Bi kac gün önce birine istek attım benim profil fotom yoktu fake misin diye aradı beni. tanıştık görüntülü konuştuk beğendi beni falan neyse bende onu beğendim.. fotolar atı falan bana kendini behendirmeye çalıştı ama zengin ve kibar birine benzyiordu görüntülü konuşurken ofisinde at resmi vardı arkasında bu sensin dedi bana.. falan sonra bana masada dolarlarını gösterdi neyse sonra biraz buna yakında ayrıldığım eski sevgilimi anlattım brak o yaramaz falan dedi.. bu gece ben hikaye attım dekolteli video tiktok cektim buda yanıt verdi.. bana yedir onları dedi goguslerm büyük biraz... neyse ben yüz vermedim.. engele beni ya ben trip çekemem bana yazanların mesajına bile cevap vermiyorum sana kanım ısındı köpek dedi. aradı sesli aç kamerayi dedi acmadim sinirlendi kapatıp.. bana ayıp bir video attı sonra bitane daha video atı elinde paralarla... bende ona yazıklar olsun gözümden düştün dedim defol oda bana engeliyorum seni tamam dedi baktım hala duruyordu sonra yarım saat falan geçti silmiş beni niye engelemedi sadece silmiş? bende ondan hoslanmistim ama böyle yapması hoş olmadı
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi başak burcu ben akrep
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazsa ne olcak
Merak ediyorum yazarmı bu çocuk başak burcu hoşlandım ben ama
Çocuk şizofren hayatım
Knka ben hoşlandım ama daha yeni tanıştık bu yaptıklarına yüz verseydim beni ka. sr zanedecekti başak burcu kendisi neden engelemedi sadece sildi acaba döner mi?
Başak burcumu kaaaaaç
Neden ben akrep
Kanka ben bu senaryoyu yaşadım ya hiç bulaşma bence
Özet geç kanka niye
Benimkide aynı böyle zengindi ama aşırı parayı falan çok sever Allah var beni de severdi sma aynı böyle dengesizdi hayat geçmez bunla saaaal
Sence neden engelemedi sadece sildi dönecek mi?
Bende onunla çok şey yaşadım engellemedi ama hep sildi dönmez
Yüz verseydim beni yollu zanedecekti benim eski sevgilimde başak 4 senedir ayırlip barisiyouz oda dengesiz
boş ver o zaman
Bitane de Aslan burcu vardı sakın aslan burcu erkekle olma hergun ağlarsın
Tamam knk
Yazar inşallah
İnşallah ben hoslanmistim ama tuhaf biriymis basak burcu bu
Yazmaz.
Ozaman neden engelemedi
Yazar ama sana değil
Kime?
Yeni kıza
ben hoşlandım ama daha yeni tanıştık bu yaptıklarına yüz verseydim beni ka. sr zanedecekti
Ona da öyle kız lazım demek ki niye anlamıyorsun
Nasıl yani
Ksar arıyor * için sen öyle değilsen niye kafaya takıyorsun