Sen istiyorsun diye içkiyi bırakmaz, değişmez o.
Erkekleri değiştirebileceğinizi düşünmekten vazgeçin. Annesinin babasının değiştiremediğini elin kızı da değiştiremez.
Kendinize uygun olanla yola çıkın ki yolda kalmayın.
03 Yorumla
Soran1 yılBen istiyorum diye değil zaten. Ben ona dedim ben ahirete odaklı yaşıyorum yani dine bağlı biriyim. O da beni destekledi ve böyle biri istediğini söyledi. Doğal olarak içkiyi kabul etmemem gerekirdi zaten, şaşırmamalı. İçkiyi bırakacaksa Allah için bırakmalı benim niyetim bu, başka değil. Ben onu değiştirmeye hiç kalkmadım bu arada. Kendi kriterlerimi isteklermi anlattım ona kalmış, kendi seçsin diye bıraktım. Son cümlene katılıyorum
Soran1 yılOnun da kalbi temiz. Benimle dikkatli davrandı hep, sert çıkışları yoktu o yüzden de beğendim zaten. Ama çizgimi de koydum işte. Doğru yola gelmesi imkansız değil bence. Ben ona baskı uygulamam, kendi bu yolu seçerse bende varım derim. Ama bu olaylar hangi yönde bilmiyorum, umursamasa beni takipten çıkardı diye düşünüyorum, ama bi taraftan da umursasa yazardı görüldüde bırakmazdı diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
var. niye darladın içki konusunda onu anlamadım
025 Yorumla
Soran1 yılDine göre yaşam sürdüğüm için ve benle ciddi düşünüyor, bende sordum bunun hakkında ne düşünüyorsun diye ve o kadar yani. Dönme ihtimali var diyorsun öyle mi
Soran1 yılBen önceden söylemiş olayim da ona göre gelsin yani içki konusunu. Dini konusuda bunu ona söyleidm beni desteklediğini söyledi ve o da öyle birini istediğini söyledi zaten. Anlaştık bi nevi ama bu içki yani, bırakması gerek. Onu içmese bişey kaybetmiş olmaz, içki içmeden de eğlenileniliyor gayette, sevdiği kadın olsun daha iyi değil mi içkili hayat sürdürmekten. Benimle gayet ciddi olduğunu söyledi gönül eğlendircek biri değilim öyle de bi niyetim yok dedi
Soran1 yıl6 sene yaş farkı. Ben onun için boyun eğmiyorum, halden hale de girmiyorum dik duruşum var o yüzden yaşımın ondan küçük
olması dert olmuyor. İçkiyide keyif için içiyo yani vazgeçebilir nolcak sanki. Dönme ihtimali sana göre neden yüksek peki
Soran1 yılYok zaten ciddi. Ben ciddi olmasam benimle uğraşmazdı. Bırakırdı. Kolay kız değilim işte ama
Soran1 yılGönül eğlendirmek söz konusu değil. Senin düşünce tarzın öyle saygı duyuyorum
Soran1 yılEvlenmek isteyen erkek ciddinin peşinde koşar
Soran1 yılTabikide. O yüzden dönmesi ne kadar muhtemel bilmiyorum… dönmeyecek gibi ama her erkek dönüyo ya şimdiye kadar nerdeyse hepsi döndü
Soran1 yılSen evlilik düşünmediğin için bana bile yönelmezdin o yüzden sen başka konusun 😂😂 o biraz egolu biri ama yinede döner mi
Soran1 yılBen öyle yaklaştırmam ama yanıma. Benden alabileceğin bir şey olmaz o yüzden yönelmezsin dedim. Bana pek egolu davranmadı sanki de çekinmeden ben seni gördüm beğendim demişti
Soran1 yılYani üç gün konuştuğun kıza dönebilir öyle mi, beni tam olarak tanımıyor böyle genel bilgi biliyor sadece. Dönmesi için neye etkilemiş olmalı bi erkeği
Soran1 yılYa evet telefondan biraz konuşma şansımız oldu, konuşması çok tatlı gelmişti böyle tatlıydı minik bi stresli gibi. dış görünüşüm baya iyi yani baya beğendiğini düşünüyorum. Evlenme moduna girmedik, ciddi moduna girdik sjsnjsjs çünkü o evlenmek istiyor artık bende evlenirim yani
Soran1 yılDüğünde karşılaştık ilk kez orada baya bakma şansımız oldu, sonra bi kere de kafede masalarımız yan yanaydı. O beni ilk gördüğünde (düğünde) fena gözü kaldı. Sanki 10 yıldır aradığı bi insanı bulmuşçasına😂
Soran1 yılTamam
Sorduğun ilk soru asırı sacma sogur zaten yazmaz
01 Yorumla
Soran1 yılİlk sorduğum soru bu değildi. Bi kaç gün yazıştıktan sonra sordum. Bende sordum işte içki hakkında ne düşünüyorsun diye.
İlk sordugun soru buysa üzgünüm ama sen evlensen de kimseyle mutlu olamazsın
080 Yorumla
Soran1 yılİlk sorduğum soru bu değil, bu bi kaö gün konuştuktan sonra olan muhabbet
Soran1 yılİçkide hayır yoktur. Ben başıma bela nasıl alayım böyle?
Soran1 yılÖyle birini de istemeyeceğim tabikide.
Soran1 yılEe benim durumumla ne alakası var
Soran1 yılHaram derse mi bırakırsın kadını? Ben öyle bir şey demedim bunun bilincinde olan biridir diye. Bunu doğru mu buluyorsun diye sordum işte. Sen dinle alakan var mı, yoksa zaten umursamazsın bırakırsın o belli
Soran1 yılYok ben hayır yokturu sana dedim. Ona soru sormaktan başka - bunu doğru buluyorsan anlaşamayacağız dedim. Dini karıştırmayalım. İçki iyi bir şey değil, ki o gezmiş tozmuş biri. Evli iken de sarhoş olup ne yaptığını bilmeden aldatabilir. O yüzden diyorum bu içki kötü yola sokar, hayır gelmez o şeyden. Aklını kullansa iyi olur
Soran1 yılİşte ben dozumu biliyorum bile demedi, çünkü biliyor ki bu hoş bir şey değil. Ben ahirete yönelik yaşadığımı söyledim o da beni destekledi ve böyle biri istediğini söyledi, istiyorsa içkiyi de bırakacak kardeşim. Ben hiç bir şeye zorlamıyorum. Kendi seçer. Ama umut var mı yok mu, bekliyim mi beklemiyim mi bilmiyorum
- 1 yıl
Elbette bu konuyu bir tarafa bırakıp her şeyden önce her konuda anlaşsanız bile erkenden ümitlenip karar verme derim…
İnan bana insanlar öyle bir değişiyor ki inanamıyorsun o kişi bu kişi miydi diyorsun.
Bir ömür aynı yastiga başkoyacaksan onu iyice tanımadan en azından onu tanıyacak kadar bir defa tartışmadan ümüt besleme derim
Soran1 yılDimi ya. Bende değiştim, kendimden biliyorum. O yüzden inşaAllah o da doğru yola gelir. Ben ona destek olurum da ona kötü mü davrandım falan diye düşünüyorum. Neden bukadar negatifsin demişti.
Soran1 yılYani sence biz yine iletişime girer miyiz. Çünkü 3 güncük konuştuk sadece ya 😕
Soran1 yılBöyle yapmam hiç bile ucuza satmış olmuyorum. Eğer öyle olsaydı hemen görüşmeye giderdim. İçimde yaşıyorum ne yaşarsam.
Soran1 yılDüğünde gördük birbirimizi beğendik falan. Sonra babaannesi komşumuz biraz görücü usulü gibi aracığıyla iletişime geçtik
Soran1 yılGörüldü mü attın
Soran1 yılBenim umrumda olmuyo görücü mü değil mi diye. Umrumda olan çocuğun beni baya beğenmesi ve de aile büyüğü de varsa demek ki gerçekten ciddi durum. Evlilik için. 22 olacam
Soran1 yılEvlenmiyorum ki. Görüşmedik daha kahve içecektik ta ki anlaşamadığımız konu çıkınca. Evlilik için de ben istiyorum yani neden olmasın
Soran1 yılGüvenimi hemen kazanamaz zaten. Benimkisi umut. Kollarına atlamadım ya. Libido söz konusu değil onunla aramızda.
- 1 yıl
Yok sizin için söylemedim
Genel olarak biz erkeklerin aldatmaya müsait olduğumuzu ve fırsat geçtiğinde ilk fırsatta başka bir kadınla yatıp kendi kadınımızı üzmeye alışık olduğumuzu söylemeye çalışıyorum.
Biraz önce bir kadın yazmış eşim beni aldattıyor çocuğumuda alıp gideceğim falan yazmış.
Yani zor bir durum allah kimsenin başına vermesin.
Bu zamanda evlilikler hep kadının aleyhine sonuçlanıyor.
Aldatmayan erkek yalan söyler, onun için bence her iki taraf için de bekar kalmak daha iyi.
Soran1 yılYani hiç kimse evlenmesin diyosun, senin yaşın kaç
Soran1 yılAnladım. İçki içen erkekten beklenir aldatmak bilmiyorum sarhoş kafayla… güvenemiyorum. Çocuğun var mı
Soran1 yılAnladım. Oğluna öğret aldatmasın 😅
Soran1 yıl😂 görüldü ne yaa senin dediğin gibi. Ben bu çocuktan umudu kesiyorum ya 🫤🫤
Soran1 yılYa profiline girip girip bakıyorum gülüyorum ona eğlenceli videolar paylaşmış, yavaş yavaş ısındım ona of… hep onu düşündüm rüyasına girmişimdir var ya 🤣
Soran1 yılNasıl yani 😂 kabus mu
Soran1 yılErkekler hep öyle mi görüyo ya
Soran1 yılBende uyuyacam şimdi 😆
Soran1 yılUyudum uyandım ben
Soran1 yılBu düşünceler kafamı kurcalıyor işte acaba umrumda mı döner mi napar diye, uyudum çünkü uykum gelmişti 😂
Soran1 yılİşte onu o kadar düşündüm ve profilinde gezdim ki, ruyasına girerim jsjsjs inşallah o da beni düşünir de döner. Bi erkeği ne etkilemiş olmalı ki dönmeye değer olsun sence? Erotik film bilmiyorum bu arada
Soran1 yılYazması için ne yapmam gerek? İşe yarayan bir şey var mı bildiğin
Soran1 yılPeşinden koşmuyorum hiç bu arada ksjsjs belli etmiyorum bişey yazmıyorum etmiyorum. Bi hikayesini beğendim sadece o kadar. Peşinden koşar tavrım asla yok. Kaçan kovalanır işe yarar mı ondada acaba
Soran1 yılBsjsjsjjs seninkide çok boktan dert söyliyim
Soran1 yılTamam ben senin kafanı yormiyim daha fazla 😂
Soran1 yılSağ ol 😕 benimde beynime balyozla vurulsa
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. İçki ne için. Ben de içerim ama özel durumlarda ve kutlamalarda ya da otelde tatilde. İçki icen ayyaş ya da sorumsuz algisını bırakın.
09 Yorumla
Soran1 yılTamam işte o da keyiften içiyo. Ben razı değilim böyle birini eş olarak yanımda tutmaya. Bu keyfinden vazgeçemez mi, iyi bi kız çıkmışken
Soran1 yılBilmem 2 gün konuştuğu kız için hemen vazgeçmez içkisinden diye düşünüyorum. Şu an sindirme ve düşünme sürecinde diye düşünüyorum. Ama umrundada olmayabilir önüne bakabilir. Ama onun için iyi bi seçenektim evlilik niyetli idi benimle. Takipten çıkarmadı da. Umutlu mu olmalıyım yoksa bundan bi bok olmaz diyip önüme mi bakmalıyım bilmiyorum. Onun için iyi bi kızım derken hem güzelim hem namuslu ailesine bağlı zeki biriyim, yanına yakışır biriyim. Ama işte erkeğe boyun eğmiyorum kendimi beğendirmek için
Soran1 yılTamam. Biz görüşmedik ki daha. Aslında arada görücü usulü de var - babaannesi. Olay bi tık ciddi aile büyüğü de işin içindeyse. Ama bana umut verdin kararı bir kaç ay bulur belki diye. Ona dua edeceğim. Ona bir şey yazarsam nolacak ki?
Soran1 yılHiç öyle bi görünüm vermedim ona. O ilk başta görüşmek bile istedi kahve içmek. Ben dedim ki dur biraz yazışalım diye. Egolu biri olduğunu kabul etti bu arada. Ama acaba diyorum dozu kaçırdım da onu istemediğimi düşünür mü acaba diye, türlü bahaneler üretip onu reddettiğimi mi düşünüyor acaba diye
Soran1 yılO egolu olduğunu söyledi. Ben yazarsam egosunu tatmin etmiş olmam mı, ters tepmesin sonra bu kız benim peşimde zaten diye parmanda çevirmeye kalkmasın
1 yılYollar kapanmış.
018 Yorumla
Soran1 yılBi kaç gün konuştuk sadece. Yine şansını dener mi?
- 1 yıl
Dönmez. Kuralcılıktan hoşlanmıyor o şahıs.
Soran1 yılHmm. İçkiyi çok seviyordur. Dine önem verdiğimi söyledim o da beni desteklediğini söyledi, böyle bir şey demiş olmam şaşırtmamalı onu. Ki ben içmeyeceksin diye de şart koşmadım, sadece sordum ne düşünüyorsun bu konu hakkında diye
- 1 yıl
"Amaşamayacağız" demişsin ya. O yeterli.
Soran1 yılİçkiyi bırakıp benimle bi yola çıkma ihtimali ne kadar sence?
- 1 yıl
Hiç yok.
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Çizgiyi çizmişsin, o çizginin diğer tarafında kalmış. Üstelik bunun farkında.
Soran1 yılTamam işte. İçkiyi bırakıyorum diyip yanıma gelebilir. Bu imkansız bir şey değil, içkiyi de keyiften içiyo başka şey değil
- 1 yıl
Anlamadığınız gayet açık. Kısıtlanmak istemeyen bir yapıyı beklemek size bir şey kazandırmaz.
Soran1 yılBen kısıtlamıyorum. Seçeneği tamamen ona bıraktım.
- 1 yıl
Bu onun için bir kısıtlama
Soran1 yılBelki düşüncesi değişir işte
- 1 yıl
Değişmeyecek
Soran1 yılKendimden biliyorum ki değişebilir
- 1 yıl
Değişmek istese yazardı
Soran1 yılTamam da hemen mi? 2 günde düşünce değişmiyor. Bence ya şu an da düşünüyor ya da umursamıyor. Beni takip etmeye devam etmesi bi şey ifade ediyor mu mesela?
- 1 yıl
Hayır
Sen yaz
011 Yorumla
Soran1 yılNe yazsam? Umursasa o yazardı gibi? Eğer ben yazarsam sözümden dönmüş ve o beni kontrol edebileveğini düşünür
Soran1 yılHikaye atmıştı “ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır” diye cuma günü. bende hikayesini beğendim. İstemediğimi düşünmez heralde
Soran1 yılÖyle dengesiz biri olduğunu düşünmüyorum. 27 yaşında evlilik düşünen biri. Onunla doğru düzgün konuşamadık bile bi kaç gün konuştuk sadece. O mesajda anladım ben seni mesajında ne demek istedi acaba ya
Soran1 yılHiç. Eşimin de içmesini istemiyorum. Dine bağlı biriyim o da bunu biliyordu ve desteklediğini söyledi. Ama içki diyince soğudu mu bu ne böyle
Soran1 yılCinsellik konuşulmadı düşünmemiştir de öyle bir şey.
1 yılOnemseme fazka
027 Yorumla
Soran1 yılTamam. Susuyorum zaten hiç bir şey yapmıyorum. Bu onun yazmadını sağlar mı
- 1 yıl
Bekle zamana bırak
Soran1 yılTamam. Eğer umursamasaydı beni takipten çıkar mıydı sence?
- 1 yıl
Muhtemelen
Soran1 yılYa da beni cepte mi tutuyor. Umursasaydı da yazardı be. Öyle değil mi?
- 1 yıl
Senden çıkarı var mı sx vs
Soran1 yılO gözle bana bakmadı zaten. Evlilik niyetiyle yaklaştı tamamen. Benden öyle bir şey alamayacağı çok belli.
- 1 yıl
O zaman niyeti ciddi
Soran1 yılEvet kendi de söyledi. Gönül eğlendirecek biri değilim öyle bi niyetim de yok senle dedi. Tamamen ciddi. Bir de kendini hiç haklı çıkarmaya çalışmadı az içince bir şey olmuyo, ne olacak falan. Bu konu üzerine hiç bir şey söylemedi. Acaba düşünüyor mu napıyor. Ya da soğudu önüne bakıyor
- 1 yıl
Ne oldu sonra ya
Soran1 yılHiç bir şey, anladım ben seni dedi, bende sordum ne anladın (akşamdı), sabahında bi baktım görüldü atmış, öylecede 3 gün görüldüde durdu. Takipten de çıkmadı. Ayrıca… hikaye atmıştı cuma günü “ayrılıkta azap, birlik’te rahmet vardır” diye. Bende bu hikayesine beğeni attım. Gönderme idi mi bilmiyorum
- 1 yıl
Sal gitsin yularini
Soran1 yılBu cevabı beklemiyordum 😂 umut yok mu dersin ne dersin
- 1 yıl
Karar son kez senin.
Soran1 yılNeden benim. Kararı ona bıraktım ki ben
- 1 yıl
Ben sana tavsiye vermem karar snein dedim.
Soran1 yılHee. Tavsiye ver ya lütfen kafam karışık
- 1 yıl
Ben bilmem kararlarim. net
Soran1 yılNasıl net? Sen burçlardan anlar mısın ayrıca
- 1 yıl
Anlamam. Tavsiye vermem.
Soran1 yılE verdin az önce. Bekle zamana bırak dedin. Şimdi niye demiyorsun
- 1 yıl
Demem. iyi geceler
Soran1 yılNiye 😂 noldu neden kaçıyorsun
- 1 yıl
Uykum geldi kız 🤣