Sevgilime ilgisizliğimden dolayı ayrıldıkk?

Sevgilimle aramızda 2 yaş var. Benden 2 yaş küçük. Benim bu sene mezun senem ve geçenlerde benden ayrılmak istediğini söyledi. Nedeni onunla ilgilenemiyordum zaman ayıramıyordum. Ben hayatımda hiç ders çalışmamış birisiyim ve ilk kez çok ders çalışmaya başladım. Son 5 aydır ilgisiz davranıyordum ama bilerek değil cidden fark etmemiştim gözüm körelmişti. Dışarı çağırıyordu bazen derslere denk geliyordu ayda 1 veya 2 defa dışarıda buluşuyorduk. Geçen de konuşurken bir yer gittiğini unuttum ve buna sinirlendi sonrada benden ayrıldı. Birikmişler vardı belliydi. Ben 2 haftadır bir sorun olduğunun farkındaydım bir şeyleri düzeltmeye çalışıyordum ama başaramadım. Kendisine yalvardım yakardım nolur 1 şans ver dedi. Ben sana çok şans verdim dedi. Haklıydı da ama bilerek yaptığım bir şey değil ben kendisini çok seviyorum. Seni seviyorum ve değer veriyorum ama bizden olmaz diyor. Mesaj atıyorum görüldü atıyor ve bazılarına cevap veriyor. 55-60 saatden fazladır uyuyamıyorum. Ders çalışmam gerekiyor ama çalışamıyorum. O eski moduma giremiyorum. Kendini değersiz hissetiğini söyledi. Ben de zor bir süreçtej geçtiğimi önüme sis perdesi geçtiğini söyledim. Önceden çok ilgili davranıyordum ama sınav senesine girdiğimizde istemeden de olsa ilgisiz davrandım. Onu çok seviyorum sınavıma da 42 gün var ne yapıcağımı bilmiyorum. 1 gündür yazmıyorum ama içim acıyor. Günlerdir uyukusuzum gözümü kapatsam uyuyamıyorum. Onu çok seviyorum. O beni sevdiğini ama bunları unutamıyacağını söyledi. Bana biraz daha zaman ver düzelteceğim diyorum ama bunu kabul etmiyor. Bana ilk kez bu kadar katı ve sertti. Whatsapp üzerinden ayrıldı ve telefondan da arayıp daha görüşmeyelim yazma bana istemiyorum dedi. Üzüldüğü sesinden belliydi bunu kendine zoraki kılmıştı. Yüz yüze görüşmek istediğimde red etti. Yüz yüzelik bir durum yok ayrıldık bitti dedi. Uzunca mesajlar yazdım sen kendi içini rahatlatmak için yapıyorsun dedi ama cidden alakası yok. Ben bu ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorum. i. Bana köpek muamlesi yaptın dedi hepsini açıkladım sayfalarca süren yazı yazdım. Seçenek bırakmadın bana ben bunları unutamam dedi. Ben her zaman seçenek vardır dedim. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsun dedi bana. Evet ilgisizdim ama bilerek değildim cidden. Sevgilimin arkadaşı da sadece 5 dk araman yeterdi onu umursamadın 24 saat ders yapmıyorsun ona değer vermedin, ... çok üzüldü o mutlu olmayı hak ediyor, kız bu olayları unutamıyacağını düşünüyor basite almahiç kimse kendisini değersiz hisseten biriyle olmak istemez diyor. Kendimi açıklayamıyorum. Onlar ders çalışan birileriir ki eminim benden daha fazla ders çalışmışlıkları vardır. Zaman istediğimde sana az zaman vermedim boşuna bekleme bizden olmaz dedi. Yüz yüze konuşmakta istemiyor. Hatrım için nolur dedim şans ver dedim. Hatrın var zaten dedi tekçe. Bu zaman kadar hep içindent amm düzelicek dedim yuttum sürekli sana bunu söyletme bana da ama sen düzelmedin dedi. Ne yapabilirim? Bana yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
devamı: Ona köpek gibi davrandığımı düşünüyor. 21 aydır birlikteyiz ve bu durum son 5 aydır yani sınav döneminden itibaren sorun olmaya başladı benden 2 yaş küçük kendisi seneye sınava hazırlanacak. Köpek gibi davranmadım soğuk yapmadım çünkü her gün yatmadan önce ''Seni çok seviyorum tatlı rüyalar'' deyip kalp atıyorum. Soğuk yapmadım ama ilgisizdim. Ayda 2 defa dışarda buluşuyorduk ve ben genellikle o saatlerde hep etüttüm oluyordu. Sanki ona göre bahane ediyorum sandı ama durum buydu.
Güncellemeler
+1 yıl
K12'de hepsinin kaydı da tutuluyor zaten. Zoraki geldiğimi düşünüyordu ama gram alakası yoktu. Onun hatırlatması ile buluşuyorduk hep. Ama hep eğleniyorduk bir sürü fotoğraf çekip saçmalıyorduk ama bunları zoraki olduğunu düşünüyordu. Ben hatalarımı zaten kabul ediyorum ama isteyerek yaptığım bir şey değil çok strestim cidden ailemle ilgielenmiyordum bu durumdan rahatsız olan ailem sımıf öğretmenime şikayet etmişti beni ki ben hala onlarla ilgilenemiyorum. Kız arkadaşım ailemle ilgilenemediğimi
Sevgilime ilgisizliğimden dolayı ayrıldıkk?