Ve dünyanın başıma yıkıldığı an, sevgilim kanser... Ne yapabilirim onun için?

İnsan hiç bilemiyor kendi başına geleceğini, başkalarından duyuyorsun vah vah diyorsun, ama birgün bunu kendin yaşayacağını aklının ucundan geçirmiyorsun sen mutlusun, dünyalar tatlısı canından çok sevdiğin bir sevgilin var, o koçan olsun, çocuklarının babası olsun istiyorsun, neden öyle kötü şeyler düşüneşin ki? Herşey istediğin gibi.. ydi..ki o gün geldi ve sevgilinin kanser olduğunu öğreniyorsun.

5 ay önce öğrenmiş ama ben üzülmiyeyim diye gizlemiş, bugün söyledi elleri titriyordu, gözleri yaşarmıştı sözler bir türlü çıkamıyordu dudaklarından. Baktım ona öylece kaldım ne kadarda çaresizdi, yakışmışmıydı hiç? Hayırr benim sevgilim güçlü biri noldu ki birden? Kanser ha? O da ne? O an kelimenin anlamını unuttum bir isim gibi geldi kulağıma, sustum birşey diyemedim yanağına bir öpücük kondurmakla yetindim elinden tuttum sustuk ikimizde ve daha sonra eve gittiğinde lavaboya kilitledim kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım onun yanında ağlayamazdım ki..o beni güçlü görmeliydi

Çaresizlik içerisindeyim, onu mutlu etmek istiyorum yüzü gülsün istiyorum ona birşey olursa yaşayamam ki ben:/ ilk aşkım o benim hayatım herşeyim.. Napabilirim onun için?
Ve dünyanın başıma yıkıldığı an, sevgilim kanser... Ne yapabilirim onun için?