Sizce tekrar yazar mı bu durumda?

Biz yaklaşık 3 aydır takılıyorduk, ben başından ilişki istemediğimi söylemiştim. O da istemiyordu. İlişkimiz varmış gibi davrandı başından beri ve bu da beni ister istemez duygusallaştırdı ona karşı. Durumu da ona anlatıp sen de böyle şeyler düşünüyor musun ben böyle hissetmeye başladım dedim. O da buna düşünücem diye cevap verdi. 1 ay falan müsade ettim amacım bunu ilişkiye çevirmek değildi. Sadece başka biriyle görüşmesini istemiyordum. Neyse, sonunda biraz saçma davranınca arkadaş kalmaya karar verdik. Ama böyle saçma sapan bir şekilde. Ben de onu yemeğe davet ettim, oturup konuşalım diye. Geldi, gayet suratsız bir şekilde oturdu. Ve sert sert cevaplar verdi, bizim yaşadığımız şeyin onun için önemsiz olduğunu-sıradan olduğunu söyledi. Sabah ve öncesinde de bunların tam tersini söylüyordu. Konuşmasında da uzun sürmesini tercih ederdim dedi bu arada. Bir de taşınacağım, ne zaman taşınacaksın gelişme var mı falan da dedi. Sonunda ben de ona tamam o zaman daha fazla şey yapmayalım dedim. Arkadaş kalmamıza da gerek yok dedim, kalkında sarılmak istedi giderken. Gerek yok dedim ve gitti. Sizce tekrar yazar mı? Genel olarak bu tavır bitmesini istemediği için miydi? Sosyal medyadan silmedim, sizce silmeli miyim?

Sizce tekrar yazar mı bu durumda?