Evet, vazgeçerim sevgilimin görüşleri benim için önemli
Hayır, vazgeçmem arkadaşlarım daha önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır vaz geçmem. çünkü ben arkadaşlarıma güveniyorsam sevgilim de güvenmelidir. yani sırf kıskandığı için vaz geçmemi istiyorsa bunu çocukça bulurum, ama bir sorun varsa zaten sevgilimden önce ben fark eder arkadaşlığımı bitirirdim onlarla
Kadınların istediklerini yaptıkça onu kaybetmeye bi adım daha yaklaşırsınız kadın erkeğin ilk gördüğü haline aşık olur onun istediği değiştirmeye çalıştığı kişiye değil değiştikçe ağzından şu sihirli sözler çıkar ilk tanıştığımız da böyle değildin
Cevap
45Cevap
Erkek kanunlarında sevgili için agalarını satan erkekler cezalandırılır.
https://www.instagram.com/reel/Coxe5_zoul5/?utm_source=ig_web_copy_link
Benim internet üzerinde bir kız arkadaşım vardı çok yakındık ama kız erkeklerle takılan biriydi sevgilim bi kaç defa konuşma dedi ama ben kıza çok değer veriyordum sadece kız normal kız değildi sevgilimde en sonda dedi seni kötü insanlardan uzak tutmak istiyorum ya o ya ben dedi bende sevgilimi seçtim
Ne sevgilim yüzünden arkadaşlarımdan vageçerim ne de arkadaşlarım yüzünden sevgilimden.
Bazı şeylere belli bir set çekmedikçe insanlar tam olarak hadlerini bilmiyorlar, ikisi birbirini sevmediyse, ki sevmek zorunda da değiller fakat benim için yüz yüze geldiklerinde en azından saygı göstermek zorundalar birbirlerine, onun dışında zaten ikisiyle ayrı görüşürüm bir problem olmaz.
Zamanında vazgeçtik çok sıkı olmadığım insanlardı gerçi ama tabi iyi olduklarımı çıkarmadım. Sevgililik dertten başka bir şey değil.
Bana da dert gibi geliyor değişik
Ne için vazgeçmemi istiyor bu çok önemli. Eğer benim göremediğim anlayamadığım bir durum varsa ve onun için uzaklaşmamı istiyorsa kabul ederim. Ama sırf gıcık oldu diye kimseyle arama mesafe koymam.
En nefret ettiğim şey tercih yapmak zorunda bırakılmak. Bu yüzden buna zorlanıyorsam kim baskı yapıyorsa mesafe koyar, eğer ısrarcı olunursa o ilişkiyi bitiririm.
Asla böyle bir hata yapma. Sevgilin için arkadaşlarından vazgeçersen sevgilinin Konfor alanına girmiş olursun ve kız artık seni gram siklemez , seni feminist bir erkek olarak görür. Sen maskülen olmak zorundasın, erkeksin çünkü. Asla öyle bir hata yapma , çünkü onu yaparsan 1-2 ay'a ne arkadaşların kalır nede sevgilin.
Arkadaşım eğer kötü bir şey yapmışsa ve kanitlandiysa yaparım aynı şey sevgili için de geçerli kendimden başka kimseye güvenmiyorum. Allah'a sığınıyorum
Hayır vazgeçmem, sonuçta ondan önce de bir hayatım vardı ama genede sorgularım neden istemediğini geçerli bir sebebi olduğunu görürsem belki olabilir.
Sevgilime bir yanlış yapmışsa içinden bile geçerim o arkadaşın. Öyle kuru kuruya kafasına göre istemiyorum diyorsa o zaman olmaz. Bana bir sebep sunmalı.
Şıklar arasındaki o "arkadaşlarım daha önemli" kısmı bir yana dursun, beni olduğum gibi kabullenmeyecek, değiştirmeye ve kendine göre şekillendirmeye çalışan biriyle asla olmaz bir ilişki
Tercih yapmak zorunda bırakılmak istemem. Çünkü ikisinden de vazgeçemem. Birbirlerini sevmek zorunda değiller.
Sevgilim, gereksiz kıskanıyorsa vazgeçmem ama mantıklı bir açıklaması varsa arkadaşıma durumu açıklar arkadaşlığımı bitiririm.
vazgeçerim 😀 anında satarım arkadaşlarımı yeter ki o aşırı rahatsız olduğu hedefi göstersin bana
Vazgeçmem elbette , zaten birlikte olduğum insan beni bu karara mecbur bırakıyorsa ilişkimizi gözden geçirmemiz gerekiyor demektir..
Sevgilimin vazgeçmem için haklı bir nedeni varsa, benim iyiliğim için vazgeçirmeye çalışıyorsa yaparım
Karı kız ayağım yok.
Agalarla takılırım ve genelde pişti batak sövüş dolu oyunlar oynarız
Onlardan da vazgeçmemi isterse nah 😃
Ben bir kadına güvenip birisinden vazgeçmem çünkü kadına güvenip birisinden vazgeçersen bir gün kadın senden vazgeçtiğinde yalnız kalırsın
Niye böyle bir şey istesin ki o zaman bende istemem o da vazgeçsin öyle olur mu peki
Niye istemiyor mantıklı bir açıklaması yoksa arkadaşlar tabiki
Kesinlikle ilişkiye bağlı ama öncelik arkadaş tabiki
Ona kimse karışamaz. Arkadaşlarımı bırakmam.
Geçmiştim ama değdimi diye soracak olursan değmedi
Ya bu nedene bagli neden vazgec diyor bu cokk onemli
İlla bir yerden vazgeçmek yerine sınırı korusak daha hayırlı değil mi?
Herkesi sevgilimle tanıştırmam çokta arkadaşım olmaz
Manita bulursun dünyada ama dostlukları bulmak çok zor.
Hayır, ben hiçbir sevgili için arkadaşımı satmam.
Kaç yıllık arkadaşlığımı bozacak değilim biri dedi diye
Agalarımdan vazgeçmem ama arkadaşlarımdan vazgeçerim 😁
Vazgeçmem benim arkadaşlarım boş beleş kişiler değil
Eşim olsa sebebine bakarım.
Sevgilim kim oluyor?
Sebepler önemli gerçekten benim görmediğim farkında olmadığım kötü huyları varsa falan gözümü açar sevgilimi dinlerim. Ama altında bi neden yoksa o zaman kusura bakmasın tercihlerime karıştırmam
Arkadaşımdan vazgeçmem diyenler hariçinde arkadaşım daha önemli diyenler gitsin arkadaşlarıyla evlensinler
Hayır asla. Kocam değil bişeyim değil. O giderse yanımda kalacak kişi arkadaşım. Onuda kimse için bırakmam
Onun istemediği türden bir arkadaşım olmazdı. Çünkü bana zararı olacak ve kafamın uymayacağı kimseyle yakınlık kurmam.
O kim ki? Elin adamı gelip bana kaç yıllık kankanı terk et diyemez. Yok öyle bi dünya aşko
Hayır , manita öyle bir şey isterse ondan vazgeçerim
bunu şimdiye kadar hiç kimseden duymadım böyle bir durum söz konusu bile değil
neden desinki🤷♂️ kimse demez, bizde karşılık olarak ona desek nolucak mesela
atıp tutan 10 kadından 8 i vazgeçer yediği içtiği ayrı gitmesin isterse buldumcuklar dolu türkiye
Vaz geçtikte ne oldu😅
Ah be :D
O yokken arkadaşım vardı ondan sonra da arkadaşım olur. O yüzden vaz geçmem
Asla. Ondan önce de bir hayatım var sonuçta kimse için bir şeyden vazgeçmem.
kimse kimseye karışmasin çok abes bir durum olmadıkça
Benim için değerli bir arkadaşımdan vazgeçmem it kopuk birisi olması lazım
Şimdi arkadaşımla daha uzun yıldır süren bir ilişkimiz var ama sevgilimle ilişkim daha yeni o yüzden arkadaşımı seçerim
Arkadaşlarımı kimse için değişemem üzgünüm
Kimse için kimseden vazgeçmem
Vazgeçmem o defolsun.
Vazgeçmem
Aynısını o da yapar sonra evet vazgeçerim.
Herkes duracağı sınırları bilsin. Karışamaz
Evet aile haric
Onun istemiyeceği bir arkadaş ortamım yok
Hayır bunu yapamam iyi anlaşacaklar başka yolu yok
Hangi taraf o kelimeyei söylerse ona eyvallah
Hayır vazgeçmem.
Geçmem gecedebilirim arkadaşa bağlı djsjsj
Çünkü arkaşım ondan önce benim hayatımdaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?