Bu durum eminim ki bir çok insanın başına gelmiştir. İster hemcinsiniz olsun. İster siz karşı cins arkadaşınız olsun. Hayatına yeni bir insan aldığı zaman ilk iş size sırtını dönmek oluyor. Peki sizin başınıza böyle bir durum geldi mi?

Öncelikle hayatıma yeni giren bir insan benim hayatıma o kadar müdahalede bulunamaz benim arkadaş seçimlerimi de karışamaz daha ilişkinin başında bu kadar çok karışma hakkını sağlarsak ileri evrelerde nefes alamıyormuş gibi bu olmaya başlarız o ilişkiden arkadaşlarım ondan önce benim hayatımda olan kişiler ve beni ondan iyi tanıyan kişiler daha çok sır paylaştığım daha çok anılarım olan kişiler arkadaşlarım benim yeni hayatıma giren birisinden çok daha değerliler herkes değeri zamanla ve emekle kazanır ayrıca arkadaşlarımın bir yanlışını bir suçunu görmediği sürece de ileri evrede sevgili bile olsak nişanlı bile olsak buna müdahale edemez yani
Her seçim bir vazgeçiş başlığı olmuş.
Hayatıma yeni gelen bir arkadaş için hayatımdan kimseyi silmem. En nihayetinde yeni biri gelmeden önce onlar vardı yeri geldi dert ortagim oldu yeri geldi yaramızı sardık öyle arkadaşlarımı kolay kolay silmem. Belki bir zaman gelir bazı insanların bir şey yapmasına gerek kalmadan aramda ki bağları koparırım o ayrı bir şey ama normal olarak kimseyi silmem.
Hayır vazgeçmem.
Yok vazgeçmem sanırım ki bu durumu en iyi erkekler anlar. Karşı cins arkadaşlarım erkek arkadaşlarımla evli zaten. Evli olmayanlar da adam aile kurmuş tabi ki müsait olmaması gayet normal bu yüzden alınmaca gücenmece olmuyor bizde. Aynı şekilde bende evlendiğim zaman hayatımın merkezinde ailem olacak. En çok vakti eşime olursa çocuğuma harcayacağım. Arkadaşlarımla da uygun oldukça görüşmeye devam ederim. Eşim olacak kişi zaten arkadaşlarımdan vazgeçmemi isteyecek birisi olmayacak.
Cevap
10Cevap
Hayatıma yeni giren biri içinde vazgeçmem,
Eşim olsada vazgeçmem.
Herkesin yeri ayrı önce bunu bir idrak edip
Karşı tarafa da idrak ettirmek gerek.
Fakat bu bahsettiğim arkadaşlık sıradan bir arkadaşlık değil.
Kardeş gibi deriz ya hani o türden olan dostluk...
Bu durumda en çok kişinin kendine iş düşüyor.
Sınırlarını ilişkinin en başında çizmek en mantıklı karar olur.
Böylece herkes yerini haddini bilir.
Kimse için kimseden vazgeçmem. Tercih ettirilmekten nefret ederim. Burda biri ya onları takipten çıkar ya ben dedi kendi gitti.
Gelmedi ama boyle bir arkadasim varsa geri dönemez seçimini yapmıştır. Sevgili için birini silmek gerektiğini düşünecek kadar ergendir. Ben bunu yapmam sevgilim isterse de beni olduğum gibi kabul edecek değiştirmeye çalışamaz. Neysem o. Net tavırliyimdir bu konuda.
Vazgeçmem öyle bir teklif de hiç gelmedi. Ama mesela burda 3 günlük insnalar için arkadaşlar engelleniyor takipten çıkıyor vs.
Anlamadığım ise; özgürlükten kısıtlanmakta güvenden bahsedenler kuzu kuzu söz dinliyor 🤣🤣🤣 noldu o Özgür kızlara delikanlı adamlara.
işte bu görgüsüzlüktür güvensizliktir özgüven eksikliğidir karaktersizliktir
Hangi tarafın beni ne ladarkadar çok ve doğru sevdiğine bağlı kimin bana karşı gerçekse ki arkadaşım 1 tane var zaten
Hayatımda herkesin yeri ayrıdır. O yüzden kimse için kimseden vazgeçmem.
Öyle karaktersiz bir insan değilim ama böyle bir duruma maruz kaldım.
En yakın arkadaşım iki günlük insan için sildi attı beni heee!! kızgın mıyım hayır kırgın mıyım asla çünkü ben ölülerin yasını tutmayı bırakalı çok oldu...
Şöyle deyim ortada asiri bi kiskanclik durumu varsa biraz arkadasimla arama mesafe koyabilirim yani karsi cins arkadaşa ama arkadasligimi bitirmem tabii o alisana kadar alismazsa da mecbur biraz mesafeli gidecek arkadaslik
Hayatıma yeni giren biri için kimseyi hayatımdan çıkarmam. Kimse için kimseyi hayatımdan çıkarmam. Tamamen benim gözümde düşecek birşeyler yapması gerekir hayatımdan çıkarması için
Benim hayatimdaki herkesin yeri ayrıdır. Kimse icin kimseden vazgeçmem. Ama benim basima geldi evet. Cok da şaapmiyorum.
Elbette ki insanın hayatına biri girince arkadaşlarına ayırdığı vakit azalıyor ama asla sırtımı dönmem dostlarıma.
Vazgecmem, karaktersiz degilim. Vazgecen arkadaslarim oldu surundurdum onlari. O yuzden kimse icin yillardir suren dostlugumdan vazgecemem.
Hayatıma biri girdi diye bana sırtını dönecek arkadaşım, aslında hiç arkadaşım olmamıştır. Arkadaş senin mutluluğunla mutlu olan kişidir.
Hayır durduk yere eğer dostum diyorsam bir insana çıkarmam.. Mutlaka bir sebebim olması gerekir.. Keyifli geceler..
Hayır, buna gerek yok zaten arkadaşlık ayrı sevgililik ayrı. Buna saygı duymayan ve kötüye yoran biri hayatımda hiç olmasın daha iyi. Varlığı zarar...
İlgi arsızlığı gibi birşey sanırım.. herkesin yeri, değeri ve mesafesi farklıdır.
Kimsw için kimseden vazgeçmem hayatımdaysa değer veriyorum demek ki
İki tarafında hayatımdaki yeri farklı olur. Biri için diğerinden vazgeçmem. Bu saçmalık olur çünkü.
Verecekse bütün arkadaşlarımı anında silerim, yolda görsem tanimazdan gelirim. 😄
Yaş 52 ise hay maşallah😄😄
Kimseden vazgeçmem dağdan gelip bağdakini mi kovuyor vkjgvjgjgv
Ya sırf bir kişi için arkadaşımdan vazgeçmem. Benim başıma da gelmedi böyle bir durum gelirse de umrumda olmaz çok
Cıksss bunu yapmam. Hayatıma da kolay kolay yeni insan almam. Sanal alem mevzusu değil, ki sanal alemde bile seçici olunmalı.
Arkadas filan benim umrumda degil her zaman söylerim
Hayır, sevgilimin ve arkadaşlarımın yeri ayrıdır. Onunda öyle olmalı.
aşık mıyım o önemli öyle ki deli gibi aşık olmam lazım işte o zaman onun harici herkesi atarım 😀
Karşı cins beni bozar kapılıyorum direk ona arkadaş mı oda ne 😂
Hayır tabii ki, öyle yapan var mı ya hâlâ...
Yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma satmam.
Dostlarımdan vazgeçmem.
Arkadaşım yok ki 😃
Oyle kişiliksiz bi yapım yok
Yapmam gerekiyorsa yaparım ben ya
Hayır
Hayır
Geçerim
Hayır..
Hayır arkadaşlarımla beni sevmeli :)
Hayır vazgeçmem
Hayır asla!
Hayır