Ya böyle muhabbetler görüyorum. Gerçekten kaldı mı böyle ergen tavırlar. 🙄

Ya böyle muhabbetler görüyorum. Gerçekten kaldı mı böyle ergen tavırlar. 🙄

Böyle tipler var aslında sevgilisi kıllanmış ona niye sana sürekli mesaj atıyor, niye böyle sürekli saçma capsler gönderiyor falan takipten çıkartmış.
Tipini, şeklini beğenmedikleri takipten çıkartıyormuş.
Karşı cins ile sık mesajlaşmak, yanyana olmak, resimler paylaşmak falan bu biraz da anlaşılır ama engelleme nedir yani, kız dışarıda daha önce görüştüğü erkek arkadaşını instada takipten çıktığı için çocuk düğününe gelmedi gerisini sen düşün :) asda
Herhangi bir rahatsızlık vermediyse engellemem.. Sevgilim de böyle bir şey istemez zaten..
Birde sevgilimi kıskanıp da beni engelleyenler var onlara ne demeli.. 😂 Sonra da sevgilimin engelini kaldırıp benim engelimi bırakıyorlar.. Ben çok meraklıydım sanki.. 😂😂 Çocukça hareketler hoşunuza gitmeyen bir durum varsa muhatap olmazsınız olur biter.. Ben bu çocukça hareketleri anlamıyorum gerçekten.. 😅
@fesfs aynen öyle ve ben bu durumu çok yaşıyorum.. 😅 Kimse kusura bakmasın ama ben seviyelerine düşmem.. Bende engeller geçerim.. 😂
@fesfs aynen aynen canım.. 😅😂
Çok fazla garip insanlar var.. 😂
Sevgilim istiyor diye arkadaşımı engellemem, boş yapmasın. Bunu yapmam için çok iyi geçerli bir sebep sunması gerekir bana ve bu duruma beni ikna etmesi gerekir. Onun keyfine arkadaşımdan vazgeçmem
Ah, işte bu konu tam bir drama sahnesi! 😅 Sevgilin istiyor diye arkadaşını engellemek biraz ortaokul havası yaratmıyor mu sence de? Güven ve saygı esastır. Herkesin kendi sosyal çevresi var sonuçta. Eğer bir problem varsa, oturup konuşmak en iyisi. Yoksa resmen uluslararası kriz yaratırız 🙈 Bal gibi sevgi dolu kalsın her şey! 💕
Cevap
37Cevap
sevgili için kılımı bile kipirdatmam ama ona engellediğimi söyler yalandan da engelleyip ss atar gece o uyuyunca gene arkadaşımla görüşmeye devam ederim.
Gerçekten sadece arkadaşsa hayır 🤣
Ergence bir tavır asla yapmam böyle bir şey.. zaten benim kendi aklım var.. bir kişi beni rahatsız ettiyse kendim engellerim zaten sevgilimin demesine gerek yok.. ha ortada çok çok haklı bir neden olması lazım mesela o kişi sevgilimi rahatsız etmiştir o zaman direk silerim tabi ki de.. ama sırf sevgili eş istiyor diye bence kimse kimseyi silmemeli ya da hayatından çıkarmaması gerekiyor.
Hayır bunu yapmak insanın kendine olan saygısını yitirmesine sebep olur gadası
Kimse için kimseyi engellemem. Ha arkadaşım hem bana hem sevgilime yamuk yapmışsa engellerim, ama birinin istediği üzerine kaypaklık yapmaya gerek yok.
Erkek bile olsa o arkadaşım hani iş arkadaşı olur okul arkadaşı olur erkekken bile bende numarası olan birinden rahatsız olup engellememi istese onu bile engellemem. Ben zaten herkesle ayarımı sınırımı biliyorum. Numarası olsa dahi buluştuğum bi karşı cins arkadaşım olmadı hiç bugüne kadar. Buluşmadığım arkadaşın da neyini kıskanıp engellememi istesin ki? Ayıp olur ya engelleyemem kimseyi sebepsiz
Hayır, sırf sevgilim istiyor diye arkadaşımı engellemem. Arkadaşlık, karşılıklı saygı ve güven üzerine kurulu ve bu tür kararların da samimiyet ve dürüstlükle alınması gerektiğine inanıyorum. Kendi sınırlarımı ve değerlerimi koruyarak, hem sevgilimle hem de arkadaşlarımla sağlıklı ilişkiler sürdürmeye özen gösteririm.
Benim seçeceğim arkadaşlıklarım bu doğrultuda olacağı için sevgilimin engelle talebi olmaz.
Evet
Ya şimdi duruma göre ayrıca ergen demissin hiç de ergen değil kimse de kusura bakmasın arkadaş ayağı g. t ayağıdır.
Arkadaşım diye bebeegimli konuşanlar var ve eğer benim sevgilim olcak m. l bu şekilde konuşursa arkadaşlarıyla parçalarım onu
Engellemem. Kız bir arkadaşım da olsa sevgilim bana güvenmesi gerektiğini ve kendisine aşıksam başka kızlara hiçbir şekilde bakmayacağımı bilmeli
Ne münasebet. Zaten benim yanımda olan insan bu kişilikte olmaz. Kaç yıllık arkadaşım bana bir yanlışı yoksa gayet iyi arkadaşım ise sırf herhangi biri istedi diye ki bu kim olursa olsun anne baba eş sevgili her kimse.. yapmam böyle bir hareket.
Benim erkek arkadaşım sevgilimden önce vardı, sevgilim de onun yakın arkadaşı o yüzden öyle bir sorun yok. Normalde kimse istemez , sık sık görüşmeyi karşı cinsle. Engellemek biraz ergence olmuş katılıyorum😄
Hayır elbette. Karşıma geçip direktif vermeden rahatsız olduğu, sorun ne ise benimle paylaşmalı. Sonrasında üzerine konuşup değerlendirir birlikte karar verir, çözüm buluruz zaten. Ben bana saygısızlık etmemiş kimseyi engellemedim bugüne kadar, kim olursa olsun biri istiyor diye de bunu yapmam.
Niye ama sebebi ne neden engellememi istiyor mantıklı bir sebep mi ayrıca sevgili diyor diye hiç bir şey yapılmaz ciddi bir eşik değil sevgililik eşim mantıklı bir problem gördüyse görüşme diyorsa haklıdır netice kocam da kocam 🤣🤣🤣
arkadasim dedigim biriyle zaten arkadaslik iliskim disinda hicbir sey olamaz. bu yuzden sacma sapan sebepler ortaya surerek buna mudahale etmemesi gerekiyor, etmeye calissa da yapmam. kendi arkadaslarimi secebilecek yastayim
kesinlikle
Hayır nasıl bir arkadaşım var olduğuna göre ve sevgilim değil eşim karışa bilir sadecee
Sevgilim neden arkadaşımı engellememi istiyor. Önemli olan bu ama çok ergence bir tavır bana mantıklı bir gerekçe sunması gerekir.
Hayatıma girecek adam benim çizgilerimi bilecek adam olmalıdır. Çizgilerim arasında arkadaş engellemek yok. Adamın da bunu benden isteyeceğini sanmam.
cok sakat durumlar ikisinide kaybetme durumum olabilir üstüme gelirlese ikisinden de uzaklasırım canımcım ben sonucta daha degerli😀
kendimden bahsetmistim orada ben ama 😀😀😀
Bunun yüzünden normal erkek arkadaşım sevgilisinden ayrıldı kız demi o mu ben mi diye oda sen 3 aylık o 10 yıllık diye onu hayatından çıkarmıştı böyle değerli arkadaşlar varken sevgilim bendne hiç bir sekil arkadaş sildiremezz 😃
Sevgili bulunca arkadaşlarını satan o kişi evet benm
Hayır yapmam, arkadaşımın yanlış bir şeyi olsaydı arkadaş olmazdım zaten.
Arkadaşım sevgilime sarkıntılık ediyor veya en ufak bir imada bulunuyorsa engellemekle kalmam reis
Sevgilimi engellerim, o istediği hiç hoş bir sey değil heleki sırf arkadaşımdan haz etmiyor diye
Hayır tabi ki :d Lakin her kız arkadaşımla arama mesafe koyarım.
Bu olay artık ergenlik gibi gelmeye başladı. Karşı cinsten bir arkadaşımın olması, hayatımdaki insanın da karşı cinsten bir arkadaşının olması gayet doğal. Farklı yakınlık gösteren olursa bu konuda rahatsızlığı mutlaka dile getirmelisiniz. Zaten aldatmak isteyen bir şekilde aldatır.
Yaş aldıkça bu tarz diyaloglara ara veriyoruz. Ben hiç sevmem ve yapmam da! Zararını dokunabileceğini düşündüğüm kişilerle muhabbetim yoktur, çocuk gibi uyarılmayı da sevmem.
Sevdiğim kızın olamaz erkek kankası. Ateşle barut yan yana durmaz. Onun en yakın arkadaşı benim olmam lazım. Acılarını kederini, sinirini öfkesini hepsini benimle paylaşsın. Kız arkadaşlarıyla gezsin tozsun ama g*vat değiliz. Buna izin veren erkeğede erkek denmez
Bu isteğin mantıklı bir açıklaması olmalı,, mantıklı tutarlı bir sebep söylemeli bana.. yoksa kafadan uydurma böyle bir şey istemesi ciddiye alınacak bir durum değil
Demek ki rahatsız oldugu icin istiyor, empati duygum cok yuksek o yuzden engellerdim hic umursamam
Peki aynı şeyi sen isteye ve o yapmasa
Sevgilimin benden baska karsı cins arkadası olamaz
Arkadaşımın ve sevgilimin yakınlık derecesine bağlı. 1 aylık arkadaşımı engelleyebilirim ama ,2 yıllığı engellemem.
Sevgilim arkadaşlarıma karışamaz, o kadar da müdahale ettirmem hayatıma. Bir yanlışını görmediğim sürece kimse için kimseyi engellemem zaten.
İnan bununla çok karşılaştım engellemem kimse hayatıma karışma hakkına sahip değildir annem babam bile olsa bunu yapmam kendi doğrularımı yaşarım.
Beni olduğum gibi kabul etmicekse yoluna bakabilir. Kimseyi kısıtlamam, kimsenin beni kısıtlamasına izin vermem.
Ben engelledim ama haklı bir sebebi vardı sevgilim haklıydı yani
Arkadaşım karşı cinsti bikere sevgilimle otururken Snap atmış Kürdistan bayrağını PKK bayrağını sevgilim de hemen çıkarmam gerektiğini söyledi numarasını sildirtti haklıydı yani
Hayır engellemem :D
Ben zaten uygunsuz kişiler ile iletişim kurmam ama zaman zaman böyle münakaşalar yaşanabiliyor. Yine de durumu izah ederek idare ediyorum.
Böyle aptal bir taleple karşı karşıya kalmamak ümidiyle tam gaz devam :D
Istedi yapmadım. Hayatımı bu kadar kısıtlamaya gücü yetmez
Böyle saçma tavırlar beni kizdirir. Direkt sevgilimi engellerim
Arkadaşım yok ki engelleye yim bir tane vardı o da bursa ya gitti
Buna benzeyen bir şey yaşadım arkadaşım sevgili yapmış sevgilisi de beni engelememi istedi 🤦♀️
Hayır engellemem iki gün sonra sevgilim olmadığı zaman ne yapacağım
Sevgili dediğin ne ki bu gün var yarın yok asla elin adamı için arkadaşımı engellemem
Mantıklı bir açıklaması varsa engellerim aksi halde çok ergence olur.
Hayır. Mantıklı bir sebep sunmadığı sürece imkanı yok.
Engelleyesim varsa engellerim sevgili bahane olur
Bir sebebi olmalı. Normalde de kimseyi engellemiyorum engelleyeceğimi sanmıyorum.
Benim arkadaşım yok ama sanmıyorum sevdiğim insansa bırakmam tabi duruma göre değişir
Engellemem ama çok rahatsız oluyosa konuşmayı keserim sadece
Sevgilim neden böyle bişi istesin ki ayrıca yapmam da
Kuşkulandığı şey gerçekten var mı yok mu anladıktan sonra karar veririm
Kocam diyorsa hissetmistir bisiler jfjskkfkdk
Hahha tabiiki ben kocaciyim
Şimdi ne diyeyim ben bu soruya 🤣🤣
Sevgilin olursa flört geçmişin olmayan tüm arkadaşların kalabilir 😅💁
Düşüneceğim🤣
Kalmaz mı kral ya hahah ondan önceki hiçbir kankamı engellemem
Kimse için kimseyi engellemem, bana zararı varsa silerim.
Yoo ne alaka kafasını kırarım onun 😄
Ayy sinirlendim bi an. ordan bi su versene 😄
Ne münasebet hayır tabiki
Sevgilimi engellerim
Engelleyip instadan yazanı gördü bu gözler 🤣🤣
Çok istiyorsa onu engellerim ajsh
Ajshsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?