Güncellemeler
+1 yıl
devamı: Ona köpek gibi davrandığımı düşünüyor. 21 aydır birlikteyiz ve bu durum son 5 aydır yani sınav döneminden itibaren sorun olmaya başladı benden 2 yaş küçük kendisi seneye sınava hazırlanacak. Köpek gibi davranmadım soğuk yapmadım çünkü her gün yatmadan önce ''Seni çok seviyorum tatlı rüyalar'' deyip kalp atıyorum. Soğuk yapmadım ama ilgisizdim. Ayda 2 defa dışarda buluşuyorduk ve ben genellikle o saatlerde hep etüttüm oluyordu. Sanki ona göre bahane ediyorum sandı ama durum buydu.
Güncellemeler
+1 yıl
K12'de hepsinin kaydı da tutuluyor zaten. Zoraki geldiğimi düşünüyordu ama gram alakası yoktu. Onun hatırlatması ile buluşuyorduk hep. Ama hep eğleniyorduk bir sürü fotoğraf çekip saçmalıyorduk ama bunları zoraki olduğunu düşünüyordu. Ben hatalarımı zaten kabul ediyorum ama isteyerek yaptığım bir şey değil çok strestim cidden ailemle ilgielenmiyordum bu durumdan rahatsız olan ailem sımıf öğretmenime şikayet etmişti beni ki ben hala onlarla ilgilenemiyorum. Kız arkadaşım ailemle ilgilenemediğimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yazmaya üşendim ama ben sana değer verdiğini düşünmüyorum
beni sevdiğini söylüyor ve değer verdiğini de söylütyor.
ama bu ilişki olmaz diyor.
Herkes söyler seni seviyorum demek bazen çok kolaydır zor olan bunu göstermek ama ders çalıştın üstelik uzun süre sonra ders çalıştın ilgisiz kaldı diye sana bunu yapmaya hakkı yok , benim sevgilim uzun süre sonra ders çalışsaydı ben onun sevinir ve elimden geleni yapardım onu yüz üstü bırakmazdım
Sevgi değer bu değil , belki ayrılması iyi oldu çünkü doğru kişi olmadığını anlamış oldun , yine de karar senin
O da zaten çok sevindi ders çalışmama. Değer verdim ben ona hiç değer vermemezlik yapmadım somut bir şekilde gösteremedim ama soyut bir şekilde hep içimdeydi.
Yapacak bir şey yok
Peşinden koşma bırak ne hali varsa görsün senden soğumuş olabilir ve ilgisizliğinden bıkmıştır ve derse devam et bir kız için değmez
beni sevdiğini söylüyor ve değer verdiğini de söylütyor.
ama bu ilişki olmaz diyor.
sevseydi eğer olurdu ama bıkmış bence ilgisiz tavırlarından
bilerek yapmadım ki ben zaten ilgisiz davrandığımdan dolayı sürekli özür diledim ve kusura bakamasını ve böyle süreçte çok zorlandığımı söyledim.
kadınlar ilgi ister ve senden verememişsin oda ona verecek kişiyi bulur artık
ben 5 aydır veremiyorum sınavdan sonra her şey düzelecek dedim ama sana inancım kalmadı dedi. sınavdan sonra da doğum günüm vardı bir sürü planlarım var eğleneceğiz dedim ama yine de kabul etmedi. önceden bu kadar çabalasan her şey düzelirdi dedi.
biraz anlayışsız birisi zamana bırak sende o zaman