- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılÇoğu erkek bakıyor merak etme seni saşırtan şey baban olması ve yaşının ilerlemiş olması annene söyleme sadece arasını açar boş ver erkektir de geç 🙂
02 Yorumla
Soran1 yılMecbur öyle yapacam 🥺 her erkek bakıyor mudur
- 1 yıl
Her erkek bakar :))) o senin baban bu senin ilişkisiyle olan dinamiginden bambaska bir durum. Konu odagi annenle arasindaki durum ha iyi anlasan birbirinizle herseyi konusan bir baba kiz iseniz babana soyleyebilirsin yaptigi seyin sana gore yanlis oldugunu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBende aynısını yaşadım anneme de söyledim annemi her anlamda aşırı darlayan bir adam babam al anne işte gördün mü demek için söyledim annem tepki bile vermedi kadın olarak kendimden utandım
01 Yorumla
Soran1 yıl🥺
Hayir soyleme. Soylersen annenle babanin iliskisini zedelersin ve bu sana da yansir.
047 Yorumla
Soran1 yılAma canım çok yandı babamdan beklemezdim
Soran1 yılSen olsan ne yapardın
- 1 yıl
Bu dangalagi dinleme en azından biriyle yatmıyor ne ya aptal herif
- 1 yıl
@DefneAJDAMINIPEKKA Ulan s*lak mal kizi rahatlatmaya calisiyorum moralo bozulmus ayrica bu isleri kolay mi zannediyorsun sen? Gitti annesine soyledi ee sonra ne olacak? Aralari bozulacak belkide bosanmaya kadar gidecekler ve kiz bu durumdan ciddi anlamda etkilenecek. Cok kolay zannediyorsunuz hayati.
- 1 yıl
Bu şekilde mi rahatlatilir karşında çocuk mu var senin ahshshsh yetiskin bir bireyle konusuyosun. en azından birileriyle yatmıyor ne ya, ne mutlu sana şükret. Bu tabii ki ciddi bir olay ancak gozumuzu kapayınca problemler maalesef gitmiyor.
Soran1 yılCidden intihar etmek istiyorum artık bu hayatta en sevdiği insan babamdı 🥺 tüm sırlarımı ona anlatırdım şimdi içimde bir boşluk oldu intihar mı etsem
- 1 yıl
@DefneAJDAMINIPEKKA Hepiniz basima uzman psikolog kesildiniz anasini satayim ayrica evet birinin evine gizlice gitmesi kadar buyuk bi olay degil. Iliskisi varken internetten erotik film izleyen cok fazla erkek var. Tabiki bu bir savunma olamaz. Ancak gidip annesine soylerse ailesi dagilacak bunu anlamiyorsun.
- 1 yıl
Hayatın sonu değil bu. Büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır , bu hayatta en çok sevdiğin idol olarak gördüğün kişinin ihanetine uğramış gibi hissediyorsun. Baban olduğu için kusursuz zannediyorsun çok doğal ama herkesin kusuru vardır. Bence ilk babanla konus bu konuyu davranışlarından vazgeçmesini söyle baktın olmuyor annenle paylaş.
Soran1 yıl@DefneAJDAMINIPEKKA o kadar haklısın ki aynen böyle hissettim sence babamla sonsuza kadar konuşmasam mı
- 1 yıl
Hayir hayir çok üzgünsün babanı şu an iğrenç biri olarak görüyor olabilirsin ama bu mümkün değil zaten. Sen ne olursa olsun babanı çok seviyorsun ama bu yaptığı içinde büyük bir üzüntüye yol açmış normal olarak anladığım kadarıyla yakın bir ilişkiniz de var gidip babanla konus önce
- 1 yıl
Ben gidip hemen annesiyle konuşmasını söylemedim senin dediğin bir şeye tepki verdim yazamayacagim tekrar. Bir de bu hangimiz daha yardimciyiz yararliyiz yarışması değil sakin ol ikimiz de yardımcı olmaya calisiyoruz
Soran1 yıl@Boş1dünya oha daha fazlasını mı yapar offf Allahım bu yük bana çok ama çok ağır geldi en iyisi kendimi öldürmek
- 1 yıl
Defnenin bir yarası var sanırım ama mantıkla hareket etmek lazım. Günümüzde kızı erkeği herkes bakıyor bunlara. En basiti sosyal medyada bile dolanmak yetiyor çıplak insanlar görmek için.. insan nefsine söz geçirmek çok kolay değildir baktıysa bakar o onu alakadar eder , annesi öğrenince ya üzüntüden hasta olsa vs daha mo iyi olur. Babası 2 resim baktı diye kötü bir baba veya kötü bir eş olmuyor
Soran1 yıl🥺 peki bundan sonra babamla aramızı açmalımıyım. Ya karı kıza para yedir mi beyler ne yapmalıyım bugüne kadar annem de bende temel ihtiyaçlar dışında hiç alışveriş bile yapmadık babama yük olmamak için sizce artık parasını çarçur mu etmeliyim başka kadın yemesin diye çok canım yandı böyle intikam mı alsam babamdan
- 1 yıl
@DrTrager teşekkür knk aklın yolu birdir. Güzel arkadaşım benim her erkek bunlara bakıyor , annen kötü diye değil bu erkek nefsi doymak bilmediği için öyle. Sadece sen bu durumda değilsin. Ayrıca intihar gibi saçma birşeyi aklına bile getirme ne olacak sonra? Baban yine bakacak yani. Ayrıca adam gidip gazinolarda para dağıtmıyor sonuçta. Ve bizler bu dünyada günahsız melek değiliz. Her erkek bakıyor her erkeğin canı çekiyor bizler sizin gibi duygusal bakmıyoruz tamamen anlık şehvetten öteye geçmiyor. Yaşın ilerledikçe daha iyi anlicaksın demek istediklerimi
- 1 yıl
Abi şaka mısınız? Ben demedim ki hemen annene kos diye. Ben p*rno izlemek ile facebooktan çıplak kızlara bakmak arasında fark olduğunu düşünüyorum şahsen. p*rno izlersin halledersin işini geçersin ancak kızın anlattığı durumda bu olayın ileri seviyelere evrilmesi çok olası. Benim tepki verdiğim şey kıza olsun en azından aldatmamis denmesi. Zaten olmaması gereken bir şeyin bir lütuf olarak gösterilmesi. Burası bir platform herkesin farklı düşünceleri var ben de kendiminkini belirttim 30 kez söyledim ama malum anlamayanlar var. Bu konu kızın içine dert olmuş belli ki ben de diyorum madem babanla iyi bir ilişkin var (sırlarını paylasiyomus vs) git bu konuyu babanla konus rahatsız olduğunu belirt. Hala devam ediyorsa konuyu annene taşı dedim. Bu kadar bu konu hakkında bir yaram yok tabii siz annenizin babanızın insanların çıplak fotolarına bakıp onlarla konusmalarini normal karsiliyorsaniz başka.
- 1 yıl
@DefneAJDAMINIPEKKA Yav nerde ileri swviyelere evrilecek a... k.. yim. Sosyal medyaya bi gir ciplaklik inanilmaz fazla zaten. Adam rastgele girse bile bi foto gormustur bakmistir ne var bunda ne abarttiniz. Ayrica adamin onlarla konustuguna dair bir sey soylememis kiz bunu kendi g*cindan uyduruyorsun. Babasi kiza veya ailesine herhangi bi kotuluk yapmadi bence sirf sosyal medyada birkaç fotoya gozu kaydigi icin.
- 1 yıl
@DefneAJDAMINIPEKKA normal karşılamıyoruz ama herkesin kendi bedeni ve kendi kararı diyorum. Bir kız babasına böyle birşeyi söylememeli yani o adamı neden rencide etsin ki? Evet hiç yoktan aldatmamış derken art niyetle söylemedi arkadaşta zaten bunu da anlayabiliyorsundur. Senin bu git babanla konus çözüm bulamazsan annene söyle demeni göz önüne alırsak türkiyede aile hayatı diye bir şey kalmaz. Kusurları gizleyen olmalıyız ifşa eden değil.
Soran1 yıl@Boş1dünya affedeyim o zaman mecbur ailemi seviyorum ama babamında genç çıplak kızlara bakması da harbiden acayip moralimi bozdu ama her erkek yapıyorsa mecbur kabul edecem napalım 🥺
- 1 yıl
Ben zaten kötülük yaptığını iddia etmedim. Bana kalırsa azmış bir 55 yasin amacı kendini tatmin etmekse gidip facebooktan 50 60 yaşındaki pörsük sarkık kadınlara bakmak pek iştah açıcı değildir. Gidip daha genç diri ay işte kendi preferancelarina göre birini seçersin ama 50 60 yaşındaki kadına bakmazsın. Benim tahminim bu adam sadece bakmakla kalmıyor olabilir. Ben artık daha yazamayacagim gereğinden fazla uzadı.
Soran1 yılSana mesaj atsam olur mu
Soran1 yılProfilin kapalı atamadım
- 1 yıl
Bu adam bakmakla kalmıyor diyor hala ;))) bence de yazma……. Baban için en kıymetli şey eminimki ailesidir. Fotoğrafta totosunu basını gördüğü kadınlara sadece obje olarak bakıyor bunu asla unutma. Sende izliyorsun bende başkalarıda bu Allah ile kişinin kendi arasında olan birşeydir.
- 1 yıl
@Boş1dünya yaw ben mi anlatamıyorum ben demiyorum ki bua dam ailesini sevmiyor berbat bir insan Allah belasını versin. KIZA YAZDIGIM ONCEKI SEYLERI OKURSANIZ ANLAYARAK ben kızla babasının arasını açmaya çalışmıyorum aksine babasının kötü biri olmadığını herkesin bir kusuru oldugunu söyledim. Erkeklerin nefsi şöyledir böyledir en azından aldatmamis şeklindeki aldatmayı vb. eylemleri (bu durum icin soz konusu degil) mesrulastiran daha doğrusu erkekler için mesrulastiran cümlelere tepkiliyim. Bana da saçma canım şeyler yazmayın al işte kızı intihara sürükledin falan filan diye korelasyon neden sonuç ilişkisi olmak zorunda değildir. İyi günler diliyorum
- 1 yıl
@DefneAJDAMINIPEKKA Hicbi sey bildigin yok senin. Bir daha buraya mesaj atmamani rica ediyorum. Aldatmayi falan da mesrulastirmadik. Sadece sosyal medyaya girince gozunun bir kiza kaymasinin aldatma sayilmayacagini ve cokta ciddi bir durum olmadigini soyledik. Defol git bir daha yazma
Soran1 yılAldatma sayılır mı sayılmaz mı 🥺
- 1 yıl
Sayılmıyor
- 1 yıl
He he ayn sg kilo alamıyorum diyen insanlara abur cubur ye de🤣🤣 harbi malsin aq. Şu ana kadar uslubumu bozmamaya gayret ettim ama ısrarla hakaret etmeye devam ediyorsun.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten zor bir durum, seni çok iyi anlıyorum. Bu sıkıntıyı önce babanla konuşmayı denemelisin bence. Konuyu sakin ve saygılı bir şekilde açarak, seni rahatsız eden durumu anlatabilirsin. Ebeveynlerin arasını bozmak ya da hemen annene söylemek işleri daha da karışık hale getirebilir. İlk adım olarak, babandan bir açıklama istemek ve düşüncelerini paylaşmak en sağlıklı yol olabilir. 🍀💬
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
1 yıltabikide soylemelisin en azindan annen neyin ne oldugunu bilsin aldatildigini bilsin bunu icinde sir olarak tutma gunahi senin boynuna bildigin halde bunu annenden ailenden sakliyorsun is fazla uzamadan soyle o kadina yazik gunah degilmi?
02 Yorumla
Soran1 yılAma evlilikleri bozulsun istemiyorum ikisini de çok seviyorum
- 1 yıl
valla ben senin yerinde olsaydim soylerdim annene ihanet etmis oluyorsun ne kadar aci ama gercek olursa olsun boyle seyler soylenilmeli
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Babanın gözü açılmış hikayelerine de bakıyor olmalı.
04 Yorumla
Soran1 yılNe
Soran1 yılİntihar edecem ya
1 yılBaban annenden bıkmış, aldatmaya ilir, belli olmaz.
08 Yorumla
Soran1 yılEvet orası kesin bıkmış ama aldatırsa benim için biter
- 1 yıl
Yine de annenle birlikte oluyordur, annenin menopoza girmesi sorun değil pek, doktora gitsin ilaç veriyor, kayganlaştırıcı jel kullansın annen, çoğu erkek göz atar öyle sitelere
Soran1 yılGöz atıp aldatırlar mı
- 1 yıl
Belli olmaz, erkeklerde 40 yaş üstünde yüzde 70 sertleşme sorunu olur,50 yaş üstünde yüzde 95 dertleşme sorunu olur, ancak hap içerek sertleßme sağlayabilirler, bazıları hapla çözüm bulamazsa, penis protezi taktırır, öyle ilişki yaşar, babanın sağlığı iyi mi? Yakın zamanda annen ile sek.. yapıyorlarmıydı? Annen doktora gidip menopozun ekşi yönleri için foktordan tavsiye, ilaç alsın, annen babanla birlikte olmazsa dışarıda gdneleve gider.
- 1 yıl
Geneleve gider.
Soran1 yılYok birlikte olmuyorlar Allah korusun ne genelevi ağlayacam yemin ederim
- 1 yıl
Birlikte olmama nedeni annenin menopozdan dolayı istememesi mı? Doktora gitsin, istek yine de olması gerekir annende ama
- 1 yıl
Sen çalışıp para kazanınca ayrı eve çıkabilirsin.
1 yılDayının iki ayağı çukurda daha neyine bakıyor allahim yaaa
01 Yorumla
Soran1 yılYa resmen şoka uğradım hani yaşadığım hayal kırıklığını asla hayal edemezsin 🥺 annem daha yeni menapoza girdi bismillah ya
Gizli Üye(18-24)1 yılBizimki bakiyor zaten şaşirmadim daha geçen bakiyim dedim yine gördüm ama şöyle bir şey var çoğu erkek bakiyor
01 Yorumla
Soran1 yılPeki ne yaptın annene söyledin mi
1 yıladamın ihtyiacı var demek ki. anne ne babanla ilgilenmesini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdamın dassaklarını sünmüştür bırak napıyorsa yapsın
00 Yorumla
1 yılSöylemelisin veya ilk bi babanla konus bilmiyorum aile dinamiğinize bagli
06 Yorumla
Soran1 yılYa şoka uğradım şu an ağlamak üzereyim
- 1 yıl
Daha önce babanın bir kötülüğünü gördün mü
Soran1 yılBu Facebook’ta karı kıza baktığını bir kere daha görmüştüm
- 1 yıl
Hayir yani iyi bir baba ve iyi bir koca mi
Soran1 yılYani evet biraz ilgisiz ama fena değil
- 1 yıl
Annene söylemelisin bence kendini annenin yerine koy
Yapacak bir şey yok bence. İslama yönetmesini sağla belki Allah korkusu durdurur.
05 Yorumla
Soran1 yılYa namaz kılıyo da müslüman adam sanıyordum şoka uğradım
Soran1 yıl🥺 intihar etsem mi
1 yılBırak baksın 55 yaşına gelmiş zaten
04 Yorumla
Soran1 yılSorunda o zaten o yaşta niye bakıyo
- 1 yıl
İcraat yoksa baksın. Aldatma olursa fişine çek
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Yine de temkinli davran amca hızlı bitişine benziyor 😂
1 yılsöyle de uyarsın :D
02 Yorumla
Soran1 yılAldatır mı acaba
- 1 yıl
bilemeyiz İnşallah yapmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılyapsın sana ne?
015 Yorumla
Soran1 yılNasıl bana ne benim annem ve babamdan başka sevdiğim kimse yok
- 1 yıl
babanın cinsel hayatından sana ne? erkek değil mi daşaklarını aldırmadı ya çekici bir kadın görmüşse bakar ne var bunda?
Soran1 yılYa aldatırsa bizi bırakıp giderse
- 1 yıl
aldatsa bile bu yaştan sonra bir yere gitmez ayrıca aldatabileceğini de pek sanmıyorum. Kendine iyi bakan biriyse spor yapan kilosu olmayan gideri olan biriyse ve parası varsa olabilir.
Soran1 yılParası var valla ben de babam zor duruma düşmesin diye tek kuruşunu bile istemiyorum bundan sonra parasını erkeklerle yiyimde görsün
- 1 yıl
Hayırlısı olsun :D
- 1 yıl
seni yakından tanımak lazım güncellemene istinaden yazıyorum. bu saçma düşünceden kurtulmalısın.
Soran1 yılCidden çok canım yandı
- 1 yıl
sen reşitmisin? yaşın büyükse olgun olmalısın bu kadar takmamalısın
Soran1 yılYaşım 20
- 1 yıl
sen tesettürlümüsün dindar birimisin? annen kaç yaşında fiziksel durumu nasıl? yani pekçok şey var bu meselede babanı etkileyen seninde kafanı sulandıran
Soran1 yılTesettürlü değilim ama açık giyinmeyen kızlardanım evet dindarım annem 51 yaşında menapoza girdi biraz dediğim dedik bir kadın ama tüm ömrünü bize adadı
- 1 yıl
fiziksel açıdan baban dinç bakımlıysa annen salmışsa bu yazdıklarının olması normal olur baban açısından.
Soran1 yılValla ne yalan söyliyim babam bakımlı annem pek değil
- 1 yıl
o zaman baban haklı adamı rahatsız etme. dinen hakkıda var başkada evlenebilir 4e kadar. onun hayatı seni ilgilendirmez.
Amca farklı şeyler istiyor demek ki
01 Yorumla
Soran1 yılYa reis ağlayacam
1 yılÇıplak erkeklere mi baksın
01 Yorumla
Soran1 yılSana yemin ederim annem çok ama çok iyi kalpli bir kadın yemez yedirir annem hak etmiyor bu muameleyi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAnnene söyleme lütfen işler kötüye gidebilir.
01 Yorumla
Soran1 yılSöylemeyecem de artık ona baba gözüyle bakamıyorum
Bırak baksın adam kaç sene daha yaşayacak sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmak mı şeyine bile koyar aldatmanın 😂
01 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin ama namazında niyazında bir adam gibi takılıyor:(
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılFotoğraflara bakıp kendini tatmin ediyordur
04 Yorumla
Soran1 yılAma annem var
- 1 yıl
Demek ki ilgi göstermiyor annen
Soran1 yılKadın menapoza girdi ne yapsın
- 1 yıl
Adam çükünü mü kesip atsın?
1 yılboş ver görmemezlikten gel
02 Yorumla
Soran1 yılMecbur 🥺
- 1 yıl
Aynen baksa ne okacakki baksin mastürbasyon bile yapsın
1 yılSen nasil gordun peki bunu
03 Yorumla
Soran1 yılÖylesine Facebook’una bakıyordum
- 1 yıl
Onun telefonundan mi bakiyotdun
Soran1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen nerden biliyon
05 Yorumla
Soran1 yılFacebook’una baktım
- 1 yıl
Aferim
- 1 yıl
Annende koysun çıplak resim
Soran1 yılAnnem çok iffetli bir kadındır asla ve asla böyle bir şey yapmaz
- 1 yıl
Yapsın belki baban görünce vurulur
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!