Sevgilim böyle saçma şeyleri istemez. Diyelim ki istedi sebebini sorardım. Sonra açıklamamı yapardım ve oda anlardı ve böyle bir şeyi istediği için özür dilerdi. Ah benim hiç olmayan ama en anlayışlı sevgilim her yerde seni koruyorum ama sen gelme daha.
Sevgilim eğer bir arkadaşımla görüşmemden rahatsız olursa sorunu 2 şekilde çözerim. Eğer benim için çok değerli bir arkadaşsa onu sevgilimle tanıştırıp içinin rahat etmesini sağlarım. Eğer benim için pek önemi olmayan biriyse o arkadaşımla arama mesafe koyup uzaklaşırım ve görüşmem. Bu arkadaşım ve sevgilim ile olan hukukuma bağlıdır. Ha eşim istese hiç düşünmeden direkt 2. Seçeneği uygularım.
Vazgeçmem. Bu konuda da karşımdaki kadın bana saygı duymalı. Bir de erkeklerin arkadaşlarıyla görüşmesini engelleyip kendisi arkadaşlığa devam edenler var; onlara sinir oluyorum. Kendisi arkadaşlık kurup onlarla buluşur iken bana neden saygı göstermiyor? Kimse kimseye bu konuda karışamaz.
Samimi olduğum birkaç arkadaşım var onlar da çocukluk arkadaşım ve hepsi de iyi insanlar. Çapkın falan değiller. Kendi aramızda kız muhabbeti konuşmayız asla. Karşı cinsten de samimi olduğum yok. Dolayısıyla problem olacağını sanmam. :)
Arkadaşımın hayatımda ki yeri önemli. Sevgilim elbette ki bir tık öndedir ama arkadaşlık öyle geri plana atılacak bir unsur değil. Sevgilimin görüşmem için mantıklı bir sebebi varsa belki düşünebilirim ama sırf kendisi sevmediği ısınamadığı için bunu benden istiyorsa arkadaşımı kesinlikle harcamam. Herkesin yeri ayrı evet hayatıma aldığım insanlarında benim seçimlerime saygılı olmasını isterim. Bunun için diretirse ilişkimi gözden geçirir işin içinden çıkamazsam ilişkimi noktalarim.
Oldu, o kadar değil. Yani şimdi Gökhan Özen gelse hayatında arkadaş filan olmayacak dese yine de kabul edemem. 👾 Kafayı yerim illa 2-3 kişi olması gerek ki kafam dağılsın. Hadi bir yere kadar ama sonrası boğar beni. ❤️
Eğer arkadaşlarım kötü oldugunu görüp bunu diyorsa yaparım. Ama arkadaşlarım iyidir durup dururken diyorsa dengesiz bir insan derim hayatımdan çıkarırım
Daha önce bunu bile yapacak olduğumdan az daha hayatımdaki en güvendiğim dostumu da kaybediyordum. Artık beni böyle çirkin seçimlere zorlayacak kişilere hayatımda yer yok.
Kesinlikle yapmayın bunu ben yaptım cok pısman oldum bana zararı olmamasına rağmen sırf onun egosunu tatmin etmek için. Pısman olursunuz degmez hiçbir kız için dost silmeye boynu kopsun psıkolojısı bozuk ruh hastası kızların.
Sevgilim için arkadaşlarımı asla satmam. Benim hayatımın merkezi arkadaşlarımdan oluşuyor ve sevgilim yok, sevgili yapmayı da düşünmüyorum. Hayatımdaki sevgili yerini arkadaşlarım dolduruyor, her şeyi arkadaşlarımla yapıyorum, sevgili biraz daha 2. Planda.
satmakla ne alakası var lan eğer karşı cins arkdaşdan bahsediyosan hiç düşünmem evlenince zaten kendi cinsimdeki arkdaşlarla evlilik gereği görüşmem fazla