enerjini harcamaya değmez ayrıl git sil onu bir insan sevdiginin sesini 2 gün duymamaya tahammül dahi edemez kusura bakma ama acı gerçekler
ayrılmak için seni bıktırmaya çalışıyormuş fırsat verme şr. fsize ilgisiz olacak olan sevgili yapmasın awq böyle tipleri çekmek zorunda değil kimse
başlarda ilgiliydi bir problem yoktu ben de üzülmüyordum ama 4 ay geçince eskisi gibi yazmamaya başladı ben de doğal olarak bunu söyledim üzüldüğümü de ifade ettim çünkü duygularımızı açıkça konuşalım demiştik. bir de canımı en çok yakan, aralık ayında bana geldiğinde artık basit şeyler için pes etmeme sözü vermişti. bu çözülebilecek bir ilgi sorunu iken gitmesi canımı çok yakıyor benim
yavaş yavaş soğumuş demek ki
onu hiçbir zaman darlamadım, kısıtlamadım. sevgilin seni arasa, bir sorun mu var konuşamıyoruz dese, birkaç kez bunu söylese sen yoruldum sen üzülüyorsun diyerek terk eder miydin?
ya sorun o değil sorun artık eskisi kadar sevmemesi ve ayrılığın yükünü üstüne atmak için seni bıktırmaya suçlamaya çalışması
İyi olmuş senin için, böyle hödük ile kendi kişiliğini kaybederdin
yok yeni birine bak ilgisizlik çok acı
ben çok mu şey istedim? bana diyor sen de yazmadım 2 gün boyunca ama beni suçluyorsun bundan yoruldum diyor. hiç konuşmamazlık yapmadık yine de, ben sana gün boyu yazamam diyor. ben ondan gün boyu yazmasını istemedim. çok üzgünüm.
uzaktan ilşkimi
hayır aynı şehirdeyiz
kaç kere buluştunuz
son zamanlarda haftada 1 ancak oluyordu, başlarda okul varken haftada 3-4 olurdu.
birlikte oldunuzmu
öpüşme ve yakınlaşma oldu cinsel birleşme hayır sevişme evet
yani bence sal gitsin sevişme bağlamasın seni
ben onu 2,5 senedir çok seviyorum ilk sevgilimdi onunla çok güzel anılarımız oldu. ailesiyle tanıştım annesi ablası çok güzel insanlar bana hep destek oldular. böyle olsun istemezdim. hiçbir zaman ona ayrılalım demedim hep o bana söyledi ve her seferinde yorulduğunu söyleyerek geldi ama ben onu darlayacak bir şey yapmadım hiç kısıtlamadım sadece başta verdiği ilgisi devam etsin istedim bunu dile getirdiğimde beni suçladın diyor.
sıkılmış sanırım
Ayrılmaya bahane aramış o ya
sence gün içinde mesajlaşma ne kadar olmalı? ben çok bir şey istemedim ki
Ya aslında senin istedigin normal zaten olması gereken
Hayır