Sizce tekrar yazacak mi bu kişi?

Bi kac gün önce birine istek attım benim profil fotom yoktu fake misin diye aradı beni. tanıştık görüntülü konuştuk beğendi beni falan neyse bende onu beğendim.. fotolar atı falan bana kendini behendirmeye çalıştı ama zengin ve kibar birine benzyiordu görüntülü konuşurken ofisinde at resmi vardı arkasında bu sensin dedi bana.. falan sonra bana masada dolarlarını gösterdi neyse sonra biraz buna yakında ayrıldığım eski sevgilimi anlattım brak o yaramaz falan dedi.. bu gece ben hikaye attım dekolteli video tiktok cektim buda yanıt verdi.. bana yedir onları dedi goguslerm büyük biraz... neyse ben yüz vermedim.. engele beni ya ben trip çekemem bana yazanların mesajına bile cevap vermiyorum sana kanım ısındı köpek dedi. aradı sesli aç kamerayi dedi acmadim sinirlendi kapatıp.. bana ayıp bir video attı sonra bitane daha video atı elinde paralarla... bende ona yazıklar olsun gözümden düştün dedim defol oda bana engeliyorum seni tamam dedi baktım hala duruyordu sonra yarım saat falan geçti silmiş beni niye engelemedi sadece silmiş? bende ondan hoslanmistim ama böyle yapması hoş olmadı
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi başak burcu ben akrep
Sizce tekrar yazacak mi bu kişi?