Bi fuarda taniştik ona o gunluk bi eşyami verdim. Sonra yazmaya başladi ama amaci öpmek filandi bende yazmamasini soyledim. Birkaç gun sonrada o eşyami getirmesini soyledim ve bir kafede dün buluştuk. Lakin eşyami getirmemiş. Baya muhabbet ettik ve gozlerini alamiyordu. Defalarcada çok guzel oldugumu soyledi falan. 2 saat kadar oturduktan sonra ona biri olup olmadigini sordum var dedi ve kalkalim dedik. Dünden bu yana benim mesaj atasim zaten yok ama onun yazip yazmayacagini bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Helppp
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biri olup olmadığı sordun var dedi? Sevgilisi var ve seninle mi buluştu naptı
Aynen oyle yapmiş kardeşim
Kardesim yerine ona kufur ettim
Eee daha ne mesaj bekliyosun?
Gozlerimin içine içine bwkiyordu ozur dileyebilirdi
Hayal kirikligina ugradim işte
türko kızlar evli kişilerle ve sevgilisi olan insanlarla ilişki yaşamayı sever bu yüzden şaşırmıyorum artık
Kanka okuma ozurlusu musun cocuk sevgilisi oldugunu kalkinca soyledi bundan sonra goruşmeyiz dedim ne iftiracisin
İftira atmıyorum tecrübelerimi ve gözlemlediklerimi söylüyorum. Eee o zaman neden hala ondan mesaj bekliyor gibi düşüncelere girdin? Bu da seni basit kızlardan farklı kılmıyor.
Gidip mesaj mi attim aw ozur bekliyorum sadece hakkım olan ozru basit kiz falan ben yaklasmadigim halde bu lafi yiyorum ona laf yok
Karakteri olsa zaten sana yaklaşmazdı. Böyle birinden ne özrü bekliyosun?
Haklisin ama mantikli duşunecek bi evrede miyim sence kaç sene kimseyi hayatima almadim uzun zaman sonra birinden hoşlandim ve oda boyle çikti ve şu an o konuda mantikli dusunemiyorum bu beni basit degil mutsuz yapar
Gidip yazsam diretsem gercekten dedigin gibi olurdum ama ordan cikar cikmaz onu sosyal medyadan her yerden cikardim
Karşı cins gerçekten tuhaf bilmiyorum, erkekler ne kötülük yaparsa yapsın hala bir umut bekliyorlar burada çok kez denk geldim. Sana gelince sen sadece kendini düşün çünkü herkes öyle yapıyor.
Açikçasi bi beklentim olsa gider diretirdim çunku ben kafede ona ne yap dersem yapacak potansiyeldeydi kiza ayrilik mesaji dahi atacakti o an ama ben kalkalim dedim ve suçlu oldum
Suçlu olduğun tek konu, bu kişi tekrar yazar mı gibi ondan sanki bir medet umuyor gibi görünmen.
İyi cesaret ya kafede falsn oturmak
Ne yaptik sanki alt ustu starbuckta
İlk kez gördüğün birisi?
İlk kez gordugun bir çok insan Şu an en yakin arkadasin olabilir
Hem kalabalik ortam ne yapabilir
Öyle de öncesinde bı konuşma olur öyle yüz yüze görüşme olur
Neler neler
Oncesinde bi yerde gordum işte bu ikinci goruşmemizdi ve emin ol karşidakinizin vermezse bir şey olmaz bende izin vermedim
Ya istek atsana açık konuşayım burada her şey söylenmiyor 🙄
Oyle biri olsam o çocukla konusurdum acik seyleri rahat ol
Ben sana öylesin böylesin demedim yanlış anlama
Anladim bile
Sen bilirsin. Amacim o olmadığı için rahatım
Boyle muamelede hoş degil bence birini tanimak istedim ve hemen tanitti kendini
Ney nasıl yani
Yani bi fuarda taniştik işte yakisikliydi taniyim dedim tanidim ve bitti olay bu
Tanıdım bittiyle bitmiyor işte
Bittiyle bitiyor işte birbirimizin hayatindan çiktik bir şeyde yasamadik
Ee hala yazar mi yazmaz mi diye düşünüyon tam çıkamamış
Duşunmekle bulunmak ayni sey mi
Düşünen bulunur da 😂😂
Gidip yazdim sanki aw
Ahahaha yazmasını merak ediyon sma 😂
Kanka bundan doğal ne var aw kandirdi sonuçta beni ki yazacak olsam silmem numarasini o beni silmemiş
İlk gorustugun kişiye bide numara veriyorsun ya baştan sonra saçmalık bide normal görüyorsun o daha saçma 😂
Kankaaaa bi çilginlik yaptim alt ustu kimseye zarar vermeden gidip birine mi dokundum namussuzluk mu yaptim iki tane numaram var bi tanesini kimseye vermiyorum digeri benim iş numaram onu verdim alt üstü
Ya işte diyorum ki bende salla gitsin boşuna ne merak ediyon hem amacı belliymiş baksana sonuçta bir numaranı verdin yani keşke kızlar daha olggunca hareket etse
Siz numaraya fazla anlam yukluyorsunuz bana ulaşsalar ne ulasmasalar ne engel atmak zor bir şey değil alt tarafi bi numara
Evli degilim sevgilim yok yeni birini hayatima almakta ne gibi bi sakinca vardi ki?
Tamam versene numaranı benim umrumda değil bı kızın numrasini almışım almamışım ama kızlar sanki namusuymus gibi bakıyor numaraya anlam yükleyen sizlersiniz yani
Kanka sana neden vereyim senden hoslandim mi?
Ya mesele o mu sen meseleyi anlamamissin ki yeni birisi ilk konuşmalarda öpmek isteyemez isteyen de şerefsiz güzel kardeşim 😅
Ya işte burdan yazınca güzel kardeşim diye çeviriyor Allah'ım ya
Kanka öpmek istedigi icin yol verdim ya zaten
Eee o zaman bu kişiyi daha ne merak ediyorsun istemem yan cebime koy gibi bişey oluyor o zaman senin ki 😅
Ve bak olay neydi biliyor musun bi yazarin imza gununde gorevliydi o an sohbet ettik havada çok pis yagmurluydu şemsiyem sende kalsin dedim hasta olsun istemedim acikcasi oda numarani yazarsan yarin getireyim dedi konuşma boyle başladi 3 gun sonra kotu yone cekince ben konusmak istemedigimi soyledim dünde bana şemsiyemi getir dedim getirmedi aw çocu
Çunku mutlu olsun istemiyorum olay o
Ya işte sanane elin çocuğundan o seni yatağa atmak istiyor sen iyilik düşünüyorsun neden çünkü tipini beğendin böyle boktan düşünceler olur mu ya?
İlk goruşte ne yapmak istedigini nerden anlayabilirim kahin miyim ben yolu verdim diyorum hala sen şusun busun diyorsun tamam kanka en hakli ve akilli insan sensin yeter
Ben en haklı insanım demiyoeum öyle bir düşüncem de yok sadece uyanık ol ortadaki çakallara karşı diyorum olgun davran yani senin aslında iyiliğini istediğimden ama sıkıntı yok yani istersen yanlış anla yani
Nerede olgunsuzluk yaptim sadece şu yazar mi yazmaz mi ona merakimda konuyu kotuye cevirince zaten yolu verdim sevgilik var diyince o masadan zaten kalktim daha ne yapayim
Onunla oturman bile saçma cagirirsin bir yere dışarda alırsın semsiyeni yoluna bakarsın illa ki şemsiyeyse derdin 🙃
Oturup kahve içmekte ne var bak bu tarz konularda insanlarla hayat gorusun farkli olabilir bu onlariniyi ya da kotu yapmaz bana gore kahve içmekfe bir şey yok ama evine gidip kahve içmekte bir şey var
Her tanımadığın kişiyle çay kahve içersin yani buna cevap verir misin
He kanka yoldan geçenle içiyorum bak anlamadigin şu var bu cocukla sosyal medyadan bi sure konuştuk işte olay o beni kac kez kafeye cagirdi gitmedim iki hafta sonra bana ait olani almaya gittim ne abarttin be
Buna artik cevap vermezsen sevinirim sen sadece ruh emici bir insansin
Ya bir süre dediğin bir hafta sanki çok çok uzun bir süre geçmiş gibi başınıza bişey geldikten sonra keşke yapmasaydi etmeseydi deniliyor sonra arkanızdan sen hiç haber izlemiyor musun hiç farkında değil misin durumun kaç yaşındasın
Kanka başima bir şey gelmesi icin şehrin en kalabalik yerini mi seçerdim sence hep kalabaliktan mi yururdum başima bir şey gelmesi icin o arabaaya o eve girmem lazim gidipte bi kahvede bişi içersen bir şey olmaz
Ruh emici derken? Doğruları kabullenmek zordur biraz vakit geçsin ne dediklerimi iyi anlarsın şimdi kızmış olabilirsin☺️
Çok abartiyorsun çok ayrica çocuk hukukçu kendi hayatini yakmak isteyecegini sanmiyorum çunku benim arkamda saglam
Hadi öyle olsun... Senin dünyadan haberin yok belli... En işlek caddelerde en kalabalık yerlerde neler oluyor lay lay lom yani yapacak bişey yok
Çok çok çok fazla abartmiyor musun ben bir insandan neden korkayim bende bir insanim o benden neden korkmasin
Ya sana bişey olduktan sonra tüm dünya bildiri yayinlasa ne kıymeti var mı hala arkam sağlam falan diyorsun komedisin harbiden 😂😂😂
Kanka ben hiçbişiyden korkmuyorum zaten bir gün ölecem
Bende deli cesareti var ama gidip yinede namussuzluk yapmadim emin ol
İşte devir öyle bir devir ki insan görünümlü hayvanlar geziyor ortalıkta hepsi de farklı amaçları var benim burada o kadar konuşmamızın bana bir dezavantajı var mı beni hiçbir şekilde etkilemez bu ancak etkileyebilen insanlar olabilir onlardan biri de sen olma diye dil döktüm o kadar
Kanka ben iyiyim zaten dersimi aldim ve ilk tanişmamda yalniz degildim zaten bu kahve olayinda yalnizdim bir tek ondada şukur bir şey olmadi ki haklisin dediklerinde ama ne yapayim bendede bi korkusuzluk var babam öldükten sonra hiçbir şeyden korkmamaya başladim ölmekten bile
Bugun zaten psikologa gittim daha dogrusu kayit oldim başlayacam muhtemelen bu hafta
Ha birde numarami neden rahat verdim biliyor musun cunku hat babamin ustune ve öldugu için 2 ay sonra kapaniyor yani istesede ulasamaz bi daha okulumu falan biliyor bunu zaten reelde herkes biliyor
Maşallah 50 mesaj olmuş her seferinde buraya gelmek yoruyor ya teee aşağı inip mesajı bulmak 😂
Sorulara verdigin cevaplara bakinca cokta iyiligimi istedigini duşunmuyorum kanka
Sanaldaki insanlarla reeldeki insan hayatının bir olmadığını sende biliyorsun gerçekte kendimi bilen biri oldugum için sıkıntı yok burası sanal bir yer ve yüzde 90 i yalan uydurma şeyler onun için kendimi biliyorum sorun yok ondan biraz rahatım burada
Sen bilirsin reeldekilerde şeffaf olsa kimseyle konuşmayizda
Reelde kötü olan insandan korkmak lazım korkmak derken uzak durmak lazım yani yoksa normal korkmak manasında değil
Kimseden korkmuyorum o ayrı ama yani 20 yaşindayim okulu bitirmek uzereyim aşik olmak istiyorum bundan dogal ne var
Ben sana aşık olma dedim mi aksine evlenmeni senden çok ben isterim ama her şeyin de bir usulü var yani
Ya yaptik bir yanliş bunun donuşu var sonuçta cunku ona dokunmadim ve hala burdayim
Evet kesinlikle ben çok mu üstüne gittim ya kusura bakma zararın neresinden dönersek kârdır ☺️☺️
Biraz geldin ustume ama lakin hayat korkarak yasanmazki
Korkarak yaşanmaz evet ancak tedbir alarak yaşanabilir 🙃
Kendime guvenmesem yapmam zaten
Ozguvenlisin maşallah belli zaten de her şey bizim gücümüz nisbetinde gelişmiyor bizi aşan şeyler de olabilir
Sen yaz bari