Sırf sevgilin istiyor diye arkadaşlarınla arana mesafe koyar mısın?

Sırf sevgilin istiyor diye arkadaşlarınla arana mesafe koyar mısın?

Hayır sırf sevgilim istiyor diye arkadaşlarımla arama mesafe koymam. orada bir durması gerekiyor. Bunun için geçerli bir sebebi olması lazım. Ve bu sebep beni ilgilendirmiyorsa yine mesafe koymam. İkimizi ilgilendiyorsa sadece duruma göre değerlendiririm.
Asla koymam. Eğer gerçekten şüpheleneceği bir durum varsa onun söylemesine gerk kalmadan ben mesafeyi koyarım zaten. Ama sırf karşı cins olduğu için isterse ona nah!! çeker yol veririm. Kimse kimseyi kısıtlayamaz altan altan emrivakilik yapamaz. En önemlisi bunu yaşayan ve gözlemleyen biri olarak onu söyleyen insanlar dışarıdan ne kadar itici ve öz güvensiz göründüklerini bilselerdi bence asla yapamazlardı.
Hayır, onun hoşlanıp hoşlanmaması çok önemli değil. Arkaşlık kuran benim, ki genelde çok uzun vaadeli olur arkadaşlıklarım ve hepsi de gayet kafa yapıma uyan, anlaştığım insanlar. Aksi olursa onun müdahale etmesine zaten gerek kalmaz ben halledebilirim.
Haklı bir gerekçe yoksa sevgilim değil kimsenin böyle bir konuya müdahale etmesine izin vermem. Benim gözümden kaçan bana zarar verecek bir durumu fark etmişlerse üzerinde düşünürüm.
Cevap
23Cevap
Arama mesafe koymamı istiyorsa, sebebini bilmeliyim, ona göre karar verip mesafe koyabilirim. Daha öncesinde koydum..
Hayır koymam :D jsjdjs diline düştük, aslında tam tersi olması gerekiyordu
Öyle konuşmaya devam ederse mesafeyi onunla arama koyarım :D dolap duruyor mu?
Zaman belirtmemiştim. Bekle sen ajsjsh
Sarımsak ne alaka be :D
Sarımsakla? 😃 ilginç bir yöntem tebrik ederim
Yanii sonuçta benimle alakalı değil, cinlere sor sen :D
3 harfli şeylerden haz etmem 😃
Sen aran iyi gibi 😅
Onlar işte 😁
Hayır böyle bir şey yapacağımı zannetmiyorum yapan insanın da karakterinden şüphe ederim
Koyardım
Öncelikle sevgilimden böyle bir şey istemem isteyemem Çünkü ben onun için farklıyım arkadaşları onun için farklı o yüzden herkesin yeri ayrı olduğu için ya ben ya da arkadaşların diye bir seçenek sunmam. Aynı şekilde sevgilimin de bu şekilde düşünüp hareket etmesini isterim
Hayır koymam çünkü bir kalp kırılınca ilaki onun bedelini ödüyosn hayata biri için birini asla yarı yolda bırakmam dostum dostumdur sevdigim adam ise sevdigimdir yani her iki tatafında yeri ayrı benden böyle bişey isteyemez
Mazeretleri vardır büyük ihtimalle, ayakları yere basan nedenler sıralarsa olabilir, çünkü bu ortak bir yol, sen bana karışamazsın diyerek yürünmez o yolda
Seve seve mesafe koymak istediklerim olacağı gibi, mesafe koymak istemeyeceklerim ya da gönülsüz olduklarımda olabilecektir.
Hayır, koymam.
Mantıklı bir sebebi bile yoksa, keyfi olarak arkadaşlarıma mesafe koymam, çok saçma olur.
Arkadaslarım kotulugunu gırduysem kendım korum mesafe onun demesıne bıle gerek kalmaz ben onun arkadaslarına karısmıyoken o mu karısıcak
Özel alana müdaheledir. Sırf o istiyor diye hiçbir geçerli sebebi olmadığı halde arkadaşlarımdan asla vazgeçemem. Hiç kusura bakmasın doğrusu.
Bir , bu arkadaşlar kız mı erkek mi? İki , sebep ne , neden böyle bir şey istiyor? Üç , aynı şeyi ben istediğimde de kabul edecek mi?
Hayır ya olur mu öyle şey, yeri geliyor insan sevgilisine anlatamadıklarını arkadaşına anlatabiliyor.
Sevgiilimin böyle bir talebi varsa beni sevmiyor kontrol etmeye çalışıyordur, ısrar ederse ayrılırım.
Bunu niye istediği ve sebepler önemli. Saçma gelirse koymam ancak haklılık payı varsa olabilir
Ben koymam ama sırf sevgilisi istedi diye benimle arama mesafe koyan arkadaşım vardı, tasmalı p*ç. İyi ki ayrıldılar en azından arkadaşının kalıcı olduğunu anladı.
Kiminle arama mesafe koyacağımı ben bilirim kimse karisamaz
Hayır. Yani bunun için aşırı güçlü bir sebebi falan olması gerekiyor heralde
Koymam ama böyle bir şey istediği için onunla arama mesafe koyarım
O istediğinden değil zaman ayiramadigimdan mesafe girer
Hayır. Öyle çetrefilli bir yakınlaşmam olmaz zaten.
Mesafe koymak ayağına bizi satan arkadaşımız terk edilmişti , konmamalı
Şu an arama mesafe koymam gereken bir arkadaş yok, olsaydı dinlerdim.
Kimse için kimse ile arama mesafe koymam. Çocuk değiliz, kendi kararlarimizi verecek yastayız
Öne sunduğu sebep mantıklıysa olabilir. Yoksa sadece o istiyor diye bunu yapmam.
Tabiki koymam kendi alanım beni ilgilendirir kendi hayatıda onu aklı başında insanlarız
bunu zamaninda yapmadim bundan sonra da yapmam sanirim
Karşı cins arkadaşlarımla mesafe koyarım çünkü onun da karşı cinsle samimi olmasını istemem
istemesi deki sebep mantıklı ise göremediğimi gördüyse tamamdır
Sevgilimin bunu istemesinde bir sebep vardır, mantıklı bir açıklama yaparsa tabiki
Evet koyarım. Gerçekten değer verdiğim biri için yaparım.
Hayır tabiki. Kimseyi rahatsız edecek bir durum ortada yoksa koymam.
Sırf boyle bir şey istedi diye manıtayla arama mesafe koyarım.
Erkek değil ama kız arkadaşlarımla belli bir uzaklık oluyor maalesef.
😂 kuaförümle çok samimiyim, bağım çok kuvvetli. Sevgilim kuaförünü değiştir diyip duruyor bunun için ama değiştirmiyorum😄
Arkadaşlarım zaten düzgün insanlar. Hiçbir kız için arkadaşlarımla arama mesafe koymam çünkü kızlar için değmez.
Mantıklı bir açıklaması varsa evet, yaparım.
Arkadaşlarım da benim seçimim, bir yanlışları yoksa neden koyayım
Kendimi kısıtlayacağım bir konu değil, olamaz. Ben her zaman, herkese karşı mesafeliyimdir zaten. Soğuk olmak benim hayat tarzım.
Koyulması gerekiyorsa o söylemeden de koyarım..
Neden istesin ki bı problem goruyosa arkadsligimi sorgularim tabi mantıkli olmasına bağlı
Koyulması sana da mantıklı geliyorsa evet yoksa sevgilinle ayrılınca yalnız kalırsın
Koyarsın ama ayrıldığınızda da yanına ilk o arkadaşların koşar
Değmiyor kimse icn böyle bişey yapmaya
Hayır tabiki de arkadaş ayrı sevgili ayrı
hakli bir sebebi varsa koyarım
Ben koyarım ama ondan da beklerim yoksa yok
Hangi arkadaş ksjsjsjjs
Arkadaşlar im kötüyse evet
Sevgili için arkadaş satılmaz
Nedenini sorarim , mantıklı ise koyarim mesafe.
geçmişimi silemem 🎈 arkadaş candır
Tabii sevgilim ne derse o dkkf
Koymam ne münasebet herkesin yeri ayrı
evet zaten pek bir arkadaşım yok
Haklı bir sebebi varsa koyarım
Koymadım koymam da
Sevgilim için bişi yapmam
Benim kafa tomografisi
Zamanında öyle bir aptallık yaptım, artık yapmam.
Hayır
Arkadasa göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?