+1 yılValla şahsen beni kimin engelleyip engellemediğimden bile haberim yok. Ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Bugüne kadar engellediğim bir kısmı insan evladı, diğer kısmı maymun ve şempanze türü canlılar olmak üzere o kadar insan var ki sayıları şu anda Türkiye'nin birçok köy ve kasabasından fazladır. Şimdi bot hesaplar açıp saldırmaya başladılar.
Kendi halimde görüş yazıyorum. Kimseyi özele çağırmıyorum, kimseyi rahatsız etmiyorum. Nerede bir adi ş.. efsiz bir feminazi ya da mavi haplı meriç varsa görüşümün altına inip ağıza alınmayacak hakaretler ediyor, sonra daha da bel altı çalışıp zorunlu bekaretimi ve çocukluk travmalarımı yüzüme vurarak bana itibar suikastı yaptığını zannediyorlar. Mesaj kutumdan bile saldırıya uğradığım için mesaj kutumu da kapatmak zorunda kaldım.
Yazılarımın kalitesini beni tanıyan tanımayan herkes bilir. Objektif hakkaniyetli, gerçekçi yazılar. Fanatik, partizan, cinsiyetçi olmayan görüşler. Gerçekleri duymak birilerinin zoruna gidiyor. Çünkü yaralarına basılıyor ki gocunuyorlar.
Bana bakın köpekler! Medeniyet görmüş medeniyetsizler! Medeniyetin içinde dişleri dökülmüş fantastik canavarlar. Sizde şu tanesi varsa telefon numaranızı verin, konum atın. Geliyim oraya ve yüzüme söyleyin bu lafları reel hayatta. Klavye şövalyeliği yapmayın burada. Sizi engelledikçe bana tekrar sataşmak için günde 5 tane bot hesap açmaktan vazgeçin. Aksi takdirde en adi ş.. efsiz evladıyım bu iş siber suçlara kadar gider haberiniz olsun. Ayağınızı denk alın. Paralel evrende bir mobilden/wifiden de yazsanız sizi yine bulur o klavyeyi kafanızda parçalar, o yazı yazan parmaklarınızı da kırarım.
34 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Sendeki özgüvenin yüzde 10'u onlarda olsa ve kendileriyle barışık olsalar anonim ve fake profillerle ya da shoplu fotolarla dolaşmazlardı burada. Sevgililerini de senden uzak tutmaya çalışmazlardı.
- +1 yıl
Eyvallah Fikooo 😅
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Rica ederim Sosi. Bir sürü tip var burada anonim ya da fake fotoyla takılan. Bunlar ya özgüven engelli ya da dışarıda ilişkileri olup burada aranan. Bu tespiti yaptığım zaman da itiraz ediyorlar. Bunun böyle olmadığını, kafamı kurduğumu söylüyorlar. Ben de inanmış gibi yapıyorum. Karşılarındaki 34 yaşında bilgi ve tecrübe abidesi entellektüel bir insanı 15 yaşında çocuk yerine koyuyorlar mercimek kadar küçük beyinleriyle.
- +1 yıl
Aman böyle şeylere takılmayacaksın :D öyleleriyle hiç takılmayacaksın
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. Takipten çıkan oluyor daha çok, geçen sene Aralık ayında oynadığım oyundan iyi bir dostum vardı her zaman sohbet ederdik konuşurduk, kız her sevgili yaptığına instagram hesabını veriyor güzel bir haber vermek için yazdığımda sevgilisi yazdı bende tepkimi koydum tabi şimdi de arkadaşlık son buldu o sevgilisi ona yetsin bakalım şimdi bir ayrılsın bana geri dönmek istesin direkt engeli basıcam ona
12 Yorumla- +1 yıl
Piüüüh ona
+1 yılEvet oluyor. Sosyal medya da takip ederken uzun zamandır arkadaşım olan, bir bakmışım takipten çıkmış hayret etmiştim. Sonra anlıyorum sevgili meşk ilişkisi olduğunu. Kıskançlık meselesi.
Diğer mesele ise; uzun zaman önce bekar takılan sürekli iltifat eden. Ailemin aile dostu çocuğunun oğlu. Sevgili yapınca benim kız yanlış anlar dediği bile olmuştu. Sanki ben asılıyormuşum gibi bana hissettirmiş. Beynimden kaynar sular dökülmüştü. O gündür bu gündür. O budalanın hiç birşeyini takip etmiyorum. Çok sinir olmuştum.
10 Yorumla
+1 yılDiğer sosyal medya mecralarda öyle bir sorun yaşamıyorum ama bu sitede yalan söylemeyi sevmediğim için ve kendim olduğum için baya engel yiyorum ama bu tip kişiler her yerde çok var özellikle sanki ilk defa sevgili bulmuş gibi 180 derece değişen tipler çok var
11 Yorumla- +1 yıl
djdjs maalesef bu site başka alem :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılEvet evet galiba tehlikeliyiz. Napcaksam sanki. İlk anlamadım anlam veremedim ama demek o kadar korkutuyorum garip.
110 Yorumla- +1 yıl
Korkutuyoruz dimi, bence de :D başka bir açıklaması olamaz
- +1 yıl
Hayır yani aklımda yokken aklıma sokuyorlar sorun o 😂😂
- +1 yıl
Aklındakini ortaya çıkarıyorlar sanki :D
- +1 yıl
Bence de yani içimizde sakin sakin oturan şeytan canlanacak olan olacak sonra 😂
- +1 yıl
Sakin oturan şeytan bizden değildir sjdjd
- +1 yıl
Bak ya resmen katalizör gibisin beni fena şeylere teşvik ediyorsun 😂😂
- +1 yıl
Üstüme iyilik sağlık mükemmellik :D ben ne dedim şimdi
- +1 yıl
Mükemmellik 😂😂 bak bu güzeldi beklemediğim yerden geldi 😂
- +1 yıl
Öyledir, benimle muhatapsan hep beklemediğin yerden gelir djdkd
- +1 yıl
Ters köşe olmak güzeldir bence ya sorun yok 😂
+1 yılBen bu soruyu nasıl atlamışım.
Birbirini karalama, kötüleme, yerme gibi davranışların bir çoğunun temelinde kişinin özgüven problemi yatar. Başkalarıyla olan iletişimime bir başkasının duygularının yön vermesine izin vermem.
Bu ne menem bir eziklik örneğidir.
122 Yorumla- +1 yıl
Menemen diye okudum :D
- +1 yıl
ahaha karnın acıkmış senin
- +1 yıl
Doğru yazaydın menemi jedjjs
- +1 yıl
:D Yanlış okuyorsun
- +1 yıl
Sen doğru yazmamışsın 🙄
- +1 yıl
Seni mi kırayım şimdi, cehaletime ver gitsin :D
- +1 yıl
Olmadı bu 😅
- +1 yıl
Performansın yüksektir şimdi senin, didişmeye yürek lazım :D
- +1 yıl
Niye cumadan pazara ne değişmiş olabilir ki djdjs
- +1 yıl
Bir kaç soruda trip yedikten sonra iştahım kaçtı :D
- +1 yıl
Kim tarafından? Ben tarafından mı?
- +1 yıl
Yok ya, sen değilsin. Şaka yolluydu. :D Her türlü gücüm yeter sana ahahahahah
- +1 yıl
Kimmiş bu gücünün yetmediği Tripcan merak konusu :D
- +1 yıl
Ya yok herkese yetiyor çok şükür. Çok meraklısın çook :D
- +1 yıl
Öyleyimdir hsjs
- +1 yıl
Seni formda tutar :P
- +1 yıl
Formda tutan şey merakım değil senin gibileri gıcık etmek :D
- +1 yıl
Sempatik bir gıcıklık, senin gibiler derken? Gömsene beni :D
- +1 yıl
Ukala kimseler :D
- +1 yıl
Sadece ukalaysak sorun yok, iltifat olarak aldım :D
- +1 yıl
İyi al :D
- +1 yıl
:D
Denk gelmedim ama ben de olsam başka kızlarla iletşmini kesmesini isterdim ama bunu kendi kendiliynden yapması dha çok hoşuma gider ve korku deyil bu saygı bu karısına sevgilisine sevgisine saygı anlamıda seninle yeni bir sayfa açıyorum dur
12 Yorumla- +1 yıl
Başka kızlarla iletişim kesilir zaten otomatik. Şöyle düşün, bu arkadaşla zaten iletişim halinde değilsindir uzun zamandır tuhaf bir şekilde sevgilisine seni engellettiriyor
+1 yılNe diyorlar acaba o daha mühim 🤔
*Şey yavrum şunu bi engellesene senin hesaptan...
-Aaa niye ki, bi sorunumda yok oysa
*Ya şimdi o benim eximde seni üzmesini istemiyorum.
-Yaaa ne kadar düşüncelisin, dur hemen engelliyorum🥰
Daha iyisi olduğuna eminim oysa 😂😂 ay yok kim, kaç kişiyle, ne halt yiyorsa yesin 🤷♀️
12 Yorumla- +1 yıl
Korkuyorlar bebişim ya gerçek yüzlerini vurursak sevgililerinin yüzüne shdjs 😅 buna kalp mı dayanır, nasıl toparlayacak vah vah
- +1 yıl
Vah vah diye duyunca aklıma gelen şarkı göbek atalım bari 😅
https://youtu.be/h0011x75Aos?si=rEx9M611i75xV5_F
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngelleyen yokta, takipten çıkartan oluyordu djdkdkdk. Yengemin erkek kardeşinin sevgilisi mesela çıkarmıştı beni çocuğun lisetesinden kdkdkdkd çocukla dugun günü dısında konustugum zmn dilimi bile yoktur dkdkdkkd bizi güzel buldukları İçin otomatikman tehlikeli oluyoruz. Güzel olmanın sorunları
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
İş yerinde bir kızla bir erkek var. Ben kızın sürekli bizim değartmana bakmasından rahatsız olduğumu koza mesaj yoluyla söyledim. Kızın da iş yerinde sevgilisi varmış.
Sevgilisi de o kız benim sevgilim uzak dur dedi.
Ben de engel atayım ne yaparsanız yapın dedim.10 Yorumla
+1 yılKonuya çok uzağım hiç anlamadım gereksinim de duymuyorum 😄 ama insanları sıfatlandırmayı severim herkes sıfatı kadardır ve bu asla bozulmas.
https://youtu.be/hWx-FoLnBIM?si=pYfo2uDjMOGTpK_o11 Yorumla- +1 yıl
Sen her şeye uzaksın sdj
Şu laf sokmalarına bayılıyorum 😅😬
Hayır henüz ilişki başlangıcı engel yemedim. Fakat hiç tanımadığım sorulara dahi gitmediğim hâlde engellendim ben de şey dedim 😬kedimin çok da şeysine 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Gediğine gediğine sokarım öyle :D izle sen beni nddjsj
İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. Enterasan bir şekilde hemcinslerim tarafından engel yiyorum ben evet. Manita olayı var mı bilmiyorum ama çok alakasız şekilde var bir kaç tane üye. Muhattap bile olmadık ayrıca, sorun nedir yani g. erizakalı mısın
14 Yorumla- +1 yıl
Al işte :D tam isabet bu konudan bahsediyorum. Sorunlu bunlar yeminle
- +1 yıl
Bak sorun engelleyene değil çünkü muhabbetim yok gacıyla sorun engellettirende 😅
İnternet & Teknoloji konusunda 332 cevap paylaştı. Valla benden kıskanan çok oldu, iki yorumlasiyoruz diye çıldıranlar oldu, takipten çıkartanlar ama engelledi mi bilmiyorum çünkü engelli miyim değil miyim hiç merak edip bakmıyorum. Çok da fifi deyip geçiyorum 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Haha çok kötü günler geçirdin :D
- +1 yıl
Nasıl yani :D sen ilişki koçu musun
- +1 yıl
Yok artık breeeh
- +1 yıl
Aynen be 😅
- +1 yıl
Cheerio 🍻
Bunu çok yaşıyorum sevgili yaptıkları gibi kendileri takipten çıkar sevgilileri de engeller arkadaşlar sakin olun kimse sevgilinizi elinizden almaya çalışmıyor ki bir twhlike bile değilim
13 Yorumla- +1 yıl
Çok meraklıydık lan dhdja
- +1 yıl
Görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş şeyini kesmiş, saçını :D skdksajsj
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Engel değil de takipten çıkma oluyor. Bu ilişkide yaşanan güvensizlikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eee zaten baştan bitmiş ki bu ilişki sadece farkında değiller.
12 Yorumla- +1 yıl
Takipten çıkmak ok bence. Ama hiç tanımadığın birini engellettirnek 😒 neyin kafası¿
- İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapınca pat diye bize engeli dayayanları çok gördük. Biz insan yerine koymuştuk, koyduğumuz yerde bulamadık.
12 Yorumla- +1 yıl
Tüh be
- +1 yıl
Sen de aynı şeyi yaşadın galiba. Herkesi insan yerine koysan da yerini yadırgayanların sayısı az değil.
u +1 yılBuradan sevgili oluyormus ilginç insanlar kafayı yemiş birde engelletiyolar o daha ilginç sanal aşk sanal sevgi
118 Yorumla- +1 yıl
Konumuz buradaki ilişkiler değil insanlar sanal olmasın yeter.
- +1 yıl
Konuyu ben bura için demedim genel manada sanal dedim insanlar zaten sanal olmuş kimse kimseyi surda canım cicim der iki dk sonra tanımaz unutma sosyetic
- +1 yıl
Sanal insanlarla işimiz yok, herkesle canımlı cicimli de değiliz. Ben tanıyor muyum acaba kimseleri :D
- +1 yıl
Senimi engellediler sevgili olunca bakım sen böyle kal esrarengiz oluşun güzel 😂 ama sende yokmu o göz nazar belki ondan korkuyorlar 😂
- +1 yıl
Hee bu başıma çokça gelmiştir, sevgilisine engelle sosyetici diyenler olmuştur :D benim nazarım niye değsin? Kim onlar? Tanımam etmem sdjks
- +1 yıl
Kız sallama seni sevgilisi için satan yarın birgün neler için Satar onca insana eğitim veriyorum ben daha çözemedim insanları sen nasıl cozcen o boncuk gözleri uzmuceksin karışmam bak 😂
- +1 yıl
Öfff konuları sürekli yanlış anlıyorsun 🙄 şimdi senin bi kız arkadaşın varmış sonra sevgili yapmış ve sevgilisine seni engellemesini söylemiş
- +1 yıl
Benim eski beni engelletmis yapsın umrumda olmazki sende bizi yanlisci yaptn iyice 😂
- +1 yıl
Yine yanlış anladın, pes ya
- +1 yıl
Tamam işte beni engelletmiyormu kız arkadaşım beni sevgilisine engelletiyor bu değilmi
- +1 yıl
Herhangi bir kız arkadaştan bahsediyorum
- +1 yıl
Tamam anladım olabilir gözü kayar diye düşünmüş kıskançlık moda biliyosun değilmi erkek kız farketmez
- +1 yıl
Hayır ya hayır öyle değil üff gidip deveye Hendek atlatayım
- +1 yıl
Hay senin hendege kız dedin işte dur bı dk
- +1 yıl
Anladimda senin dedin şekil anlayamadım ne yazikki sorunu nasıl soru soruyorsun birde mod Olcan 😂
- +1 yıl
Herkes anladı sen anlamadın sjdjsja
- +1 yıl
Anlatamadın ne yazikki bizde burada anlatmasını bekliyoruz sen alırsın 3 maşallahı 😂
- +1 yıl
Ama haklısın anlamamış olmam sanırım taş kalpli olmaya doğru gitmeden oluyor ondandır mazur görün hanfendi sorunuzu anlayamadık birdakine çalışır geliriz kalbimiz taşlaşmış bizim düşünmüyoruz artık ☺️
- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Kendinize mi güvenmiyorsunuz yoksa sahte ilişkilerinize mi?"
Bu kısım o kadar çok doğru ki.
11 Yorumla- +1 yıl
😁 yerleştirildi.
+1 yılEngelleten olduysa fark etmedim ama bir ara melekbarbiyi engelletenler oluyordu 😂. Muhtemelen hemcinslerin daha çok bu işlere kafayı takıyor 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Hayııır mavililer bunu yapıyor
- +1 yıl
Mavililere engelletiyorlar, doğru 👍
- +1 yıl
Hayır yaa mavililer önceden konuştuğu pembelileri engellettiriyor bence djdj
- +1 yıl
Haa diğer türlü olanından mı. Evet yapar cilalı manyaklar.
- +1 yıl
😅
İnternet & Teknoloji konusunda 928 cevap paylaştı. Eskiden olurdu tanımayanlar listeden de çıkarttırırdı da şimdi yok artık. Samimiyetimin tehlikesiz olduğunu nihayet farkettiler.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür 😅
- +1 yıl
Ben de eriyorum rahata :D gidişat umut verici djdj
Elletiyor mu anlamam🤔 İçimde fesat değil halbuki. Neyse soruya gelelim, hâlâ var mı ya onlardan? Türleri tükendi diye haber çıkmıştı.
15 Yorumla- +1 yıl
Yok varlar 😅
- +1 yıl
sjdjs o kadar ezikler ki, göremiyorum zaten
- +1 yıl
😅🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılO birilerine özgüven aşılamak gerek, şüphe ettikleri hemcinsleri değil de sevgilileri olmalı, at gözlüklerini çıkarmalılar falaan. d
31 Yorumla- +1 yıl
Çıkaramazlar yapışmış adeta 😬
Of evet ve yüz yüze her gün görüştüğüm insanları takipten çıkartıyorlar ya gülüyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Sjdjs rahatsız çok.
- +1 yıl
Cahil cühela bunlar dhsja
- +1 yıl
Bitirdik işlerini 😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılEngelleten olmadı ama sildiren oldu, ergenlik işte
11 Yorumla- +1 yıl
Ergenlikten de öte djdj
Sanırım öyle şeyler çok oluyor bana karşı da.
Saçmalıklar ötesi.
111 Yorumla- +1 yıl
😏 beyin fukarası bazıları
- +1 yıl
Hoşuma gidiyor ama zorlarına gitmek :D zevk almaya başladım bu durumdan, kudurtmak ve veee tartışma sebebi olmak ddhajdj
- +1 yıl
O taşları biriktirdim geriye fırlatıyorum :
- +1 yıl
Ama ben demiştim devran döner diye djdjs
- +1 yıl
Tam anlamıyla dönmesine az kaldı :D
- +1 yıl
Ameeen :D
Sorunu 10 defa gördüm eş geçiyorum. Hep de elletiyor mu diye okuyorum.😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Gözlük şart
- +1 yıl
Çokta fifi yani, engelle geç :D
+1 yılAy kimse umrumda değil ama çok çocuksu hareket 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Bezduk bıktık shdj
- +1 yıl
Hahahah onları görmemen daha iyi olmuş boş ver 😂
- +1 yıl
Bence de :D ama onlar beni hep görecek djdjs
- +1 yıl
Kudursunlar 😂😂
- +1 yıl
İşte ona çare yok :D vah.. shdhsj
+1 yılteyze yeğen ilişkileri de bıktırdı milleti.
Özgüven düştükçe engeller artıyor110 Yorumla- +1 yıl
Tabii o da fena djdaj
- +1 yıl
Yakında Diyojen gibi, gündüz fenerle insan ararız. Piyasa kötü 🧟♂️
- +1 yıl
İnsanlardan soyutluyoruz kendimizi djdj kedi sevin
- +1 yıl
Gorilde sevin. İnsan nesli tükeniyor… 🦍👸🏻
- +1 yıl
Evcilleştirelim onları
- +1 yıl
Kedi kadar “evcilleşirler” mi ki ☺️
- +1 yıl
Denemeden öğrenemeyiz 😅
- +1 yıl
Yatırım yapılır bence 🦍 belli bir seviyede ilkellik iyidir. Kedi gibi 👸🏻
- +1 yıl
Bence de ilk önce sen al bir tane
- +1 yıl
Ben gorilime kedi arıyorum ☺️ öngörülemez, mistik, başına buyruk bir kedi 👸🏻
Valla hiçbir fikrim yok. Bazen engelli kişileri görüyorum ama ben mi yoksa onlar mı engelledi bilemiyorum :)
Varlığım tehlike hissi uyandırıyorsa bu benim değil onların sorunu olur. Benim kimseyle bir işim olmaz.10 Yorumla
+1 yılŞu an engelletene denk gelmedim. 😅 Gelsem de aman be.😁
11 Yorumla- +1 yıl
Amaaan bea sjdj
- İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılEvet tehlike içeriyorsun onlar için korkuyorlar demekki ne yaparsın 😅😉
12 Yorumla- +1 yıl
Demek ki, korkunun ecele faydası yok, kesin bilgi yayınız
- +1 yıl
Bravo sosyetik 👏👏
+1 yılHe valla hala da 2 3 kişi engelledi. Ya sevgililerine güvenmiyorlar ya da kendilerine
15 Yorumla- +1 yıl
Sen tehlike arz ediyorsun :D
- +1 yıl
Nasıl bir tehlike 🥹🦖
- +1 yıl
ya sana kapılırsa sevgilileri :D yazık günah nddjs ondan korkuyordur onlar
- +1 yıl
Ben Allah yolundayim 😄
- +1 yıl
Hıhım :D
Hayatımda bunun kadar saçma bir şey görmedim hahaha çok komik😀😀😀
13 Yorumla- +1 yıl
Valla ben de ergen ergen hareketler 😃 birileri var kiminle birlikteyse ona engelletiyor beni, hayır anlamadığım şu engellemesi için hangi sebebi sunuyor karşı tarafa ayrıca neyden korkuyor 😂
- +1 yıl
Yaw bıraaak, ne anlar bunlar aşktan. Rahat rahat kandırmak niyetleri birilerini, acınası
+1 yılEngelleten de oldu numaramı sildiren de oldu ve hiçbiri devam etmiyor. 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
ahshaha işte ben buna çok gülüyorum 😃
- +1 yıl
Aynen. Numaramı silen arkadaş instagramdan takipten de çıkmıştı. Ayrılınca beni geri takibe almıştı bir de yüzsüz.😃😃
- +1 yıl
O da gerçekten berbat bir durum 😅
- +1 yıl
😃😃Aynen.
+1 yılBirileri beni sevgilisine engelletiyorsa Allah onları çıktığı yere alsın.. ayıp ama
14 Yorumla- +1 yıl
Tövbe de djd
- +1 yıl
Benim ki iade-i teşebbüs 😏
- +1 yıl
Öyle mi diyorlar ona :D
- +1 yıl
Ben buldum öyle desinler artık 😏🤣
Bitane arkadaş vardı öyle kız, yazmayı bıraktı 6 ay sonra yazı geri sevgili yapmış ayrılmış. 2 ay devam sonra gene yok. Ben aynı yerde sabit. Ya yaz ya hiç yazma yahu bu ne 😂
10 Yorumla
+1 yılEvet en yakın arkadaşımın sevgilisi benimle görüşmesini istemedi zorla engel attırdı sonra da çocuğu terk etti şu an engeli açmaya yüzü yok kendisinin
10 YorumlaKadın arkadaşlarımla başlarda hep can ciğerken daha sevgili yapar yazmaz beni engellemeleri ayrılık yaşayınca direkt yine bana gelmeleri kadar iğrenç bir durum yok cidden
10 YorumlaYoo bilmiyorum ilk defa duyuyom nasil oluyor ya isi gücu yokmu seninlenmi ugeasiyor demeki sen degerli biriymişsin
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Yok galiba engelleyen olmadı ya da denk gelmemiş, amca -kız ilişkileriyle ilgilenmiyoruz hahah🤧
10 Yorumla
+1 yıl- Evet 23 lü yaşlarda başıma gelmişti. Sonra çocuk buna baya bir darbe vurmuş, gelip bana derdini anlatmaya kalkmıştı.
10 Yorumla
+1 yılSadece bir kere takipten çıkma çıkarılma oldu jdndjsnd sebebini açıkladığı için biliyorum o ilk ve son oldu :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanırım birşeyler olmuş, laf sokmaların harika 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Oldu oldu :D tavşan dağa şapmış
Var var, önce dostum ayaklarına yatıp sonra birdenbire engelleyenler hiç de az değil. Haa umrumda mı? Nope..
10 YorumlaBöyle bişe yaşamıştım gerçek hayatta özgüven problemlerini bu kadar belli etmeseler keşke yazık.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet oluyor ne yazık ki burada kim kimi engelletmiş jsgkshs
12 Yorumla- +1 yıl
Anlatırım sana 😃 güleriz biraz
+1 yılKarakter yoksunu olan insan yapar, sevgilisi giderse ne olacak
10 Yorumla
+1 yılHic engellenmedim, cok yakin karsi cins arkadasim yok belki ondandir.
10 YorumlaYok çünkü ben ben sevgililerini alsam bile geri yollarım
10 Yorumla:D gerçekten bu durum çok başıma geliyor komik bir durum
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. burada sevgili olan mı var 🙄 kıskanmış kız seni demek ki kadınların her zaman yaptığı bir şey
10 YorumlaBu kadar önem vermeyin kendinize, sandığınız kadar gücünüz yok birileri üzerinde ya da onlar aciz
16 Yorumla- +1 yıl
Tamam hocam sjhdjs etkimiz olmadığı için zaten bunlar geliyor ya başımıza
- +1 yıl
Korkak bazıları ok mi şeker çocuk?
- +1 yıl
Ne alaka meybuz
+1 yılArkadaşım da benden küstükten hemen sonra beni sevgilisine engelletmiş sanki sevgilisine yavşicam onunla küser küsmez yapacak insan her türlü yavşar Allaha şükür Habeş maymunlarına düşmedik
20 Yorumla
+1 yılKız arkadaşın bunu yaptırdığı kanaatindeyim. Kendisi açısından tehlikeli görebileceği herhangi bir kızı engelletiyor olabilirler. Güzellik olabilir his olabilir. Anlayışla karşılıyorum ben
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Engellemedi ama engellemiş kadar oldu hem de ortak arkadaşımız
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 312 cevap paylaştı. Tanımıyorum ki kimseyi 😐
21 Yorumla- +1 yıl
Ben de tanımıyorum :D
+1 yılEngelletir yakında dhfhf
11 Yorumla- +1 yıl
Ayh totomm
- İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu çok yaşadım ama ya 🥹
110 Yorumla- +1 yıl
Sen kim niye engellersin zararsız apaçi :D
- +1 yıl
Ben degıl kız sosyetik inat beni engellertiller 🥹
2 kere burada 1 kere instada 🥹
- +1 yıl
Hee yanlış yazmışım :D seni kim niye engellesin yazacaktım sdjsj
- +1 yıl
Bende ona takıldım zaten 🥹 ayıp lan ayıp ya 🥹
- +1 yıl
Vallah ayıp etmişler billah ayıp etmişler piüüüh
- +1 yıl
Kendi halinde takılan dızzoyum ayıptır ya.
Sevmiyorum özgüveni olmayan insanları ya 🤦🏽♂️ - +1 yıl
🥺 buna cidden çok ayar oldum şimdi bak
- +1 yıl
Neden kız 🤔
- +1 yıl
Sen zararsızsın be apaçi :D
- +1 yıl
Tabi kız sosyetik inat. Hem aklım ermez benim safım ben 😂
+1 yılTakibi bıraktıran oldu ahhaha komedi ya:)))
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii takibi bıraktırmak ayrı mesele ben de bırakmasını istediğim olmuştu çünkü karı kuyruk sallıyordu sldjs
İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Rascoln engellenemez bir güçtür.
17 Yorumla- +1 yıl
Üfff ciddi ol :D
- +1 yıl
Salata yapmıyoruz Colin of ya off
- +1 yıl
https://youtu.be/MHCuAFU0b1A?si=JGFAiK5Ix4cOnQk-
Benim aldığım max keyif :D - +1 yıl
😅 gıcık
- +1 yıl
Uyuz pis
Hayır bişey yapmıyorlar
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHaberim bile olmaz ya :)
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Öyle bir şey denk gelmedi😂
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat