Annemin sevgilime nude attığı mesajlarını okudum, ne yapacağım?

annem 54 yasinda ama yasindan baya yas genc gosteren guzel, bakimli bi kadin gorseniz max 36-38 dersiniz yuzu de fizigi de cok guzel flortoz bi kadindir babami aldattigina da sayisiz defa sahit olmustum onlar evliyken, sevgilimle tanistirdim 5 ay once ciddi bi iliskideyiz 2 yillik iliskimiz var ve cok iyi anlastilar haliyle mutlu olmustum neden olmiyim ama niyetleri farkliymis annemin kisiligi samimi diye sevgilime oglu gibi yaklasiyo sandim ama mesajlarini okudum annem sevgilime nude atmis samimi konusmalar gecmis ve oncesi de var silinmis mesajlar var sevgilim tembihlemis sil mesajlari pelin gormesin diye hep😔😔😔 ne yapacagim ben sevgilimden ayrilsam anne bu atsan atilmaz satsan satilmaz
Güncellemeler
+1 yıl
ne kadar flortoz bi kadin olsa da annem sonucta beklemem ki aksini nasil bekliyim... gercekten soka girdim bana bunu yapmalarini beklemiyodum asla
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilimden mesajlarini gordugumu soyleyerek ayrildim soylemeseydim ayrilmamak icin israr ederdi biliyorum simdi de annemle mesafe koyacagim ne kadar annemde olsa sindiremem boyle bi seyi tamamen silemem ama mesafemi koyabilirim biraz para biriktirdikten sonra da ayri eve cikacagim su an ayri eve cikmak icin yeterli param yok sadece birkac ay daha sabredecegim destekleyen yanitlar atan kisilere tesekkur ederim
Annemin sevgilime nude attığı mesajlarını okudum, ne yapacağım?