Taşınacağımız hayal kurduğum evdeyim. Ama o yanımda yok. Ev bomboş. Ev ıssız ve sessiz. Ölene kadar artık sesini duymayacağım. Bu çok ağır. Aklımı yitirmek üzereyim. Ellerini çok özledim. Yüzünü avucumun içine almayı, ona kocaman sarılmayı çok özledim. Şimdi kara toprakta. Buz gibi toprağın altında. Nolur size yalvarıyorum eğer sevdikleriniz yanınızdaysa kıymetini bilin. Onu çok sevin hiç bırakmayın. Eğer sevginizi içinizde yaşıyorsanız söyleyin gitsin. Sonra pişmanlık duymayın
Sevgilimi kaybettim. Kanserden vefat etti. Hayat çok zor geliyor. Napıcam?
Seni çok iyi anlıyorum. Bende geçen sene annemi kanserden kaybettim. Evdeki hatıralar, onunla gece muhabbetimiz aklıma geliyor. Ceset gibi hissediyorum bazen. Belki daha taze olduğu için bu acıyı yaşıyorum; zamanla geçer mi bilemiyorum ama ne zaman gece uyanık olsam hatıralar canlanıyor gözümde.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Zamanla geçmiyor. O yara insanın kalbine yerleşiyor. Sadece acısı ilk zaman ki kadar şiddetli olmuyor ama hep bedeninde hissettiriyor kendini. Senin de başın sağolsun. Bir gün biz de ölüp gideceğiz. Sonunda kavuşacağız er ya da geç. Umarım kavuşmam çok uzun sürmez. Bu dünyada işim kalmadı. Boş boş yaşayıp gidiyorum artık
Esim evlendigimizin 8. Ayinda kanser oldu yillarca hastane git gel git gel ugrastik cabaladik. Ama olmadi. Yillarca verilen cabaya emege ragmen bi subat sogugunda cennete ucup gitti. Beni yapayalniz amacsiz birakti gitti. Seni okadar cok iyi anliyorumki. O bosluk hissini o yalnizlik ve sudan cikmis balik hissini okdar derinden yasadimki. Gecmiyor kardes o his hic gecmiyor zamanla sadece icinde kozleniyor. Ama yalnizligini her hatrladiginda alevleniyor iste.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Hocam canım çok acıyor. Her gün eve geliyorum tek başımayım. Bir sürü hayaller uçtu gitti. Çevremde mutluymuşum gibi davranıyorum ama içim acıyor. Herkes moralim iyi sanıyor. Rol yapmaktan yoruldum artık. Şimdi yani yuvamız diye hayal kurduğum evimize geldim. Ama o yok… yok artık hiçbir zaman olmayacak artık. Geri gelmeyecek. Bunu bilmek kahrediyor beni. Gözlerimde ağlamaktan yaş kalmadı kurudu. Gözlerim, içim sızlıyor. Beni bir tek senin anlayacağını biliyorum. Tarifi çok zor. Allah sana da kolaylık versin. Hayatımız mecbur böyle devam edecek.
Kardesim cok zor ne tarifi ne tesellisi yok bu duygunun. Hala telini kapattirmadim hala dk yukluyorum. Hala hergun aradigim zamanda arayip acmasini bekliyorum. Hala eve geldigimde kapidan evin isiginin yanmasini bekliyorum. Hala onun hg canim demesini sabahlari gule gule git deyip kapiya kadar ugurlamasini bekliyorum. Aksam eve gelirken sunu bunu al dedimi diye mesajlari kurcaliyorum hala. 6 sene oldu. Evet kullendi kozlendi ama hala icimde yasatiyorum. Ozlem cok zor be. Cok zor. Bosans icimde oldurur kurtulurdum. Ama o sonsuzluga kaldi. Birakip gitti be kardes.
Amin kardes. Sana tavsiyem ugrascak biseyler bul. Acin kozlenene kadar hayatina birini alma ki aldigin kisiye zarar verme. Hersryiyle kiyasliyorsun sonra. Biraz agirdan al. Cunku benim gibi zaman gectikten sonra yalnizlik koymaya basliyor.
Okurken inanılmaz üzüldüm acaba sen neler yaşıyorsun içinde. Allah kolaylık versin sana sabır versin geçmesi zor ama zamanla eskisi gibi alev almayacak. Verdiğimiz kayıplar bizi biz yapan şeyler geçmesini hemen asla bekleme zamana bırakmaya calis. Herkese mutlu gibi görünmek zorunda da değilsin. Acini da doya doya yasa sakin içine atma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
zaman herşeyin ilacı, şimdi bitmeyecek sandığın sıkı sıkı tutunduğun acı bir gün seni, senin haberin bile olmadan terk edecek.. insan unutmaya ve alışmaya programlı yaradılış olarak, sabretmekten başka şimdilik yapacağın bir şey yok imtihaninin layıkıyla teslimini yapman duasıyla, Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin.
Allah Sabır versin kardeşim. İsyan etme sakın. Hepimiz fani, geçiciyiz bu Dünyada kimse kalıcı değil. ALLAH tan geldik gene ona döndürüleceğiz. Bunun bilincinde ol, en azından acı çekmedi Rabbine kavuştu diye gönlünü ferah tut. Bu Dünya sınav dünyası bu da senin için bir imtihan. Biliyorum Zor bir imtihan ama ALLAH C. C kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Allah razı olsun. Umarım Allah tez zamanda beni ona kavuşturur